KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Devil » 27 jul 2012, 16:02

MaGiCa je napisao/la:
Devil je napisao/la: Sta mi vredi ime trenera kada osim toga nemamo nista zauzvrat.Ja Karija izuzetno cenim i volim kao trenera i coveka.Mnogo sam bio sretan kada je dosao ali isto tako sam i sada sretan sto je otisao.Zasto ?
Jednostavna racunica dao si mu 400k eura+neki bonusi jos a dobio si jedno veliko nista.Brukanje u dosta utakmica,neizvrsena kvalitetna selekcija igraca,"unistavanje" Nedovica i Cvetkovica,izgubljena sezona bespotrebno u najkracem mogucem opisu receno.Vidim nisi upoznat,ali govoriti istinu ne znaci terati coveka.Covic je jasno rekao Pesicu da ima isti kes kao i prosle sezone,dakle 400k+bonusi ali mu je odma' povdukao da je stanje u klubu takvo da mu ne moze obezbediti sve sto Kari trazi od igraca jer je situacija u klubu takva da se ovo leto nakon resavanja svih dugova ne moze ispratiti i trener sa tolikom platom i jaki igraci.Postujem to sto je uradio i hvala mu sto odlazi jer bi to u nastavku bila preslikana sezona kao ova.Poenta je sto se tebi sve svodi na ime.Nemoj da pricamo o Karijevim dostignucima u karijeri,to je bespotrebno,svako ce se sloziti da je on vrhunski trener ali daj da pricamo o onome TRENUTNOM,a to je da je Kari uradio sa 400k platom ono sto bi i neki drugi trener uradio za nekih 20k eura godisnje.

Kari ima svoje ideje,cesto je u sukobu i zbog toga i jeste trener sa toliko uspeha.Ali ko ne zna kako izgleda Kari Pesic i ko ne zna da je on na klupi Zvezde a dosao je u Pionir mislio bi da je to neki trener koji je tek krenuo u posao sa nekim nizeligaskim timom.Nasa igra u najmanju ruku je bila odvratna ove sezone,rekoh gore u par utakmica su nas protivnici bukvalno sramotili.Istina bilo je par pohvalnih utakmica,kao npr 1/2 finale sa Radnickim,pa u neku ruku i kup ali to je sve,malo premalo za coveka od 400k eura.Na kraju nema se sta reci nego da je bolje i za nas ali i za Karija sto smo se rastali.A onaj ko u Covica gledao kao glavnog krivca za odlazak Karija neka se zapita da li poznaje situaciju u klubu ili samo kao po defaultu pljuje po Covicu radi nekih grehova iz proslosti.
Unistavanje Nedovica i Cvetkovica :?:
Na ustrb koga ih je unistavao? Jel ono tatin sin morao da igra? To si zaboravio. Jel vas on odvede u poraz u cetvrtoj?
Pesic je imao nikakvu ekipu i sa njom je igrao finale kupa i finale POa.
Trazio je jacu ekipu i 100% prava na selekciju, sto nije dobio.
Sad cete imati konacno i trenera od 20k, pa da vidimo kako ce to izgledati. Yes man hits again. ;)
Zaboravio si da i kada je tatin sin igrao Cvetkovic nije dobijao sansu,vec su se trazila neka druga resanja da zamene Popovica ali Cvetkovic je ostajao i ostajao na klupi.Je li i to bilo kako jadni Filip ne bi sam bio na klupi vec da mu neko pravi drustvo ? :roll:

Naravno da nece dobiti to sto je trazio,kako ce dobiti ? Kada smo konacno izasli iz dugovanja da se ponovo zaduzujemo da bi njemu osigurali ekipu,e pa nece da moze,jer je cilj za pocetak stabilizacija kluba i zbijanje redova,nesto slicno kao u vaterpolo klubu.Lista pojacanja koju je Pesic sklopio je dosta slicna ovoj sto se desava,Simonovic,Savovic,Mitrovic,Brown a to ne bi bilo moguce obaviti sa Karijem na klupi. ;)
Nisam ni ja preterani optimista sa Lazicem ali jbg sta je tu je,nadati se za neka finansijski bolja vremena da ce doci neki novi Kari Pesic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 27 jul 2012, 17:59

MaGiCa je napisao/la: Hteo je da se 100% pita za dolazak i odlazak igraca i trazio je garancije za jacu ekipu. Tako meni rece 1 ugledni beogradski novinar, na kafici pre 10ak dana.
To nije istina. Pesic je donio apsolutno sve i jednu odluku sto se tice proslogodisnjeg tima i donosio bi sve odluke za ovu godinu. B. i P. Popovic su njegove zelje, Vasic, Morrison i Tomas takodje, svu selekciju (vracanje Dimica , Smiljanica u FMP i sl) je on vrsio. A to za garancije pogotovo nije istina, tim bi u svakom slucaju bio mnogo jaci, pogotovo da je gospodin Pesic prihvatio prvobitni ugovor sa manjom platom i mnogo vecim bonusima sto bi dodatno oslobodilo prostor za ozbiljnijim budzetom. Takodje i Simonovic i Savovic su igraci koje je on licno zahtjevao.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2012, 00:26

''Neobično je da u jednoj ovako siromašnoj zemlji ima tako bogatih klubova koji mogu da dovedu igrača plaćajući ga 100 hiljada dolara više nego što mu ponudi aktuelni šampion, koji treba da reprezentuje zemlju u Evroligi.

Takođe je neobično da je jedan deo javnosti i medija već proglasio prvaka za sledeću godinu, iako nisu počele ni pripreme za predstojeći šampionat. Najčudnije od svega je da postoje klubovi koji svoje bogatstvo dobijaju bez ikakve veze sa rezultatima koje postižu'
Ma ko nam se to prepao,ko ko ? :lol:
Dosta je bilo Zvezdo,nece uspeti preziveti ovo leto gospodin ako jos nekoga dovedemo. :roll: :mrgreen:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 jul 2012, 00:36

Nije se prepao,nego covek lepo pita....odakle?Jel to Vucic jedva docekao da se formira vlada pa da ulozi kao svojevremeno njegovi politicki suparnici ? ;)

E da...da ne zaboravim.Zasto se Zvezda "ne odmrzne" sada kada su svi dugovi vraceni?Zasto se i dalje igra pod imenom CZBGD?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2012, 00:46

A inace on nema pametnija posla i da misli o svome klubu nego se par sati posle transfera setio reci koju "pametnu".E blago njemu. :)

Nece se odmrznuti,jasno se zna koji je to period.Uostalom to je samo ime,zna se ko smo i sta smo. ;)
Nekim ne odgovora,nekome odgovara jer tako ipak moze da govori da Zvezda ne postoji vec da je ovo FMP,ali ipak mi se tu najvise pitamo,za ostale nas zabole.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 jul 2012, 00:51

Pa ovim stiti interes svoga kluba....drzavne pare godinama stizu u projekat koji isto tako godinama ne uspeva.Nama se obecala hala zbog F4 i na tome se stalo,znaci samo obecanje.

Nije to ime samo,znas i sam dobro.Ne zavaravaj sebe,a ni druge....Gospodin Nebojsa Covic je to lepo objasni,da je FMP pozajmio ime Crvene Zvezde na 5 godina....Ne bi se BGD dodavalo iz hira ili geografske pripadnosti.

Zato mi je nejasno,ako Covic ima ciste namere i postene u vezi ovog projekta,zasto ne odmrzne pravu Zvezdu kada su SVI DUGOVI OTPLACENI i preda joj sve ove igrace kao veliki i dokazani Delija?

Zapusite usta tim ljudima koji pricaju kako ovo nije prava Zvezda,sto pravno i jeste istina.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2012, 00:53

I sta da je vrati.Pa da brze bolje Pavlovic,Zezelj i ostali ponovo dodju i opet uzmu lagano kes jer sada nema dugovanja. :roll: E pa nece da moze...
Jeste vracen dug,ali daleko je to od konacnog cilja-stabilizacije na svim nivoima. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 jul 2012, 01:01

Zezelj nije u upravi,vec je jedan od onih kojima se duguje,tj. kojima je dug vracen....

Pavlovic ako ne valja zasto sedi u upravi ove nove Zvezde kod istog tog Covica?

Budimo realni i sagledajmo situaciju onakvom kakva jeste.

Covic jeste Zvezdas,ali je pre svega privatnik/privrednik kako god i sve ono ne bi stekao da nije sklon malverzacijama,politickoj prostituciji i slicno(da ne pominjem sada politiku i njegove cuvene obrte i iskakanja sa brodova koji tonu).

Covek je video da mu je prodaja igraca stala i svesno je,a i usput iz ljubavi usao u KKCZ.Navodno oporavak bla bla,sto ce se verovatno i obistiniti...ali da ne vidi sopstveni profit u tome nikad usao ne bi.
Primer 1 : Od svakog igraca prodatog njemu ce ici pare jer je potpisan ugovor sa CZBGD,a ne CZ (kad kazem svi,mislim na sve jer su Cvele i ostali Zvezdasi potpisali za novi projekat).

Primer 2 : Veci ugled od sadasnjeg,lakse otvaranja vrata i pronalazenja sponzora.

Ima sigurno jos primera,ova 2 su mi sada pala na pamet.I alal vera na sposobnosti,to mu ne zameram...ali mu zameram licemerstvo dugogodisnje i dvolicnost.Igra onako kako duva vetar-losa osobina

Opet ponavljam,ovo je samo moje misljenje,mozda gresim....ali vise pija ova prica vodu,nego ta "briga nas sta drugi misle,zvezda je ono sta mi kazemo"...Jel bi Zvezda bila i da sada Man UTD promeni ime u CZ i da igra pod tim imenom,navijali bi ste za to?

Zato me cudi,ako si usao sa postenim namerama i isplatio dug ceo...odmrzni staru Zvezdu,sedi u njenu upravu i radi za platu.Predaj sve igrace i cao zdravo.Zapusi nevernicima usta

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 jul 2012, 01:03

sasagmp je napisao/la:Nije se prepao,nego covek lepo pita....odakle?Jel to Vucic jedva docekao da se formira vlada pa da ulozi kao svojevremeno njegovi politicki suparnici ? ;)

E da...da ne zaboravim.Zasto se Zvezda "ne odmrzne" sada kada su svi dugovi vraceni?Zasto se i dalje igra pod imenom CZBGD?
Nije se prepao neko covjek ne podnosi Zvezdu i sve sto dolazi iz nje, a jos su mu oteli igraca.

Odakle, pa recimo ovako, i da uzmes da je budzet isti kao prosle sezone, imas pare od Nedovica (obestecenje + oslobadjanje od plate), 250k vise od Dive, 150k jer se ne mora placati ABA liga, nekih 300k od Pesiceve plate, onda od ugovora koji nece biti produzeni sa B. Popovicem, Ilicem, Vasicem, Radeticem, Nikolicem, P. Popovicem (sa njim ce se mozda produziti ali ce primati znatno manje jer mu je isplaceno 100-150k duga) se skupi ponesto, plus pare koje su isplacene Stimcu, Tejloru i ostalim.

Kako se ne zapita otkud njima pare, kad su zavrsili sezonu dugujuci 5 mjesecnih plata igracima?
Pavlovic ako ne valja zasto sedi u upravi ove nove Zvezde kod istog tog Covica?
Nije bas u upravi, ali se tu negdje mota. Vjerovatno iz razloga sto se ova fuzija (saradnja, kako hoces) ne bi mogla desiti bez njega.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 jul 2012, 01:08

Malo je on vama vise igraca "oteo" da bi ga povredilo "otimanje" nekoga ko je trazio vecu lovu nego sto zasluzuje po nasem misljenju.

Pare od Nedovica nemate,jer je Nedovic dat i time otpisan dug prema Misku Raznatovicu.

Mi se krpimo sa parama,zato sto smo kao po obicaju poslednja rupa na svirali za koju iz drzavne kase ostane NISTA.I ne brini za plate,da se nece isplatiti igraci bi odavno digli kuku i motiku protiv kluba kao neki iz drugih(citaj Mile Ilic-captain). Prvo vi isplatite svoje pa trosite tudje ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2012, 01:09

Ma jok nije Zezelj krao od Zvezde. :lol:
Nije onda ni Pavlovic,ma nije niko,dug nastao sam od sebe,cisto jer je klub posteno radio.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 jul 2012, 01:11

Jel sam negde napisao da je Zezelj posten?

Kako ti Devile ne smeta Zika pauk?Saradnik Zezelja iz tog vremena?Djilas koji je obezbedio Kariju platu za proslu sezonu?

Jeste i vi....cas ovako,cas onako :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2012, 01:14

A jesam li ja negde napisao da mi ne smeta Zika ? :mrgreen:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 jul 2012, 01:19

Pa to je sada Covin saradnik....njegov da kazem kadar-trenutna uprava i covek koji je finansijski najvise ojadio Zvezdu.Setimo se drim timova za vreme vladavine,ulaganja bez trofeja itd.

To je ta klika Djilas,on,Zezelj......Mirko i Lale su tu cvecke.Mirko ispade glavni krivac za veliki dug.Da se razumemo on mentol jeste,nesposoban je lik,ali da je lopov kao malopre pomenuti?nije ni priblizno,procentualno ni 1% kao oni...On je covek dosao na 14miliona duga i sta on tu moze?da se uhvati za usi i da igra :mrgreen:

Nesposoban jeste,ali ta nesposobost nije toliko opasna kao neke druge sposobnosti.Pazite da igracka ne postane na kraju opet placka kad Cova kad "puj pike ne vazi " :)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 jul 2012, 01:22

sasagmp je napisao/la:Malo je on vama vise igraca "oteo" da bi ga povredilo "otimanje" nekoga ko je trazio vecu lovu nego sto zasluzuje po nasem misljenju.
Itekako ga je povrijedilo i to se vidi po izjavi. Mogu misliti sta ce tek biti ako se to ubrzo ponovi, a nije nemoguce
Mi se krpimo sa parama,zato sto smo kao po obicaju poslednja rupa na svirali za koju iz drzavne kase ostane NISTA.I ne brini za plate,da se nece isplatiti igraci bi odavno digli kuku i motiku protiv kluba kao neki iz drugih(citaj Mile Ilic-captain). Prvo vi isplatite svoje pa trosite tudje ;)
Pa i nije bas da se krpite, ovo sa Vestermanom, Hezonjom, 3 nova centra, i jos 3-4 igraca koja ce doci (a bice kvaliteta kao Braun) sigurno nije krpljenje.
Mile ce naravno biti isplacen, kao i svi ostali.
Zvezda trenutno ne radi nista drugacije od Partizana, samo se o nasem dugu prica koliki je i kako je nestao, a vas se ne spominje, a postoji i nije malen.
Jel sam negde napisao da je Zezelj posten?

Kako ti Devile ne smeta Zika pauk?Saradnik Zezelja iz tog vremena?Djilas koji je obezbedio Kariju platu za proslu sezonu?

Jeste i vi....cas ovako,cas onako
Zika je dao poprilicne pare u ovoj sezoni a to za Djilasa nije istina iako je jedna od omiljenih informacija medju Partizanovcima. Koliko znam bas Zika je placao Karija a Ristic je isplatio ovo sto se dugovalo.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 jul 2012, 01:29

Pa i nije bas da se krpite, ovo sa Vestermanom, Hezonjom, 3 nova centra, i jos 3-4 igraca koja ce doci (a bice kvaliteta kao Braun) sigurno nije krpljenje.
Mile ce naravno biti isplacen, kao i svi ostali.
Zvezda trenutno ne radi nista drugacije od Partizana, samo se o nasem dugu prica koliki je i kako je nestao, a vas se ne spominje, a postoji i nije malen.
Vesterman doveden za dz.
Hezonja nije nas igrac koliko znam.
Gagic dz,Musli dz....
Nas dug?Podeli sa nama dobri covece....Postojao je prema Marfin banci i on je kroz sponzorstvo i reklamu isplacen.Ako ga i ima ne prelazi 2,3 miliona sto je svakako dosta manje od 14(navodno isplacenih,samo ne znam iz cijeg dzepa...kojeg ste igraca to prodali? )

Zika je dao poprilicne pare u ovoj sezoni a to za Djilasa nije istina iako je jedna od omiljenih informacija medju Partizanovcima. Koliko znam bas Zika je placao Karija a Ristic je isplatio ovo sto se dugovalo.
Cije novce?Sta je on po zanimanju?Kako je stekao sve?
Nije istina za Djilasa?Zasto je Kari prosle godine pregovarao u gradskoj kuci oko ugovora a ne u Stjepana Stupanca ili na Malom Kalemegdanu?

Te stvari ces procitati i na vasem forumu,da ne bude samo Sasa Grobar uzeo teorije zavere da pise.Nije to nista cudno,navikli smo ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 jul 2012, 02:02

sasagmp je napisao/la: Vesterman doveden za dz.
Hezonja nije nas igrac koliko znam.
Gagic dz,Musli dz....
Nas dug?Podeli sa nama dobri covece....Postojao je prema Marfin banci i on je kroz sponzorstvo i reklamu isplacen.Ako ga i ima ne prelazi 2,3 miliona sto je svakako dosta manje od 14(navodno isplacenih,samo ne znam iz cijeg dzepa...kojeg ste igraca to prodali? )

Cije novce?Sta je on po zanimanju?Kako je stekao sve?
Nije istina za Djilasa?Zasto je Kari prosle godine pregovarao u gradskoj kuci oko ugovora a ne u Stjepana Stupanca ili na Malom Kalemegdanu?

Te stvari ces procitati i na vasem forumu,da ne bude samo Sasa Grobar uzeo teorije zavere da pise.Nije to nista cudno,navikli smo ;)
Daj molim te... Braun, Savovic, Simonovic isto za dz., Rakoc ako dodje dz... Znas i sam da se u kosarci obestecenja jako rijetko placaju, pogotovo kod nasih klubova. Pricam o ugovorima a vidjeces kakve ce imati centar i plej koji dodju u Partizan.
Naravno da nije isplaceno 14 miliona. Isplaceni su Tejlor, Stimac i ostali igraci. Neki poput Pesica i Keselja su oprostili komplet dug. Ostalo "otplacivanje" zalazi u neke ekonomske stvari, u koje se iskreno ne razumijem. Uglavnom, kako je nastao, tako je i nestao.

Sta ja znam cime se bavi i kako je stekao. Vjerovatno ko i svi ostali kako sticu, znamo kako.
Pratim nase forume i niko od ljudi koji daju informacije iz kluba nije rekao da Djilas placa Pesica, kazem to sam samo kod vas vidio.
To gdje je pregovarao pogotovo necu komentarisati, jedna od carsijskih prica. Ne kazem da nije istina, ali takve price se stalno pojavljuju i ne mozes ih uzimati kao cinjenice.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 jul 2012, 02:19

Kako se može prepasti čovjek koji je navikao na ruši državne projekte? I zar je pričanje istine strah? Kakva vam je to.logika? I majka mu stara zar je došlo do toga da vas raduju sopstvene nebuloze i vetrenjače? Zar je toliki bol da vidite slona na mjestu malog miša? Pa priču o neopravdana pretvarate u priču o strahu? A zbog čega bi se mi plašili vas? Pa imali ste mnogo jače timove pa ste ostajali kratkih rukava? Čemu taj suludi optimizam, i ta zajedljivost? Jedini koji je mogao da uradi nešto sa tim timom je podvio rep i zbrisao u Švabsku.
I za kraj, @braoylo kako ti lako pronalaziš lovu, alal vera :roll:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 jul 2012, 02:39

Ne kazem da ste vi platili obestecenje,ali ugovori koje ce imati Savovic(nije ispod 200k),Simonovic(nije ispod 150k),Braun(400k),Rakocevic nece ici ispod 400 sigurno i plus se planira dovodjenje jos 2 dobra pojacanja.A nama nijedan od ovih navedenih nece preci 100k....mozda gresim Vesterman ce imati mozda 100.Svi ti klinci su kod nas dosli zbog dobrog imena i buduce karijere koju ce kroz Partizan lakse postici i kasnije unovciti.

E recicu ti ja kako se obogatio?Kad god u BG-u platis parking znaj da si stavio pare Ziki u dzep,automatski si sponzorisao svoj klub...Sada ne znam koji ce princip biti,ali ne brinem za vas otkako je Vucic zaseo u fotelju :mrgreen:
Djilas-Kari nije nikakva carsijska prica nego i snimcima potvrdjena stvar(ti sastanci u skupstini,tj. dolazak Karija u istu)....ali i tu nema nista lose,imate navijaca na jakoj poziciji i iskoristili ste priliku.Alal vera

http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=6547" onclick="window.open(this.href);return false; eto ti i link potvrde

Samo ne glumatajte postenje gde ga nema,da se placa po zaslugama Partizan bi odavno imao budzet jednog CSKA i slicno.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 jul 2012, 12:58

DANTES je napisao/la:Kako se može prepasti čovjek koji je navikao na ruši državne projekte? I zar je pričanje istine strah? Kakva vam je to.logika? I majka mu stara zar je došlo do toga da vas raduju sopstvene nebuloze i vetrenjače? Zar je toliki bol da vidite slona na mjestu malog miša? Pa priču o neopravdana pretvarate u priču o strahu? A zbog čega bi se mi plašili vas? Pa imali ste mnogo jače timove pa ste ostajali kratkih rukava? Čemu taj suludi optimizam, i ta zajedljivost? Jedini koji je mogao da uradi nešto sa tim timom je podvio rep i zbrisao u Švabsku.
I za kraj, @braoylo kako ti lako pronalaziš lovu, alal vera :roll:
Ja nisam napisao da se prepao, vec da mrzi Zvezdu i da ne podnosi sve pozitivni sto se desava u njoj. Ako odgovaras samo Devilu, nemoj ga persirati, zbunjujes me. :)

A ovo za lovu, napisi sta od onog navedeng nije tacno, osim dijela za Nedovica, to me sasa ispravio.
sasagmp je napisao/la:Ne kazem da ste vi platili obestecenje,ali ugovori koje ce imati Savovic(nije ispod 200k),Simonovic(nije ispod 150k),Braun(400k),Rakocevic nece ici ispod 400 sigurno i plus se planira dovodjenje jos 2 dobra pojacanja.A nama nijedan od ovih navedenih nece preci 100k....mozda gresim Vesterman ce imati mozda 100.Svi ti klinci su kod nas dosli zbog dobrog imena i buduce karijere koju ce kroz Partizan lakse postici i kasnije unovciti.

E recicu ti ja kako se obogatio?Kad god u BG-u platis parking znaj da si stavio pare Ziki u dzep,automatski si sponzorisao svoj klub...Sada ne znam koji ce princip biti,ali ne brinem za vas otkako je Vucic zaseo u fotelju :mrgreen:
Djilas-Kari nije nikakva carsijska prica nego i snimcima potvrdjena stvar(ti sastanci u skupstini,tj. dolazak Karija u istu)....ali i tu nema nista lose,imate navijaca na jakoj poziciji i iskoristili ste priliku.Alal vera

http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=6547" onclick="window.open(this.href);return false; eto ti i link potvrde

Samo ne glumatajte postenje gde ga nema,da se placa po zaslugama Partizan bi odavno imao budzet jednog CSKA i slicno.
Te cifre su ti u evrima ili dolarima? Ako su u dolarima ok za prvu trojicu, ali Vesterman onda mora imati mnogo vise.

Sto se tice Vucica, imate i vi svog Vucica vec duzi period.
Jedno su sastanci u skupstiti, sasvim drugo su "pregovori oko ugovora" i "placanje ugovora od strane Djilasa". Da je on ucestvovao u fuziji (saradnji) i dovodjenju Pesica, to se zna, ali za placanje ugovora ne vjerujem. Da ga je Djilas placao i bio bi isplacen, ne bi neko drugi morao namirivati.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.