inacefindecko je napisao/la:Ja ne znam zašto je teško prihvatiti to da su ljudi dobro odigrali večeras, časno, a mi ispušili ko inače? Treba biti realan i reći to..
Druga stvar, KONSTANTNO se PREPREPREPRETJERANO brani Amar Osim. Pa nije čovjek bog (neuzubillah) da mu se ništa ne može prigovorit. Ako smo ispušili Maribor to je bilo čisto njegovo! Što? Čovjek je pripremao navijače da će ispast otkako smo izvukli Maribora, ni u jednom trenutku nismo se stavljali ni u jedan pozitivan rasplet dvomeča. Pozivanje na preveliki oprez, preveliki respekt kao da smo izvukli Reala. Omaložavao igrače u medijima (zamislite moral Brkovića i Tomića koji su došli u Želju jer im je čast nosit boje, a onda trener kaže da oni nisu pojačanja. Sam se Brković iznenadio tom izjavom. Koji ga je Bog doveo ako nije pojačanje, a hoće se naprijed. Ako sad nije pojačanje, onda kad bude, bit će prodan, tako da jeeebo to. Drugo, ja nikad ne pročitah nijednu pozitivnu izjavu Osima o bilo kojem našem igraču. SAMO KRITIKUJE. Ljudi u ligi ubiju nekog 5-0, on kaže što nije 6. Bezvezne izmjene u Mariboru (treća nije ni iskorištena), te neforsiranje Bekrića koji je igračina za mnoge prozivane sviju čudi. I na kraju, kad nas sudac na Koševu dobro pokaara, on izjavi da smo se mi raspali u drugom poluvremenu, jedino ako nije mislio bukvalno jer nam je holandski kloc isključio tri igrača.
NE MOŽE SE SA GUBITNIČKIM MENTALITETOM U EVROPU, gdje govoriš o budžetu i ulaganjima i smanjuješ sebi realne šanse na nerealne sve kako bi spriječio euforiju, a ustvari tako svima sjeebeš moral!
Drugo, mnogi igrači koje je Amar doveo su limitirani:
Radovanović=prosječan lijevi bek
Marković=ja ću ga uvijek pamtiti kao krivca za prvi gol protiv Makabija na Koševu, a nikad se nije nešto ni istakao previše
Ćulum=bljesno malo, kasnije bio katastrofalan
Lazo=svi znamo šta je i ko je Lazo
Bogičević=dobar za Premier Lige, vidjeli smo Evropu
Zeba=majstor, ali kako kad, kad ga neće neće, kad hoće, onda je najbolji, mora sve ići po loju kako bi on odigrao odličnu partiju, realno ni blizu Husejinovića
Bekrić=ja ne znam što je momka vraćao ako ga neće u igru gurat, po meni igrač koji zaslužuje mnogo više u Želji
Stančeski=uništio frajeru karijeru
Savić=nije bio loš, iako je imao i on krahova, al eto polulimitiran igrač, koji je nekad znao odigrat pravo dobro. Otjeran i završio ko konobar
Gančev=ne pamtim ga nešto, najavljivan kao pravi igrač.
Smajić=momak je peh, on mi je jedno od boljih imena koje je doveo
Adilović=momak o kojem svak ima različito mišljenje, bori se al ne zna, to je evidentno. ipak ima dobar stav.
Nyema=jedan od najboljih koje je Amar doveo
Kvesić=najbolji lijevi bek kojeg ja pamtim u Želji
Mešić=po meni bio kaarina igrač
Selimović=bljesne, pa ga nigdje nema, i sve tako...
Jamak=dobar za naše lige, al njegov život koji vodi nije za ovu instituciju..
Višća=nekako nije imao rolu koju je trebao, joker s klupe bio, iako mi je bio vrlo drag i drago mi je što je ostvario dobar transfer
Izvinjavam se na dugom postu..
Džabe pišeš kilometarske postove, navodiš sve njegove mane i loše poteze - Necemo mjenjati Osima

. Ne nadaj se bezveze.
Slika ti sve govori, manijaci su rekli svoje

ko krene na Amara, imat ce posla sa manijacima, u to budi siguran