Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma treba klonirat kompletan sastav protiv newcastlea sto je igrao (ta generacija), jedino nas oni nisu brukali...propuh je napisao/la:Kad vec trazis te klonove onda si trebao traziti klona Nermina Vazde
densi karicPirke_TM87 je napisao/la:Ma mi nemamo zadnjeg veznog. Mi smo od 6 golova protiv Maribora primili 4 na isti nacin... sve kroz sredinu, a to je pozicija koju je Nyema superiorno pokrivao. Ko je gledao utakmice mogao je vidjeti da je sredina pucala i da se otvarao prostor ka nasem golu... Da je bio Nyema siguran sam da bi sve bilo drugacije... ZADNJI VEZNI.. RADILICA KOJA CE NEUMORNO UDARATI, PREKIDATI AKCIJE I TRCATI, TRCATI I SAMO TRCATI... a ne nijemo posmatrati protivnicke igrace kako prolaze i zabijaju nam pacerske golove... Ne zelim imenovati igrace koji su bili nijemi u tim situacijama... a bice bolje ako Bog da.
Slazem se u potpunosti, ono sto je sesar sarajevu ili sto je kod nas igrao nyema te pozicije mi nemamo, i 4-5 golova smo primili kroz sredinu na isti, jeftin nacin. Mozda u plbih i mozemo bez te pozicije gurati al za jace protivnike mora biti tu neka radilica, pogotovo zato sto zeba i ostali veznjaci jako slabo trce i pokrivaju prostor Nyema nam fali samo tako... Onaj klocc od jamaka to ne moze igrati ni u snu...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Pirke_TM87 je napisao/la:Ma mi nemamo zadnjeg veznog. Mi smo od 6 golova protiv Maribora primili 4 na isti nacin... sve kroz sredinu, a to je pozicija koju je Nyema superiorno pokrivao. Ko je gledao utakmice mogao je vidjeti da je sredina pucala i da se otvarao prostor ka nasem golu... Da je bio Nyema siguran sam da bi sve bilo drugacije... ZADNJI VEZNI.. RADILICA KOJA CE NEUMORNO UDARATI, PREKIDATI AKCIJE I TRCATI, TRCATI I SAMO TRCATI... a ne nijemo posmatrati protivnicke igrace kako prolaze i zabijaju nam pacerske golove... Ne zelim imenovati igrace koji su bili nijemi u tim situacijama... a bice bolje ako Bog da.
ultra_CImanija je napisao/la:Slazem se u potpunosti, ono sto je sesar sarajevu ili sto je kod nas igrao nyema te pozicije mi nemamo, i 4-5 golova smo primili kroz sredinu na isti, jeftin nacin. Mozda u plbih i mozemo bez te pozicije gurati al za jace protivnike mora biti tu neka radilica, pogotovo zato sto zeba i ostali veznjaci jako slabo trce i pokrivaju prostor Nyema nam fali samo tako... Onaj klocc od jamaka to ne moze igrati ni u snu...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Pirke_TM87 je napisao/la:Ma mi nemamo zadnjeg veznog. Mi smo od 6 golova protiv Maribora primili 4 na isti nacin... sve kroz sredinu, a to je pozicija koju je Nyema superiorno pokrivao. Ko je gledao utakmice mogao je vidjeti da je sredina pucala i da se otvarao prostor ka nasem golu... Da je bio Nyema siguran sam da bi sve bilo drugacije... ZADNJI VEZNI.. RADILICA KOJA CE NEUMORNO UDARATI, PREKIDATI AKCIJE I TRCATI, TRCATI I SAMO TRCATI... a ne nijemo posmatrati protivnicke igrace kako prolaze i zabijaju nam pacerske golove... Ne zelim imenovati igrace koji su bili nijemi u tim situacijama... a bice bolje ako Bog da.
4-og i 5-og augusta, dakle, sljedeći vikendElegant je napisao/la:Kad je prvo kolo nove sezone ?
Stoji to sve, Zola ima potencijala, ali moras priznat da nece nikad biti kao Nyema barem ne jos 2-3 godine, nema on tu sigurnost kao Patrick, a normalno je da ce biti negativne energije poslije Maribora, proslo je sad i idemo u nove pobjederipper je napisao/la:Zola ce biti naš novi Nyema, plus naše dijete.
Jao pesimizma što se istovario ovdje ova dva dana. Znam, jarani pitari vas prcaju i zezaju sa svojim prolazim protiv amaterskih bugara, pa sad bi sad vi nešto mjenjali i u Želji. Odašiljete samo nekakve savjete, baš kao da su ljudi u klubu nekakvi idioti koji veze nemaju. Malo povucimo rucnu i okrenimo se narednoj utakmici u Travniku.
Dajte malo pozitive.
Bio bi red da se sezona otvori pobjedom, da se malo smire strasti nakon Maribora.SamoZeljo je napisao/la:Mislim da je vrijeme da se u gostima dobije taj veliki Travnik.