Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpoov sastav večeras:
Liverpool: Jones, Enrique, Flanagan, Skrtel, Carragher, Spearing, Shelvey, Adam, Downing, Cole, Morgan.
Subs: Gulacsi, Wisdom, Henderson, Eccleston, Sterling, Sama, Wilson, Robinson, Gerrard, Lucas, Borini, Carroll.
Liverpool: Jones, Enrique, Flanagan, Skrtel, Carragher, Spearing, Shelvey, Adam, Downing, Cole, Morgan.
Subs: Gulacsi, Wisdom, Henderson, Eccleston, Sterling, Sama, Wilson, Robinson, Gerrard, Lucas, Borini, Carroll.
Gdje to Aquilani nije ga zar vec prekrizio :/ i da zasto nema Aggera kad trenira ? :SEBSCO je napisao/la:Liverpoov sastav večeras:
Tako blizu, a tako daleko.
- peppo_owen
- Kontakt:
imal ko link za sportklub???
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
http://www.sportp2p.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;peppo_owen je napisao/la:imal ko link za sportklub???
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- peppo_owen
- Kontakt:
hvala kralju ..Senaid L.F.C je napisao/la:http://www.sportp2p.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;peppo_owen je napisao/la:imal ko link za sportklub???
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Neznam tako je pisalo na oficjelnoj stranici.Civa je napisao/la:Gdje to Aquilani nije ga zar vec prekrizio :/ i da zasto nema Aggera kad trenira ? :SEBSCO je napisao/la:Liverpoov sastav večeras:
- Red Assassin
- Kontakt:
Kasnil vama slika za zvukom. Ovaj komentator prica minutu unaprijed na ovom linku 

Kasni :S imal ko sta normalno ?Red Assassin je napisao/la:Kasnil vama slika za zvukom. Ovaj komentator prica minutu unaprijed na ovom linku

Tako blizu, a tako daleko.
slab shelvey za sad, dosta gresaka je napravio.
You are someone else I am still right here
http://www.thefirstrow.eu/watch/132591/ ... tspur.html" onclick="window.open(this.href);return false; 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
enrique i spearing nemaju mozga za lopte, ali ozbiljno. sjećam se baš situacije kada je shelvey dodao loptu spearingu, a on je s lijeve strane imao colea (koji je bio slobodan), a s desne shelveyja (koji je bio pokriven) i on vraća loptu shelveyju. dakle, ne razmišlja glavom. također enrique bi bio glavni krivac da je lennon dao gol iz one situacije jer ga nije pratio do kraja nego odmarao i gledao u loptu.
svi ostali su loši, nema igrača koji je zadovoljio na terenu.
svi ostali su loši, nema igrača koji je zadovoljio na terenu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- peppo_owen
- Kontakt:
Ma vala ni pjetlici nisi nesto posebno igrali,bezze utakmica.BR polako navikava ekipu na novi stil igre i vide se pomaci,medjutim miljama smo daleko od savrsenosti.Protok lopte je kolko tolko brz,igra se prve,al nema zadnjeg pasa,nema realizacije.Adam definitivno nije za ovakvu igru,nervira me onim dugim loptama,Shelvey(cini mi se ) mu se otvara u prostor,i samo treba da mu da loptu brzu preciznu po zemlji ,on je nedje dize u nebo i treba joj pola stoljeca da dodje do igraca.Enrique kako koja tekma sve losiji,nadam se da je BR to primjetio,jednostavno decko nema volje za igrom.Jel igra J. Cole??
Uglavnom lose poluvrijeme,al i ne cudi kad vidim ko sve igra.
Uglavnom lose poluvrijeme,al i ne cudi kad vidim ko sve igra.
- King Kenny
- Kontakt:
Jake li tika-take
.
Zasad ovo ne lici ni nasto,Spearing,Adam nmg odgovoriti BR za ovaj stil igre,msm ni Aquilani.
Sto se odbrane tice Skrtel i Caragher solidni u ovim pripremama...ostali prosjek e Enrike daleko ispod...slabo u napadu,gusi igru,lose se postavlja,slabo prima loptu i lose centrira,jedino je snaga na njegovoj strani.
Ona djeca sto su igrala po bokovima nisu losi al daleko je to od prvog tima.
Shelvey nije los al ima i on svojih "momenata",sto se tice veznog reda bio je najbolji u ove 3 utakmice,Lucas,vidi se da je tek oporavljen i trebace vremena da vrati staru formu.
Sto se napada tice to maltene nismo ni imali za ove pripreme Cole nista posebno,nijedan upotrebljiv centarsut bilo iz igre ili iz kornera jedino sto je uradio bila je ona precka.
Sterling igrao onoliko koliko se od njega ocekivalo i moze dobiti prolaznu ocjenu ,Eccleston katastrofa trudi se biti sto nevidljiviji na terenu nesto slicno kao onaj Adorijan il kako vec.
Ostali nista posebno a i mrsko mi vise pisat,ocekivao sam vise u prvim utakmicama,jest novi trener,novi stil igre i sve uz to,al mislio sam da ce izgledati puno bolje.
Zaboravio sam spomenut Morgana,mali trci,trudi se, pozitivno drzak i bice od njega nesto,jedino me on pozitivno iznenadio.

Zasad ovo ne lici ni nasto,Spearing,Adam nmg odgovoriti BR za ovaj stil igre,msm ni Aquilani.
Sto se odbrane tice Skrtel i Caragher solidni u ovim pripremama...ostali prosjek e Enrike daleko ispod...slabo u napadu,gusi igru,lose se postavlja,slabo prima loptu i lose centrira,jedino je snaga na njegovoj strani.
Shelvey nije los al ima i on svojih "momenata",sto se tice veznog reda bio je najbolji u ove 3 utakmice,Lucas,vidi se da je tek oporavljen i trebace vremena da vrati staru formu.
Sto se napada tice to maltene nismo ni imali za ove pripreme Cole nista posebno,nijedan upotrebljiv centarsut bilo iz igre ili iz kornera jedino sto je uradio bila je ona precka.
Sterling igrao onoliko koliko se od njega ocekivalo i moze dobiti prolaznu ocjenu ,Eccleston katastrofa trudi se biti sto nevidljiviji na terenu nesto slicno kao onaj Adorijan il kako vec.
Ostali nista posebno a i mrsko mi vise pisat,ocekivao sam vise u prvim utakmicama,jest novi trener,novi stil igre i sve uz to,al mislio sam da ce izgledati puno bolje.
Zaboravio sam spomenut Morgana,mali trci,trudi se, pozitivno drzak i bice od njega nesto,jedino me on pozitivno iznenadio.
Zadnja izmjena: King Kenny, dana/u 28 jul 2012, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
ovo liči na hodgsonaKing Kenny je napisao/la:Jake li tika-take.

- King Kenny
- Kontakt:
Ovo lici na jos jednu borbu za sredinu tabele
,daj Boze da grijesim.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Lucas, Gerrard, Aquilani, Adam, Suarez, Borini
Ovo je vjerovatno nas prvi tim a u ove tri utakmice ovi igraci nisu bili ni blizu toga da odigraju makar jednu tekmu zajedno, zato stop bitchin i ne ocekujte magiju u utakmicama gdje igraju djeca od 17-20 godina.
Ovo je vjerovatno nas prvi tim a u ove tri utakmice ovi igraci nisu bili ni blizu toga da odigraju makar jednu tekmu zajedno, zato stop bitchin i ne ocekujte magiju u utakmicama gdje igraju djeca od 17-20 godina.
sumnjam da adam može nešto doprinijeti igri tima, sumnjam... aquilani, lucas i gerrard su za veznog reda, downing/borini i suarez za krila i AC u vrhu.
zadnjih pola sata igrali su, Gerrard, Carrol, Borini, lucas, henderson, i prije toga skrtel i opet nisu nista posebno pokazali 

Carroll je klupa 100 % Ako dodje Gaston bice to dosta drugacije.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.