Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Bit će nešto od ovih naših omladinaca iz akademije u narednoj sezoni 

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Moze se rec' dobra predstava nasim omladinaca,dobro su igrali sa ovim sastavom protiv prvog tima City-a
OX ubjedljivo najbolji,Jenkinson dobar u napadu al zato u odbrani nedaj Boze nikom drugi gol primljen zbog njegove greske, a onaj Chamak ne zasluzuje da igra ni u Rudaru
Wenger je trebao dat priliku i Ryu da momak pokaze sta zna al et
poslije je i kisa zezala al sve u svemu dobro je
OX ubjedljivo najbolji,Jenkinson dobar u napadu al zato u odbrani nedaj Boze nikom drugi gol primljen zbog njegove greske, a onaj Chamak ne zasluzuje da igra ni u Rudaru

Wenger je trebao dat priliku i Ryu da momak pokaze sta zna al et

poslije je i kisa zezala al sve u svemu dobro je
rana je faza priprema pa cu se usuditi reci da smo bolje iskoristili ovu utakmicu od citya. Oni su fakticki igrali na rezultat te na terenu nisu nista pokazali + tevez, aguero, yaya odigrali cijelu utakmicu. Uprkos tome opet smo imali veci broj napada, i duplo vise udaraca u gol.
Naravno sada progresivno sa odmicanjem priprema i dolasko ostatka tima i igre trebaju biti bolje kako bi tempirali formu za pocetak sezone.
Aneke mi se sviđa kao igrac, bit' ce od njega nesto
Naravno sada progresivno sa odmicanjem priprema i dolasko ostatka tima i igre trebaju biti bolje kako bi tempirali formu za pocetak sezone.
Aneke mi se sviđa kao igrac, bit' ce od njega nesto

Dobro ste odigrali gledao sam utakmicu i mogu pohvaliti vaše mlade momke bili ste bolji od Citya ali **** malo sreće zafalilo...Ali neznam zašto je izbacijo Wollcota bio je najbolji u prvom poluvremenu mislim da ga ne treba šparati kad mu ide...

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Odgledao sam prvo poluvrijeme i sa prikazanim sam zadovoljan. Igrali smo prakticno bez napadaca, tako da je igra prema naprijed bila osudjena na pokusaje sa distance. Kod oba gola, odbrana je mogla bolje reagirati, ali kada se uzme u obzir da je od 4 odbrambena, samo Vermaelen bio prvotimac, onda i nije tako lose. Trebali bi jos malo poraditi na tacnosti pasova i dugim loptama, a ostalo je manje-vise dobro. Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce se Podolski i Giroud uklopiti u ovu ekipu, s obzirom da sada imamo veliki broj igraca koji igraju prema naprijed.
" onclick="window.open(this.href);return false;

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- Marsal
- Kontakt:
RedDevilS je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Vermaelen knows!

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
nevjerovatno je to kako Arsenalu uvjek fali malo sreceSGLS je napisao/la:Dobro ste odigrali gledao sam utakmicu i mogu pohvaliti vaše mlade momke bili ste bolji od Citya ali **** malo sreće zafalilo...Ali neznam zašto je izbacijo Wollcota bio je najbolji u prvom poluvremenu mislim da ga ne treba šparati kad mu ide...![]()

- frankqqqqq
- Kontakt:
Jay Z želi u upravu Arsenala 

Detaljni izvještaj za one koji su propustili utakmicu:
http://****.org/2012/07/prijatel ... m-city-02/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://****.org/2012/07/prijatel ... m-city-02/" onclick="window.open(this.href);return false;
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- vedofeelgood
- Kontakt:
Nemoj mi za Songa, kosti lomimMarsal je napisao/la:Hvala @frankqqqqq
Song je veoma dobar igrač, ali jednostavno nedovoljno kvalitetn da igra poziciju koju mu je AW namijenio i njegovo gubljenje lopte često dovede do neke kontre suparničke ekipe. Ako ima istine u glasinama oko Nurija i Cazorla onda super jer će se on moci vratiti na DM i počet ponovo igrat svoju prirodnu poziciju i razvaljivat.

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Song je danas prvih trideset minuta igr'o slabo posebno prema naprijed, kasnije je i to dig'o. Inače sa njegovom partijom što se defanzivnog dijela igre tiče sam i više nego zadovoljan.
Iznenadio me Jenkinson. Momak je odigr'o odličan meč. On sa ovakvim predstavama može biti komotno i prvotimac Arsenala. Pitanje je samo koliko će ih moći ponoviti. Drugi gol po meni nije njegova greška. Krivim Artetu i Diabya. Prvog što je izgubio loptu, drugog što je imao priliku "u istom trenutku" je vratiti, al' nije (bar po onom što sam ja vidio, bio je puno bliže lopti od igrača Citya a nije ni potrč'o).
U Chamberlainovoj igri jednostavno uživam. Taj momak ima nešto magično u sebi, jednostavno mu se diviš kad ga gledaš.
Ostali- onak', možda jest, možda nije. Svidja mi se ideja Santos na krilo.
Iznenadio me Jenkinson. Momak je odigr'o odličan meč. On sa ovakvim predstavama može biti komotno i prvotimac Arsenala. Pitanje je samo koliko će ih moći ponoviti. Drugi gol po meni nije njegova greška. Krivim Artetu i Diabya. Prvog što je izgubio loptu, drugog što je imao priliku "u istom trenutku" je vratiti, al' nije (bar po onom što sam ja vidio, bio je puno bliže lopti od igrača Citya a nije ni potrč'o).
U Chamberlainovoj igri jednostavno uživam. Taj momak ima nešto magično u sebi, jednostavno mu se diviš kad ga gledaš.

Ostali- onak', možda jest, možda nije. Svidja mi se ideja Santos na krilo.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Fino je Arsenal danas odigrao,s obzirom na sastav i kombinacije...sasvim solidno!
Ja ne znam ljudi jer se vi zajebavate il niste gledali utakmicu...
Gervinho danas ubjedljivo najbolji u cijelom timu imao je bezbroj solidnih prodora,driblinga,lijepih pasova,puno trcao trudio se,po meni OX osim one dvije stative i par passova nista specialno nije pokazo,ne znam zasto Ryo nije dobio sansu po meni on ide previse u drugi plan naspram OX-a,Fasciniran sam igrom Bartleya,osim ono kad ga je Tevez otreso sve je bilo fantasticno,Jenkinson se popravio ali opet ne dovoljan,nesto mi govori da Wallnutt ukoliko ostane mogao bi nesto napravit ove sezone kao da ga je Euro preporodio,ali i dalje sam mišljenja da treba napustiti ekipu
Gervinho danas ubjedljivo najbolji u cijelom timu imao je bezbroj solidnih prodora,driblinga,lijepih pasova,puno trcao trudio se,po meni OX osim one dvije stative i par passova nista specialno nije pokazo,ne znam zasto Ryo nije dobio sansu po meni on ide previse u drugi plan naspram OX-a,Fasciniran sam igrom Bartleya,osim ono kad ga je Tevez otreso sve je bilo fantasticno,Jenkinson se popravio ali opet ne dovoljan,nesto mi govori da Wallnutt ukoliko ostane mogao bi nesto napravit ove sezone kao da ga je Euro preporodio,ali i dalje sam mišljenja da treba napustiti ekipu

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Neki stvarno se preozbiljno uzbudjuju zbog City-ja, ko da nije "prijateljski meč" ipak je kombinacija bilo hejbet...
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma realno treba biti zadovoljan kako smo odigrali, pa Bartley je pojeo i Aguera i Teveza u prvom poluvremenu, ali realno. Nema veze za 2 gola, ali je tako. Svako ko je gledao utakmicu vidio je da je Arsenal bolja ekipa a to sto je City nafakaska ekipa, o tome bi se dalo raspravljati.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
E ljudi šta je sa onog Arsenalisation il kako vec i onaj Bosco xD
hsuper jos jedan
hsuper jos jedan

Wenger:BUDUCNOST ARSENALA JE SVIJETLA !
,,Imamo nekoliko mladih igraca koji su vec poprilicno iskusni,na primjer,ako vam ja kazem Alex Oxlade Chamberlain,vi cete mi reci da on nije mlad,ali njemu je tek 18 godina''
,,Jack Wilshere ima 20 godina,Ramsey 21 i mi imamo jos mladih igraca koji bi se mogli progurati ove sezone''
,,Na turneji smo dobili Chuks Anekeu koji je pokazao kvalitete,i naravno Rya. Takodje imamo jos mladih igraca koji imaju 16,17 godina,koji nisu sa nama na turneji,a koji ce se pojaviti sigurno ove sezone. Mi vjerujemo u ovo sto radimo,a to je da promovisemo mlade igraca i damo im sansu da se dokazu''
very interesting
po meni Eisfeld je zasluzio ove sezone da dobije priliku momak je strasan,pa vidjet cemo sta ce Wenger odlucit
,,Imamo nekoliko mladih igraca koji su vec poprilicno iskusni,na primjer,ako vam ja kazem Alex Oxlade Chamberlain,vi cete mi reci da on nije mlad,ali njemu je tek 18 godina''
,,Jack Wilshere ima 20 godina,Ramsey 21 i mi imamo jos mladih igraca koji bi se mogli progurati ove sezone''
,,Na turneji smo dobili Chuks Anekeu koji je pokazao kvalitete,i naravno Rya. Takodje imamo jos mladih igraca koji imaju 16,17 godina,koji nisu sa nama na turneji,a koji ce se pojaviti sigurno ove sezone. Mi vjerujemo u ovo sto radimo,a to je da promovisemo mlade igraca i damo im sansu da se dokazu''
very interesting

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.