FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

travnicanin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la travnicanin » 27 jul 2012, 21:11

maho_sa je napisao/la:Pustite ljudi ba pitare, došlo njihovih pet minuta (koje će trajati nažalost upravo tih nekih pet minuta), neka se malo nadaju i slave. Mi smo im rak-rana, u BiH smo im zadali zadaću, uzor smo im i oni se u svemu porede isključivo sa nama. Njima je bitnije danas reći nešto nama i spomenuti Želju, nego ono što su uradili sinoć. U životu ti je uvijek stalo do mišljenja nekog boljeg, nekog autoriteta, nekog za koga znaš da je bolji. E evo šta ja mislim o vama ... :lol: :lol:

Moje pite moje, vjerovatno ćete već u 6. kolu slaviti titulu a u 15-om će Jović već biti bivši ...
ti nisi fakat dobar, niko vas nije spomenuo, slavi se pobjeda Sarajeva a ne Željin neuspjeh,a još gluplja ti je ova da ste nam vi uzor

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 27 jul 2012, 21:19

4.5 nam koeficjent za sl sezonu a pitarima 5.0. Sto znaci da i sl sezone nista od nosioca :)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jul 2012, 21:23

admirone je napisao/la:4.5 nam koeficjent za sl sezonu a pitarima 5.0. Sto znaci da i sl sezone nista od nosioca :)
Kakve veze ima njihov koeficijent sa nama. Sa 4.5 bismo i sada bili nosioci, a ova godina je bila jako nepovoljna po tom pitanju. Pričali smo o tome juče, jako nam je velika šansa da budemo nosioci ako odbranimo titulu.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 27 jul 2012, 21:25

Kako bi sa 4.5 bio nositelj ? Ja mislim da je bilo timova ove godine u LP i sa vecim koef negdje oko 4.7 pa nisu bili nositelji.
Željezničar 1921

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jul 2012, 21:32

admirone je napisao/la:Kako bi sa 4.5 bio nositelj ? Ja mislim da je bilo timova ove godine u LP i sa vecim koef negdje oko 4.7 pa nisu bili nositelji.
Sad se ne može provjeriti jer su već upisani koeficijenti od ove sezone, ali mislim da se lomilo negdje oko 4.5, a ponavljam ovo je izuzetno nepovoljna godina.

Evo našao sam, Zestafoni sa 4.733 je bio nositelj.
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 27 jul 2012, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 27 jul 2012, 21:35

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
admirone je napisao/la:Kako bi sa 4.5 bio nositelj ? Ja mislim da je bilo timova ove godine u LP i sa vecim koef negdje oko 4.7 pa nisu bili nositelji.
Sad se ne može provjeriti jer su već upisani koeficijenti od ove sezone, ali mislim da se lomilo negdje oko 4.5, a ponavljam ovo je izuzetno nepovoljna godina.

Evo našao sam, Zestafoni sa 4.733 je bio nisotelj.
Ako se ne varam Zestafoni je bio nostielj s najnizim koeficjentom i iznosi je 4.533. Sve je moguce do godine :D

Ja dobih ovo drugo al nema veze uglavnom to je tu negdje.
Željezničar 1921

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 27 jul 2012, 21:43

Sto se tice koeficijenta, da se ne prica puno, sa ovim koeficijentom koji smo imali ove godine (3,683), a nismo bili nositelji (najmanji koeficijent nositelja ove godine je iznosio 4,733 i to je bio Zestafoni iz Gruzije), prosle godine bi sigurno bili nositelji (najmanji koeficijent nositelja prosle godine je iznosio 2,741 i to je bio Shamrock Rovers iz Irske). Sve zavisi koje ekipe osvoje svoju ligu :)
Sa 4,5 koeficijentom (koji moze porasti cak i na 4,60 i vise zavisno kako Sarajevo bude dalje igralo) imamo veoma realne sanse da budemo nosioci sljedece godine u drugom prektolu Lige prvaka (isto to se odnosi i na drugo pretkolo Lige Evrope)

Inace, smatram da je zadnji derbi na Kosevu koji je zavrsen 2-2 bio kvalitetom slabiji, ali samo veoma malo slabiji, nego nase utakmice sa Mariborom, a definitivno jaca utakmica, ne sada previse ali jaca sigurno, nego ove dvije sto su kone igrale protiv Levskog. To je neko moje misljenje. Jeli to sada sto je Levski zakazao ili ne, iskreno, ne zanima me...
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 27 jul 2012, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 27 jul 2012, 21:57

veoma je nezahvalno sad pričati hoćemo li biti nosioci ili ne, ove godine ne bi bili, prošle godine bi, sve zavisi od toga ko će da bude prvak drugih zemalja, treba igrati i prvo osvojiti titulu pa ćemo onda o tome

SemperFideliss
Kontakt:

Post Postao/la SemperFideliss » 27 jul 2012, 22:29

Zavisimo od pitara ako pobjede zetu bit cemo nosioci :roll:

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jul 2012, 22:31

SemperFideliss je napisao/la:Zavisimo od pitara ako pobjede zetu bit cemo nosioci :roll:
Ne možeš sad znati 100%, ne zna se ni koje će ekipe biti u žrijebu, prvenstva su tek počela.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 jul 2012, 23:23

letimo predaleko,al bas predaleko,do toga ima 30 kola i 2x pauza
sta vam je prisaberite se,to niko ne zna,ni pocela liga nije oni o koeficijentu,de nam skontajte ko nas ceka iduce god u ligi prvaka ccc

nase je da napunimo gravicu sa bar 1000 ljudi vise,eventualno da ismar napravi kakav dobar klip,a nema ga odavno ili sta slicno

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 27 jul 2012, 23:28

SarajlijaTM je napisao/la:letimo predaleko,al bas predaleko,do toga ima 30 kola i 2x pauza
sta vam je prisaberite se,to niko ne zna,ni pocela liga nije oni o koeficijentu,de nam skontajte ko nas ceka iduce god u ligi prvaka ccc

nase je da napunimo gravicu sa bar 1000 ljudi vise,eventualno da ismar napravi kakav dobar klip,a nema ga odavno ili sta slicno
Sta bolan 1000?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 27 jul 2012, 23:29

Sta mislite koji ce nam koeficijent biti u sezoni 2017:roll:

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 jul 2012, 23:30

Ne kontam ovo sa koeficjentima,ali kako mozete imati 4.5 ako ste imali 3.6,a niste pobjedili niti remizirali od cega se i dobijaju ovi bodovi,moze li neko da mi objasni to?

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jul 2012, 23:33

HzSM je napisao/la:Ne kontam ovo sa koeficjentima,ali kako mozete imati 4.5 ako ste imali 3.6,a niste pobjedili niti remizirali od cega se i dobijaju ovi bodovi,moze li neko da mi objasni to?
Samo učešće u kvalifikacijama donosi povećanje koeficijenta, a na to se dodaje i državni koeficijent.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 jul 2012, 23:33

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Ne kontam ovo sa koeficjentima,ali kako mozete imati 4.5 ako ste imali 3.6,a niste pobjedili niti remizirali od cega se i dobijaju ovi bodovi,moze li neko da mi objasni to?
Samo učešće u kvalifikacijama donosi povećanje koeficijenta, a na to se dodaje i državni koeficijent.
Hvala prijatelju. ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jul 2012, 23:34

koeficijent za sampiona+drzavni+pobjede itd. **** procedura daleko je to sada
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 27 jul 2012, 23:37

sve u redu posteno pobijedili levskog,ali da se nade koji idiot od novinara i da kaze da je to najveci uspjeh jednoh bh kluba u evropi je vec presmijesno,zna se koji je najveci uspjeh to je trece pretkolo LIGE PRVAKA sa Newcastlom i utakmice u egalu sa Malagom u play offu
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 27 jul 2012, 23:40

old school je napisao/la:sve u redu posteno pobijedili levskog,ali da se nade koji idiot od novinara i da kaze da je to najveci uspjeh jednoh bh kluba u evropi je vec presmijesno,zna se koji je najveci uspjeh to je trece pretkolo LIGE PRVAKA sa Newcastlom i utakmice u egalu sa Malagom u play offu
isto je to i sarajevo uradilo kad su bili prvaci, samo sto su oni ispali od Dinamo K. u 3. pretkolu a u play offu ako se ne varam Basel ih ubio nogama, uglavnom ta 2 kluba su napravila neke uspjehe u evropi, i to je trenutno najveci poslijeratni uspjeh bh klubova na evropskoj sceni
a sto se tice koeficijenta zeljo za 2 godine moze ocekivati malo jaci kf i mjesto u nekom od pretkola kao nosioc

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 jul 2012, 23:43

Ultras1921 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:letimo predaleko,al bas predaleko,do toga ima 30 kola i 2x pauza

Sta bolan 1000?
gledaj realno,mislim na nas standardne,ionako imamo najvecu posjetu u ligi oko 5000+
e sad da je tu jos 1000-2000 standardnih to je uspjeh,ne racunaj derbi i jace tekme

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 15 gostiju.