Po mom mišljenju kapacitet stadiona nije 17 000,već mnogo manje(15 000 plafon). A to što piše na wikipediji nije tačno,kao i za mnoge druge stadione po Bosni.ado-hz je napisao/la:Pa ako su nam dali 850 ulaznica to je 5% od kapaciteta stadiona a stadion prima 17.000, neznam u cemu je problem ako je sve po propisima UEFE a jeste. Eh sad druga je stvar sto se klubovi mogu dogovoriti tj. da nasa uprava urgira da dobijemo vise ulaznica samo neznam za koju protiv uslugu nazad, jer se vecinom tako radi ako je rijec o vecim navijackim grupama da se kaze evo vama 10-15% za vase navijace a i vi nama isto toliko u revansu. Posto oni nemaju navijaca da im damo citav jug isto ti ga dodje, al opet mislim da nasa uprava mora i moze izboriti se za vise karti, barem 10% a to je 1700 ljudi sto je ja mislim dovoljno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jakaka no nadrkana. Mogu nas ako im je ćeif pola ili sve vratiti s granice. Zato mojne inernet kur.čenja, pogotovo oni koji i ne planiraju ići u Pg. Hem je dječije, hem nikakve koristi od toga.mma_hz je napisao/la:nadrkana 2 bataljona..jer umjesto da se zajebaju negdje kao sto to obicno rade morali bi paziti na nas..VanBasten je napisao/la:Rika se činiNemre iz ušiju da izađe. Koji kraljevi
Taman, nema potrebe da njihovim portalima dajemo povoda za orgijanje. Njima, kao i mnogim našim, je bitan samo broj otvorenih stranica u 24h, odnosno klikova. Za moguće posljedice ih zaboli. Treba da u Podgoricu idemo na izlet, zajebancija ovo-ono. A ne da nas na granici čekaju 2 bataljona murije...
nema potrebe blatiti momke iz Sandzaka koji su na Kosevu bez ikakvih problema,povika ili baklje navijali srcem za nas tim u cosku jugoistoka,bujrum im svaki put,nemamo mi sta na njiih paziti..nasi derbi navijaci su nama problem..na istoku 2,3 baklje su zapaljene od strane nasih..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
ma izgleda da smo postali preopasni za sve..ja ne razumijem ovoliki strah od nas..raja iz zajebancije pise ono nase standardno za rusenja ,oni to odmah iskoriste negativno...ja bih volio da mogu doci dole normalno ,malo prosetati gradom.potrositi koju marku,bez belaja odgledati tekmu i kuci..al izgleda njihovi novinari to ne zele..VanBasten je napisao/la:Jakaka no nadrkana. Mogu nas ako im je ćeif pola ili sve vratiti s granice. Zato mojne inernet kur.čenja, pogotovo oni koji i ne planiraju ići u Pg. Hem je dječije, hem nikakve koristi od toga.mma_hz je napisao/la:nadrkana 2 bataljona..jer umjesto da se zajebaju negdje kao sto to obicno rade morali bi paziti na nas..VanBasten je napisao/la:Rika se činiNemre iz ušiju da izađe. Koji kraljevi
Taman, nema potrebe da njihovim portalima dajemo povoda za orgijanje. Njima, kao i mnogim našim, je bitan samo broj otvorenih stranica u 24h, odnosno klikova. Za moguće posljedice ih zaboli. Treba da u Podgoricu idemo na izlet, zajebancija ovo-ono. A ne da nas na granici čekaju 2 bataljona murije...
nema potrebe blatiti momke iz Sandzaka koji su na Kosevu bez ikakvih problema,povika ili baklje navijali srcem za nas tim u cosku jugoistoka,bujrum im svaki put,nemamo mi sta na njiih paziti..nasi derbi navijaci su nama problem..na istoku 2,3 baklje su zapaljene od strane nasih..

oni zele slask da imaju o cemu pisati..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Onda dobijes 750 kartiAlen1987 je napisao/la:Po mom mišljenju kapacitet stadiona nije 17 000,već mnogo manje(15 000 plafon). A to što piše na wikipediji nije tačno,kao i za mnoge druge stadione po Bosni.ado-hz je napisao/la:Pa ako su nam dali 850 ulaznica to je 5% od kapaciteta stadiona a stadion prima 17.000, neznam u cemu je problem ako je sve po propisima UEFE a jeste. Eh sad druga je stvar sto se klubovi mogu dogovoriti tj. da nasa uprava urgira da dobijemo vise ulaznica samo neznam za koju protiv uslugu nazad, jer se vecinom tako radi ako je rijec o vecim navijackim grupama da se kaze evo vama 10-15% za vase navijace a i vi nama isto toliko u revansu. Posto oni nemaju navijaca da im damo citav jug isto ti ga dodje, al opet mislim da nasa uprava mora i moze izboriti se za vise karti, barem 10% a to je 1700 ljudi sto je ja mislim dovoljno.

@ socrates, ne mogu naći link, mislim da isti i ne postoji. Ako bude, javim ti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
posto je ovaj CG portal prenio moj post, izvadili su ga iz konteksta, jer je to pjesma Hordi kada su u pitanju gostovanja. Ja ne zelim da budem inicijator nekih problema, postoji li neka mogucnost da se ovo rijesi?
Nemojte pogresno shvatiti, vec sam sinoc pitao High-a o detaljima gostovanja, jer grupa kojoj pripadam vec planira uvelike put, ima tu i djevojaka i sl. Ne bih volio da bude nekih problema, a ako oni to zele...
Nemojte pogresno shvatiti, vec sam sinoc pitao High-a o detaljima gostovanja, jer grupa kojoj pripadam vec planira uvelike put, ima tu i djevojaka i sl. Ne bih volio da bude nekih problema, a ako oni to zele...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma opušteno, znaju svi kakvi su mediji, ne treba tebi ništa loše biti zbog toga. Luđaci jedva dočekali da nešto objave. Uskoro će biti detaljne informacije za put u Podgoricu, ono što znamo trenutno sam ti već javio preko PP-e. Samo u kost.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hakija i Alija glavni. 

- Evolution87
- Kontakt:
@socrates evo ti link za download, nema nisto drugo
Prvo poluvrijeme (418 MB) http://www.adrive.com/public/nDEDT5/Sar" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo poluvrijeme (434 MB) http://www.adrive.com/public/P9US4G/Sar" onclick="window.open(this.href);return false;

Prvo poluvrijeme (418 MB) http://www.adrive.com/public/nDEDT5/Sar" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo poluvrijeme (434 MB) http://www.adrive.com/public/P9US4G/Sar" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Posto CG portali vole da citaju ovaj podforum, izvolite, citajte !
Zelio bih prije svega da vam se "zahvalim" za nepotrebno huškanje koje ste unijeli izmedju 2 navijacke skupine zbog jednog posta na forumu. Zasto ste toliki amateri i vadite kontekst iz pete?
Evo vam ! VIDITE ! Ovo se ne odnosi na Podgoricu, ne vrti se sve oko vas i mi nismo nacionalisticki nastrojeni niti nam je to "furka". To Horde Zla pjevaju kada idu na gostovanja. Bilo to Tuzla, Zenica, Mostar, Banja Luka, Sofija, Orebro, Malta, Zimbabwe i na kraju krajeva i Podgorica. Da li znate da ste svojim nepromisljenim clankom (koji nema nikakvog smisla, jer ga vi vidite kako vi zelite, onemogucili dolazak djevojaka u PG, iako su pripadnice ljepseg spola nasih navijaca najavile masovni dolazak. Ne zaboravite da Horde Zla nisu nacionalisticki nastrojeni, mi smo tu zbog kluba za koji sve dajemo i koji nam sve znaci. Horde nikada ne pocinju prvi s belajima. Zato bih vas zamolio da objavite clanak i smirite malo tenzije medju navijacima i tako sprijecite, nedaj Boze, vece zlo. Mislite na buducnost i na navijace koji su tu samo zbog svog voljenog kluba. Hvala !
LP, Bosniacum Lilium
Zelio bih prije svega da vam se "zahvalim" za nepotrebno huškanje koje ste unijeli izmedju 2 navijacke skupine zbog jednog posta na forumu. Zasto ste toliki amateri i vadite kontekst iz pete?
Evo vam ! VIDITE ! Ovo se ne odnosi na Podgoricu, ne vrti se sve oko vas i mi nismo nacionalisticki nastrojeni niti nam je to "furka". To Horde Zla pjevaju kada idu na gostovanja. Bilo to Tuzla, Zenica, Mostar, Banja Luka, Sofija, Orebro, Malta, Zimbabwe i na kraju krajeva i Podgorica. Da li znate da ste svojim nepromisljenim clankom (koji nema nikakvog smisla, jer ga vi vidite kako vi zelite, onemogucili dolazak djevojaka u PG, iako su pripadnice ljepseg spola nasih navijaca najavile masovni dolazak. Ne zaboravite da Horde Zla nisu nacionalisticki nastrojeni, mi smo tu zbog kluba za koji sve dajemo i koji nam sve znaci. Horde nikada ne pocinju prvi s belajima. Zato bih vas zamolio da objavite clanak i smirite malo tenzije medju navijacima i tako sprijecite, nedaj Boze, vece zlo. Mislite na buducnost i na navijace koji su tu samo zbog svog voljenog kluba. Hvala !
LP, Bosniacum Lilium
hvala,zivioEvolution87 je napisao/la:@socrates evo ti link za download, nema nisto drugo![]()

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
drug, ako je proglase utakmicom visokog rizika, onda djevojke nece moci uci na stadion (sto se Hordi tice).High je napisao/la:Ma opušteno, znaju svi kakvi su mediji, ne treba tebi ništa loše biti zbog toga. Luđaci jedva dočekali da nešto objave. Uskoro će biti detaljne informacije za put u Podgoricu, ono što znamo trenutno sam ti već javio preko PP-e. Samo u kost.
Ako ćemo gledati kakvo je sad trenutno stanje, onda će sve biti okej. Ovo su sitne provokacije medija-koje i nemaju nikakvu osnovu za iste, te će svako prepoznati da je ovo patka novinarska. Ima još vremena, najbolje je poslije utakmice na Koševu donositi takve zaključke. Prošlo se i gore, Podgorica će biti kao i gostovanje u Trebinju.
ZlatnaDolina je napisao/la:Ja fakat ne kontam primitivne rasprave i prepucavanja pojedinaca na ovoj stranici, prije par dana kada su Horde napadnute u Sofiji stizala je podrska od nas komsija, svi smo bili uz vas ne samo mi vec i cijela BIH, i maltene svi smo navijali u cetvrtak za Sarajevo, dan poslije par forumasa se vec usk... i pocinju prozivanja, cemu to ?? zaboravilo se sta se desavalo proteklih dana??ne kontam nikako, uspjeh jeste proci u trece pretkolo ali desavao se on i prije, na jednoj strani klub koji je zgazio sve i osvojio duplu krunu, klub sa najvecim budzetom u drzavi i najboljim trenerom i igracima a na drugoj klub koji pola toga nema a opet je uspio preci Levskog i na tome treba cestitati i skinuti kapu, ali dajte ljudi dragi sve se svodi na provociranje, vrijedjenje i omalovažavanje, isto auto pijaca a ne forum
ma pusti te neke, jarane kako se meni svidja to sto smo svi i u utorak i u cetvrtak bili ko jedan i tako i samo tako treba da bude .....samo tako mozemo do uspjeha ....
Uvijek ce to biti tako. Ova nasa raja iz Sarajeva. Provociranje jednih i drugih i onda uvijek zavrsimo na kafi svi zajedno. Isto to vazi i za stvari koje su izvan tribini, ako zatreba.azizmpj je napisao/la:ZlatnaDolina je napisao/la:Ja fakat ne kontam primitivne rasprave i prepucavanja pojedinaca na ovoj stranici, prije par dana kada su Horde napadnute u Sofiji stizala je podrska od nas komsija, svi smo bili uz vas ne samo mi vec i cijela BIH, i maltene svi smo navijali u cetvrtak za Sarajevo, dan poslije par forumasa se vec usk... i pocinju prozivanja, cemu to ?? zaboravilo se sta se desavalo proteklih dana??ne kontam nikako, uspjeh jeste proci u trece pretkolo ali desavao se on i prije, na jednoj strani klub koji je zgazio sve i osvojio duplu krunu, klub sa najvecim budzetom u drzavi i najboljim trenerom i igracima a na drugoj klub koji pola toga nema a opet je uspio preci Levskog i na tome treba cestitati i skinuti kapu, ali dajte ljudi dragi sve se svodi na provociranje, vrijedjenje i omalovažavanje, isto auto pijaca a ne forum
ma pusti te neke, jarane kako se meni svidja to sto smo svi i u utorak i u cetvrtak bili ko jedan i tako i samo tako treba da bude .....samo tako mozemo do uspjeha ....
Pusti ove sto su ovdje 24h onlajn, lik od ujutru do navece tu...kakav on.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Pošto se odavno povlači pitanje zašto ono "divovi", odgovor kako slijedi.
[youtube][/youtube]
Meni nema jače.

[youtube][/youtube]
Meni nema jače.
Igrači timova koji su izbacili Levski i CSKA zarađuju 10 puta manje od njihovih
Igrači Levskoga i CSKA u prosjeku zarađuju 10 puta više novca od igrača Sarajeva i Mure.
Ustanovilo se da se čak i plate igrača Dinamo Zagreba i Vitessea,koji su izbacili Ludogorets i Locomotiv Plovdiv,ne mogu porediti sa platama u Bugarskim velikanima.
Kao što je poznato,najplaćeniji igrači CSKA,Levskog i Ludogoretsa dobijaju i do 20 hiljada eura mjesečno.
Pritom ne računajući novac koji su dobili "na ruke" pri dolasku u klub.
Usporedimo to sa platama igrača Mure,Sarajeva,Vitessea i Dinamo Zagreba:
Mura-igrač Slovenske ekipe je u jednome intervju rekao da je najveća plata u klubu 1500 eura mjesečno.
Međutim,igrači su primili samo jednu platu od početka godine.
To nije rezultiralo bojkotom,naprotiv.Uz veliku želju i požrtvanost zasluženo su izbacili CSKA.
FK Sarajevo-neslužbeno plate u ovome skromnome klubu su između 800 i 1000 eura mjesečno.
Nepoznato je da li su igrači primali novac "na ruke".
No razlika u plati igrača iz Bosne i igrača Levskog je očigledna.
Vitesse-plate u ovome holandskome timu variraju između 4 i 6 hiljada eura mjesečno,plate koje ne predstavljaju ništa posebno za naše velikane.
Ovdje moramo naglasiti da Levski,CSKA i Ludogorets teško da mogu kupovati igrače od Vitessea.
Dva su razloga za to,visoke cijene transfera i dodatna naknada za treniranje koja nije mala.Ali nije slučajno da mnogi holandski igrači sa slobodnim papirima bez problema prihvaćaju ponude Bugarskih timova.
To je zbog toga što osim četiri ili pet ekipa,ostali holandski timovi plaćaju igrače manje od Levskog,CSKA i Ludogoretsa.
Dinamo Zagreb-kažu da hrvatski igrači u Dinamo zarađuju između 4 i 6 hiljada eura mjesečno,dok strani igrači zarađuju puno više.Sigurno je i da su primali novac "na ruke".
Činjenica je da su plate u Dinamu u rangu najbogatijih bugarskih ekipa,ali Hrvati ostvaruju puno veće uspjehe,imaju tri nastupa u grupnoj fazi lige prvaka,i kada prodaju svoje zvijezde dobijaju za njih i 8,9,10 miliona eura.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Meni se ne sviđa to što mnogi već kalkulišu koga ćemo dobiti u playoffu i slično.
Polako, prvo treba Zetu izbaciti, nisu oni Željezničar da je dovoljno izaći na teren protiv njih i zabiti 5,6,7 komada ili koliko već.
Polako, prvo treba Zetu izbaciti, nisu oni Željezničar da je dovoljno izaći na teren protiv njih i zabiti 5,6,7 komada ili koliko već.
- zasarajevo
- Kontakt:
Zna li neko koliko smo para dobili za Adilovica? Ja sam cuo da ide za oprost dugova jer im nisu isplacene zadnje 4 plate
I cuo sam da Suljic i Husejinovic idu u paketu u Hajduk isto tako za oprost dugova
Zna li neko nesto vise o ovome?

I cuo sam da Suljic i Husejinovic idu u paketu u Hajduk isto tako za oprost dugova

Zna li neko nesto vise o ovome?
UEFA=MAFIA
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, boki86, nedimmmm1337 i 82 gosta.