Da,neigranje Bavčića je bio prevelik udarac za naš timlumani je napisao/la:gazda664 je napisao/la:Finska kosarkaska VELESILA !!!
Finska je ostavila,bih,cro,crnu goru iza sebe na zadnjem E:P.Bez Nihada ,Bavcica je ovo Ok rezultat.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Da,neigranje Bavčića je bio prevelik udarac za naš timlumani je napisao/la:gazda664 je napisao/la:Finska kosarkaska VELESILA !!!
Finska je ostavila,bih,cro,crnu goru iza sebe na zadnjem E:P.Bez Nihada ,Bavcica je ovo Ok rezultat.
Neigranje Bavcica nije nista promjenilo. Ali neigranje Dedovica jest. U prosjeku ubacuje 12-14 poena po utakmici.LBJ MVP je napisao/la:Da,neigranje Bavčića je bio prevelik udarac za naš timlumani je napisao/la:gazda664 je napisao/la:Finska kosarkaska VELESILA !!!
Drug,nemoj se naljutiti ali ti previse pratis NBA...navikao si tamo da Heat razvaljuje(pretpostavljam da za njih navijas) i sad ti nije logicno da ekipa za koju navijas gubi(govorim o nasoj repki)...oduzmi svakoj reprezentaciji vodece igrace i imaces prvenstvo B divizijeLBJ MVP je napisao/la:Ne ide to tako,znači ako igrač koji postiže 15 poena po utakmici propusti utakmicu gdje njegova ekipa izgubi -14,trebamo računat da bi bilo +1 za njegov tim samo da je on igrao![]()
Nije ostalo prazno mjesto,neko je igrao umjesto Đedovića cijelo vrijeme,postigao neke poene sasvim sigurno.
Ali da,falio je.
Oduzmite ovoj ekipi Đedovića i Teletovića i dobit će te tim koji se ne bi mogao uopće ni plasirati na prvenstvo,ma ne bi bio ni konkurentan.
Nauči čitati.edinjo-bih je napisao/la:cuj oduzmi teletovica i djedovica i mi smo dosta losiji .. kralj si kraljj pa oduzmi baceloni messija i xavia i bice 50% slabiji...znaci uz duzni respekt izjava ti je nidje veze.
chuj nije promjenilo:Pirke je napisao/la:
Neigranje Bavcica nije nista promjenilo.
Majke mi kako mozes tako uporan bit , pa cekaj eto bosh ove godine za majami sta se desilo nakon povrede ? Jedva su se provukli kod bostona ... Oduzmi majamiju jamesa da dokle bi dogurali? Pricas gluposti . Ti bi da aco stvori igrace koje nemamo , po cemu je to prosla repka bila bolja ? I zbog cega ne bi podmladio ekipu nego se vukao sa starkeljama koje bi jedva izvukle kvalifikacije , ja bi radje da ovako popusimo nego da se nista ne mjenja. Osim toga tvoji komentari se non stop svode na nesto negativno ako ti ne valja tolko nasa reprezentacija prestani komentaris i to je to ... Ne kontam sta hoces da mi igramo bez djedovica i teletovica pa zasto ? Postoje ekipe sa daleko gorim individualcima pa igraju solidno , a ako vec tolko pratis kosarku dobro znas kolko jedan fenomenalan igrac moze znacit ekipi a mi imamo teletovica pored njega , djedovica kikanovica gordica wrighta bavcica ako ti vec ovi ostali ne valjaju **** nema ekipe koja ima 12 fenomenalnih igraca ustvari ima , Dream team USA-a i stoga prati njih i prestani pljuvat po ljudima koji konacno nesto rade sa reprezentacijom.LBJ MVP je napisao/la:Ne ide to tako,znači ako igrač koji postiže 15 poena po utakmici propusti utakmicu gdje njegova ekipa izgubi -14,trebamo računat da bi bilo +1 za njegov tim samo da je on igrao![]()
Nije ostalo prazno mjesto,neko je igrao umjesto Đedovića cijelo vrijeme,postigao neke poene sasvim sigurno.
Ali da,falio je.
Oduzmite ovoj ekipi Đedovića i Teletovića i dobit će te tim koji se ne bi mogao uopće ni plasirati na prvenstvo,ma ne bi bio ni konkurentan.
O kakvom podmlađivanju ti pričaš,to Sinanović sa 29 ili Peršić sa svojih 27 godina predstavljaju nova mlada lica koji će biti naše uzdanice u u budućnostigrgr je napisao/la:Majke mi kako mozes tako uporan bit , pa cekaj eto bosh ove godine za majami sta se desilo nakon povrede ? Jedva su se provukli kod bostona ... Oduzmi majamiju jamesa da dokle bi dogurali? Pricas gluposti . Ti bi da aco stvori igrace koje nemamo , po cemu je to prosla repka bila bolja ? I zbog cega ne bi podmladio ekipu nego se vukao sa starkeljama koje bi jedva izvukle kvalifikacije , ja bi radje da ovako popusimo nego da se nista ne mjenja. Osim toga tvoji komentari se non stop svode na nesto negativno ako ti ne valja tolko nasa reprezentacija prestani komentaris i to je to ... Ne kontam sta hoces da mi igramo bez djedovica i teletovica pa zasto ? Postoje ekipe sa daleko gorim individualcima pa igraju solidno , a ako vec tolko pratis kosarku dobro znas kolko jedan fenomenalan igrac moze znacit ekipi a mi imamo teletovica pored njega , djedovica kikanovica gordica wrighta bavcica ako ti vec ovi ostali ne valjaju **** nema ekipe koja ima 12 fenomenalnih igraca ustvari ima , Dream team USA-a i stoga prati njih i prestani pljuvat po ljudima koji konacno nesto rade sa reprezentacijom.LBJ MVP je napisao/la:Ne ide to tako,znači ako igrač koji postiže 15 poena po utakmici propusti utakmicu gdje njegova ekipa izgubi -14,trebamo računat da bi bilo +1 za njegov tim samo da je on igrao![]()
Ali da,falio je.
Mislim da je ocekivao da za Acom krene par igraca iz susjedne nam Hrvatske koji bi mogli igrati u nasoj prvoj petorcigrgr je napisao/la:Majke mi kako mozes tako uporan bit , pa cekaj eto bosh ove godine za majami sta se desilo nakon povrede ? Jedva su se provukli kod bostona ... Oduzmi majamiju jamesa da dokle bi dogurali? Pricas gluposti . Ti bi da aco stvori igrace koje nemamo , po cemu je to prosla repka bila bolja ? I zbog cega ne bi podmladio ekipu nego se vukao sa starkeljama koje bi jedva izvukle kvalifikacije , ja bi radje da ovako popusimo nego da se nista ne mjenja. Osim toga tvoji komentari se non stop svode na nesto negativno ako ti ne valja tolko nasa reprezentacija prestani komentaris i to je to ... Ne kontam sta hoces da mi igramo bez djedovica i teletovica pa zasto ? Postoje ekipe sa daleko gorim individualcima pa igraju solidno , a ako vec tolko pratis kosarku dobro znas kolko jedan fenomenalan igrac moze znacit ekipi a mi imamo teletovica pored njega , djedovica kikanovica gordica wrighta bavcica ako ti vec ovi ostali ne valjaju **** nema ekipe koja ima 12 fenomenalnih igraca ustvari ima , Dream team USA-a i stoga prati njih i prestani pljuvat po ljudima koji konacno nesto rade sa reprezentacijom.LBJ MVP je napisao/la:Ne ide to tako,znači ako igrač koji postiže 15 poena po utakmici propusti utakmicu gdje njegova ekipa izgubi -14,trebamo računat da bi bilo +1 za njegov tim samo da je on igrao![]()
Ali da,falio je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.