FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
newton_heath_lyr je napisao/la:Bio na tekmi,prevalio 350 km od kuce i nazad sa par svojih prijatelja,ali ne zalim ni sekunde.Moci cu pricati svojim unucicima da sam tog 26.07.2012. bio dio spektakla na Kosevu.

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nemoj da odajemo ime,nek se drzi u tajnosti,barem na ovom forumu.Da se ne ispehira.VanBasten je napisao/la:Mijušković izgleda potpisuje, na meti je još jedan igrač. Bivši mladi reprezentativac BiH. Radi uprava, bogme, ne staje.

Naravno.Konfucije je napisao/la:Nemoj da odajemo ime,nek se drzi u tajnosti,barem na ovom forumu.Da se ne ispehira.VanBasten je napisao/la:Mijušković izgleda potpisuje, na meti je još jedan igrač. Bivši mladi reprezentativac BiH. Radi uprava, bogme, ne staje.

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
ponosim se nasem narodu
ponosno kazem
mogu samo reci: NEZABORAVNO
gambleSarajevo je napisao/la:svaka cast pitari,prvo hvala za kvotu 4 sinoc sam uzeo jaku lovu na vama,jest da moram trpiti ove moje njanje za prcanje sad,al mi je drago sto ste prosli,u obje tekme pokazali kako se igra za grb,bio sam na tekmi kod treceg gola neki lik skocio grli me,kontam kud bas na me,i sad svi ono oni ti ga puse saide,a ovaj oni ti ga puse zahide ne zna on jel dos'o ili je pos'o a lud ko struja,super atmosfera svaka cast za sjever posebno za parole bugari se sjebali posebna druga parola....sretno protiv zete

Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
@High šta sam ti rekao da treba vjerovati u Jovića, čovjek radi dugoročno i postepeno i lagano se vide rezultati.
Veliki pozdrav za Maksija i Trpkovića, nadam se da su uživali u utakmici
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Bas sam se jutros nasmijao kad procitah clanak i navedose jedina parola na sjeveru koja je bila(ona prva).Ovu drugu niko niti da pomene.xDastra1922 je napisao/la:gambleSarajevo je napisao/la:svaka cast pitari,prvo hvala za kvotu 4 sinoc sam uzeo jaku lovu na vama,jest da moram trpiti ove moje njanje za prcanje sad,al mi je drago sto ste prosli,u obje tekme pokazali kako se igra za grb,bio sam na tekmi kod treceg gola neki lik skocio grli me,kontam kud bas na me,i sad svi ono oni ti ga puse saide,a ovaj oni ti ga puse zahide ne zna on jel dos'o ili je pos'o a lud ko struja,super atmosfera svaka cast za sjever posebno za parole bugari se sjebali posebna druga parola....sretno protiv zete![]()
![]()
![]()
ludnica brate

Ma kakva Zeta, jace Sarajevo barem za klasu od njih.brochi28 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/fk-zeta- ... _1004.html Pa nije ova Zeta nešto
Chelsea FC
Play-off je vjerovatno misterija za igrati i bilo ko je debeli favorit protiv nas, volio bih što atraktivnijeg protivnika za napuniti stadion dušu dalo.
KAD TE NEMA BOLJE DA SE NISAM NI PROBUDIO
NEMA MJESTA NA SJEVERU KOJE NISAM LJUBIO
SARAJEVO, SARAJEVOOOO[/b]

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:

Briljantno!
- inacefindecko
- Kontakt:

Gdje nam je dežurni kritičar Denizmare, da mu nije čir proradio? Javi se tek da znamo da si dobro.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, antibot, avalPacidoroP, badboy, boki86, bordobijeli, bordobijelisampion, budzak, Combattente87, Dadox, Djulboni, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hamagara, head88, HordasFks, HordeSaSjevera, hotonjskimaher, HZbec, iliyaa8, insimadop, Jadnimi, johntravolta123, JuricaSpindl, KarloIvandic, Kockoglavi, ledesma, miguelramos, NazorUso, pitara, Pushko92, Rahma, RaymondRed, ristagrad, ronaldo99, Serha, Shategabri, SilaMoc1946, siroliver69, skoJaa, StarmoCity, Strahinja, strahmeipomisliti, THEC, Vedolami1, Velaxsa, voltron30 i 357 gostiju.