RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Pobjeda nad Hapoelom - super vijest i radi postignutog gola a i radi neprimljenog.
Eto oni imali stativu, mi precku, mi jedan gol oni nula - haj dobro je. 5 izmjena bilo.
Izgleda da je Dzafina prva postava najvjerovatnije:
Bobić, Zvonić, Mahinić, Kajtaz, Kodro, Demić, Nuhić, Okić, Serdarević, Mehremić i Ćemalović
Eto oni imali stativu, mi precku, mi jedan gol oni nula - haj dobro je. 5 izmjena bilo.
Bobić, Zvonić, Mahinić, Kajtaz, Kodro, Demić, Nuhić, Okić, Serdarević, Mehremić i Ćemalović
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
[quote="MostaracVelezovac"]Pobjeda nad Hapoelom - super vijest i radi postignutog gola a i radi neprimljenog.
Bobić, Zvonić, Mahinić, Kajtaz, Kodro, Demić, Nuhić, Okić, Serdarević, Mehremić i Ćemalović[
Ćemalović 
Bobić, Zvonić, Mahinić, Kajtaz, Kodro, Demić, Nuhić, Okić, Serdarević, Mehremić i Ćemalović[

Razigrat će se Mirza, samo polako..puza je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Pobjeda nad Hapoelom - super vijest i radi postignutog gola a i radi neprimljenog.
Ćemalović
-
- Kontakt:
Ma mene stvarno ne interesira kako se preziva i kome je u rodu - kopka me sto ga nisam nikad gledo. Nemam pojma kakav je. Jeli cemu? Evo dao je gol Hapoelu - ok. Ali kako igra inace?
Evo ti ja malo.. Igra po meni stvarno dobro. Nismo u nikakvom rodu da ga guram, samo mi je miljenik nekako i volio bi najprije da se on proda.. Ovi što napišu "ĆemalovićMostaracVelezovac je napisao/la:Ma mene stvarno ne interesira kako se preziva i kome je u rodu - kopka me sto ga nisam nikad gledo. Nemam pojma kakav je. Jeli cemu? Evo dao je gol Hapoelu - ok. Ali kako igra inace?

Bio je na probi u Benfici te jednu sezonu odradio za Brugge ali drugi tim, igraju neku manju ligu u Belgiji.
-
- Kontakt:
Ako je tako to je super.
Ali na koliko godina je on potpisan?
- el-fighter
- Kontakt:
To je drzavna tajnaMostaracVelezovac je napisao/la:

Jesul zavrsene pripreme u Austriji i kada ce momci nazad u Mostar?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajdarović i Ćemalović potpisali ugovore (Saturday, 25 February 2012 15:30 )
U prostorijama Veleža danas su ugovore sa „Rođenim“ potpisala dva mlada igrača, koji su i ponikli u redovima „Rođenih“. Alidin Dino Hajdarović (21) i Mirza Deni Ćemalović (19) potpisali su ugovore sa „Rođenim“ do juna 2014. godine. Inače, obojica su ponikli u Veležu, s tim da je Hajdarović jedno vrijeme bio član Radnika iz Hadžića i češkog drugoligaša Slovana.
- Drago mi je da sam potpisao ugovor sa Veležom, klubom u kojem sam ponikao i za kojeg navijam. Ovo mi je praktično prvi put da sam dobio priliku da potpišem ugovor sa „Rođenim“ i vjerujem da ću opravdati povjerenje, a naravno i obradovati naše navijače, rekao je prilikom potpisa Hajdarović.
Ovaj fudbaler može igrati na više pozicija u timu. Za razliku od njega, koji tek očekuje debi u seniorskoj ekipi, Mirza Ćemalović je upisao nastupe za seniorsku ekipu Veleža, a u prošloj sezoni postigao i dva pogodka. U dresu U-17 reprezentacije BiH u kvalifikacijama također je upisao nekoliko pogodaka i kandidat je za mlade selekcije naše zemlje. Ćemalović je po vokaciji napadač.
Hajdarović i Ćemalović potpisali ugovore (Saturday, 25 February 2012 15:30 )
U prostorijama Veleža danas su ugovore sa „Rođenim“ potpisala dva mlada igrača, koji su i ponikli u redovima „Rođenih“. Alidin Dino Hajdarović (21) i Mirza Deni Ćemalović (19) potpisali su ugovore sa „Rođenim“ do juna 2014. godine. Inače, obojica su ponikli u Veležu, s tim da je Hajdarović jedno vrijeme bio član Radnika iz Hadžića i češkog drugoligaša Slovana.
- Drago mi je da sam potpisao ugovor sa Veležom, klubom u kojem sam ponikao i za kojeg navijam. Ovo mi je praktično prvi put da sam dobio priliku da potpišem ugovor sa „Rođenim“ i vjerujem da ću opravdati povjerenje, a naravno i obradovati naše navijače, rekao je prilikom potpisa Hajdarović.
Ovaj fudbaler može igrati na više pozicija u timu. Za razliku od njega, koji tek očekuje debi u seniorskoj ekipi, Mirza Ćemalović je upisao nastupe za seniorsku ekipu Veleža, a u prošloj sezoni postigao i dva pogodka. U dresu U-17 reprezentacije BiH u kvalifikacijama također je upisao nekoliko pogodaka i kandidat je za mlade selekcije naše zemlje. Ćemalović je po vokaciji napadač.
Na dvije godine.el-fighter je napisao/la:To je drzavna tajnaMostaracVelezovac je napisao/la:
Ali na koliko godina je on potpisan?![]()
Edit: ahan, nisam vidio da je ovaj iznad mene postavio clanak. hihi. sori.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Pirke je napisao/la:Jesu jutros su krenilu u 9,30 za Mostarel-fighter je napisao/la:To je drzavna tajnaMostaracVelezovac je napisao/la:
Ali na koliko godina je on potpisan?![]()
Na dvije godine.
Gdje ti je Merzic u prvoj postavi:twisted: .Po meni Cemalovic je jos daleko od toga da predvodi napad Rodjenih,mali Mirza jestre talentovan,(vidi se da ima potencijal)ali fali mu rutine i brzine za napadaca.Za njega bi bilo dobro da igra jednu godinu negdje u Prvoj ligi Federacije(ali da stalno igra) da stekne potrebnu rutinu i da se vrati u Velez.Ovako, ako se ne pokaze dobro, mogo bi biti zapostavljen pa tako stagnirati u napretku(jos mi je u glavi ona njegova velika prilika u Travniku,ali radi neiskustva je upropastiMostaracVelezovac je napisao/la:Pobjeda nad Hapoelom - super vijest i radi postignutog gola a i radi neprimljenog.

P.S.Dobro je sto su potpisali ugovore,mada mi to nista ne znaci(gledajuci kako igraci marsiraju kroz klub imali oni ugovor ili ne,zadnji primjer je Bandovic)
FORZa VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Neznam za Merzica. Nije bio u prvoj postavi protiv Hapoela.
Ovu listu iznad sam iznio citajuci imena igraca protiv Izraelaca - i ovo je bila ekipa koju je izveo.
Oni su i zabili taj gol.
Ovu listu iznad sam iznio citajuci imena igraca protiv Izraelaca - i ovo je bila ekipa koju je izveo.
Oni su i zabili taj gol.
Bio je u prvoj, ali ciini mi se da je zbog neke povrede ipak odgledao pocetak tekme s klupe... Mislim da je povucen sa zagrijavanjaMostaracVelezovac je napisao/la:Neznam za Merzica. Nije bio u prvoj postavi protiv Hapoela.
Oni su i zabili taj gol.

-
- Kontakt:
Gledao sam snimak protiv Hapoela i bili smo bolji.
Na samom kraju oni nama pogode stativu a mi njima precku - ali se precka nije dobro vidjela na snimku.
Uglavnom pozitivno iznenadjen.
Na samom kraju oni nama pogode stativu a mi njima precku - ali se precka nije dobro vidjela na snimku.
Uglavnom pozitivno iznenadjen.
Kako to ide citiranje druze?puza je napisao/la:Pirke je napisao/la:Jesu jutros su krenilu u 9,30 za Mostarel-fighter je napisao/la: To je drzavna tajna![]()
Na dvije godine.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Imao je neku manju povreduMostaracVelezovac je napisao/la:Neznam za Merzica. Nije bio u prvoj postavi protiv Hapoela.
Oni su i zabili taj gol.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- Titova-Juga
- Kontakt:
shaman7 je napisao/la:Dosta trči, borben je (tu je s đanom durakovićem ako se može reći),
Ne nasmijavaj raju Tita ti

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- el-fighter
- Kontakt:
Izgleda da ce Bandovic preci u Sarajevo, jer je Adilovic dobio inostrani angazman. Ako se ovo ostvari, nece biti fer sa Dejanove strane, jer je rekao da ce iz Veleza otici samo u inostranstvo.
Velež do groba života mi moga
Sto je mozda samo dokaz (ne kazem da je obavezno i u Dejanovom slucaju o tome rijec) ali da nije mozda uvijek samo do uprave klubova...nego kod nas ima i svakakvih igraca..sto svakakvih od samih sebe, sto pod uticajem raznoraznih managera itd itd..to je tako kad se i u drzavi pa i u sportu pogotovo nakupi javasluka i nereda, pa onda dolazi do situacija da svako svakoga laze..vara..bude namazan svim bojama itd itd..el-fighter je napisao/la:Izgleda da ce Bandovic preci u Sarajevo, jer je Adilovic dobio inostrani angazman. Ako se ovo ostvari, nece biti fer sa Dejanove strane, jer je rekao da ce iz Veleza otici samo u inostranstvo.
u svakom slucaju, nama nema druge nego...
FORZA VELEZ
A sta bi sa ugovorom na 2 godine?mislim nesto sad prelistavam vidim da ste pisali da ima jos godinu ugovora
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.