FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 28 jul 2012, 14:02

damirfile je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Malo je neozbiljno prodati golmana 5 dana pred utakmicu liga evrope koliko god vi to opravdavali. Zar se nije mogo transver odgoditi za 10 tak dana dok ne prodje ovo kolo.
Zato je neozibljno ako vec imas novog golmana u planu i ako ces za odlazeceg dobiti solidnu lovu??
Neozbiljno radi sigurnosti u ekipi i zadnjoj liniji ,ako je odbrana naviknuta na jednog golmana da li ce se uspjeti naviknuti na drugog. A radi se samo o nekoliko dana da se transfer odlozi al valjda zanaju sta rade.

nemate potrebe za brigu uprava zna sta radi po dovodjenju i slaganju ekipe ako imaju u vidu da ce neko otic ili se prodat naci se ce adekvatna zamjena mozda bolja ili njegovog kvaliteta a sto se tice tog neuigranog dijela nema potrebe za tim dejo je suvise iskusan kao i citava ekipa poznaju se svejedno.. tako mislim da nece biti problema... mislim da smo dobili strasnog golmana..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 28 jul 2012, 14:02

Svaka marka za Adilovića je poklon. Totalno nebitan golman. Nije mi jasno kako je uopšte bio golman Sarajevo tako dugo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jul 2012, 14:03

Sutra odma na gol da zagrije dlanove :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 jul 2012, 14:04

Dogovor između kluba i igrača je bio da, ukoliko stigne zadovoljavajuća ponuda za obje strane, Adilović karijeru može nastaviti u drugom klubu. Osim toga, Adilović nije mogao napustiti klub dok Sarajevo ne pronađe adekvatnu zamjenu. Jović je za Klix.ba potvrdio da će se ekipi danas priključiti dosadašnji član Veleža, golman Dejan Bandović. Sudeći po tome, čini se da će Adilovićev transfer ipak biti realizovan.
Hvala Adi za sve...Dejo dobrodošao... ;)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 jul 2012, 14:05

febo je napisao/la:Svaka marka za Adilovića je poklon. Totalno nebitan golman. Nije mi jasno kako je uopšte bio golman Sarajevo tako dugo.
slažem se
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jul 2012, 14:26

Vidi dušebrižnika što su se sjatili odmah :lol:

Adi, sretno i hvala ti za sve.
Prodali jednog, doveli boljeg. Dejo, dobrodošao konačno!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Amna
Kontakt:

Post Postao/la Amna » 28 jul 2012, 14:28

Ako neko nije gledao sinoc!

[youtube][/youtube]

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 28 jul 2012, 14:34

SVAKA CAST UPRAVI ! PRODALI GOLMANA I UZELI DOBRE PARE A DOVELI BOLJEG I TO BESPLATNO !

NAVIJANJE PROTIV LEVSKOG :

" onclick="window.open(this.href);return false;

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 28 jul 2012, 14:43

Al kako se treslo Koševo, pogotovo kod golova...ne pamtim onakav huk sa tribina... :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 28 jul 2012, 15:18

Evo novih problema. Kako kazu Velezovci Bandovic ima ugovor sa Velezom sto bi znacilo da nesmije otici bez obestecenja. :?
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 28 jul 2012, 15:20

Zna li se slucajno kad ce karte u prodaju?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 jul 2012, 15:21

tarikhordas je napisao/la:Evo novih problema. Kako kazu Velezovci Bandovic ima ugovor sa Velezom sto bi znacilo da nesmije otici bez obestecenja. :?

mozda ima kazula da moze otic kad god dobije ponudu ili su duzni drama para koje sumnjam tesko da mogu isplatiti u odgovarajucem roku koji dejo postavi npr daj odma ili sutra ILI sudski postupak koji ce velez kostat vise nego sto bi mogo da dobije taj proces hem sto bimorali platit sve hem sudske troskove ima tu svega ....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 28 jul 2012, 15:24

afa97 je napisao/la:Zna li se slucajno kad ce karte u prodaju?
ponedjeljak

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 28 jul 2012, 15:26

Rule_hz je napisao/la:
tarikhordas je napisao/la:Evo novih problema. Kako kazu Velezovci Bandovic ima ugovor sa Velezom sto bi znacilo da nesmije otici bez obestecenja. :?

mozda ima kazula da moze otic kad god dobije ponudu
:D :lol:

Pa koji ce mu q..c onda ugovor ikako? :roll:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jul 2012, 15:28

Eto i to je lijepo za ove sto su se nasikirali kako ce novi golman da se gurne u vatru odma u tako bitnoj utakmici...lijepo se citava ova situacija odvija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 28 jul 2012, 15:29

Da, da evo izjave Velagica od ranije kada Dejo nije htio poci sa Velezom na pripreme:
"Sinoć oko 22:30 javio se treneru Džafiću Dejan Bandović sa stavom da ima ponudu kluba iz Grčke. O tome su me obavijestili i poprilično nas je 'zatekao' sa tom informacijom. O tome čak nije bilo ni govora na sinoćnjem treningu. Mi smo sinoć kasno obavili razgovor sa njim, ali je on pri tome i dalje imao stav da ne ide u Austriju, već da u Mostaru danas čeka službeno ponudu tog kluba iz Grčke. Mislim da se ponio jako nekorektno prema nama i prema klubu, obzirom da smo do sada barem pet puta razgovarali sa njim i nakon Bjelašnice definirali da on ostaje u Veležu i da će eventualno na zimu pokušati pronaći transfer u inozemstvo. Uostalom predstavili smo ga navijačima na Musali prije dva dana. Ovako je ispao nekorektan prema klubu, jer sve je dogovoreno bilo i sve je spremno već 20 dana kada je on i negovi uvjeti u pitanju. Sačekat ćemo situaciju tijekom dana. Ne želim da preuranjeno izlazim sa nekim izjavama, ali sam mišljenja da je on trebao mnogo drugačije postupiti", ističe Velagić.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 15:33

miky_hz je napisao/la:Eto i to je lijepo za ove sto su se nasikirali kako ce novi golman da se gurne u vatru odma u tako bitnoj utakmici...lijepo se citava ova situacija odvija
na tome se radilo i prije Levskog, samo se držalo u tajnosti i dok se završi posao oko zamjene i eventualnog nastupa Adija u 3.pretkolu, mislim da smo samo dobili, Dejo nije ništa slabiji čak mislim da je i puno bolji golman, drugo sarajevsko je djete, Adiju sretno a već mu je 29 i vrijeme da osigura neku egzistenciju, još daje prodati Belog i Čomora i vratiti Kojaševića i Džakmića, gdje bi nam kraj bio

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 28 jul 2012, 15:34

Dejo je najbolji golman u ligi, ja ga znam bas dobro zajedno igrali u fudbalskoj skoli "bubamara" fantastican golman, ma frajr se sa preckom spaja, drago mi je zbog adija i hvala mu ali dejo je za njega klasa realno,zivi bili pa vidjeli jak strasno i bice pravi gazda sesnesterca ono sto nam treba ide frajr na kopacku glavom, to vam mogu potvrditi i iz veleze o kakvom se golmanu radi,Dejo dobro nam dosao i zelim ti svu srecu svijeta!!! ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 jul 2012, 15:35

Dejo nije slobodan igrac i ima ugovor s Velezom do 2013. godine.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 15:37

rimaa je napisao/la:Dejo je najbolji golman u ligi, ja ga znam bas dobro zajedno igrali u fudbalskoj skoli "bubamara" fantastican golman, ma frajr se sa preckom spaja, drago mi je zbog adija i hvala mu ali dejo je za njega klasa realno,zivi bili pa vidjeli jak strasno i bice pravi gazda sesnesterca ono sto nam treba ide frajr na kopacku glavom, to vam mogu potvrditi i iz veleze o kakvom se golmanu radi,Dejo dobro nam dosao i zelim ti svu srecu svijeta!!! ;)
ja sam u to vrijeme igrao u omladincima Travnika i sjećam se da je taj frajer i tada ko golman odskakao, tada sam mislio da će lako otići vani i napraviti extra karijeru

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, SamoDaKazeem i 65 gostiju.