FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Fakat ne mogu prezalit Luca! Onaj mali je pravi igrac. Al,posto se haman zamjerio Strami lakse mi je podnijet odlazak.
P.S. Haman onaj Mudi nije los,protiv Como-a je rasturo.
P.S. Haman onaj Mudi nije los,protiv Como-a je rasturo.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
https://www.ulaznice.com.hr/paganini/ap ... _clan&t=47" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo Yuto
Pogledaj ovdje ili u najgorem slucaju kontaktiraj broj telefona tu na toj stranici.
Ako se odlucis ici posalji broj mob. na pm. ja cu sigurno ic na istok pa eto ako nemas sa kim ides sa menom
Evo Yuto

Pogledaj ovdje ili u najgorem slucaju kontaktiraj broj telefona tu na toj stranici.
Ako se odlucis ici posalji broj mob. na pm. ja cu sigurno ic na istok pa eto ako nemas sa kim ides sa menom

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastav za danasnju prijateljsku tekmu protiv Celtica u Glasgowu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma pokusavam se prvo snaci za kartu. Imam nekih nada, ako uspijem dolazim sigurno.Tritolone je napisao/la:https://www.ulaznice.com.hr/paganini/ap ... _clan&t=47
Evo Yuto
A i trebamo se dogovorit (ako budem iso aBd) da se tamo vidimo mi sa ss.ba

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Inter road to Lucas is now clear...
Lucas is ready to accept the Inter offer...

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Ecco le formazioni:
Celtic: 1 Forster; 2 Matthews, 23 Lustig, 21 Mulgrew, 3 Izaguirre; 15 Commons, 67 Wanyama, 16 Ledley, 9 Samaras; 88 Hooper, 10 Stokes.
A disposizione: 24 Zaluska, 36 Irvine, 56 F.Twardzik, 46 McGeouch, 20 McCourt, 14 Bangura.
Allenatore: Neil Lennon
Inter: 1 Handanovic; 4 Zanetti, 26 Chivu, 23 Ranocchia, 6 Silvestre; 14 Guarin, 19 Cambiasso; 42 Jonathan, 10 Sneijder, 7 Coutinho; 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 33 Mbaye, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo, 16 Mudingayi, 24 Benassi, 8 Palacio, 61 Garritano, 88 Livaja.
Allenatore: Andrea Stramaccioni
Nabacite kakvih linkova posto ove tekme izgleda da nema na TV.
Celtic: 1 Forster; 2 Matthews, 23 Lustig, 21 Mulgrew, 3 Izaguirre; 15 Commons, 67 Wanyama, 16 Ledley, 9 Samaras; 88 Hooper, 10 Stokes.
A disposizione: 24 Zaluska, 36 Irvine, 56 F.Twardzik, 46 McGeouch, 20 McCourt, 14 Bangura.
Allenatore: Neil Lennon
Inter: 1 Handanovic; 4 Zanetti, 26 Chivu, 23 Ranocchia, 6 Silvestre; 14 Guarin, 19 Cambiasso; 42 Jonathan, 10 Sneijder, 7 Coutinho; 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 33 Mbaye, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo, 16 Mudingayi, 24 Benassi, 8 Palacio, 61 Garritano, 88 Livaja.
Allenatore: Andrea Stramaccioni
Nabacite kakvih linkova posto ove tekme izgleda da nema na TV.

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Viking je napisao/la:Inter road to Lucas is now clear...
Lucas is ready to accept the Inter offer...
Gdje si ovo naš'o

evo linkova :
http://www.calcion.eu/live16.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/goto/faffostream.tk/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nightwishtarja.co.cc/p/blinertv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
ova utakmica sa celtikom je izgleda greska , povrijedise sami sebe ovi iz celtika ali ce i interu nekog povrijediti do kraja kako igraju
Strasno je kako su grubi idioti. Onom Samarasu bi glavu otkino. Seljacina !
Slaba igra. Onaj s kacigom jos nije naucio igrat, kud produzi ugovor smrad...
P.S. Treba Mudya umjesto Cambia. Ni sjena Cambiassa ovo nije, ljudi ga prolaze ko da ga nema...
Slaba igra. Onaj s kacigom jos nije naucio igrat, kud produzi ugovor smrad...
P.S. Treba Mudya umjesto Cambia. Ni sjena Cambiassa ovo nije, ljudi ga prolaze ko da ga nema...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
I prosle godine sjecam se babuni iz Britanije igrali ragbi. Kad drugacije i ne znaju, idioti.
Call the coroner!
Ovaj kacigas ko da nikad u zivotu lopte nije igro. Frajer veze nema, da se barem hoce povrijedit samo da ga ne gledam !
Koji je to glupan, cista lopta i on korner napravi.

Bravo Rodrigo !
Koji je to glupan, cista lopta i on korner napravi.

Bravo Rodrigo !
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Realan ishod ! Prvo poluvrijeme su nas ubili .. Silvestre na beka ,Johny na krilo - vise nego losa zamisao
Drugo poluvrijeme - greska uocena
onda smo ih nadigrali
Mudingayi je odlican ,ne samo da grize protivnike ,nego ima sjajan pregled igre i odlican zadnji pas - sjajan poso Branca
Sneijder
samo da ne bude ozlijeda kod njeg i Coua i ima da Barcu po ljepoti igre prestignemo
Chivu
Ranochia,Silvestre i Samuel bi trebali biti izbori prije njega ,tako da se ne zamaram puno njime ..
PS: kad nas svako godine šutaju po terenu ,zasto iznova igramo s njima .. treba da udemo u sezono sa 2-3 povrede kljucnih igraca ?

PS: kad nas svako godine šutaju po terenu ,zasto iznova igramo s njima .. treba da udemo u sezono sa 2-3 povrede kljucnih igraca ?

IO SONO INTERISTA
-
- Kontakt:
.ebiga,vi mene nafuraste da je ovaj Mudingayi los, a frajer fakat zna lopte,jos je i pokretljiv. Jest star,al eto.
Cou mi je danas bio potanak,al i ne bio kad oni tuku ko drvosjece.
P.S. Ocito je da veznom redu jos fali utakmica da to brze ide.
Cou mi je danas bio potanak,al i ne bio kad oni tuku ko drvosjece.
P.S. Ocito je da veznom redu jos fali utakmica da to brze ide.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Nisam gledao tekmu(posao jbg), a i bolje izgleda. Smo me zanim koji racku strama forsira ove " duple bekove", ne moze ti nikada ni jedan bek odigrati po krilo kao sto ce to uraditi jedan napadac, ofanzivni vezni i sl.
Ili nek igra 4-3-3 sa tri prava veznjaka i tri napadaca ili 4231 kako bog zapovijedi, a ne da izmislje toplu vodu, pa vise rotira ove igrace nego Ranieri...
Valjda skonta da ovo ne ide, jer ima jos dvije "pripremne" utakmice protiv hajduka, tako da mu je boljeda tu konacno izvede pravih 11 koje i misli forsirati, a ne da igra sa 6 odbranbenih i 2 zadnja vezna...
Citam Cambi los totalno, e to je jos jedan dokaz zasto podrzavam ovo raskidanje ugovora, dosta je bilo, samo ce dzaba uzimati mjesto mladicu koji moze napredovati, a Cambi ce biti samo losji+ ima 4 mil platu sto je previse...
Ili nek igra 4-3-3 sa tri prava veznjaka i tri napadaca ili 4231 kako bog zapovijedi, a ne da izmislje toplu vodu, pa vise rotira ove igrace nego Ranieri...
Valjda skonta da ovo ne ide, jer ima jos dvije "pripremne" utakmice protiv hajduka, tako da mu je boljeda tu konacno izvede pravih 11 koje i misli forsirati, a ne da igra sa 6 odbranbenih i 2 zadnja vezna...
Citam Cambi los totalno, e to je jos jedan dokaz zasto podrzavam ovo raskidanje ugovora, dosta je bilo, samo ce dzaba uzimati mjesto mladicu koji moze napredovati, a Cambi ce biti samo losji+ ima 4 mil platu sto je previse...
Brazil-Bjelorusija, igra Juan. Evo ja gledam mozda 15-ak minuta nije imao skoro nikakvog posla jer je lopta uglavnom na polovici bjelorusa.
Call the coroner!
Bliži se i taj prvi službeni meč za narednu sezonu (EL, Hajduk). Vjerujem da svi ljubitelji Intera s' nestrpljenjem čekaju četvrtak, a nadam se kako će i mnogi produžit' do Splita, te pogledati voljeni klub u novom ruhu. Lično sam zadovoljan kako su protekle pripreme, te mogu reći kako Strama radi vrlo dobar posao. Pojačanja mogu dobit' prolaznu ocjenu, al' sam ipak mišljenja kako će zapravo u ovoj novoj momčadi naš glavni igrač biti Cou jer njegova pokretljivost nama mnogo znači. Naravno, osim Coutinha spomenuo bih Wesa (nadam se da će ga zaobići ozljede), te Palacia koji me je doista impresionirao u prethodnim susretima (tri pogotka u posljednja četiri susreta).
I, btw. Pozdrav!
^Nadam se kako će protiv Hajduka pružiti jako dobru partiju, te da će je krunisati pogotkom. La Joya.- Nije bilo lako zabiti Škotima, lopta ubačena s boka bila je iznimno jaka. Važno je da nismo izgubili prije Hajduka. Tri uzastopna gola? To je lijepo, ali je u prijateljskim susretima. Moj prvi san u ovom mitskom dresu jest zabiti gol za Inter u prvoj službenoj utakmici - izjavio je Palacio.

I, btw. Pozdrav!
Pain goes away, pride lasts forever.
Citam na skysports da smo jako blizu da potpisemo Andre Ayewa iz Marseja ... Uf kakav bi to pogodak bio 

The Papu rages: "I want a big, Inter is the best!
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=87684" onclick="window.open(this.href);return false; - Forza Branca
jako dobar i koristan igrac ,bilo bi dobro da ga dovedemo
[youtube][/youtube]

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=87684" onclick="window.open(this.href);return false; - Forza Branca

[youtube][/youtube]
IO SONO INTERISTA
Jako dobar i koristan igrac kao back-up, a vjerujem da ni primanja nece imati velika.
Momcima koji idu u Split na utakmicu sve najbolje, dobro se provedite, pa nam okacite fotke ili video

Momcima koji idu u Split na utakmicu sve najbolje, dobro se provedite, pa nam okacite fotke ili video

Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.