BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Klopp
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Klopp » 27 jul 2012, 11:27

@ Valencia,

to bi trebalo biti to sto se tice pojacanja. Sumnjam da ce iko ici tako da nema potrebe da se gomilaju igraci.

Nego da cujem sta mislite koji ce sastav izvesti Klopp protiv Bremena. Prema mojim procjenama ostaje dilema na dva mjesta: Kehl ili Bender i na lijevom krilu Kevin ili Perisic. Da sam ja trener ne znam kako bih se odlucio izmedju Kehla i Bendera, na kraju bih bacao novcic :D Svi znamo ko je Bender i koliko nam je znacio a onda se oporavi Kehl i proslu sezonu odigra haman bez greske (Arsenal ne racunam :D ) Puno znaci za ekipu i treba ga maximalno "iskoristiti" jos ovu sezonu dok je spreman a Kehl je za mene kad je spreman i u formi najbolji defanzivni vezni u ligi. Ugovor mu je produzen samo godinu i treba ga jos "iscijediti". Siguran sam da ce Gotze poceti sa klupe ukoliko ne bude povreda. Gotze je ispao iz tima i bice mu tesko vratiti se u prvu postavu. Mora cekati neciju povredu ili bas losu formu pa da uleti u prvih 11. Zadnja linija se zna, tu su jos Gundogan, Kuba, Reus i Lewandowski sigurni u prvom sastavu. To bi moglo ovako izgledati u prvom kolu ako ne bude povreda:

------------------Weidenfeller---------------
Piscek------Neven-----Mats-------Schmelzer
--------------Kehl----------Gundogan----------
Kuba--------------Reus-------------Grosskreutz
-----------------Lewandowski------------------
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 27 jul 2012, 13:28

smopiBVB je napisao/la:A kuronja... :lol:
slika
Hoće Götze uopće moć potrčat?
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 27 jul 2012, 15:48

@klopp
Goetze nije ispao iz prvog tima!!!Momak je bio dugo povrijedjen,i pred sam kraj sezone se oporavio(ne 100%),ali nije bilo potrebe da ulazi i rizikuje tezu povredu kad smo ionako sve bucali!!!
@Prle
Uvjerit ces se i sam ;)

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 27 jul 2012, 18:42

smopiBVB je napisao/la:@klopp
Goetze nije ispao iz prvog tima!!!Momak je bio dugo povrijedjen,i pred sam kraj sezone se oporavio(ne 100%),ali nije bilo potrebe da ulazi i rizikuje tezu povredu kad smo ionako sve bucali!!!
@Prle
Uvjerit ces se i sam ;)
Umjesto koga ce igrati Gotze?
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 27 jul 2012, 19:33

Pa po mom misljenju Goetze-Reus-Kuba,ili Reus-Goetze-Kuba!
Tako bi trebala izgledati linija iza spica(opet kazem,ja tako mislim),sto ne mora znaciti da ce i biti...
Goetze je najveci talenat Njemackog fudbala(vjerovatno i sire),naucio je "igrati lopte" u skoli BvB-a(nije isto biti pridoslica i vlastiti proizvod-kod Njemaca se to itekako gleda)tako da sumnjam da ce s klupe traziti sansu!
Iako,svakako da ce tu biti dosta rotiranja,sad kad imamo veci izbor igraca,pogotovo ofanzivnih...Gross ce vjerovatno u jacim tekmama igrati prvu,zbog trka,odbrane itd.,tu je i Schieber i Perisa i Bitencourt,Amini...Svi ce dobiti sansu da se nametnu,to je sigurno ali da se ja pitam prvu postavu bi cinila ona trojica gore navedenih.
Vidjet cemo,KLOPP na slatkim mukama! ;)

benkobvb
Kontakt:

Post Postao/la benkobvb » 28 jul 2012, 00:09

-----------------Weidenfeller---------------
Piszczek------Subotic-----Hummels-------Schmelzer
--------------Kehl(Bender)----------Gundogan----------
Kuba--------------Reus(Gotze)-------------Perisic(Großkreutz)
-----------------Lewandowski------------------

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jul 2012, 00:29

Pa jel' vi stvarno mislite da ce Reus ili Gotze sjediti na klupi?
Godinu dana ste prizeljivali taj tandem a sada jednog od njih dvojice stavljate na klupu.

Ja sam uvjeren da ce obojica igrati, naustrb Grosskreutzovih i Kubinih minuta.

1. -Grosskreutz---------Gotze-----------Reus

2. -Reus--------------Gotze-------------Kuba

Ili jednostavno zamijenite Gotze sa Reusom, svejedno je gdje ce oni igrati, mogu sve.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

benkobvb
Kontakt:

Post Postao/la benkobvb » 28 jul 2012, 00:41

Omerbavarac je napisao/la:Pa jel' vi stvarno mislite da ce Reus ili Gotze sjediti na klupi?
Godinu dana ste prizeljivali taj tandem a sada jednog od njih dvojice stavljate na klupu.

Ili jednostavno zamijenite Gotze sa Reusom, svejedno je gdje ce oni igrati, mogu sve.
Reus---------Gotze---------Kuba

ma ne znam brate, previse ih je, a svi su PODJEDNAKO DOBRI, perisa eksplodirao odjednom, kuba također, sta reci, na slatkim mukama smo svi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 28 jul 2012, 01:22

Pozzzzzzz navijacima Borussia Dortmund najdrazi klub u njemackoj meni imate odlicnu ekipu i sjajnog trenera nadam se da i ove sezone osvajate titulu i zelim vam Finale LP sa Juventusom naravno da Juve osvoji :D ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 28 jul 2012, 11:06

Omerbavarac je napisao/la:Pa jel' vi stvarno mislite da ce Reus ili Gotze sjediti na klupi?

To i ja govorim...Ima dosta konkurenata po krilima,ali mislim da je ova tvoja druga opcija najrealnija(kao sto kazes Reus i Goetze se mogu rotirati),bas kao sto sam u proslom postu napisao!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 28 jul 2012, 15:52

za Reusa bi najbolje bilo da igra kao polušpic ( lažna devetka) jer se evidentno tu najbolje snalazi i postiže veliki broj pogodaka i asistencija...

uglavnom imate preyebenih opcija na tim pozicijama iza špica i po krilima tako da vas boli kuratz ko god zaigra, to će u svakom slučaju biti odlična linija koja i najvećim ekipima evrope može da uradi pomutnju i da ih izdominira... evropa može da vam zavidi na igračkom kadru kojim raspolažete... u skladu s tim rezultati ne smiju izostati, a i uvjeren sam da neće
Agieren statt reagieren

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 28 jul 2012, 16:33

Pale_Companion je napisao/la:za Reusa bi najbolje bilo da igra kao polušpic ( lažna devetka) jer se evidentno tu najbolje snalazi i postiže veliki broj pogodaka i asistencija...

uglavnom imate preyebenih opcija na tim pozicijama iza špica i po krilima tako da vas boli kuratz ko god zaigra, to će u svakom slučaju biti odlična linija koja i najvećim ekipima evrope može da uradi pomutnju i da ih izdominira... evropa može da vam zavidi na igračkom kadru kojim raspolažete... u skladu s tim rezultati ne smiju izostati, a i uvjeren sam da neće
RESPECT!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 jul 2012, 17:06

I meni to sto pricate za Gotze-a nije jasno.
Neki dan govorite da je najbolji igrac a sad ne znate hoce li uopste igrati u prvih 11 .. ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 28 jul 2012, 20:08

M4kaveli je napisao/la:I meni to sto pricate za Gotze-a nije jasno.
Neki dan govorite da je najbolji igrac a sad ne znate hoce li uopste igrati u prvih 11 .. ?
Ma druze samo prognoziramo,ko kako vidi prvih 11,a ko bi tacno znao pored ovakve guzve i pored ovoliko dobrih igraca... :lol: ;)

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 29 jul 2012, 11:54

Danas prijateljska protiv Legie W. u 17:00
Bude li ko imao link nek postavi...

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 jul 2012, 17:12

smopiBVB je napisao/la:Danas prijateljska protiv Legie W. u 17:00
Bude li ko imao link nek postavi...
http://lsh.lshunter.tv/static/popups/10 ... 99560.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Reus od prve minute. Hummy takođe starter. :D

Weidi - Piszczek, Hummy, Santana, Lowe - Gundo, Kehl - Kuba, Reus, Gross - Lewat

EDIT:
1-0 Lewat (4.min)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 29 jul 2012, 17:21

Preduhitrio si me! :D
Lewa mudar namazan :lol:
Napadamo drama,mislim da bi ih mogli natrpati bez vecih napora...Rojsonja se danas upisuje u strijelce,imam osjecaj! ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 29 jul 2012, 17:22

El sinonimo de gol - Robert Lewandowski! - veli Spanjolac na mom streamu. :lol: :lol: Dobar, sve redovnije zabija ove hinjske golove. Boze, kakav promasaj Grossonje! :evil:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 jul 2012, 17:28

Još nije sezona počela a Lewatu pokloni stižu. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 29 jul 2012, 17:59

Grossonja promasio dva zicera, Reus jedan. Santana spasio cist gol. Sad ce vjerovatno Klopp promijeniti kompletnu momcad na poluvremenu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.