Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
CSKA Sofia (Bul) 1 - 1 Mura (Slo) (Nusmir Fajić) Jedinstvova je to škola
Nakon skalpa Bakua, pao je i CSKA. Bio je najbolji strijelac Premier lige BiH, najbolji strijelac Slovenske lige. Ovaj robusni napadač (191cm) zasluzuje da se obrati paznja na njega.

S.H 7
I.S 5
A.S 99

I.S 5
A.S 99

-
- Kontakt:
Slogina škola . Dijete sa Unebrochi28 je napisao/la:CSKA Sofia (Bul) 1 - 1 Mura (Slo) (Nusmir Fajić) Jedinstvova je to školaNakon skalpa Bakua, pao je i CSKA. Bio je najbolji strijelac Premier lige BiH, najbolji strijelac Slovenske lige. Ovaj robusni napadač (191cm) zasluzuje da se obrati paznja na njega.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ali najblizi pozivu je ipakemiros je napisao/la:S.H 7
I.S 5
A.S 99
S.T. 6

Sesara i Saida u repku.kakav svraka i vranjesi....
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- legenda reala
- Kontakt:
Jedini Said u repku ostali ne moguKonfucije je napisao/la:Sesara i Saida u repku.kakav svraka i vranjesi....

Hairlija jesi ti ???
Kad smo ja i ti ovdje falili Saida a ljudi ga ismijavali

Nadam se da hare odobrava ove pozive u nacionalne timove Saidu i Asmiru

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ćiro je jednom pozvao Saida i nikad više,iz Ćirinih izjava se između redova moglo pročitati da se dugo nije susreo sa uobraženijim igračom.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nije tu jos niko za reprezentacije, huseinovic ima ,i uvijek je imao, potencijal ali jos kondicije i ozbiljnosti do poziva.
nadam se da se opametio i da ce iskoristiti sansu koja ce mu se , najvjerovatnije, pruziti nakon ovih utakmica kada ostvari neki pristojan transfer.
nadam se da se opametio i da ce iskoristiti sansu koja ce mu se , najvjerovatnije, pruziti nakon ovih utakmica kada ostvari neki pristojan transfer.
Sent from my Commodore 64
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To ga je i u Njemackom sjebalo, ali sada mi djeluje malo zreliji, jos da poradi na fizickoj spremi bio bi strasan igrac.LBJ MVP je napisao/la:Ćiro je jednom pozvao Saida i nikad više,iz Ćirinih izjava se između redova moglo pročitati da se dugo nije susreo sa uobraženijim igračom.
legenda reala je napisao/la:Jedini Said u repku ostali ne moguKonfucije je napisao/la:Sesara i Saida u repku.kakav svraka i vranjesi....![]()
Hairlija jesi ti ???
Kad smo ja i ti ovdje falili Saida a ljudi ga ismijavali![]()
Nadam se da hare odobrava ove pozive u nacionalne timove Saidu i Asmiru![]()
Daj sredi s Bektom nek nam osposobi zapad.

Zadnja izmjena: Konfucije, dana/u 27 jul 2012, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- legenda reala
- Kontakt:
Jel bolje da zadnjih 25 minuta uđe Said ili Darko Maletićnihco je napisao/la:nije tu jos niko za reprezentacije, huseinovic ima ,i uvijek je imao, potencijal ali jos kondicije i ozbiljnosti do poziva.

Ma znam baKonfucije je napisao/la: legendo taj sam.
Daj sredi s Bektom nek nam osposobi zapad.
Inace Bekto mi je rodjak,samo sto ga nikad nisam upozn'o.
Njegov dedo rahmetli ukopan u mezarju moje porodice.

Jesi vidio papka Veležu pravi stadion a mi nemamo para za Evropu u rukometu

Nisam ni ja nikad u životu ga vidio, a vala i rijetki su nemoguće ga je i sresti

Vidi s neno#4 on je njegov jaran pa nek on mu kaže

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
je.bi ga, nisam ja pozvao maletica !legenda reala je napisao/la:Jel bolje da zadnjih 25 minuta uđe Said ili Darko Maletićnihco je napisao/la:nije tu jos niko za reprezentacije, huseinovic ima ,i uvijek je imao, potencijal ali jos kondicije i ozbiljnosti do poziva.
nadam se da se opametio i da ce iskoristiti sansu koja ce mu se , najvjerovatnije, pruziti nakon ovih utakmica kada ostvari neki pristojan transfer.![]()
bolji je on , i potrebniji, od pola susicevih pulena ali to vise govori o selektoru nego o njemu i ne cini materijalom za reprezentaciju. mora se jos potruditi.
Sent from my Commodore 64
Ne yebite buva,pogotovo ti @nihcudine zar uvijek moras biti najgori od sve djecenihco je napisao/la:je.bi ga, nisam ja pozvao maletica !legenda reala je napisao/la:Jel bolje da zadnjih 25 minuta uđe Said ili Darko Maletićnihco je napisao/la:nije tu jos niko za reprezentacije, huseinovic ima ,i uvijek je imao, potencijal ali jos kondicije i ozbiljnosti do poziva.
nadam se da se opametio i da ce iskoristiti sansu koja ce mu se , najvjerovatnije, pruziti nakon ovih utakmica kada ostvari neki pristojan transfer.![]()
bolji je on , i potrebniji, od pola susicevih pulena ali to vise govori o selektoru nego o njemu i ne cini materijalom za reprezentaciju. mora se jos potruditi.

A sad je opet znalac i legenda.
Susic vec ima jednog Saida ili ti starijeg brata.Talenta koliko hoces,ali reda,rada,i discipline nigdje.
Said ima znanje,zato je i bio u Werderu,ali isto tako nema ama bas nikakve discipline i samoodricanja,kad se iz BL vrati u PL pametnom dovoljno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Uh, sad ce biti: Torlaka zvati, Husejnovica u prvih 11... Nemojte odmah smarati teme glupostima..
De ba nikog od ovih ne treba zvat' . Igraci iz PL nemaju snage da odigraju 90min u 1 pretkolu uefa lige protiv konobara, a da za repku igraju
Sreca pa ce Said negdje otic', pa ako tamo bude standardan onda ga zvat' ako ne nista..Ovo ostalo daleko od repke, jedino mali suljic za mladu i to je to..

Sreca pa ce Said negdje otic', pa ako tamo bude standardan onda ga zvat' ako ne nista..Ovo ostalo daleko od repke, jedino mali suljic za mladu i to je to..
Said je bio u Werderu, ima kvalitet, to je dokazao i noćas. Ali mislim da on treba poraditi jos na fizičkoj spremi, skinuti barem 5kg, malo guzove stesati, i onda bi bio igrač za repku.
Said je dobar igrač al se čak i na TV jasno vidi da je debel. Ima tu minimum 15 kg viška.
I sa 15 kila viska protutnja ko brzi.Batko je napisao/la:Said je dobar igrač al se čak i na TV jasno vidi da je debel. Ima tu minimum 15 kg viška.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa jeste.harishp je napisao/la:I sa 15 kila viska protutnja ko brzi.Batko je napisao/la:Said je dobar igrač al se čak i na TV jasno vidi da je debel. Ima tu minimum 15 kg viška.
Al sjeti se prije 3-4 godine, ono malo što je igrao u Werderu, bio je među najbržim igračima.
Kad bi skinuo 15 kg on bi bio jako brz.
Ali u duelima bi izgubio onu stabilnost na nogama koju fakat ima.Batko je napisao/la:Pa jeste.harishp je napisao/la:I sa 15 kila viska protutnja ko brzi.Batko je napisao/la:Said je dobar igrač al se čak i na TV jasno vidi da je debel. Ima tu minimum 15 kg viška.
Al sjeti se prije 3-4 godine, ono malo što je igrao u Werderu, bio je među najbržim igračima.
Kad bi skinuo 15 kg on bi bio jako brz.
Pa Maradona je vazda bio ko burence,lakse ga preskociti bilo nego zaobici.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu