FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

formance
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la formance » 28 jul 2012, 02:03

Ma podsjetiše me neki komentari na 1992 i čuveno Narode, spavaj mirno, rata neće biti. :mrgreen: Koje li ironije. :mrgreen:

Inače, nemojmo više o zemljotresu, ima tema Chat pa tamo razmjenjujte svoja iskustva. 8-)
Protiv Zete ući hladne glave i nabrijano kao da nam život od toga zavisi. Bez podcjenjivanja, jer vidjeli smo na primjeru Levskog kako se to može obiti o glavu. Svakako očekujem prolaz, ali ne treba prejudicirati, već se odlično pripremiti i pokušati riješiti sve dileme još u prvom meču. :idea:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 28 jul 2012, 02:04

Ovaj zemljetres me podsjetio na sinošnje golove, isto se treslo. ;) Mogće da je ovo bio povratni od sinoć :D
Zadnja izmjena: powerplay, dana/u 28 jul 2012, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 jul 2012, 02:04

Ma nista lose @Zvjerka ne misli.Frajer nas samo upozorava da ne bi slucajno neko pomislio da je Jovic
bolji trener od Amara.Necemo,no sikiriki.

Nego,procitah danas mahalski vic:Komsija,pojedel' se kod tebe ponekad sta,osim vlastitih muda?!
F.K.SARAJEVO

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 28 jul 2012, 02:05

Nije zemljotres bio,vibrirala mi Nokia 3310 izvinite :lol: :lol:
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 jul 2012, 02:12

molotovljev je napisao/la:Ma nista lose @Zvjerka ne misli.Frajer nas samo upozorava da ne bi slucajno neko pomislio da je Jovic

Nego,procitah danas mahalski vic:Komsija,pojedel' se kod tebe ponekad sta,osim vlastitih muda?!
Komsija, losi ti fazoni.. Svaka cast Sarajevu, ne zelim uopste da polemisem o mojoj muci ili sreci. Znam da sam sinoc skakao kad ga je Said zabio fasistima, i nisam neki pacenik.. Volim sve sto je nase, i volim kad bilo ko nas uspije i pokaze ostalima da nismo za baciti, pa makar to bio i Borac i Siroki, a ne Sarajevo za koje mi navijaju i rodbina i prijatelji. A sto se lige tice normala da zelim da izgubite, jer tako ce Zeljo biti ispred, a i ovako mnoge su prednosti vaseg prolaska npr. u grupnu fazu za sve aspekte u fudbalu, a samo je jedan nedostatak toga (sto cete lafo nesto podje*avati, al djaba, opet trofeja nigdje :mrgreen: )..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 jul 2012, 02:25

Baja_Zvjerka je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Ma nista lose @Zvjerka ne misli.Frajer nas samo upozorava da ne bi slucajno neko pomislio da je Jovic

Komsija, losi ti fazoni.. Svaka cast Sarajevu, ne zelim uopste da polemisem o mojoj muci ili sreci. Znam da sam sinoc skakao kad ga je Said zabio fasistima, i nisam neki pacenik.. Volim sve sto je nase, i volim kad bilo ko nas uspije i pokaze ostalima da nismo za baciti, pa makar to bio i Borac i Siroki, a ne Sarajevo za koje mi navijaju i rodbina i prijatelji. A sto se lige tice normala da zelim da izgubite, jer tako ce Zeljo biti ispred, a i ovako mnoge su prednosti vaseg prolaska npr. u grupnu fazu za sve aspekte u fudbalu, a samo je jedan nedostatak toga (sto cete lafo nesto podje*avati, al djaba, opet trofeja nigdje :mrgreen: )..
Nisu to moji fazoni,nije je to moj stil,to je samo vic koji sam negdje procitao,pa reko' da podijelim sa rajom.
Sta ce biti u buducnosti,vrijeme ce pokazati.Nezahvalno je sad prognozirati bilo sta.

Nego,tebe su nedavno banovali na kliks-u zbog slicnog paranoicnog ataka na temu FKS.Je l' istina?
F.K.SARAJEVO

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 28 jul 2012, 02:26

:lol: :lol: :lol: odličan
U novi boj...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 jul 2012, 02:31

molotovljev je napisao/la:

Nisu to moji fazoni,nije je to moj stil,to je samo vic koji sam negdje procitao,pa reko' da podijelim sa rajom.
Sta ce biti u buducnosti,vrijeme ce pokazati.Nezahvalno je sad prognozirati bilo sta.

Nego,tebe su nedavno banovali na kliks-u zbog slicnog paranoicnog ataka na temu FKS.Je l' istina?
Nije istina, banovali su me zbog ruznih rijeci o braci romima... :D A ja na temi FKS uvijek prodjem lose, valjda ljudi kontaju da im zelim zlo i da ih paranoicno atakujem... Hahahah, cuj paranoicni atak... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jul 2012, 02:34

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije istina, banovali su me zbog ruznih rijeci o braci romima... :D
sjećam se ovoga, al' vrati se ti opet :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 jul 2012, 02:34

Baja_Zvjerka sta ti mislis o prostituciji, treba li to legalizovati?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 jul 2012, 02:35

anonimni je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije istina, banovali su me zbog ruznih rijeci o braci romima... :D
Vratio sam se opet pod Bajson_Zvjerkson, ali su me opet banovali zbog kloniranja, ne znam kako su uspjeli skontati, nigdje veze.. :) I opet sam tu, ali sada ne smijem da kazem ko sam... :lol: :lol:

@ado-hz, ne znam, ne razmisljam o tome, nisam jos toliko zagorio... :geek:

@Amonimni, pa normala da ce skontati, sta mi objasnjavas... :)
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 28 jul 2012, 02:38, ukupno mijenjano 1 put.

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jul 2012, 02:37

anonimni je napisao/la:
Vratio sam se opet pod Bajson_Zvjerkson, ali su me opet banovali zbog kloniranja, ne znam kako su uspjeli skontati, nigdje veze.. :) I opet sam tu, ali sada ne smijem da kazem ko sam... :lol: :lol:
mislio sam na aorist, ne na imperativ :D gdje neće skontat', 'em si im'o isti avatar k'o na prvom nicku, 'em je nick bio sličan :D pošalji na PP :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 jul 2012, 02:38

Joj tebe nako te pitam, nisam te pitao jesi li zagorio nego sam trazio tvoje misljenje, vidim ti tu sliku pa reko mozda bi ti znao odgovor dali bi bilo bolje il ne, a isto tako i za drogu.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jul 2012, 02:43

@Amonimni, pa normala da ce skontati, sta mi objasnjavas... :)
vidim taj "slabiji" smiley, pa kontam da ne znaš :lol: teško će te skontat' sad, vjeruj mi ;)

Kapiten Blue Traina

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 28 jul 2012, 10:40

Braco, moramo se osvetiti crnogorcima za ispadanje nase brace iz BL, jel tako?! 8-)

Armagedon, slazes li se samnom? :D
UEFA=MAFIA

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 28 jul 2012, 11:29

Levski je olahko skontao FK Sarajevo, valjda ovi nece Zetu nakon ove 2 sjajne partije ..

Sve polahko od tekme do tekme, o cemu vi ?
Kakav playoff kakvi bakraci prvo ZETA, uostalom dr. Dragan zna ..
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

qraf187
Kontakt:

Post Postao/la qraf187 » 28 jul 2012, 12:17

moze li info........kada se igra ova tekma sa Zrinjskim? cini mi se da rekose u nedjelju,a u danasnjem broju Dnevnog avaza pise da je utakmica danas........ :?

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 28 jul 2012, 12:32

I mene zanima koji dan je tekma i u koliko sati ? Također, vidim da ce na utakmicu besplatan ulaz imati clanovi kluba sa vazecom karticom ali meni je istekla clanarina ja mislim pa koliko ce biti karta zna li neko ?
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 jul 2012, 12:39

zasarajevo je napisao/la:Braco, moramo se osvetiti crnogorcima za ispadanje nase brace iz BL, jel tako?! 8-)

Armagedon, slazes li se samnom? :D
nije tako, nek sviraju arkanu i sl..
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

eXtr3m3
Kontakt:

Post Postao/la eXtr3m3 » 28 jul 2012, 12:49

Kolike ce biti cijene karata protiv Zete?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.