FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka cast, vasi igraci su demonstrirali kako se bori za grb. Pozdrav i uzivajte
90.000 €NoName je napisao/la:Nisu beznačajni ni finansijski aspekti ovog prolaska. Mislim da je cifra oko 100.000 Eur za prolazak dalje u svakoj od kvalifikacijskih rundi
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Veceras kao da je reprezentacija igrala, cijela Bosna je bila (i biti ce) uz Fk Sarajevo.
Svaka cas momcima na tribinama i borcima na terenu.

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
evo ako se prođe Zeta mogućih protivnika
http://prntscr.com/cqube" onclick="window.open(this.href);return false;
ima i "lijepih" protivnika tipa Rosenborg, Anorthosis, Genk
, a ima ih da ti se zamanta u glavi 

ima i "lijepih" protivnika tipa Rosenborg, Anorthosis, Genk

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- badblueboylivno
- Kontakt:
Apsolutno. Nisu mi najdraži, ali sam uživao.Ezio7 je napisao/la:Veceras kao da je reprezentacija igrala, cijela Bosna je bila (i biti ce) uz Fk Sarajevo.![]()
Hayley <3
Nakon ove utakmice i sve nase srece mora se reci da je Torlaku zaista mjesto prvom timu BH reprezentacije.
...covjek je armirani
...covjek je armirani

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
- NoName
- Kontakt:
Tačna cifra se ne zna, obračun ide tek na kraju. Dosta ovisi o ostvarenim prihodima a onda se iz toga vade koeficijenti, fer play, neka socijala i slično, tako da se to može dosta i povećati kada su u pitanju klubovi iz BiH. Ali, tu je negdje uglavnom.afa97 je napisao/la:90.000 €NoName je napisao/la:Nisu beznačajni ni finansijski aspekti ovog prolaska. Mislim da je cifra oko 100.000 Eur za prolazak dalje u svakoj od kvalifikacijskih rundi
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Karali smo vam sestre u Nigh baru
a sada ste nam vi polizali karu.
Najjace.
Idemo dalje,rutina.
a sada ste nam vi polizali karu.
Najjace.

Idemo dalje,rutina.

Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Cestitke na fantasticnoj tekmi, a Husejinović

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Ako se sad ne naprave stolice na zapadu, nece nikada.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Aferim, tako se gine i bori za svoj klub. Husonja zaguzo ko nikad, ali opet lomi kicme Bugarima.
Kakav talenat, valjda i vuglu sredi. Hadzija hadzijski. Jovonja odlicno postavio ekipu. LJevski nije napravio 2 ciste prilike u dvomecu.
Djetici su yebena bagra, samo bez podcijenjivanja uz ovakav pristup i PO je tu.

Djetici su yebena bagra, samo bez podcijenjivanja uz ovakav pristup i PO je tu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nadam se da sad nece traziti postedu i odgadjanje utakmica. Budimo realni ako nasa liga zeli da uspije moraju se moci odigrati 2-3 jake utakmcie u 2 sedmice. I jos ako kojim slucajem udju u grupu sta ce onda svaka utakmica biti odgodjena? Nadam se da do toga nece doci(ne ulaska u grupu vec odgadjanja). A Sarajevu zelim da sto dalje prodju.
Celik!3,2,2.
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Said Husejinović je bog fudbala za sve igrače u našoj Premier Ligi
Mnogi su ga ismijavali, stomak ovo ono, momak pokazuje da je i sa deset kila viška doktor nauka za sve igrače Premier Lige pa bogami i za mnoge u inostranstvu ja ne znam ni jednog našeg igrača da može zabiti onakav gol kao on treći
Idemo dalje Zeta nije nimalo naivan protivnik gledao sam ih malo večeras uporedo sa Sarajevom i ostavili su dobar utisak, jako borbena ekipa ginu za svaku loptu ali odigrati kao i protiv Levskog i valjda će biti dovoljno.
Šta bi tek uradilo Sarajevo ovim Bugarima da Suljić i Husejinović imaju snage za svih devedeset
Said Husejinović je bog fudbala za sve igrače u našoj Premier Ligi

Mnogi su ga ismijavali, stomak ovo ono, momak pokazuje da je i sa deset kila viška doktor nauka za sve igrače Premier Lige pa bogami i za mnoge u inostranstvu ja ne znam ni jednog našeg igrača da može zabiti onakav gol kao on treći

Idemo dalje Zeta nije nimalo naivan protivnik gledao sam ih malo večeras uporedo sa Sarajevom i ostavili su dobar utisak, jako borbena ekipa ginu za svaku loptu ali odigrati kao i protiv Levskog i valjda će biti dovoljno.
Šta bi tek uradilo Sarajevo ovim Bugarima da Suljić i Husejinović imaju snage za svih devedeset

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
lech mjerasilenT je napisao/la:evo ako se prođe Zeta mogućih protivnika![]()
ima i "lijepih" protivnika tipa Rosenborg, Anorthosis, Genk, a ima ih da ti se zamanta u glavi

al brate nece biti lako uopste protiv zete, treba ih trener pripremiti kao da igraju protiv liverpula
nema potpisa
Komšije , iskrene čestitke !!
sve je rečeno i viđeno...škola za sve ekipe iz BiH kako se igra u Evropi
ali...
STOLICE NA ZAPADU !!!
ima se fore 21 dan...daj da se digne priča, raja, sponzori, da se proba nekako izmajmunisati do plej ofa da se postavi makar pola zapada...pa ovo je tuga, 100 000 maraka gubimo svaku utakmicu sa zatvorenim zapadom

ali...
STOLICE NA ZAPADU !!!
ima se fore 21 dan...daj da se digne priča, raja, sponzori, da se proba nekako izmajmunisati do plej ofa da se postavi makar pola zapada...pa ovo je tuga, 100 000 maraka gubimo svaku utakmicu sa zatvorenim zapadom
FORZA MARŠAL !!!
-
- Kontakt:
Hvala vamTeroweNth je napisao/la:Komšije , iskrene čestitke !!

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Svaka cast Fk Sarajevu. Svi golovi su lijepi, a pogotovo treci, koji je u stilu Messia. Husejnovic je zvrk...to sam govorio jos kad ga je nama zabio na grbavici prije 5 god. Da je imao zrno pameti, mogao je napravit veliku karijeru.
Nek se amar Osim pokrije po usima. Da je doveo Husejnovica i Jesea, mogao je proci Maribor. Nece on jos dugo moci prodavat kvazi filozofiju. Evropa je mjerilo, majstore, a ne 115-a liga u svijetu.
Nek se amar Osim pokrije po usima. Da je doveo Husejnovica i Jesea, mogao je proci Maribor. Nece on jos dugo moci prodavat kvazi filozofiju. Evropa je mjerilo, majstore, a ne 115-a liga u svijetu.
Čestitke pitarima a posebno Joviću.Čovjek je jedan od rijetkih trenera kod nas koji zna igrati euro tekme.Pazite se pitari da vam ga Željo ne otmeTeroweNth je napisao/la:Komšije , iskrene čestitke !!

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HordasFks, iliyaa8, NazorUso, skoJaa, Tatamata1946 i 101 gost.