@ Valencia,
to bi trebalo biti to sto se tice pojacanja. Sumnjam da ce iko ici tako da nema potrebe da se gomilaju igraci.
Nego da cujem sta mislite koji ce sastav izvesti Klopp protiv Bremena. Prema mojim procjenama ostaje dilema na dva mjesta: Kehl ili Bender i na lijevom krilu Kevin ili Perisic. Da sam ja trener ne znam kako bih se odlucio izmedju Kehla i Bendera, na kraju bih bacao novcic

Svi znamo ko je Bender i koliko nam je znacio a onda se oporavi Kehl i proslu sezonu odigra haman bez greske (Arsenal ne racunam

) Puno znaci za ekipu i treba ga maximalno "iskoristiti" jos ovu sezonu dok je spreman a Kehl je za mene kad je spreman i u formi najbolji defanzivni vezni u ligi. Ugovor mu je produzen samo godinu i treba ga jos "iscijediti". Siguran sam da ce Gotze poceti sa klupe ukoliko ne bude povreda. Gotze je ispao iz tima i bice mu tesko vratiti se u prvu postavu. Mora cekati neciju povredu ili bas losu formu pa da uleti u prvih 11. Zadnja linija se zna, tu su jos Gundogan, Kuba, Reus i Lewandowski sigurni u prvom sastavu. To bi moglo ovako izgledati u prvom kolu ako ne bude povreda:
------------------Weidenfeller---------------
Piscek------Neven-----Mats-------Schmelzer
--------------Kehl----------Gundogan----------
Kuba--------------Reus-------------Grosskreutz
-----------------Lewandowski------------------