FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HzSM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HzSM » 29 jul 2012, 15:28

azizmpj je napisao/la:
Babayaro je napisao/la:
zasarajevo je napisao/la:Zna li neko koliko smo para dobili za Adilovica? Ja sam cuo da ide za oprost dugova jer im nisu isplacene zadnje 4 plate :?
I cuo sam da Suljic i Husejinovic idu u paketu u Hajduk isto tako za oprost dugova :?
Zna li neko nesto vise o ovome?
Cega ba oprost, jesi li ti dobar?

nema Hajduk para za takvu akviziciju ....
Hajduk je od Osijeka uzeo ovog Maglicu na rate,ali siguran sam da i ovi iz Osijeka znaju da te pare nikada vidjeti nece. :lol: :lol: :lol: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jul 2012, 15:29

Šef stručnog štaba, Dragan Jović, gostuje danas u 16h na Pink BH televiziji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 29 jul 2012, 15:39

slika

Kvalitetnija slika.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 29 jul 2012, 17:38

RedDevilS je napisao/la:Ma nece tu biti nikakve frke u to budi siguran, sta vam je ljudi ba.... :roll:
Gdje se igra tekma?
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 29 jul 2012, 17:39

ZlatnaDolina je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Ma nece tu biti nikakve frke u to budi siguran, sta vam je ljudi ba.... :roll:
Gdje se igra tekma?
Otoka
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 29 jul 2012, 17:44

Komso no sikiriki opusteno samo... :mrgreen: ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 29 jul 2012, 18:13

bezze je napisao/la:
Kolko to oni vrijede majketi pa nemaju za njih..digli ste se previse.[/quote]

cisto iz ozbiljnosti da sam umjesto uprave FKS, ja bi za njih trazio:

Said - 2.500.000 € plus 15% od narednog transfera
Sejtan - 1.000.000 € plus 5% od svakog narednog transfera

pa ko voli nek izvoli, ionako mi idu na zivac hrv klubovi, sve bi za djaba, a kad svoje prodaju masno naplate.

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 29 jul 2012, 18:28

azizmpj je napisao/la:
bezze je napisao/la:
Kolko to oni vrijede majketi pa nemaju za njih..digli ste se previse.

pa ko voli nek izvoli, ionako mi idu na zivac hrv klubovi, sve bi za djaba, a kad svoje prodaju masno naplate.[/quote]

A jesi realan u pm. :lol: niko iz nase lige ne moze prodati bilo kojeg igraca za tolike pare, nismo jos u stanju niti smo toliko "pouzdani", primjerice kada Željo ne moze prodavati igrace za milione sve ti je jasno, primjerice Šehić je iz Želje otišao sa 450.000 eura a dva mjeseca nakon toga vrijednost mu je bila 1.200.000 eura, ista prica i sa Višćom, uostalom ja se nesjecam u zadnjih par godina da je Sarajevo prodalo ijednog igraca i da je zaradilo na njemu, jednostavno klub vam nema takvu praksu sto je po meni katastrofalno, čini mi se da je zadnji bio Muharemović koji je opet otisao but džabe jer je klub tada bio u teskoj fin. situaciji i pare su trebale, tako da te cifre mozemo jos svi dugo sanjati da nam igraci idu ta takve pare ... :)
1921'
UEFA = MAFIJA

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 29 jul 2012, 18:31

e čuj said 5 miliona KM :lol: :lol: :lol:
budite realni malo, jest najbolji, al da Džeko igra u Premier Ligi BH ne može za te pare otić!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 29 jul 2012, 18:32

Sehic je iz Zelje otisao dzaba jer Zeljo jos marke nije dobio,a mi bismo na tome trebali da ucimo i da ne dozvolimo da se to desi i nama.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 29 jul 2012, 18:48

Naravno da je tesko uzeti lovu ako si iz PL-a. Said moze popraviti cijenu ako prodjemo Zetu. Ali njemu bi bilo najbolje produziti ugovor na jos godinu, raditi na skidanju viska kila i fizickoj kondiciji i onda bi ga Pape sigurno zvao u repku. E onda bi se mogla uzeti guta u Njemackoj prije iducih Evropskih tekmi.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 29 jul 2012, 18:54

azizmpj je napisao/la:
bezze je napisao/la:

pa ko voli nek izvoli, ionako mi idu na zivac hrv klubovi, sve bi za djaba, a kad svoje prodaju masno naplate.
A jesi realan u pm. :lol: niko iz nase lige ne moze prodati bilo kojeg igraca za tolike pare, nismo jos u stanju niti smo toliko "pouzdani", primjerice kada Željo ne moze prodavati igrace za milione sve ti je jasno, primjerice Šehić je iz Želje otišao sa 450.000 eura a dva mjeseca nakon toga vrijednost mu je bila 1.200.000 eura, ista prica i sa Višćom, uostalom ja se nesjecam u zadnjih par godina da je Sarajevo prodalo ijednog igraca i da je zaradilo na njemu, jednostavno klub vam nema takvu praksu sto je po meni katastrofalno, čini mi se da je zadnji bio Muharemović koji je opet otisao but džabe jer je klub tada bio u teskoj fin. situaciji i pare su trebale, tako da te cifre mozemo jos svi dugo sanjati da nam igraci idu ta takve pare ... :)[/quote]
Primjerice, Željo, primjerice ?
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 29 jul 2012, 19:11

Babayaro je napisao/la:
A jesi realan u pm. :lol: niko iz nase lige ne moze prodati bilo kojeg igraca za tolike pare, nismo jos u stanju niti smo toliko "pouzdani", primjerice kada Željo ne moze prodavati igrace za milione sve ti je jasno, primjerice Šehić je iz Želje otišao sa 450.000 eura a dva mjeseca nakon toga vrijednost mu je bila 1.200.000 eura, ista prica i sa Višćom, uostalom ja se nesjecam u zadnjih par godina da je Sarajevo prodalo ijednog igraca i da je zaradilo na njemu, jednostavno klub vam nema takvu praksu sto je po meni katastrofalno, čini mi se da je zadnji bio Muharemović koji je opet otisao but džabe jer je klub tada bio u teskoj fin. situaciji i pare su trebale, tako da te cifre mozemo jos svi dugo sanjati da nam igraci idu ta takve pare ... :)

A sta je to realno? i sve dok su na celu klubova oni koji razmisljaju poput tebe, ovo nece biti realne cijene.
Onda kada klubove bude vodio karakter onda ce kad krenu po talente, ti lihvari morat ponijet dobru kesu!!!
Malo vise sistematskog rada, pogotovo u organizaciji klubova i ove cifre ce biti i vece.

ta realnost u ciframa cijena fudbalera je ionako relativna, da ne kazem smijesna! dodje ti smokljavi britanac i ubijedi te kako je njegovo nesto dobro i skupo a tvoje prosjecno i jeftino. E pa to nece moci kod onih koji imaju karakter, a takve poput tebe neka ubjedjuju, samo izvoli i povodi se za njima .....

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 29 jul 2012, 19:13

@Babayaro primjerice da igraci koji su otisli iz Želje u zadnjih pet godina i pored toga sto su vrijedili preko milion nisu otisli za te cifre vec za znatno manje, a kada bi presli u odredjeni klub koji je platio obestecenje trzisna vrijednost bi im se znatno povecala pa samim tim i obestecenje, primjeri tipa Dialliba 300.000 eura, Štilić 600.000 eura, Bekrić 250.000 eura, Višća 400.000 eura, Šehić 450.000 eura, uz to hocu reci da jedino Željo u BIH prodaje igrace za nase uslove velike pare, kada Željo nije dostigao nivo da svoje igrace tuši za preko milion, necete onda ni vi koji nemate smisla za to niti praktikujete to, to je sve ;)
1921'
UEFA = MAFIJA

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 29 jul 2012, 19:16

azizmpj je napisao/la:
bezze je napisao/la:

pa ko voli nek izvoli, ionako mi idu na zivac hrv klubovi, sve bi za djaba, a kad svoje prodaju masno naplate.[/quote]

Samo mi objasni kako mozes traziti 2,5 mil eura za igraca kojem ugovor istice u januaru, jesi lud ili se pravis ? :lol:
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 29 jul 2012, 19:21

emir18 je napisao/la:
ZlatnaDolina je napisao/la:@Babayaro primjerice da igraci koji su otisli iz Želje u zadnjih pet godina i pored toga sto su vrijedili preko milion nisu otisli za te cifre vec za znatno manje, a kada bi presli u odredjeni klub koji je platio obestecenje trzisna vrijednost bi im se znatno povecala pa samim tim i obestecenje, primjeri tipa Dialliba 300.000 eura, Štilić 600.000 eura, Bekrić 250.000 eura, Višća 400.000 eura, Šehić 450.000 eura, uz to hocu reci da jedino Željo u BIH prodaje igrace za nase uslove velike pare, kada Željo nije dostigao nivo da svoje igrace tuši za preko milion, necete onda ni vi koji nemate smisla za to niti praktikujete to, to je sve ;)
A kad je to zeljo sta pokazo u Evropi osim ispadanja pa da im ti igraci vrijede vise???
Kakve to veze ima sa Evropom? pričamo o prodaji igraca i njihovim ciframa za koje se prodaju mada vrijede vise, vrati se malo unazad i procitaj ;)
1921'
UEFA = MAFIJA

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 jul 2012, 19:43

emir18 je napisao/la:
ZlatnaDolina je napisao/la:@Babayaro primjerice da igraci koji su otisli iz Želje u zadnjih pet godina i pored toga sto su vrijedili preko milion nisu otisli za te cifre vec za znatno manje, a kada bi presli u odredjeni klub koji je platio obestecenje trzisna vrijednost bi im se znatno povecala pa samim tim i obestecenje, primjeri tipa Dialliba 300.000 eura, Štilić 600.000 eura, Bekrić 250.000 eura, Višća 400.000 eura, Šehić 450.000 eura, uz to hocu reci da jedino Željo u BIH prodaje igrace za nase uslove velike pare, kada Željo nije dostigao nivo da svoje igrace tuši za preko milion, necete onda ni vi koji nemate smisla za to niti praktikujete to, to je sve ;)
A kad je to zeljo sta pokazo u Evropi osim ispadanja pa da im ti igraci vrijede vise???
Kakve to veze ima sa Evropom? pričamo o prodaji igraca i njihovim ciframa za koje se prodaju mada vrijede vise, vrati se malo unazad i procitaj ;)
prosle godine prosao u trece kolo,takodjer,lijepo je sanjati,a realnost je nesto sasvim drugo.
said ne igra za repku,ima kila viska i kod vas je jos pola godine,jeste dobar igrac,to stoji,ali i ovo ostalo su faktori koji uticu na cjenu.ponajvise zbog tog ugovora,ako ode za 300k eura nabijte se nogom i sutite

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 jul 2012, 19:55

Babayaro je napisao/la:
zasarajevo je napisao/la:Zna li neko koliko smo para dobili za Adilovica? Ja sam cuo da ide za oprost dugova jer im nisu isplacene zadnje 4 plate :?
I cuo sam da Suljic i Husejinovic idu u paketu u Hajduk isto tako za oprost dugova :?
Zna li neko nesto vise o ovome?
Cega ba oprost, jesi li ti dobar?
Hajduk nije ono sto je bio. Lose oni skroz stoje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 29 jul 2012, 20:13

Prvo da cestitam momcima koji su ginuli za svoj klub protiv Levskog. Igra nije bitna koliko je zalaganje bitno. A iz toga zalaganja proizasla je fantasticna igra koju moze ponoviti samo isti pristup. Cestitam i navijacima Sarajeva jer su bili navijaci a ne huligani i seljaci sto su pojedini mediji pokusali da ih isprovociraju da budu.

Ja mislim da Husejinovic ima ugovor jos ovu polusezonu i to je po meni najveci hendikep. Nije hendikep ako sad ode nego nebi valjalo da dzaba ode. Znaci svako bi ga normalan sad prodao. Ali ja ne bih mogao. Onaj njegov go na tv-u ne izgleda ni 30% onako kako je to izgledalo sa istocne tribine. Kao da je dosao igrace Reala, Barce i sta ti ja znam i odjednom driblingom napravio dar mar za pobjedu. Ja ga zbog toga ne bih mogao prodati.

Ali sa financijskog aspekta ako ga uprava ne moze nagovoriti ili mu ne moze ponuditi ugovor onda treba nesto skontati. Nasi klubovi mogu opstati samo ako prave solidne transfere. Suljica bih jos teze mogo pustiti jer je mlad i ima potencijala. Ali opet ima ono ali.

Samo ima jos nesto a to je da su ovo nezvanicne informacije tj. suplja mahalska barem za sad. Treba igracima i klubu dati mir da prodju i Zetu.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 29 jul 2012, 20:21

[quote="Paranoja"]

trazis objasnjenje, ....eh pa objasnjenje ti je na Maksimiru gdje ludjak od Mamica uvodi Dinamo u grupe lige sampiona, nicim drugacijim nego sistematskim radom, da sistematskim radom koji bi podrazumjevao produzetak ugovora sa Saidom ....

drsko, bezobrazno i ludo ..jedino tako do rezultata, zar to nije jasno poslije cetvrtka????

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, gh0stHZ i 31 gost.