FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SiggySinatra
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
E nek su konacno i godisnje uveli 

Vjerovatno ce biti u prostorijama kluba.. a sad cu moci i na gostovanja ici i to sa mjesecnom kartom 
kako prenosi sportin za Slobodu u narednih par dana bi trebao potpisati Jovan Filipovic,inace vezni igrac.. odusevio je Ibrakovicu u pripremnom mecu protiv Radnickog kada je Sloboda slavila 2:1,a Jovan je postigao pobjedonosni gol..

kako prenosi sportin za Slobodu u narednih par dana bi trebao potpisati Jovan Filipovic,inace vezni igrac.. odusevio je Ibrakovicu u pripremnom mecu protiv Radnickog kada je Sloboda slavila 2:1,a Jovan je postigao pobjedonosni gol..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Samo da ne bude ko proslogodisnji Filipovic, Romeoharry_90 je napisao/la:Vjerovatno ce biti u prostorijama kluba.. a sad cu moci i na gostovanja ici i to sa mjesecnom kartom

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Vjerujem u Ibraka i u njegova pojačanja. Ako se njemu dopao, ne sumnjam da je dobar igrač ..a sada se nadam da ćemo dovest' jednog stopera.
Forza Slobodaaaaaaaa !!
Forza Slobodaaaaaaaa !!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- SiggySinatra
- Kontakt:
Ja sve kontam ti manijak ocmJTS je napisao/la:Vjerujem u Ibraka i u njegova pojačanja. Ako se njemu dopao, ne sumnjam da je dobar igrač ..a sada se nadam da ćemo dovest' jednog stopera.
Forza Slobodaaaaaaaa !!

..pu, pu nesrećo, za jezik se ugriz'oSiggySinatra je napisao/la:Ja sve kontam ti manijak ocmJTS je napisao/la:Vjerujem u Ibraka i u njegova pojačanja. Ako se njemu dopao, ne sumnjam da je dobar igrač ..a sada se nadam da ćemo dovest' jednog stopera.
Forza Slobodaaaaaaaa !!

Zbog radi čega si to mislio ?

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Rosas, BOZE!

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- SiggySinatra
- Kontakt:
Ne zamjeriJTS je napisao/la:..pu, pu nesrećo, za jezik se ugriz'oSiggySinatra je napisao/la:Ja sve kontam ti manijak ocmJTS je napisao/la:Vjerujem u Ibraka i u njegova pojačanja. Ako se njemu dopao, ne sumnjam da je dobar igrač ..a sada se nadam da ćemo dovest' jednog stopera.
Forza Slobodaaaaaaaa !!![]()
Zbog radi čega si to mislio ?

Ma kad vidim avatar te boje a i bio je jedan sa slicnim nickom kod njih cini mi se

Jovan Filipović pojačava tuzlansku SloboduFilipović je odigrao jedan susret za Slobodu na Zlatiboru, kada se u najboljem svjetlu prezentovao treneru Ibrakoviću, koji ga želi angažovati...
Srpski veznjak Jovan Filipović, trebao bi ojačati konkurenciju u veznom redu tuzlanske Slobode, kluba koji će od naredne sezone nastupati u prvoj ligi Federacije.
Prema saznanjima do kojih je došao Sportin.ba, 25-godišnji Filipović će u narednih nekoliko dana doputovati u Tuzlu te potpisati ugovor sa Slobodom, koja u novu sezonu ulazi sa ciljem ekspresnim povratkom u Premijer ligu.
Filipović je odradio probnu utakmicu u dresu Slobode protiv Radničkog iz Kragujevca. Na kraju su Tuzlaci slavili sa 2:1, a Jovan je bio strijelac pobjedonosnog pogotka. Svidio se treneru Abdulahu Ibrakoviću i u Slobodi će nastaviti daljnu karijeru, potvrdio je u razgovoru za naš portal menadžer ovog fudbalera, Goran Maksimović.
Srpski veznjak Jovan Filipović, trebao bi ojačati konkurenciju u veznom redu tuzlanske Slobode, kluba koji će od naredne sezone nastupati u prvoj ligi Federacije.
Prema saznanjima do kojih je došao Sportin.ba, 25-godišnji Filipović će u narednih nekoliko dana doputovati u Tuzlu te potpisati ugovor sa Slobodom, koja u novu sezonu ulazi sa ciljem ekspresnim povratkom u Premijer ligu.
Filipović je odradio probnu utakmicu u dresu Slobode protiv Radničkog iz Kragujevca. Na kraju su Tuzlaci slavili sa 2:1, a Jovan je bio strijelac pobjedonosnog pogotka. Svidio se treneru Abdulahu Ibrakoviću i u Slobodi će nastaviti daljnu karijeru, potvrdio je u razgovoru za naš portal menadžer ovog fudbalera, Goran Maksimović.
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tako i treba sad ove kartice Fukara sto ce ko biti jeftinije za 15km nema vise udjes na D djabalame, pa se preselis na A ili B na poluvremenu.. vec ako ces jeftiniju ako bog da valja ti na sjever i druge ti nemaSiggySinatra je napisao/la:E nek su konacno i godisnje uveli

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Igralu si danas tj. juce utakmicu protiv Jagodine izgubili 3 - 1.
Prvo polu vrijeme prva postava drugo druga.
Prvo polu vrijeme prva postava drugo druga.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako je bio rezultat kad je igrala prva posava?
juce nase djete odvede Sarajevo dalje..prosto mi nije jasno kako nismo nikad mogli skupit sampionsku ekipu od sve te silne nase djece
...ili je fakat liga toliko namjestena da se talenat nikad nije mogao pokazati u ligi ili je nesto drugo...ja mislim da ima tu nasih gresaka puno, a isto toliko i namjestenih sezona gdje su ulegu igrale pare i razne licenice koje su bile uslob da se igra u evropi
juce nase djete odvede Sarajevo dalje..prosto mi nije jasno kako nismo nikad mogli skupit sampionsku ekipu od sve te silne nase djece

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
HVALA VAM STO STE STVORILI SAIDA HUSEJNOVICA 

pa bila je sloboda druze 3. u sezoni 08/09 cini mi se, medjutim nije savez dodijelio licencu za euro takmicenja i sloboda je izvisila za euro nastupe (sarajevo islo umjesto slobode, ako se ne varam)... kasnije se utvrdilo da je uskracivanje licence bilo neregularno.. ne znam da li je sloboda dobila odstetu za to... nesto se pricalo o tome, ali nisam 'ispratio' to do kraja...SaltCityAttack je napisao/la:kako je bio rezultat kad je igrala prva posava?
juce nase djete odvede Sarajevo dalje..prosto mi nije jasno kako nismo nikad mogli skupit sampionsku ekipu od sve te silne nase djece...ili je fakat liga toliko namjestena da se talenat nikad nije mogao pokazati u ligi ili je nesto drugo...ja mislim da ima tu nasih gresaka puno, a isto toliko i namjestenih sezona gdje su ulegu igrale pare i razne licenice koje su bile uslob da se igra u evropi
Siroki je tad otiso umjesto nas, da bi se kasnije ustanovilo da nije bilo razloga za nedobivanje licence, pa je Sloboda uzlia nfsbih i znam da je Sloboda dobila nesto sitno para od saveza, a ostalo se odbijalo od kotizacije, kartona kazni i slicno.amho je napisao/la:pa bila je sloboda druze 3. u sezoni 08/09 cini mi se, medjutim nije savez dodijelio licencu za euro takmicenja i sloboda je izvisila za euro nastupe (sarajevo islo umjesto slobode, ako se ne varam)... kasnije se utvrdilo da je uskracivanje licence bilo neregularno.. ne znam da li je sloboda dobila odstetu za to... nesto se pricalo o tome, ali nisam 'ispratio' to do kraja...SaltCityAttack je napisao/la:kako je bio rezultat kad je igrala prva posava?
juce nase djete odvede Sarajevo dalje..prosto mi nije jasno kako nismo nikad mogli skupit sampionsku ekipu od sve te silne nase djece...ili je fakat liga toliko namjestena da se talenat nikad nije mogao pokazati u ligi ili je nesto drugo...ja mislim da ima tu nasih gresaka puno, a isto toliko i namjestenih sezona gdje su ulegu igrale pare i razne licenice koje su bile uslob da se igra u evropi
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
i to isto dijete SLOBODE ce danas sutra dozivljvati sarajevo kao svoj grad i klub jer zahvaljujuci VOLOVIMA grada TUZLE SARAJEVO je puno bolja i zdravija sredina , vidim Said je vec postao ikona bordo ekipe , veliki heroj , super zvijezda . . . vjerujm da uziva igrati tamo !!!
Sloboda mora mjenjati politiku krajnje je vrijeme , umjesto sto ce po sudovma placati "strance" tipa GARICA GLAVASA i sl. stotine hiljada maraka , zar nije bolje da su izmirili dugovanja OKANOVICU 47 000KM , vratili HUSEJINOVICA , samim tim bi nagradili na djecu koja puno vrijee i koja nebi morala hljeb da traze van naseg grada !!
SLOBODA MORA POSTATI JACA OD TERMOELEKTRANE !!!
Sloboda mora mjenjati politiku krajnje je vrijeme , umjesto sto ce po sudovma placati "strance" tipa GARICA GLAVASA i sl. stotine hiljada maraka , zar nije bolje da su izmirili dugovanja OKANOVICU 47 000KM , vratili HUSEJINOVICA , samim tim bi nagradili na djecu koja puno vrijee i koja nebi morala hljeb da traze van naseg grada !!
SLOBODA MORA POSTATI JACA OD TERMOELEKTRANE !!!
Prva postava 2 - 0 izgubila.SaltCityAttack je napisao/la:kako je bio rezultat kad je igrala prva posava?
- SiggySinatra
- Kontakt:
Sto to sad ovdje postavljas?Konfucije je napisao/la:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma i Enes Mesanovic-Sica je pjevao himnu prvi ljubio dresove pa nema to veze
...ljubio je Said i grb Slobode kad dadne gol sto je logicno...Osmanhodzic,Mesic svi oni su igrali i voljeli su biti clanovi ekipe koja se borila za titulu, ali opet zna se gdje bi oni bili i sta bi voljeli da nismo imali jako lose rukovodstvo kluba...pa recimo dobro se sjecam haman pa sam i prisustvovao trenutku kad je Osmanhodzic-Buco otisao u Sarajevo..pa covjek je dosao sam da potpise ugovor dole, a ovi racunajuci nase je djete ostat ce bolilo ih qurac oni sjedili kockali u prostorijama i Buco vidjeo koliko je sati prihvatio ponudu Sarajeva...njegova ljubav prema Slobodi mogla se vidjeti u dva navrata kada nam je postizao golove , pa i Saidova reakcija kada je doznao da je Sloboda ispala iz lige i td...mi smo zadnjih nekoliko godina bili nezdrava sredina, gdje smo imali upravu koja se odricala navijaca, koja je javno znala reci da im ne trebaju navijaci, pa onda godinama su se zapostavljala nasa djeca, a dovodili su se kojekakvi stranci kome smo ostajali duzni(dali je to bilo namjerno ili ne ostat ce tajna za sve nas)..kako ko je dolazio svi su namjerno zeljeli ostetiti Slobodu samo z bog politike...bojio se klub iz crvenog u zeleno, pa obratno vise puta i to je razlog sto smo dozivjeli sve ovo

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jeste li čuli komentatora na sinošnjoj utakmici kada kaže za Husejnovića da je to slobodina škola....koje ste vi talente proizveli a vidi gdje ste danas,steta.sretno i brz povratak u PL.gdje vam je i mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.