Evo malo uživaj u majstorijama
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
To se slazem.. Sarajevo je dokazalo da se moze igratvivaILchelik je napisao/la:Najveci problem je sto mi sami sebe potcjenimo i mislimo da smo toliko losi. Nismo toliko losi koliko nam je mentalitet los tj. gubitnicki !
Uzmi da Želji nije poništen go i da je sviran jedan od dva penala, to bi bilo 2:0 u prvih 15 minuta. Ostalo bi jos 75 minuta da pred dobro popunjenim Koševom, u odličnoj atmosferi Željo da još jedan go. Kad se sjetim zbog kakvih su gluposti navijači drugih timova visili na Željinoj temi, proklinjali Amara i Ivicu, ovo je krađa naspram toga, a Željini navijači su se manje više pomirili da su ljudi bolji i da nam je sudija malo za šta kriv, da su krivi igrači, Amar i pristup. Pola mjeseca nakon utakmice Zvjezda-Željo, navijači Zvjezde su visili na našoj temi ubjeđujući nas da je jedan faul na centru igrališta sviran Želji, a nije trebao te da je jedan aut dosuđen Želji, a trebao je njima. Inače, Željo je utakmicu dobio 0:3.FCS je napisao/la:Penal za maribor u sloveniji, penal za sarajevo u sofiji ista situacija nije sviran. Poništen želji gol, dva penala od kojih je jedan bar bio. Penal za levski na koševu ......
ili je bilo 0:4 ?exbabilon je napisao/la:Željo je utakmicu dobio 0:3.
[youtube][/youtube]anonimni je napisao/la:ili je bilo 0:4 ?exbabilon je napisao/la:Željo je utakmicu dobio 0:3.
Ma nista, da je bio jos jedan onda bi sudije bile jos vise krive, jer tek tad faul na sredini terena dobija jos vise na znacaju. A sad kad Želji pokradu 2 gola mi se pokrijemo po ušima, a oni dođu i likuju kako nema babe Osima, Komiteta...Možda je smiješno ovo što ću reći, al jedino je uz Sarajevo jasno i glasno stala cijela država, ili bar bitan dio države, i samo je Sarajevo uspjelo napraviti iskorak. Boli me što je ovaj Željin neuspjeh melem na ranu pojedincima iz manjih mjesta, kažem pojedincima jer ima i realne raje koja navija za sve što je bosansko.anonimni je napisao/la:hvala na ispravci, bio sam ubijeđen da je bio još jedan gol, al' nije
Pa što makar nešto ne pokažete u one dvije utakmice protiv Želje? I tu komitet radi protiv Sarajeva? Pokažite drugima da se može igrati protiv Želje.samosarajvo je napisao/la:U El i LP nema Vukaosvica,Dominikovica,Komiteta i slicno...zato smo mi uspjesni u europi za razliku od ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.