Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Saurman
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Saurman » 28 jul 2012, 01:03

10DelPiero je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ima u ligi još zvijezda ali po meni su najveće Sneijder i Cavani koji su na cijeni pitanje hoće li ostati, ali opet tu su novi igrači pitanje je hoće li neki od njih biljesnuti ili ne.
Cak i ako bljesne njihova sudbina se najbolje oslikava primjerom Veratti.
Upravu si ali tome je kumovala teška financijska situacija klubova u Seriji A.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 jul 2012, 01:05

U kakvoj je finansijskoj situaciji Bayern pa igrači pale svoje kuće ne bi li šta naplatili od osiguranja? :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jul 2012, 01:06

Henderson je napisao/la:
U kakvoj je finansijskoj situaciji Bayern pa igrači pale svoje kuće ne bi li šta naplatili od osiguranja? :mrgreen:

Laki je bio malo nervozan. :mrgreen:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 28 jul 2012, 12:26

De Laurentiis nije dobar ni sekunde..baš me interesuje čim se puca...

http://www.football-italia.net/21638/na ... -super-cup" onclick="window.open(this.href);return false;

nakon što je sr.ao za kalendar sada opet počinje...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 jul 2012, 12:47

e ne mogu da vjerujem :lol: :lol:

Laurentis - Zamparini istog dilera koriste :D
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 28 jul 2012, 12:50

a na njegov zahtjev se i išlo u Kinu...zbog njega Juve otkazao turneju po Americi... :roll:

i sada ovako...želi lik da se igraju dvije tekme..jedna kući a jedna u gostima...a po pravilima to je nidje veze...

:roll:

btw.ne znam dal ste pročitali ali Sheva se oprostio od fudbala..ulazi u politiku...fantastičan je igrač bio...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 29 jul 2012, 15:32

slika

Conteu tri mjeseca

Juventus dva gola

Trener pristao na nagodbu, vraća se na klupu 1. Novembra na 115. godišnjicu kluba

Hertha Berlin pobijeđena uz golove Matrija i Krasića

Napad na Brunu Alvesa, dok Van Persie šalje Džeku u Juve

Toro, četiri pojačanja nisu dovoljna

Problem s Cassanom u kampu Milana

Kaka na prodaju

Palacio proslavlja, ali u Interu alarmantno uoči Hajduka

Preziosi-Lo Monaco razvod u Genovi“

Udinese razmatra Freia

slika

Juve pobjeđuje, Conte napada

Matri-Krasić za pobjedu u Berlinu

Trener o kladioničarskom skandalu: „Ništa nije odlučeno. Uskoro ću progovoriti...“

Palacio spasio Inter a Moratti ponovo napada Lucasa

Napoli ne želi ići u Peking

Balzaretti i Roma postigli dogovor

Gallianijeva misija za Kaku i Yanga-Mbiwa

Zapata zove: „Lazio, ovdje sam“

slika

Juve, dva gola za pakovanje kofera Matrija i Krasića

Hertha Berlin pobijeđena 2:0

Conte na kladioničarskom suđenju: „Vjerujem u istragu“

Evropski Inter je bolji s Palaciom

Neriješeno 1-1 sa Celticom, pokazuje „dijamantski „ rad

U četvrtak počinje Europa Liga

Montolivo: „Ići ću punom parom za Milan“

„Kaka bi mogao biti jako važan za nas. Ja kao trequartista? Ne hvala“
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 jul 2012, 22:43

Gledam Napoli - Bayer, ovaj Insigne ce biti dobro pojacanje za Napoli. Odbrana tanka ali ima se kad popraviti jos do tog pretkola Liga Evrope.

P.S. Izgleda Aquilani u Fiorentinu :S Svaki prelazni rok se spominje, vise bih volio kad bismo doveli Gargana. 8-)
Support Velez, It's logical! ★

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 30 jul 2012, 02:21

Omerbavarac je napisao/la:
aless je napisao/la: Pa dokle vise rasprodaja u seriji A, jes jeftino.ba krilatica serije a... Ali eto ako nista slabija konkurencija Juvetu, mada mi nije drago... Dugo vec cekam povratak Talijanskog fudbala (ekipa iz Serije a) u sam vrh, ali ocito je da cu jos malo pricekati :evil:
A vidi sto se rimuje. :)

Nacekaces se ti povratka Italijanskog nogometa na prave staze. Zvijezda je sve manje, bolje receno skoro da ih nema nikako vise.
Ocito je da cemo sacekati jos malo, ali do tada uzivajmo u dobroj poeziji i kvalitetnim rimama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 30 jul 2012, 11:07

aless je napisao/la: Ocito je da cemo sacekati jos malo, ali do tada uzivajmo u dobroj poeziji i kvalitetnim rimama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slažem se :lol:

ako ništa liga i klubovi nisu u rukama stranaca židovskih bankara, arapskih čobana, ruskih mafijaša ili azilanata iz južne azije. imaju ono nešto onaj duh i morati će se uložiti više u omladinske pogone pa će i repka imati koristi od toga.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 jul 2012, 20:15

Jel sad Seria A u rangu sa BUNDESLIGOM? :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 30 jul 2012, 20:27

anton 1983 je napisao/la:Jel sad Seria A u rangu sa BUNDESLIGOM? :mrgreen:
Nije u rangu vec je iznad.... Nemoj vrijedjat Seriu A uporedjujuci je sa Bundeskom..... 8-) ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 jul 2012, 20:31

Hypnose je napisao/la:
Nije u rangu vec je iznad.... Nemoj vrijedjat Seriu A uporedjujuci je sa Bundeskom..... 8-) ;)
A niš, bum onda valjda moro pričekat da i Sneijder i cavani otiđu, pa bum ponovo pito :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 30 jul 2012, 21:07

anton 1983 je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:
A niš, bum onda valjda moro pričekat da i Sneijder i cavani otiđu, pa bum ponovo pito :lol:
Bum ces se nacekat.... A nisu samo Cavani i Sneijder vrh fudbala, tu su i Giorgio, Pirlo i Buffon....

Layzick
Kontakt:

Post Postao/la Layzick » 30 jul 2012, 22:05

Antone,

Više mi djeluješ kao provokativan tip forumaša nego realan, zar ne? Calcio je uvijek bio ispred BuLi, a tako će se i nastavit'. Naravno, ne osporavam kvalitete BuLi jer ima doista jakih klubova (FCB, BvB, S04..), al' ipak je Seria A #1. Istina, mnogo je izgubila odlaskom Ibrahimovića i Thiaga, al' ne čine samo oni velike zvijezde u ovoj ligi, jer ima tu još par WC igrača (Buffon, Marchisio, Pirlo, KPB, Wes, Milito, Hamšik, Cavani).
Pain goes away, pride lasts forever.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 jul 2012, 23:28

Ko ćeka taj i doćeka! :lol:

Provokator jesam, ali smješan nisam. Znam da je teško pogledati istini u oči. ;) Uvijek bila jača, ne znači da je sada jača. 8-)

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 30 jul 2012, 23:32

anton 1983 je napisao/la:Ko ćeka taj i doćeka! :lol:

Provokator jesam, ali smješan nisam. Znam da je teško pogledati istini u oči. ;) Uvijek bila jača, ne znači da je sada jača. 8-)
Ima i ona ko ceka taj se naceka.... :lol:
Tvoji praunuci mozda i dozive da Bundeska bude bolja i atraktivnija za igrace od Serie A al' ti neces sigurno, kao ni ja.... 8-) :D
Naravno da je jaca.... Dovoljno je pogledati igrace unutar iste, i igrace u svapskoj ligi...... ;) :D 8-)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 jul 2012, 23:40

Hypnose je napisao/la: Ima i ona ko ceka taj se naceka.... :lol:
Tvoji praunuci mozda i dozive da Bundeska bude bolja i atraktivnija za igrace od Serie A al' ti neces sigurno, kao ni ja.... 8-) :D
Naravno da je jaca.... Dovoljno je pogledati igrace unutar iste, i igrace u svapskoj ligi...... ;) :D 8-)
Sad bum ja tebe pito koliko ti cjeniš jednog Schurrla za kojeg je Chelsea ponudio 25 milja? Zanimlivo je da je na spisku zvijezda jedan Pirlo i Milito, koji nisu loši igrači, ali su igrači u poznim godinama...od nekih "velikih" igrača u Seriji A ostala su samo imena.

meni sada milan i Inter toliko loše izgledaju da je to za nepovjerovati. Za milan ču onako sprdački reči da bi Gladbach s njima pod obriso, koliko sam trenutačno razočaran - do kraja prelaznog roka se to još možda i promjeni, a za Inter ću reči da ta momčad ama baš ništa nemože napraviti ako nema Sneijdera u ekipi iako ima još jako dobrih igrača, poput nekada zvjerskog maicona.

Jedan inter koji se nije kvalificirao za LP, odradi ovako trul prelazni rok, pa to je sramota!

Znam da Transfermarkt nije sad neki pravi pokazalac kvalitete nekih igrača ili klubova no neki zaključci se od tamo mogu izvuči i kad vidim da Inter jedva prelazi vrijednost od 200 milja i to zbog prenapuhanih cjena dedica u ekipi, a milan je na moju sablasnost ispod te brojke, jednostavno nemrem odoljet a da malo ne dođem prcnut! :mrgreen:

Ta dva tima možda mogu kupiti cijeli BvB, ali što to vrijedi kada na tržištu, momčad od BvB-a sada more postići duplo veću vrijednst od Milana i Intera...Bayern neću niti spominjat jer mu niko iz SERIE A nije ni do kolena...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jul 2012, 23:43

Činjenica je da kvalitet odlazi iz Serije A ali nadam se da će Cavani i Sneijder ostati u Italiji i da će Milan,Roma i Lazio krenuti uzlaznom putanjom.

Jer da budem iskren više volim vidjeti Milan,Juventus,Inter,Romu/Lazio u CL od nekih kvazi klubova tipa PSG,Man Citya.
Sami pogled na drugi šešir CL sve govori : Valencia, Benfica, Shakhtar Donetsk, Zenit St. Petersburg, Schalke 04, Manchester City, dok je uljez u prvom šeširu Porto.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 30 jul 2012, 23:49

Saurman je napisao/la:Činjenica je da kvalitet odlazi iz Serije A ali nadam se da će Cavani i Sneijder ostati u Italiji i da će Milan,Roma i Lazio krenuti uzlaznom putanjom.

Jer da budem iskren više volim vidjeti Milan,Juventus,Inter,Romu/Lazio u CL od nekih kvazi klubova tipa PSG,Man Citya.
Sami pogled na drugi šešir CL sve govori : Valencia, Benfica, Shakhtar Donetsk, Zenit St. Petersburg, Schalke 04, Manchester City, dok je uljez u prvom šeširu Porto.
Ma jes` to ti izgovorio? neko mu je uko acc definitivno...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.