Nema konkretno ali znam da Svraku trazi Mersin,Zolotica neko iz belgije i Colicazlatandr je napisao/la:Znam da sam dosadan, al ima li ista konkretno ko nas napusta od igraca?boccaccio je napisao/la:Odlicna mi je varijanta da su nasi otisli u medjugorje na mini pripreme.Malo da se udalje,da jos malo vremena provedu zajedno i da se glave malo ohlade nakon ovog evropskog izleta.Prosle godine su maltene iz aviona isli da igraju protiv Sirokog prvo kolo.Ovaj put imaju vremena da malo stanu na zemlju nogama,da se usijane glave malo vrate u normalno stanje,da se dobro razmisli o nekim eventualnim propustima i da dobiju novi motiv za naredno prvenstvo.
Odmah prvo kolo pa u kost,jer igramo tradicionalno lose u Travniku.Pravi ispit zrelosti za nase igrace,koji bi ovaj put morali vec od prvog kola maksimalno krenuti.
Zanima me da li ce svi ovi igraci ostati na okupu jer je ostalo jos dana prelaznog roka.Ne vjerujem i cisto sumnjam da ce doci neko pojacanje,a ionako nam ne treba neki novi igrac sada.Kada je trebalo nije niko dosao,pa kontam za ovu seosku ligu je dovoljan i Svraka i Stanic.Ako ne odu naravno.U ovom prvenstvu bar po meni,mi smo opet prvi favoriti.Imamo najjacu ekipu i igrace koji igraju vec duze vrijeme zajedno.Samo zelim da pocnemo ovu ligu dobro,najvise zbog pritiska kojeg igraci i strucni stab sada imaju.Poslije petog kola ce sve biti lakse.Nego treba krenuti odmah u pobjede,nasi su to kvalitetom u stanju.
Evropa je prosla,treba gledati unaprijed i nadam se da cemo svi zajedno krenuti u jos jednu uspjesnu domacu sezonu,za evropu cemo dogodine nadam se biti mnogo pametniji svi skupa od nas,do igraca ,a najvise do strucnog staba,koji ce valjda znati sta i kakvi igraci nam trebaju za neki evropski iskorak.Tri puta smo bili glupi,valjda necemo vise.Ali do tada i do te nove evropske avanture,moramo krenuti prvo i nositi se sa domacom ligom.
100% Provjereno