Paranoja je napisao/la:
Odigrali ste dobru utakmicu, imali ste jednog majstora u ekipi koji vas je odveo dalje i plus to da ste igrali s ekipom koja se raspada. Ali, sad bas pretjerivati s tim upadanjem u grupnu fazu je smijesno. Sto kaze Safet Susic najbolji vam igrac izlazi u 65min. nespreman i zamislite da su oni dali go za 3 : 2 ko bi dao taj cetvrti go i ako su oni teske rinaku.
Zato malo realnosti, nemate kakvu ekipu, vec su krenule prodaje igraca i slicno. Nego polako se spremati za crnogorce i probati nesto uraditi, i bolje biti na zemlji, nego da ispadnete i onda kuku majko kako vam je i svake godine, odnosno prvi sest kola i lige, najjaci smo, osvajamo sve i onda sedmo kole nigdje vas. Pomalo ba..
Ovo kad sa procitao ostalo nema potrebe Cuj ekipa koja se raspada
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Ma ignorišite ove stručnjake, da su znali, mogli su i oni proći dalje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vandelanoitte je napisao/la: Po Transfermarktu ekipa Zete vrijedi manje od Sarajeva.Vrijednost Zete je 1,600,000 EUR , dok ekipa Sarajeva vrijedi 5,400,000 EUR.
Najbolja 3 igrača Zete su : Žarko Korać , Boris Došljak i Goran Burzanović
Najbolja 3 igrača Sarajeva su : Sedin Torlak , Ivan Sesar i Said Husejinović
SARAJEVO JE FAVORIT U OVOM DVOMEČU I SVE OSIM PROLAZA BI BIO VELIKI PODBAČAJ.
Samo sto po Transfermarktu vrijednost Zete je 7-8 igrača, a kod Sarajeva gotovo svi.
Pazi ovog Paranoičnog,.Pa njihov najbolji igrač za tih 65.minuta,koliko može,je dao dva gola dok se vaš "izvikani" Zajkica nije vidio u dvije utakmice Said je za Zebu Safet Sušić i sa 8 kila viška..
High je napisao/la:Ma ignorišite ove stručnjake, da su znali, mogli su i oni proći dalje.
ma ne možeš, napišeš i jednu pozitivnu stvar za Sarajevo, njih odmah 10 dođe da blati i poniža, dobro je što naši razmišljaju kako akumulirati novac i krenuti sređivati infratrukturu (mislim na kamp) ali to ne iznose u janvost i ne obečavaju da će odmah biti, ko već pomenuti Žujo
Isto vece poslije utakmice sam rekao kako je sve super i bajno, svaka cast igracima i FKS. ali bi trebali paziti da ne bude odlaska igraca a evo odmah dva dana poslije utakmice ode Adilović vama poznata i stara boljka, čim odigra par dobrih utakmica ili u ovom slucaju prolaska u trece pretkolo igracki kadar se "raspada", poslije Adilovića slijedeci je Husejinović pa Torlak, pogotovo ovaj drugi, kad ce Sarajevo zaraditi na njemu ako nece sada? 27.g mu je vec i vrijeme mu je da sebi obezbjedi kakvu takvu životnu egzistenciju, jbg ...
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Njima njihovo, nama naše. Kod nas su stvari trenutno odlično, hvala Bogu. Njima je jedan čovjek iznad Kluba čitavog, što će kod nas sumnjam nekad biti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ZlatnaDolina je napisao/la:Isto vece poslije utakmice sam rekao kako je sve super i bajno, svaka cast igracima i FKS. ali bi trebali paziti da ne bude odlaska igraca a evo odmah dva dana poslije utakmice ode Adilović vama poznata i stara boljka, čim odigra par dobrih utakmica ili u ovom slucaju prolaska u trece pretkolo igracki kadar se "raspada", poslije Adilovića slijedeci je Husejinović pa Torlak, pogotovo ovaj drugi, kad ce Sarajevo zaraditi na njemu ako nece sada? 27.g mu je vec i vrijeme mu je da sebi obezbjedi kakvu takvu životnu egzistenciju, jbg ...
Adi je trebao ići i prije Levskog, čekala se zamjena, tako da nije riječ o raspadu nego o završetku transfera koji se davno dogovara
sjever je napisao/la:A dugo je trebalo da pojedinci dođu na temu i prosipaju izlijeve bijesa zbog našeg uspjeha
Prijatelju, mi malo dosli da razmijenimo misljenja. Kakav crni bijes. Igrate na svom stadionu, prosli ste imate sansu ici dalje. Svaka cast...
Ovaj sto spominje Zelju, Zuju i Zebu...samo cu ti reci da vi 15 godina svoje evropske tekme igrate na Grbavici ne bi prosli ni ribare, a mi smo taj gostujuci teren punili dubke pun.
Nisam dosao da pisem o Zelji, nego s vama da razmijenm par cinjenica, ali je to nemoguce.
Ne mogu da shvatim ove pojedince, ljubomora je izgleda postala teška bolest. Umjesto da budete sretni što vam taj klub predstavlja zemlju u Europi (ostao jedini) vas puca neka ljubomora tipa (losi igraci, nespremni itd.). Samo naprijed Sarajvo, pozz iz Bihaća SN96 (hvala vam na Fadilu Čizmiću extra igrač )
sjever je napisao/la:A dugo je trebalo da pojedinci dođu na temu i prosipaju izlijeve bijesa zbog našeg uspjeha
Prijatelju, mi malo dosli da razmijenimo misljenja. Kakav crni bijes. Igrate na svom stadionu, prosli ste imate sansu ici dalje. Svaka cast...
Ovaj sto spominje Zelju, Zuju i Zebu...samo cu ti reci da vi 15 godina svoje evropske tekme igrate na Grbavici ne bi prosli ni ribare, a mi smo taj gostujuci teren punili dubke pun.
Nisam dosao da pisem o Zelji, nego s vama da razmijenm par cinjenica, ali je to nemoguce.
Prvo koje činjenice? drugo ja sam samo spominjao Žuju i njegova obećanja, evo sam Zlatna dolina ti je na njega kivan radi nerealnih ambicija i neispunjenih obećanja
Grupna faza EL je prevelik zalogaj za nas i mislim da to ove sezone necemo uspjeti,ali o sljedecoj vec ne bih pricao.
Dajte da se potrudimo i prodjemo Zetu,na Kosevo dovedemo Inter ili Liverpool,pokupimo pare na TV-prijenosu,marketingu,ulaznicama i budemo sretni.
Prvo koje činjenice? drugo ja sam samo spominjao Žuju i njegova obećanja, evo sam Zlatna dolina ti je na njega kivan radi nerealnih ambicija i neispunjenih obećanja
Zujo je u svom poslu napravio uspjehe s Zeljom sto vasa uprava nece nikad. Od kad je on na celu kluba od evrope pa do milion pehara je doslo u klub. Ne znam sta ti spominjes Zuju.
Tema je FKS, ako se ne moze pisati normalno, necemo dalje ici u off bez potrebe.
HzSM je napisao/la:Grupna faza EL je prevelik zalogaj za nas i mislim da to ove sezone necemo uspjeti,ali o sljedecoj vec ne bih pricao.
Dajte da se potrudimo i prodjemo Zetu,na Kosevo dovedemo Inter ili Liverpool,pokupimo pare na TV-prijenosu,marketingu,ulaznicama i budemo sretni.
slažem se, ja sam pisao ako kojim "čudom, niko o tome ne razmišlja kao cilju i imperativu i niko se time ne zanosi
pa ti si taj koji ne može normalno komunicirati nego odmah krečeš na ismijavanje, a ko zna šta će naša uprava uraditi, drugo uspjeh Željin je Amarov a ne Žujin, ali nećemo dalje, imaš svoju temu i uživaj
Ovo me plaši,sveukupna atmosfera pred Zetu,previše je "ma šta će oni" razmišljanja,ako i igrači upadnu u zamku pa tako uđu u utakmicu proći se neće.
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 28 jul 2012, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
travnicanin je napisao/la:pa ti si taj koji ne može normalno komunicirati nego odmah krečeš na ismijavanje, a ko zna šta će naša uprava uraditi, drugo uspjeh Željin je Amarov a ne Žujin, ali nećemo dalje, imaš svoju temu i uživaj
Kad budes bolje upoznat u stanje kluba onda mozemo pisati. Od titula 98 pa sve do danas pehara na celu kluba je bio Zujo. Od Njukastla pa do Serifa je bio Zujo na celu kluba. I naravno trener i ostali u klubu. De saberi se kad pises nesto ..