šb fanatik je napisao/la:Pa navijat ću za Manchester, ja sam Hrvat
Pa nisi ti kriv!!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
šb fanatik je napisao/la:Pa navijat ću za Manchester, ja sam Hrvat
ackeey je napisao/la:šb fanatik je napisao/la:Pa navijat ću za Manchester, ja sam Hrvat
Pa nisi ti kriv!!!!
ackeey je napisao/la:šb fanatik je napisao/la:Pa navijat ću za Manchester, ja sam Hrvat
Pa nisi ti kriv!!!!
ma nimalo jasmine,,,majestic24 je napisao/la:Nece ona meni zamjeriti. Jel tako lejla???
Redsice, pokusaj biti malo originalnija.reds_forever je napisao/la: evo jos :
What's the difference between Alex Ferguson and God?
God doesn't think he's Alex Ferguson
whats the differnece beetween man utd and girls aloud ?
Man utd have giggs
Alex Ferguson decides to treat his team to a meal at a restauarnt. They sit down at the table and the waitress approaches Alex and asks what he would like. He answers ‘A nice bit of steak please’. ‘What about the vegetables?’ asks the waitress, ‘they’ll have the same’ says Alex.
A man goes into a pub with an alligator under his arm.
"Do you serve ManU fan in here?" he asks.
"Certainly Sir, no problem at all," replies the barman, nervously staring at the alligator.
"Okay," says the man, "a pint of lager for me and an ManU fan for the alligator."
![]()
![]()
i ja sumnjam na njegaTrasimaco je napisao/la: Redsice, pokusaj biti malo originalnija.Ili ako vec lijepis te "viceve", onda se bar potrudi da izaberes nesto sto je stvarno duhovito. Aligator? WTF?!
Da mi je samo znati kakav je minimozak ovo izmisljao?
Ah da... Jbg, i ja svasta pitam. Pa Scouser, ko bi drugi?![]()
jel indijac il arapPhill Jackson je napisao/la:@Trasimaco
Samo za tebe onaj ludi arap![]()
haj šuti dobar je ovaj s BogomTrasimaco je napisao/la:Redsice, pokusaj biti malo originalnija.reds_forever je napisao/la: evo jos :
What's the difference between Alex Ferguson and God?
God doesn't think he's Alex Ferguson
whats the differnece beetween man utd and girls aloud ?
Man utd have giggs
Alex Ferguson decides to treat his team to a meal at a restauarnt. They sit down at the table and the waitress approaches Alex and asks what he would like. He answers ‘A nice bit of steak please’. ‘What about the vegetables?’ asks the waitress, ‘they’ll have the same’ says Alex.
A man goes into a pub with an alligator under his arm.
"Do you serve ManU fan in here?" he asks.
"Certainly Sir, no problem at all," replies the barman, nervously staring at the alligator.
"Okay," says the man, "a pint of lager for me and an ManU fan for the alligator."
![]()
![]()
Ili ako vec lijepis te "viceve", onda se bar potrudi da izaberes nesto sto je stvarno duhovito. Aligator? WTF?!
Eh bravo! To je ta kompanija!Phill Jackson je napisao/la:@Trasimaco
Samo za tebe onaj ludi arap![]()
De mi Boga ti reci,jel ti navijaš za scum ili juve?šb fanatik je napisao/la:Neka ih očito nam donose sreću
Navijam i za Manchester United a Juve mi je onako drag, ali Man utd je na vrhualan_kardec je napisao/la:De mi Boga ti reci,jel ti navijaš za scum ili juve?šb fanatik je napisao/la:Neka ih očito nam donose sreću
Pa barem je orginalniji od onog tvog sa YNWA,ona glupost odavno onako stoji jos iz 20.stoljeca ,a mi smo u medjuvremenu osvojili mnogo togaTrasimaco je napisao/la: Redsice, pokusaj biti malo originalnija.Ili ako vec lijepis te "viceve", onda se bar potrudi da izaberes nesto sto je stvarno duhovito. Aligator? WTF?!
Pa za man utdalan_kardec je napisao/la:hm zanimljivo,kako li se onda ponašaš kad igraju scum i juve?
Ovo je indijac...ocigledno neznas razliku. A ako su Arapi tako ludi ko sta kazes,zasto im ocajno zelite prodati klub??????Phill Jackson je napisao/la:Samo za tebe onaj ludi arap![]()
Ovo jedna kompletna zajednica na tribinamamajestic24 je napisao/la:Ovo je indijac...ocigledno neznas razliku. A ako su Arapi tako ludi ko sta kazes,zasto im ocajno zelite prodati klub??????Phill Jackson je napisao/la:Samo za tebe onaj ludi arap![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.