FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 15:43

Bolje je ovako, nadam se. Adi, hvala ti za sve. Dejo, dobrodošao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 28 jul 2012, 15:43

Doveli smo golmana kojeg smo pretukli ispred hotela Evrope :D Al haj nema veze :D
UEFA=MAFIA

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 28 jul 2012, 15:44

http://www.klix.ba/sport/nogomet/adilov ... /120728066" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i Jovic potvrdio ;)

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 28 jul 2012, 15:44

Almin Abdihodžić je dosao u vase redove iz Krajine i dijete je Jedinstva, ne znam zasto momak nije dobio priliku da sjedi ako nista na klupi. Mogao bih zivot garantovati da je bolji od Adilovica barem duplo ako ne i vise, steta sto momak izgleda nece dobiti priliku, a mogli ste dobiti golmana za narednih nekoliko godina.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 28 jul 2012, 15:44

NeRi_K je napisao/la:Almin Abdihodžić je dosao u vase redove iz Krajine i dijete je Jedinstva, ne znam zasto momak nije dobio priliku da sjedi ako nista na klupi. Mogao bih zivot garantovati da je bolji od Adilovica barem duplo ako ne i vise, steta sto momak izgleda nece dobiti priliku, a mogli ste dobiti golmana za narednih nekoliko godina.
Zato sto je povrijedio prst.

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 28 jul 2012, 15:47

zasarajevo je napisao/la:Doveli smo golmana kojeg smo pretukli ispred hotela Evrope :D Al haj nema veze :D
Pa to djecija posla ,ali eto ko zna ko je bio u sirokom zna koliko je valjo dejo tamo nama i igracima,Alaim je to jednom prilikom rekao,sta vam je Dejo rodjeni Sarajlija i on je zivio za ovaj dan da dodje u sveti dres.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 28 jul 2012, 15:47

Izgleda da Adi brani u dvomeču sa Zetom ;)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 15:53

rimaa je napisao/la:
zasarajevo je napisao/la:Doveli smo golmana kojeg smo pretukli ispred hotela Evrope :D Al haj nema veze :D
Pa to djecija posla ,ali eto ko zna ko je bio u sirokom zna koliko je valjo dejo tamo nama i igracima,Alaim je to jednom prilikom rekao,sta vam je Dejo rodjeni Sarajlija i on je zivio za ovaj dan da dodje u sveti dres.
pa Dejo je prvi odnio hranu zatvorenim navijačima u Širokom + navijač je Sarajeva, super vijest danas, čuo sam još jednu mada je više mahalska, ako kojim čudom upadnemo u grupnu fazu, dio tih para će se usmjeriti u gradnju trening kampa i akademiju FK Sarajevo

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 jul 2012, 15:53

Zanimljivo, ..... došao je do informacije da je budući golman Sarajeva, Dejan Bandović, trebao potpisati za Panthrakikos, no dogovor je pao da Adilović ide u redove novog grčkog prvoligaša, a Bandović put Sarajeva.
Sta je sad ovo :roll: :lol: izgleda da ce branit Adija protiv zete a onda bi ko trebao otic a Dejan doci koji po mom misljenju uz Avdukica najbolji golman nase lige i sa njim bi puno dobili a Adiju svu srecu zelim u nastavku i da sta covjek zaradi zasluzio je ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 28 jul 2012, 15:54

Dejo predobar golman to nema price. Samo je mnogo bezobrazan i drzak. To znaju navijaci Sarajeva koju su pratili neke tekme.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 28 jul 2012, 15:56

Paranoja je napisao/la:Dejo predobar golman to nema price. Samo je mnogo bezobrazan i drzak. To znaju navijaci Sarajeva koju su pratili neke tekme.
Dobar je golman i navijac Sarajeva to stoji ali mi nije jasno sto se nije vratio u Siroki kada se vracao u BiH umjesto sto je u Velez otisao? :?
UEFA=MAFIA

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 28 jul 2012, 15:57

travnicanin je napisao/la:
rimaa je napisao/la:
pa Dejo je prvi odnio hranu zatvorenim navijačima u Širokom + navijač je Sarajeva, super vijest danas, čuo sam još jednu mada je više mahalska, ako kojim čudom upadnemo u grupnu fazu, dio tih para će se usmjeriti u gradnju trening kampa i akademiju FK Sarajevo
Da udes u grupnu fazu, jesi li ti ozbiljan ili se zajeb.avas ? grupnu fazu ?

High

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 15:59

I šta sad s tim?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 16:01

Da udes u grupnu fazu, jesi li ti ozbiljan ili se zajeb.avas ? grupnu fazu ?[/quote]

rekao sam kojim čudom, malo čitaj, a šta ako dobijemo Dance i neku sličnu ekipu, pa bili smo u egalu sa Clujom, to što vi prolazite sa 4-5 komada svake godine ne znači da se mi ne možemo nadati dobrom ždrijebu, biće tu ekipa sa kojim se može igrati

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 28 jul 2012, 16:02

Izgleda da cemo ipak mi prije kona prodati Adilovica. :D :D :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 jul 2012, 16:05

zasarajevo je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:Dejo predobar golman to nema price. Samo je mnogo bezobrazan i drzak. To znaju navijaci Sarajeva koju su pratili neke tekme.
Dobar je golman i navijac Sarajeva to stoji ali mi nije jasno sto se nije vratio u Siroki kada se vracao u BiH umjesto sto je u Velez otisao? :?
Nije su ga oni htjeli nazad
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 28 jul 2012, 16:08

Pozdrav za sve simpatizere i navijače FKS a i ostale na ovoj temi.Pratim ovaj forum pa sam se odlučio registrovati i prodiskutovati.Odlučio sam se da malo analiziram sljedećeg protivnika Sarajeva u EL ekipu Zete.
Ekipa Zete svoje domaće utakmice igra na stadionu Trešnjica ali taj stadion nema uslove za Evropske utakmice pa je Zeta u Evropi ''domaćin'' u Podgorici na stadionu ''Pod Goricom''.Ekipa Zete se već jednom susretala s jednim bh. klubom Širokim Brijegom 2005 godine.Ove utakmice su se igrale u okviru Kupa Uefe,Zeta je tada kao predstavnik SCG nastupala u ovom takmičenju.Široki Brijeg je tada izbacio ekipu Zete ukupnim rezultatom 5:2.Ove godine ekipa Zete je krenula iz prvog pretkola EL.U prvom pretkolu izvukli su ekipu Pyunika iz Jerevana(Armenija).Iako su bili nenositelji igrači Zete su razmontirali Pyunik.U prvoj utakmici u Jerevanu ekipa Zete je slavila sa 0:3(Vujačić,Peličić,Orlandić) treba napomenuti da u ovom susretu za Zetu nisu nastupali najbolji strijelac Zete Korać i golman Ivanović.U revanš meču u Podgorici ekipa Pyunika je bila bolja sa 1:2 ali to je bilo nedovoljno za prolaz.Gol za Zetu postigao je Radulović.U drugom pretkolu ekipa Zete igrala je sa Finskim predstavnikom JJK Jyvaskyla.U prvom meču koji se igrao u Finskoj ekipa Zete je izgubila sa 3:2 ali još su imali solidne šanse za prolaz.Strijelci za Zetu bili su Došljak i Radulović.U revanš meču u Podgorici minimalna pobjeda Zetu je vodila u 3. pretkolo.Ekipa Zete je bila bolja u ovom meču i zasluženo su slavili sa 1:0 iako je taj rezultat mogao biti i veći da su iskoristili šanse koje su imali.U 82. minuti Došljak je poentirao i odveo Zetu na megdan Sarajevu.Po Transfermarktu ekipa Zete vrijedi manje od Sarajeva.Vrijednost Zete je 1,600,000 EUR , dok ekipa Sarajeva vrijedi 5,400,000 EUR.
Najbolja 3 igrača Zete su : Žarko Korać , Boris Došljak i Goran Burzanović
Najbolja 3 igrača Sarajeva su : Sedin Torlak , Ivan Sesar i Said Husejinović

SARAJEVO JE FAVORIT U OVOM DVOMEČU I SVE OSIM PROLAZA BI BIO VELIKI PODBAČAJ.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 28 jul 2012, 16:08

travnicanin je napisao/la:Da udes u grupnu fazu, jesi li ti ozbiljan ili se zajeb.avas ? grupnu fazu ?
rekao sam kojim čudom, malo čitaj, a šta ako dobijemo Dance i neku sličnu ekipu, pa bili smo u egalu sa Clujom, to što vi prolazite sa 4-5 komada svake godine ne znači da se mi ne možemo nadati dobrom ždrijebu, biće tu ekipa sa kojim se može igrati[/quote]

Odigrali ste dobru utakmicu, imali ste jednog majstora u ekipi koji vas je odveo dalje i plus to da ste igrali s ekipom koja se raspada. Ali, sad bas pretjerivati s tim upadanjem u grupnu fazu je smijesno. Sto kaze Safet Susic najbolji vam igrac izlazi u 65min. nespreman i zamislite da su oni dali go za 3 : 2 ko bi dao taj cetvrti go i ako su oni teske rinaku.

Zato malo realnosti, nemate kakvu ekipu, vec su krenule prodaje igraca i slicno. Nego polako se spremati za crnogorce i probati nesto uraditi, i bolje biti na zemlji, nego da ispadnete i onda kuku majko kako vam je i svake godine, odnosno prvi sest kola i lige, najjaci smo, osvajamo sve i onda sedmo kole nigdje vas. Pomalo ba..

High

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 16:09

slika

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 16:14

Paranoja je napisao/la:
travnicanin je napisao/la:Da udes u grupnu fazu, jesi li ti ozbiljan ili se zajeb.avas ? grupnu fazu ?
rekao sam kojim čudom, malo čitaj, a šta ako dobijemo Dance i neku sličnu ekipu, pa bili smo u egalu sa Clujom, to što vi prolazite sa 4-5 komada svake godine ne znači da se mi ne možemo nadati dobrom ždrijebu, biće tu ekipa sa kojim se može igrati
Odigrali ste dobru utakmicu, imali ste jednog majstora u ekipi koji vas je odveo dalje i plus to da ste igrali s ekipom koja se raspada. Ali, sad bas pretjerivati s tim upadanjem u grupnu fazu je smijesno. Sto kaze Safet Susic najbolji vam igrac izlazi u 65min. nespreman i zamislite da su oni dali go za 3 : 2 ko bi dao taj cetvrti go i ako su oni teske rinaku.

Zato malo realnosti, nemate kakvu ekipu, vec su krenule prodaje igraca i slicno. Nego polako se spremati za crnogorce i probati nesto uraditi, i bolje biti na zemlji, nego da ispadnete i onda kuku majko kako vam je i svake godine, odnosno prvi sest kola i lige, najjaci smo, osvajamo sve i onda sedmo kole nigdje vas. Pomalo ba..[/quote]

prvo Said je dobio povredu i morao je ranije izaći, drugo niko se ne zanosi grupnom fazom nego to su neki daleki planovi ako bi se desilo, čitja još jednom "ako bi se kojim čudim desilo" niko to nije postavio ko imperativ ko npr vaš Žujo koji to javno govori pa kad primi 5-u onda mu je Amar kriv za sve, a na prodaji Adija se davno radilo, tako da se ti ne birini

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, galia95, johntravolta123, misstianopenaldo, mnon46, skoJaa i 56 gostiju.