OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Bas me zanima ako ne dobijete Tušanj,šta onda.Ima Orašje,Modriča.....koje gluposti zbog Husića.Uprava ovim potezom narusava naviječke odnose.
utakmice se igraju u Gradaccuzvjezdas je napisao/la:Bas me zanima ako ne dobijete Tušanj,šta onda.Ima Orašje,Modriča.....koje gluposti zbog Husića.Uprava ovim potezom narusava naviječke odnose.
ne znam kome je to moglo da padne na pamet da sad deset dana prije pocetka sezone najavljuje promjenu odigravanja domacih utakmica. to je citava procedura koja traje najmanje dvije sedmice. znao sam od prvog dana kada se to pocelo spominjat da od toga nema nista nego su to mogli pricat samo oni koji nisu upuceni u procedure organizovanja jedne premijerligaske utakmice.blue815 je napisao/la:utakmice se igraju u Gradaccuzvjezdas je napisao/la:Bas me zanima ako ne dobijete Tušanj,šta onda.Ima Orašje,Modriča.....koje gluposti zbog Husića.Uprava ovim potezom narusava naviječke odnose.
-
zmaj od b.
- Kontakt:
Zasto Hamza nije igrao protiv Radnika?
Izgleda da nece ni on potpisatzmaj od b. je napisao/la:Zasto Hamza nije igrao protiv Radnika?
dolazim sutra da vas gledam zazelio sam se utakmica a i ova vasa moze proc.da malo vidimo hamzu smaju tosuna brzog arapa igrace koji su nekad igrali i kod nas 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Hamza uzeo slobodno, bilo igrača na probi.
A, Brzi nije u formi da te odma obavjestim astra, nemoj da se čudiš ništa sutra
ja sam gotovo pa zaspao na tekmi protiv Radnika
I zola dosta griješi.
A, Brzi nije u formi da te odma obavjestim astra, nemoj da se čudiš ništa sutra
ja sam gotovo pa zaspao na tekmi protiv Radnika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ma ne ocekujem spektakularnu utakmicu realan sam ja ali bice lijepo ubiti vrijeme do iftara i pogledati kako ste se uigrali.modrica je solidna ekipa uglavnom bice zanimljivo... 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Koje bio onaj stoper sto je usao u drugom poluvremenu onaj visoki,cini mi se 14 
Ako misliš na utakmicu protiv Radnika i kad vidim tko je ulazio to može biti jedino Ermin Oručzuka_TM je napisao/la:Koje bio onaj stoper sto je usao u drugom poluvremenu onaj visoki,cini mi se 14
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Jest, to je taj.sony_91 je napisao/la:Ako misliš na utakmicu protiv Radnika i kad vidim tko je ulazio to može biti jedino Ermin Oručzuka_TM je napisao/la:Koje bio onaj stoper sto je usao u drugom poluvremenu onaj visoki,cini mi se 14
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
definitivno treba pogledat, čovjek se zaželi utakmicaastra1922 je napisao/la:ma ne ocekujem spektakularnu utakmicu realan sam ja ali bice lijepo ubiti vrijeme do iftara i pogledati kako ste se uigrali.modrica je solidna ekipa uglavnom bice zanimljivo...
Dragon Town
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Evo i konačan izgled prve i druge strane šala.
Uz napomenu, da će slova AFC86 biti sastavljena, neće biti ovako. Prva i zadnja plava kocka će biti ''prazne''. I boja Indijanca će biti prilagođena tj boja će biti ista kao i kod pruga.

Šal + Dres = 20KM
Dres je posebno 15KM, a šal 8KM.
Uz napomenu, da će slova AFC86 biti sastavljena, neće biti ovako. Prva i zadnja plava kocka će biti ''prazne''. I boja Indijanca će biti prilagođena tj boja će biti ista kao i kod pruga.

Šal + Dres = 20KM
Dres je posebno 15KM, a šal 8KM.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
na tome vam zavidim cijena je za siroke narodne mase i svi mogu izdvojiti 20 km .lijepo je pogledati tribinu a svi u jednoj boji
kod nas u gradaccu je dres 55 km a sal je bio 20 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sali je bio 10 kmastra1922 je napisao/la:na tome vam zavidim cijena je za siroke narodne mase i svi mogu izdvojiti 20 km .lijepo je pogledati tribinu a svi u jednoj bojikod nas u gradaccu je dres 55 km a sal je bio 20
Sutra vas bodrim,Modriča sigurno ekipa da vidite gdje ste, sta ste...........
Benjo igra li Zera jos u Modrici?
evo ja ću ti odgovoriti, Siniša nije više član nekadašnjeg šampiona državePirloSTB je napisao/la:Benjo igra li Zera jos u Modrici?
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
ukoliko je danas utakmica sa modricom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.