FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

arbitar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la arbitar » 28 jul 2012, 23:29

AnelZ je napisao/la:prosle godine je ostvaren prihod :!: od 3,7 miliona KM, a planirani budžet za tekucu godinu je 4,7 miliona KM...Blizu je bio :P

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 28 jul 2012, 23:39

Budžet kluba za 2012.g iznosi tačno 4.670.000 KM sa kalkulacijom moguceg povecanja u zavisnosti od prodaje igraca, veci budzet ima jedino drzavna fudbalska reprezentacija i niko više, realno za očekivati je ako ko ode da neko i dodje, tipa proda li se Svaraka ili Adilović sigurno ce se naci adekvatna zamjena za njih, po meni za očekivati je jednog odbrambenog igraca kao i napadača, igraci koji su dosli kao sto su Tomić i Brković nisu pojačanja vec adekvatne zamjene za Stančeskog i Markovića koji imaju priliku da se nametnu u prvih 11. sve u svemu očekivati je da ode max. dva igraca prve postave imena se trebaju traziti izmedju Adilovića,Svrake, Bekrića i Kvesića, ne kontam zasto ce nam ovaj Pehilj i Karić samo ili im nogu dati ili poslati ih na posudbu negdje, sve u svemu realno mora se neko prodati kada neko kaze pa koliki je budzet zasto se neko nekupi ili pare ne uloze u stadion itd. niko ne razmislja da klub nema odjednom u komadu na racunu 4.670.000 KM vec je to iznos koji dolazi iz mjeseca u mjesec u klub i pred kraj poslovne ili kalendarske godine to je taj iznos ...
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 jul 2012, 00:29

Belmin Vila i njegov transfer u Dinamo je propao, zbog cega ne znam, i sada izgleda otisao na probu u Hrvatski Dragovoljac. :roll: :roll:

tako pise jedan insajder na transfermarktu koji vec godinama prati desavanja mladih igraca na podrucju BiH i Hrvatske.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 jul 2012, 00:32

Tracy3McGrady je napisao/la:Belmin Vila i njegov transfer u Dinamo je propao, zbog cega ne znam, i sada izgleda otisao na probu u Hrvatski Dragovoljac. :roll: :roll:

tako pise jedan insajder na transfermarktu koji vec godinama prati desavanja mladih igraca na podrucju BiH i Hrvatske.
potpisao jucer za hajduk

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 29 jul 2012, 01:38

ultra_CImanija je napisao/la:Greda je legenda bio i ostao, kakav je samo to igrac bio... A sto se tice ovog teksta sve je covjek u pravu ne mozemo se mi tretirati isto kao oni koji nemaju nikako gledalaca i nek nismo potpisali ugovor, ko voli Zelju ici ce na tekmu kupit kartu gledat i navijati za svoj klub...
Greda mi je privatno jako drag,bio je brz i prodoran,li je realno bio na Vi sa tenikom i kontorlom lopte
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 29 jul 2012, 08:22

Belmin je izabrao pravi klub.hajduk je pred bankrotom
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 29 jul 2012, 10:14

Sramota su naši novinari koji sada pljuju po želji, isto bi radili i da je sarajevo ispalo. Čitaos am novine srpske i crnogorske koje ne pljuju po svojim klubovima, oni bi napisali članak u kojemm bi jasno dali do znanja da su sudije sramottno oštetile želju i sarajevi u evropi ove godine. Naravno ovaj portal izostavljam

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2012, 10:24

FCS je napisao/la:Sramota su naši novinari koji sada pljuju po želji, isto bi radili i da je sarajevo ispalo. Čitaos am novine srpske i crnogorske koje ne pljuju po svojim klubovima, oni bi napisali članak u kojemm bi jasno dali do znanja da su sudije sramottno oštetile želju i sarajevi u evropi ove godine. Naravno ovaj portal izostavljam
Ma nek pljuju, neznaju drugacije.Ako je ista na nizim granama od nogometa u BiH onda je to sportsko novinarstvo.
Na takve stvari se netreba ni obazirati, iz tekvih razloga mi je i drago sto je ekipa u Medjugorju i docekace spremna prevenstvo koliko toliko.Ovakvi nastupi u LP mogu ostaviti dosta tragova na psihi igraca koji su i bolji od nasih, zato mi je i drago sto su izvan svega pogotovo smetljarskih prepiski.Mala i iskopleksirana bica su jedva docekala kiks Zelje da bi poceli srati po svemu od Osima do igraca, kao da je to prvi put na svijetu da neka ekipa igra dobro prvenstvo a lose LP ili obratno al ne prate mahalci nogomet do te mjere da bi bili upuceni.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 jul 2012, 10:27

pile87 je napisao/la:
FCS je napisao/la:Sramota su naši novinari koji sada pljuju po želji, isto bi radili i da je sarajevo ispalo. Čitaos am novine srpske i crnogorske koje ne pljuju po svojim klubovima, oni bi napisali članak u kojemm bi jasno dali do znanja da su sudije sramottno oštetile želju i sarajevi u evropi ove godine. Naravno ovaj portal izostavljam
Ma nek pljuju, neznaju drugacije.Ako je ista na nizim granama od nogometa u BiH onda je to sportsko novinarstvo.
Na takve stvari se netreba ni obazirati, iz tekvih razloga mi je i drago sto je ekipa u Medjugorju i docekace spremna prevenstvo koliko toliko.Ovakvi nastupi u LP mogu ostaviti dosta tragova na psihi igraca koji su i bolji od nasih, zato mi je i drago sto su izvan svega pogotovo smetljarskih prepiski.Mala i iskopleksirana bica su jedva docekala kiks Zelje da bi poceli srati po svemu od Osima do igraca, kao da je to prvi put na svijetu da neka ekipa igra dobro prvenstvo a lose LP ili obratno al ne prate mahalci nogomet do te mjere da bi bili upuceni.
Pa godinu dana nam gola nisu mogli dati,normalno da su jedva docekali bilo sta da seru
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2012, 10:32

bistrikboy je napisao/la:Pa godinu dana nam gola nisu mogli dati,normalno da su jedva docekali bilo sta da seru
Ma i nije normalno, takve stvari se eto ne desavaju u crnoj gori a pogotovo u nekim normalnim zemljama.Takve ljude ne zanima sport, nego bi da kroz sve svere zivota lijece svoje komplekse.A Boga mi zadnju godinu nabili smo im dosta komleksa, to su ljudi koje ne primjetis u raji, cute zadnju godinu i ne spominju nasu ligu ako pricaju o sportu pricaju o Barsi ili Realu.Valjda im nije moglo vise pod kozu.Mi se valjda ko normalni ljudi ne bi trebali baviti njima :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 jul 2012, 10:39

pile87 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Pa godinu dana nam gola nisu mogli dati,normalno da su jedva docekali bilo sta da seru
Ma i nije normalno, takve stvari se eto ne desavaju u crnoj gori a pogotovo u nekim normalnim zemljama.Takve ljude ne zanima sport, nego bi da kroz sve svere zivota lijece svoje komplekse.A Boga mi zadnju godinu nabili smo im dosta komleksa, to su ljudi koje ne primjetis u raji, cute zadnju godinu i ne spominju nasu ligu ako pricaju o sportu pricaju o Barsi ili Realu.Valjda im nije moglo vise pod kozu.Mi se valjda ko normalni ljudi ne bi trebali baviti njima :mrgreen:
Pa dobro pretpostavka svega toga je da smo mi normalna drzava/drustvo :mrgreen: Ove godine smo imali stvarno veliku sansu ali nasa nespretnost i brzopletost nas je kostala,uz to sve imali smo protivnika koji je svaku sansu pretvorio u gol,jbga kad tad ce nam se to vratiti samo treba biti miran i iskoristiti to kada se ponudi
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2012, 10:54

bistrikboy je napisao/la:Pa dobro pretpostavka svega toga je da smo mi normalna drzava/drustvo :mrgreen: Ove godine smo imali stvarno veliku sansu ali nasa nespretnost i brzopletost nas je kostala,uz to sve imali smo protivnika koji je svaku sansu pretvorio u gol,jbga kad tad ce nam se to vratiti samo treba biti miran i iskoristiti to kada se ponudi
To je tako ali samo treba nastaviti raditi.Treba spremni docekati iduce kvalifikacije za LP.Klub se pokazao kao stabilan, kod vecine bi bilo promjena pa bilo kakvih, koje obicno nemaju nikakvog efekta osim da se spere odgovornost sa sebe.Igraci jos uvijek imaju podrsku i sve se polako normalizuje.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jul 2012, 11:46

Usutit ce se kriticari kada krene liga i kup ! 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 29 jul 2012, 13:35

Kadeti Zelje tri prijateljske Olimpic (4:2) u Sarajevu i Famos (4:1),Radnik(10:0)na Bjelasnici na pripremama,sve pobjedili odlicno guraju,juniori treci na turniru u Hadzicima,ispali u polufinalu od Radnika na penale,i za trece mjesto pobjedili Velez 3:1.Fino guraju :D

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 29 jul 2012, 14:53

[youtube][/youtube]
Promovisite video maksimalno. Nek se raja nafura. Odlicno bi bilo da protiv Borca nas bude 6-7000!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 jul 2012, 15:38

Ultras1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Promovisite video maksimalno. Nek se raja nafura. Odlicno bi bilo da protiv Borca nas bude 6-7000!
dobar video,podjeljeno ;)

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 jul 2012, 15:43

SarajlijaTM je napisao/la:Promovisite video maksimalno. Nek se raja nafura. Odlicno bi bilo da protiv Borca nas bude 6-7000!
ako pobjedimo u travniku ne sumnjam da ce biti

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 29 jul 2012, 15:54

lisander je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Promovisite video maksimalno. Nek se raja nafura. Odlicno bi bilo da protiv Borca nas bude 6-7000!
To ne smije biti razlog da se (ne)dolazi na Grbavicu. Nismo ni u prosloj sezoni pobijedili u Travniku pa smo osvojili duplu krunu.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 jul 2012, 16:03

nije meni, tebi i jos nekolicini raje, al velika vecina nce doci ako se izgubi u travniku

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 jul 2012, 16:05

SamoZeljo je napisao/la:
lisander je napisao/la:
To ne smije biti razlog da se (ne)dolazi na Grbavicu. Nismo ni u prosloj sezoni pobijedili u Travniku pa smo osvojili duplu krunu.
od kud sam ja ovo napisao :lol: :lol: :lol:

Sta vam je ba,koga nema,bez njega se moze,mogli smo sve ove godine,mozemo i dalje.
ko stalno dolazi,zna kad je najbolje 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 22 gosta.