Da.hanniz je napisao/la:Jel' trebamo još 4 utakmice odigrati, da bi se kvalifikovali u EL?
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
- Red Assassin
- Kontakt:
Shelvy se trudi svim silama da ostane i ne bude posudjen. Ako nastavi ovako u pripremnim tekmama i kvalifikacijama za EL zasto djabe pare bacati i kockati se sa dovodjenjem Allena 15 mil.. Bolje dodati jos 5-10 milki i dovesti Remireza dok jos imamo priliku..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ja se i ne brinem toliko za ove ofanzivne pozicije imamo mi tu i ovih nasih omladinaca mene brine samo nasa lijeva strana odbrane jer enrique je kriminalno los, ne znam kako niko to ne primjecuje a druge opcije tu mi nemamo bar ne ozbiljne opcije.
You are someone else I am still right here
A jack?fera je napisao/la:ja se i ne brinem toliko za ove ofanzivne pozicije imamo mi tu i ovih nasih omladinaca mene brine samo nasa lijeva strana odbrane jer enrique je kriminalno los, ne znam kako niko to ne primjecuje a druge opcije tu mi nemamo bar ne ozbiljne opcije.
Mozda ne bi bilo lose njemu davati vise sanse. Uostalom, tako se i prave igraci, baci ga u vatru,
da osjeti igru, atmosferu. Nije on bas WC bek, ali moze pomoci...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
ne znam sta bi rekao za robinsona...evo ni u pripremama nema neku minutazu. ocigledno je da ce se rizikovati sa njim al svejedno ni uz nekog solidnog robinsona mi opet nemamo lijeve strane kako treba. svi bi napadace i vezne dovodili a kad covjek malo bolje pogleda tim nam je pun rupa nije samo u napadu problem.ackeey je napisao/la:A jack?fera je napisao/la:ja se i ne brinem toliko za ove ofanzivne pozicije imamo mi tu i ovih nasih omladinaca mene brine samo nasa lijeva strana odbrane jer enrique je kriminalno los, ne znam kako niko to ne primjecuje a druge opcije tu mi nemamo bar ne ozbiljne opcije.
Mozda ne bi bilo lose njemu davati vise sanse. Uostalom, tako se i prave igraci, baci ga u vatru,
da osjeti igru, atmosferu. Nije on bas WC bek, ali moze pomoci...
You are someone else I am still right here
Ukoliko se ne dovede lijevi bek za backupa, vjerovatno da će tokom sezone tu poziciju po potrebi krpiti Glen, Agger i Robinson. Enrique je sposoban odigrati svih 38 mečeva u ligi sasvim sigurno, ali ako se povrijedi onda nastaju problemi. Opet, i nije u nekoj formi pa da se osjeti njegov nedostatak previše.
@Carlo je već stavio ovaj tekst, ali na engleskom. Evo na našem:
@Carlo je već stavio ovaj tekst, ali na engleskom. Evo na našem:
Vidim stišalo se sve oko transfera. Ako ostane ova ekipa sumnjam da mogu napraviti nešto veliko, ali valjda će poslije ovih pripremnih utakmica doći par novih igrača. Potrebno je popuniti nekoliko mjesta u timu, pogotovo krila.Alberto Aquilani: "Nadam se da ću dobiti priliku dokazati se u Liverpoolu"
Kategorija: Engleska Objavljeno Petak, 27 Srpanj 2012 11:48
Vezni nogometaš Liverpoola Alberto Aquilani kaže kako je malo zbunjen svojim tretmanom u klubu s Anfielda, ali se nada kako će se uspjeti dokazati novom menadžeru Brendanu Rodgersu i izboriti mjesto u njegovoj momčadi.
28-godišnji Talijan se vratio na Anfield nakon dvije sezone provedene na posudbi u Italiji, te se nada kako će sada konačno dobiti pravu priliku u Liverpoolu.
"Kako možete platiti 25 milijuna eura za igrača i nikad mu ne dati priliku? Ja nikad nisam tražio odlazak, uvijek su me gurali iz kluba. Sada sam ovdje i volio bih igrati za Liverpool, ali to ne ovisi samo o meni." rekao je za BBC Sport.
Aquilani je u srijedu odigrao prvo poluvrijeme prijateljske utakmice protiv svog bivšeg kluba Rome, a menadžer Brendan Rodgers je nakon te utakmice rekao kako još uvijek razmišlja o tome da li za njega ima budućnosti u klubu ili ne. Aquilani, pak, kaže kako su prvi razgovori s Rodgersom za njega bili ohrabrujući.
"Imao sam jako dobar razgovor s Rodgersom, tada smo podijelili svoja razmišljanja i bio je to jako pozitivno iskustvo. Svidjela mi se njegova nogometna filozofija i mentalitet koji ima, jer to odgovara mojim sposobnostima."
Aquilanija je u Liverpool doveo Rafael Benitez, ali nakon njegovog odlaska u ljeto 2010. godine nije odigrao niti jednu natjecateljsku utakmicu u dresu Liverpoola. Pod Royem Hodgsonom i Kennyem Dalglishem je slan na posudbe u Juventus i Milan, a kaže kako je frustrirajuće to što nikada nije dobio priliku pokazati navijačima Redsa da je sposoban igrati važnu ulogu u Engleskoj.
"Situacija se promijenila nakon što je Benitez otišao. U protekle dvije godine sam bio prisiljen ići na posudbe. Ja nikad nisam tražio odlazak na posudbe, ali su mi jasno davali do znanja da mi je bolje otići. Mislim da ljudi u Liverpoolu trebaju znati da ja nikad nisam rekao da želim otići iz ovog grada jer moja obitelj ili ja nismo sretni u njemu. To nije istina. Ne mogu reći da imam nedovršenog posla u Engleskoj jer zapravo nikad nisam ni igrao, ali u ono malo utakmica što sam igrao mislim da sam pokazao navijačima Liverpoola da imam kvalitetu i da mogu pomoći momčadi." dodao je Aquilani.
FK Pjetlovi
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Kako prenosi Liverpoolecho agent Gaston Ramireza je stigao u Liverpool.
Za zivot cijeli!
Ja licno mislim da ce prava pojacanja tek nama doci zadnjih 10-tak dana prelaznog roka ovo sad sto su igrali prijateljske nije bilo cijele ekipe na okupu dok BR vidi gdje sta treba ocigledno iz ove dvije prijateljske se vidjelo da nam fali napadac vezni red sa Aquilanijem i Shelveyem je bio dobar krila manje vise , ali lijevi bek pa Enrique ide ko bik samo spusti glavu i trci on moze trcat ima da iznese tu sezone nije toliko los u odbrani ali napad je los ocajan centarsut od 10 centrasuta na proslim utakmicama 2 su valjala jedan preslab, jedan prejak, Aurelio mu je prosle sezone u jednoj utakmici pokaz'o kako se to radi dakle treba vjezbati napad Enrique , vidjet cemo jos kakav ce Reina biti 

Tako blizu, a tako daleko.
- Red Assassin
- Kontakt:
Ako Ramirez dođe,u sta se nadam imat' cemo izuzetno dobru navalu.Suarez i on bi cuda pravili.
Mada bi on ponekad mogao igrati i u vezi sa Gerrardom i Lukasom,a na krilo onda da ide recimo Downing il' Bellamy
A vjerovatno ce i Kelly igrati vise u odnosu na proslu sezonu,a i s obzirom da nemamo bas prave zamjene za
Enrikea mozda cemo gledati u nekim utakmicama Glena na lijevom a Kellija na desnom beku,jer tesko da ce moci
cijelu sezonu u istom tempu odigrat' ...
Mada bi on ponekad mogao igrati i u vezi sa Gerrardom i Lukasom,a na krilo onda da ide recimo Downing il' Bellamy

A vjerovatno ce i Kelly igrati vise u odnosu na proslu sezonu,a i s obzirom da nemamo bas prave zamjene za
Enrikea mozda cemo gledati u nekim utakmicama Glena na lijevom a Kellija na desnom beku,jer tesko da ce moci
cijelu sezonu u istom tempu odigrat' ...

"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
Pa CIVA majstore u napadu igro Eccelston i MorganCiva je napisao/la:Ja licno mislim da ce prava pojacanja tek nama doci zadnjih 10-tak dana prelaznog roka ovo sad sto su igrali prijateljske nije bilo cijele ekipe na okupu dok BR vidi gdje sta treba ocigledno iz ove dvije prijateljske se vidjelo da nam fali napadac vezni red sa Aquilanijem i Shelveyem je bio dobar krila manje vise , ali lijevi bek pa Enrique ide ko bik samo spusti glavu i trci on moze trcat ima da iznese tu sezone nije toliko los u odbrani ali napad je los ocajan centarsut od 10 centrasuta na proslim utakmicama 2 su valjala jedan preslab, jedan prejak, Aurelio mu je prosle sezone u jednoj utakmici pokaz'o kako se to radi dakle treba vjezbati napad Enrique , vidjet cemo jos kakav ce Reina biti

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
West Ham ponudio 17 miliona funti za Carrolla
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ben smith je objavio da igrač nije zainteresovan za prelazak, tačnije da je sretan u klubu i da ne namjerava ići.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
sa halalom ih treba prihvatitiemir18 je napisao/la:West Ham ponudio 17 miliona funti za Carrolla
nema potpisa
Gaston će izgleda potpisati, prica se da je Dempsey tražio veliku platu a navodno je Ramirez pristao na trecinu plate koju je tražio Dempsey. Sule i Seba će to odradit 100 % zbog njih će i potpisati. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Najbolje realnije rjesenje za krilnu poziciju jeste Ramirez, iskreno se nadam da ce potpisati.
Kanadski krilni 22-godišnji nogometaš Junior Hoilett potpisao je četverogodišnji ugovor s Queens Park Rangersima u čije redove stiže iz Blackburna BEZ ODŠTETE
Evo kolko smo pricali o njemu, na kraju dzaba u QPR.
Evo kolko smo pricali o njemu, na kraju dzaba u QPR.

Nad nama nebo ima da gori!
Ne znam zašto se Liverpool ne okrene igračima poput Sahina i Afelaya koji bi se odlično uklopili a i nisu pretjerano skupi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne zna koji ima staklenije noge.Saurman je napisao/la:Ne znam zašto se Liverpool ne okrene igračima poput Sahina i Afelaya koji bi se odlično uklopili a i nisu pretjerano skupi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.