FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HzSM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HzSM » 28 jul 2012, 19:04

retro je napisao/la:Pa pa paranojaaaa.
Pretjerao si sa najboljim golmanom jer on to sigurno nije,ali jeste kvalitetan i nije losiji od Adija sigurno,a paranoja je pravo paranoican,niko ga nista ne pita,ali tu je da pametuje.Lijeci komplekse dok ne bude kasno!

High

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 19:05

Dejo je bolji golman od Adija. Adi ima padova u svojim partijama, što je i više nego očigledno. A Dejo je kvalitet, itekakav.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 28 jul 2012, 19:05

Ne vidim boljeg golmana od Deje, jedino mozda Avdukic.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 28 jul 2012, 19:08

retro je napisao/la:Ne vidim boljeg golmana od Deje, jedino mozda Avdukic.
Najbolji golman u ligi ti je Guso, posto je on u penziji moglo bi se reci da je Dejo i Avduka tu negdje.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 28 jul 2012, 20:11

A nama trece predkolo :lol: hajde da barem neko iz BiH ode u EU :D :D

cutler12
Kontakt:

Post Postao/la cutler12 » 28 jul 2012, 20:17

@Paranoja klonirani @Aldinn :mrgreen: koji smor lik lol ...
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 28 jul 2012, 20:20

High je napisao/la:E baš ste bili potrebni Hordama. Ja ne znam šta bi Horde bez vaše usrane podrške. Dobro je pa ste nam pomogli da nacrtamo koreografiju za tekmu protiv Levskog kući, dobro je pa ste s nama išli u Sofiju, dobro je pa ste nam napunili sjever, da vas nije bilo, bilo bi nas samo hiljadu u kopu. Dobro je pa ste vaše dlanove i grla žrtvovali za naš klub. Ja ne znam šta bi bilo da niste bili uz nas. Poserem se ja na tu vašu podršku putem foruma i ispred TV-a, kad odmah sutradan ne možete smisliti vijesti o prolasku FK Sarajevo u treće pretkolo, kad ste već puni sebe i ne možete čitati sve o utakmici i prolazu dalje. Ne valja vam koreografija na sjeveru, ne valja vam Said jer je izašao u 65. minuti, ne valja vam ovaj, onaj, peti, deseti. Vi koreografiju nemate Bog zna kol'ko dugo, što govori dosta o vašem trudu i aktivnosti što se grupe tiče.
Svaka ti cast momak! Nisi ni ti dobar.
Nadam se da vas nema puno ovakvih medju Sarajlijama.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 28 jul 2012, 20:22

Paranoja je napisao/la:
retro je napisao/la::lol:
Sto se svi brinu za nas, duse.
Ako je Dejo potpisao, to je genijalan potez, zaradis na prosjecnom golmanu i dovedes najboljeg golmana lige.
Plus Adi ce braniti protiv Zete. ;)
I sad ne kontam poentu tvog posta. Branit ce vam prosjecan golman u evropi i tebi je to plus ? Kako to ?

Nekako mi je logicno da ti je bolje da ti brani najbolji golman lige, ali eto.

Bandovic nije jos potpisao a i kad potpise pitanje je da li bi mogao nastupati protiv Zete, tako da ovo sto je napisao plus Adi ce braniti protiv Zete se odnosi na to da bi smo tu morali nastupati sa rezervnim golmanom ;)

High

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 20:23

Navikao sam te replike :''Nisi ti dobar, šta ti znaš, pričaš gluposti''. Ovaj forum vrvi od takvih komentara, postova i zajebancija. Ja u tom postu nisam ništa pogrešno napisao. Drugo je to što se uvrijedite odmah čim pročitate nešto što je realno. Vozdra.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 28 jul 2012, 20:27

neroazzuro je napisao/la:
High je napisao/la:E baš ste bili potrebni Hordama. Ja ne znam šta bi Horde bez vaše usrane podrške. Dobro je pa ste nam pomogli da nacrtamo koreografiju za tekmu protiv Levskog kući, dobro je pa ste s nama išli u Sofiju, dobro je pa ste nam napunili sjever, da vas nije bilo, bilo bi nas samo hiljadu u kopu. Dobro je pa ste vaše dlanove i grla žrtvovali za naš klub. Ja ne znam šta bi bilo da niste bili uz nas. Poserem se ja na tu vašu podršku putem foruma i ispred TV-a, kad odmah sutradan ne možete smisliti vijesti o prolasku FK Sarajevo u treće pretkolo, kad ste već puni sebe i ne možete čitati sve o utakmici i prolazu dalje. Ne valja vam koreografija na sjeveru, ne valja vam Said jer je izašao u 65. minuti, ne valja vam ovaj, onaj, peti, deseti. Vi koreografiju nemate Bog zna kol'ko dugo, što govori dosta o vašem trudu i aktivnosti što se grupe tiče.
Svaka ti cast momak! Nisi ni ti dobar.
Nadam se da vas nema puno ovakvih medju Sarajlijama.
Ima medju Sarajlijama,ali vise medju onim sa Grbavice...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jul 2012, 20:33

slika

Čestitke od UD, sinoć.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 28 jul 2012, 20:36

po meni odlican posao, pogotovo ako smo uzeli neku solidnu svotu, a s Bandovicem ugovorimo platu kao sa Adiem

problem ce biti svakako (a toga se pribojavam) da ce nas napustiti Sesar i Said nakon evrope. Ponuda je bilo i ranije, naravno nakon dobrih partija u Evropi odsteta ce biti znatno veca. Svakako los bi to ishod bio jer sa ovim sastavom uz 1do2 pojacanja mozemo napasti sam vrh. Sa druge strane opet vazno je klub povratiti iz finansijske dubioze, uz prolazak u play-off dobili bi dosta finu cifru na racun (+odsteta za igrace). Tu su i eventualni novci koje treba da donese novi statut. (ako neko ima informacije kako tece ta prodaja neka napise)

Volio bih svakako da Sarajevo zadrzi sastav i osvoji nesto ali sa druge strane opet ne bih se ljutio kada bi sto prije rijesili dugove te na taj nacin napravili iskorak u nasoj drzavi

High

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 20:38

@ VanBasten , kasniš ko teletext. :mrgreen: A sad ovo u vezi Adilovića i Bandovića. Nismo uzeli vel'ke pare za Adija, bukvalno da je neka sića, tako sam ja čuo. I navodno je Adi zamolio upravu da ga pusti u Grčku. Po meni dobar posao sa Bandovićem, kol'ko god nas koštao-isplati se.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jul 2012, 20:43

High je napisao/la:@ VanBasten , kasniš ko teletext. :mrgreen: A sad ovo u vezi Adilovića i Bandovića. Nismo uzeli vel'ke pare za Adija, bukvalno da je neka sića, tako sam ja čuo. I navodno je Adi zamolio upravu da ga pusti u Grčku. Po meni dobar posao sa Bandovićem, kol'ko god nas koštao-isplati se.
bilo? :mrgreen: nisam zagledao prošle str., čim vidim pojedine nickove odmah premotavam film :mrgreen:

Ma win-win situacija za nas. Ubio se koji dinar za igrača kojem je ovo posljednja šansa da se proda, uz to zamjenjiv igrač. Na njegovo mjesto doveden igrač u najmanju ruku istog kvaliteta. Iako ja, a vjerujem i mnogi, mislim da je Dejo kvalitetniji golman. Dakle, odličan posao.

High

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 20:46

Ja sam postavio tu sliku, doduše tvoja slika je kvalitetnija, tu si bolji. :mrgreen: Ma Bandović je meni jedan od boljih golmana u našoj ligi, i ovo je zaista odličan posao. Žao mi je Adija, taman smo se navikli na njega, ali takav je sport, šta ćeš. Nadam se da ovo neće unijeti neki ''nemir'' među našim momcima, i to je to.

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 28 jul 2012, 20:48

Iz pouzdanih izvora UEFA ce nam izvuci Maribor u play offu :) tako da prolazimo u grupnu fazu sigurno :D

High

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 20:49

Kakav Maribor, kakva grupa, dajte da ove ljenguze dobijemo.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 28 jul 2012, 20:50

Dobili ste strasnog golmana .. sretno :) :) .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jul 2012, 20:50

VanBasten je napisao/la:slika

Čestitke od UD, sinoć.
golemo ovo,prava braca :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jul 2012, 20:51

High je napisao/la:Ja sam postavio tu sliku, doduše tvoja slika je kvalitetnija, tu si bolji. :mrgreen: Ma Bandović je meni jedan od boljih golmana u našoj ligi, i ovo je zaista odličan posao. Žao mi je Adija, taman smo se navikli na njega, ali takav je sport, šta ćeš. Nadam se da ovo neće unijeti neki ''nemir'' među našim momcima, i to je to.
Ma i Adiju je ovo posljednja šansa da zaradi nešto više para. A i klubu da uzme koliko-toliko na njemu. Njegova zamjena je više nego adekvatna. Obje strane zadovoljne, ne može bolji rasplet. Ma sumnjam da će doći do nekog "nemira", Dejo je dobar golman i vjerujem da će veoma brzo steći povjerenje saigrača.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”