da si dosadanWolverine je napisao/la:Ucinak do sad:
Messi: 4 nastupa; 5 golova; 4 asistencije
Ronaldo: 4 nastupa; 5 golova; 0 asistencija
Nagradno pitanje: Sta prvo upada u oči ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
da si dosadanWolverine je napisao/la:Ucinak do sad:
Buduci Engleski reprezentativac..pustite se Fabregasa i ostalih kreativaca..Catermole vam treba..ko da motor u guzici ima,,stalno trci,bori se..jedina mu je mana agresivnost..prosle sezone je cini mi se 12 zutih i 2,3 crvena imonidjo_barca je napisao/la:Barca je na svoju listu stavila 3 igraca koje prate :
Lee Catermole-Sunderland
Walter Gargano-Napoli
Cristian Ledesma-Lazio
:O 88. godiste auu cuo sam za njega da je dobar,al sam mislio da je stariji,sacu malo progooglat i youtubePhill Jackson je napisao/la:Buduci Engleski reprezentativac..pustite se Fabregasa i ostalih kreativaca..Catermole vam treba..ko da motor u guzici ima,,stalno trci,bori se..jedina mu je mana agresivnost..prosle sezone je cini mi se 12 zutih i 2,3 crvena imonidjo_barca je napisao/la:Barca je na svoju listu stavila 3 igraca koje prate :
Lee Catermole-Sunderland
Walter Gargano-Napoli
Cristian Ledesma-Lazio,,al vjerovatno bi kod Guardiole smirio dozivljaj
..uglavnom po meni je vec puno bolji od Keite,,a trebo bi i od Tourea kad bude u njegovim godinama..btw. 88 je godiste
Bas vam takav igrac treba,logicno je da Hleb nije uspio kad ste u napadu odnosno krilima najjaci sto je dobro poznato ..Cattermole je ko Mascherano,Essien defanzivni vezni.radilica..treba malo i cvrstine,,nije sve u tehnici i leprsavosti...da ste od ovih navedenih jednog doveli mjesto Ibre jos bi mocniji biliWolverine je napisao/la:Ma kakav Cettermole... taj bi se u Barci izgubio ko igla u plastu sjena. sumnjam da bi 15 nastupa skupio. kad jedan Hleb nije igrao gdje ce Cattermole
Moracemo dovest jednog veznjaka takvog tipa jer Keita i Toure idu na onaj kup i nema ih mjesec dana...Phill Jackson je napisao/la:Bas vam takav igrac treba,logicno je da Hleb nije uspio kad ste u napadu odnosno krilima najjaci sto je dobro poznato ..Cattermole je ko Mascherano,Essien defanzivni vezni.radilica..treba malo i cvrstine,,nije sve u tehnici i leprsavosti...da ste od ovih navedenih jednog doveli mjesto Ibre jos bi mocniji biliWolverine je napisao/la:Ma kakav Cettermole... taj bi se u Barci izgubio ko igla u plastu sjena. sumnjam da bi 15 nastupa skupio. kad jedan Hleb nije igrao gdje ce Cattermole
Da u Barceloni igra samo Messi, da Ronaldo ima duze ime i manje asistencija.Wolverine je napisao/la:Ucinak do sad:
Jednostavno pitanje: Messi igra za tim, što ga čini najboljim, a Ronaldo jest dobar igrač ali nastavlja po svom iz Man UTD-a, samostalno!!Wolverine je napisao/la:Ucinak do sad:
sjedi 5hilmo je napisao/la:Jednostavno pitanje: Messi igra za tim, što ga čini najboljim, a Ronaldo jest dobar igrač ali nastavlja po svom iz Man UTD-a, samostalno!!Wolverine je napisao/la:Ucinak do sad:
Wolverine je napisao/la:Ucinak do sad:
spomenuo sam ga samo tri puta, i to sva tri sinoc. tako da razmisli o tome sto si napisao. i nemam sta biti ljubomoran, upravo nasuprot, jer u Barci igra najbolji igrac na svijetuMirza_Hordas je napisao/la:Wolverine je napisao/la:Ucinak do sad:
eeee Bože moj šta neću sve pročitati![]()
tebi je ronaldo izgleda baš trn u oku, ne možeš a da ga ne spomeneš, ne brini nisi jedini koji je ljubomoran na njegove nastupe u realu a nekada i u man utd
Wolverine je napisao/la:spomenuo sam ga samo tri puta, i to sva tri sinoc. tako da razmisli o tome sto si napisao. i nemam sta biti ljubomoran, upravo nasuprot, jer u Barci igra najbolji igrac na svijetuMirza_Hordas je napisao/la:Wolverine je napisao/la:Ucinak do sad:
eeee Bože moj šta neću sve pročitati![]()
tebi je ronaldo izgleda baš trn u oku, ne možeš a da ga ne spomeneš, ne brini nisi jedini koji je ljubomoran na njegove nastupe u realu a nekada i u man utd
steta sto sevilla nije osvojila !!RuudVanGoal je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.