MaGiCa je napisao/la:Devil je napisao/la:Drago mi je da ti je cast,samo sto me nisi upoznao,da li je na zalost ili na srecu ne znam.
Sto se tice mojih informacija bar mi toga ne manjka u vezi Crvene Zvezde i srpskog sporta(narocito beogradskog).Uostalom ako vec ne verujes meni i ne pratis,pitaj momke sa teme Zvezde koje sam im sve informacije davao kada one nisu bile ni blizu medija sto raznih transfera,sto ostalih stvari oko kluba,jer ja to pratim.Zar ne bi sad bilo glupo da ja sumnjam u tvoje informacije u vezi Napolija.Istina verovatno nisi u direktnoj vezi sa nekim iz kluba ali pratis te "insajderske" forume,gledas redovno utakmice,pratis Seriju A i da dodjem ja da ti solim pamet o tim stvarima sa kojima nisam preterano upoznat.

E u tome je stos.
Mnogo daleko od istine je da je Covic oterao Karija.Ne znam nisam citao u medijima sta se spominje vezano za KK nije me zanimalo jer svakako nisu nesta u sta se moze pouzdati kada je u pitanju Crvena Zvezda (spomenuo na temi FK sta se desilo u klubu juce tj.vec sada prekjuce),mozda se tamo spominje da je Covic oterao Karija ali kazem to nije istina.
Ne mozes da uporedjujes RL situacije i informisanje preko interneta.
Covic je svojim postupcima oterao Karija. "Teranje" nekoga nije samo kad mu naredis da napusti neki objekat ili nekakav privatni posed. "Teranje" nekoga je kad mu ispostavis uslove, koje on ne moze da prihvati. O tome se ovde radi.
A sve vas kojima Kari nije dovoljno dobar, zamolio bih da mi kazete, ko je u istoriji KK CZV bio trener sa vecim referencama

Ja znam samo za Acu Nikolica. Ali, samo 1 je imao "Profesor" uz svoje ime.
Dakle, Covic je zbog sujete i vlastite gluposti ostao bez najbioljeg trenera na trzistu. To je poenta mog posta.
Sta mi vredi ime trenera kada osim toga nemamo nista zauzvrat.Ja Karija izuzetno cenim i volim kao trenera i coveka.Mnogo sam bio sretan kada je dosao ali isto tako sam i sada sretan sto je otisao.Zasto ?
Jednostavna racunica dao si mu 400k eura+neki bonusi jos a dobio si jedno veliko nista.Brukanje u dosta utakmica,neizvrsena kvalitetna selekcija igraca,"unistavanje" Nedovica i Cvetkovica,izgubljena sezona bespotrebno u najkracem mogucem opisu receno.Vidim nisi upoznat,ali govoriti istinu ne znaci terati coveka.Covic je jasno rekao Pesicu da ima isti kes kao i prosle sezone,dakle 400k+bonusi ali mu je odma' povdukao da je stanje u klubu takvo da mu ne moze obezbediti sve sto Kari trazi od igraca jer je situacija u klubu takva da se ovo leto nakon resavanja svih dugova ne moze ispratiti i trener sa tolikom platom i jaki igraci.Postujem to sto je uradio i hvala mu sto odlazi jer bi to u nastavku bila preslikana sezona kao ova.Poenta je sto se tebi sve svodi na ime.Nemoj da pricamo o Karijevim dostignucima u karijeri,to je bespotrebno,svako ce se sloziti da je on vrhunski trener ali daj da pricamo o onome TRENUTNOM,a to je da je Kari uradio sa 400k platom ono sto bi i neki drugi trener uradio za nekih 20k eura godisnje.
Kari ima svoje ideje,cesto je u sukobu i zbog toga i jeste trener sa toliko uspeha.Ali ko ne zna kako izgleda Kari Pesic i ko ne zna da je on na klupi Zvezde a dosao je u Pionir mislio bi da je to neki trener koji je tek krenuo u posao sa nekim nizeligaskim timom.Nasa igra u najmanju ruku je bila odvratna ove sezone,rekoh gore u par utakmica su nas protivnici bukvalno sramotili.Istina bilo je par pohvalnih utakmica,kao npr 1/2 finale sa Radnickim,pa u neku ruku i kup ali to je sve,malo premalo za coveka od 400k eura.Na kraju nema se sta reci nego da je bolje i za nas ali i za Karija sto smo se rastali.A onaj ko u Covica gledao kao glavnog krivca za odlazak Karija neka se zapita da li poznaje situaciju u klubu ili samo kao po defaultu pljuje po Covicu radi nekih grehova iz proslosti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))