FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

The Maniacs '87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la The Maniacs '87 » 27 jul 2012, 23:46

likusa je napisao/la:Nakon Belmina Vile, još jedan talentovani igrač napustio je Grbavicu u ovom ljetnom prelaznom roku. Željezničar je ponudio ugovor Harisu Hajradinoviću, no juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine odličio se potpisati ugovor sa drugim sarajevskim premijerligašem, Olimpicom.

"Željezničar mi je ponudio ugovor, ali moj menadžer se nije uspio dogovoriti, tako da sam prešao u Olimpic. Zadovoljan sam kako su me prihvatili. Jako se radi. Smatram da sam napravio pravi potez, jer ovdje se forsiraju mladi igrači. Jaki smo kao kolektiv. Nema niko da se ističe. Svi momci su za deset, sve do jednog", rekao je za ****.ba Hajradinović, koji je sa Vukovima potpisao dvogodišnji ugovor.

Hajradinović je prošao omladinske kategorije na Grbavici, a velika želja mu je bila igrati za prvi tim Željezničara. Ipak, sudbina je htjela da u plavom dresu odigra samo jednu utakmicu, protiv Kozare prošle sezone u pretposljednjem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

"Željezničar je moj klub i moja prva ljubav. Imao sam želju da igram na Grbavici, jer tu sam napravio svoje prve korake, ali okolnosti su takve i morao sam otići. Bože moj, svi idu tamo gdje im je bolje. Sada se želim iz treninga u trening dokazivati treneru Nedimu Jusufbegoviću, jer zaslužujem da dobijem povjerenje u prvih jedanaest", dodao je 18-godišnji član sarajevskih Vukova.

JOS JEDAN U NIZU !!!!
e vala p....emo ti se u usta dabogda nogu slomio u olimpiku i ti i tebi slični koji su u Želji naučili igrati lopte a sad im je negdje drugo bolje. Mislim da treba trenerima u omladinskom pogonu objasniti da obrate na pažnju na takvu djecu i na njihove roditelje i da ih se na vrijeme odstrani iz kluba da ne zauzimaju mjesta djeci koja vole želju
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

SemperFideliss
Kontakt:

Post Postao/la SemperFideliss » 28 jul 2012, 00:13

old school je napisao/la:sve u redu posteno pobijedili levskog,ali da se nade koji idiot od novinara i da kaze da je to najveci uspjeh jednoh bh kluba u evropi je vec presmijesno,zna se koji je najveci uspjeh to je trece pretkolo LIGE PRVAKA sa Newcastlom i utakmice u egalu sa Malagom u play offu
IGRALO JE I SARAJEVO 3 PRETKOLU LP

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jul 2012, 00:23

SemperFideliss je napisao/la:
old school je napisao/la:sve u redu posteno pobijedili levskog,ali da se nade koji idiot od novinara i da kaze da je to najveci uspjeh jednoh bh kluba u evropi je vec presmijesno,zna se koji je najveci uspjeh to je trece pretkolo LIGE PRVAKA sa Newcastlom i utakmice u egalu sa Malagom u play offu
:mrgreen:Jes" bio poletio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 jul 2012, 00:31

harishp je napisao/la:

Druze ti se stvarno natovario :arrow:
Željeznicar za život cijeli !

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 jul 2012, 00:34

On se svima u zadnjicu uvlaci realno :) sad smo mi najbolji navijacu,sad su oni,sad smo mi najrganizovaniji sad su oni a brate odluci se niko nece imat nista protiv :roll:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 jul 2012, 00:36

@likusa promjeni avatar, da ne odes u RMU Banovici !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 28 jul 2012, 00:36

harishp je napisao/la:
igralo,ali na kosevo nisu doveli jednog engleskog velikana,onda stadion kad je Željo igrao bio je dupke pun i nikad se vise tako nece napuniti,onda protiv Malage jer Željo igrao egal tekmu,dok sarajevo popi koliko komada,jel to ta utakmica protiv Basela?
likusa koja droga sta,oni bolji navijaci :o :o nadi gdje sam rekao ili blizu njih poredio sa nama onda se sam brisem sa foruma,samo vi necete istini da pogledate u oci kad se kaze da ljudi igraju u evropi bolje od nas ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 jul 2012, 00:38

Elegant je napisao/la:@likusa promjeni avatar, da ne odes u RMU Banovici !
Zato ovo stoji vec 3 mjeseca ;) Uostalom ovo su koljena ne znam perverzijo sta si mislio :lol:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 jul 2012, 00:41

@old school

Ne ti vec gospodin sto je komentarisao tekmu ;) ! A sta ja imam od toga,briga me vala nit sam se s njima nadmudrivala kad smo duplu osvojili ni nista jednostavno volim svoj klub ostali me ne zanimaju,pa bilo Torpedo,Vrbanjusa il Barsa !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 jul 2012, 00:45

likusa je napisao/la:
Elegant je napisao/la:@likusa promjeni avatar, da ne odes u RMU Banovici !
Zato ovo stoji vec 3 mjeseca ;) Uostalom ovo su koljena ne znam perverzijo sta si mislio :lol:
aha,odma se vidi da su koljena,to sigurno svi pomisle,bas je tako uslikano hehehehe

salim se malo,dobar ti je avatar :)

sljedeci nek ti bude ona slika,jest lampa,nije lampa :mrgreen:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 jul 2012, 00:57

Misevi docekase svojih 5 min. da napokon napuste svoje duboke rupe koje su godinama kopali. :mrgreen:
Jeli godisnja karta vazi i za kup ?
NO PYRO NO PARTY

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 jul 2012, 01:01

Buu je napisao/la:Misevi docekase svojih 5 min. da napokon napuste svoje duboke rupe koje su godinama kopali. :mrgreen:
kazu da ce vaziti,kako sam negdje procitao

zna li ko kad pocinje prodaja godisnjih u klubu,ne da mi se preko kupikartu.ba uzimati?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 jul 2012, 01:05

SarajlijaTM je napisao/la:
Buu je napisao/la:Misevi docekase svojih 5 min. da napokon napuste svoje duboke rupe koje su godinama kopali. :mrgreen:
kazu da ce vaziti,kako sam negdje procitao

zna li ko kad pocinje prodaja godisnjih u klubu,ne da mi se preko kupikartu.ba uzimati?
Ma i ja sam procitao to, ali na njima nesto drugo pise :)
Pocela je 20.
NO PYRO NO PARTY

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 28 jul 2012, 01:56

@harishp pametan si ti dečko samo imas pogan jezik i poganu narav uz to provociras ili vrijedjas kao mene sinoć, mozes se raspravljati, pričati, polemisati itd. ali odbrana ti je napad to sam primijetio, na forumu si ba niko ti nemoze nista tako da nema potrebe za tim, opusteno ba ;) skrati taj jezik malo i budi kulturniji cisto radi sebe pa radi ostalih forumasa koji moraju čitati tvoje bljuvotine, provokacije i uvrede ;)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 28 jul 2012, 02:02

.ebo majku,kad vidim da se ovaj HP natakari na neku temu,ne dolazi mi se iducih mjesec dana!
Daj covjece,pa otkud ti toliko vrijeme i tolika energija?! Give us a break....
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 28 jul 2012, 02:08

Ulazak Gay Viola na sjevernu tribinu Koševa :mrgreen: :mrgreen:
slika
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 28 jul 2012, 02:34

harishp je napisao/la:
old school je napisao/la:
harishp je napisao/la: toliko te kuci zlostavljaju da moras ovdje doci i izbaciti to sve iz sebe :( ne daj se JUG JE UZ TEBE MOMCINO :D
Mislis na vikendicu u Lovechu sjevero-zapadno od istoka.
Apsolutno @zlatna dolina vise samokritike i realnosti uopste nije na pretek.
I onda nakon leta,pad se lakse podnese.
kakva god da je vikendica tvoja je pa makar bila i u lovechu, i ako ne kontam ali hajde sve za tebe :lol:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 28 jul 2012, 02:42

Gledaj slike stadiona. I onda dode neki pitarski pacenik ili pacenici i pricaju o nekim zmijama na jugu, drvecu i slicno. Kakvo je ovo groblje nesretno.

Molim Boga svaku noc da bar malo ono sredimo i igramo na nasem stadionu evropu, da vidim tog koji ce nam nesto moci dole.

Mi svake godine igramo u gostima evropu i opet smo napravili sjajne rezultate poslije rata.

Da ovi pacenice igraju na Grbavici, u evropi ne bi prosli ni one ribare.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 28 jul 2012, 03:21

Neko se zadovolji trecim pretkolom a neko sa duplom krunom. Ja sam vise za ovo drugo... Sljedeci vikend pocinje liga daj malo o tome da pricamo kako pripreme ,jesull se igraci oporavili... Koliko god se drugi uzdizali mi smo i ove godine papa u nasoj ligi.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 28 jul 2012, 03:40

Elegant je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Mislim da je vrijeme da se u gostima dobije taj veliki Travnik. :mrgreen:
Bio bi red da se sezona otvori pobjedom, da se malo smire strasti nakon Maribora.
Ma svakako je red. Mi jos uvijek pricamo o koeficijentima, neki se cak pitaju hocemo li biti nosioci ako opet osvojimo titulu, a sezona nije ni pocela.....
Prvo Travnik i ostali, pa onda koeficijent. :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Kajkutenjoyer i 34 gosta.