BH klubovi u Evropi 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Crveni Barun
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 2012/13

Post Postao/la Crveni Barun » 26 jul 2012, 22:48

za sad bh klubovi isprali surovu realnost i oba nakon zaostataka u prvoj utakmici stigli do pozitivnog rezultata široki nakon 1:0 izjednačio na 1:1 sad produžeci sarajevo vodi 3:1 8-) ... mogla bi ona naša kluba u 3 kolo :D
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 26 jul 2012, 23:09

fredi je napisao/la:
Hellas je napisao/la:Bruka. Sreca Sarajevo je tu da cuva cast BiH fudbala i spasava koeficijent.
a sta cemo ako sarajevo sutra izgubi 5:0?
A sta cemo ako ne izgubi :twisted:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 jul 2012, 23:20

FK SARAJEVO najbolji bosanskohercegovacki klub u Evropi :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
15.10 - 15.06 ...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jul 2012, 23:21

skyisthelimit je napisao/la:FK SARAJEVO najbolji bosanskohercegovacki klub u Evropi :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
realno gledajuci jest :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 jul 2012, 23:25

Prije pocetka 2 pretkola od Sarajva se najmanje ocekivalo, a jedino prodje.
Svaka cast kapa do poda , imate otvoren put za play off protiv Crnogoraca ste favoriti a na oprez poziva Borac i njegovo ispadanje.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 26 jul 2012, 23:25

astra1922 je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:FK SARAJEVO najbolji bosanskohercegovacki klub u Evropi :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

zavisi od kad se mjere uspjesi
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jul 2012, 23:27

Svaka cast komsijama. ;)

Ali zna se ko dominira u PL. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 jul 2012, 23:27

gavran je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:

zavisi od kad se mjere uspjesi
Zasto mjeris uspjehe ove godine su najbolji i to je to.
Do kad cemo mi samo gledat istoriju i iza sebe ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 jul 2012, 23:28

Elegant je napisao/la: Ali zna se ko dominira u PL. 8-)
Arsenal ? :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 26 jul 2012, 23:29

Sarajevo ima dobru priliku da nešto napravi.U prvom redu zbog trenera Jovića koji zna igrati europske utakmice.On je sa Zrinjskim u Mostaru dobijao ekipe koje su miljama ispred nas po proračunu i organizaciji kluba (Slovan,Tobol itd) igrao egal sa Bragom i Odenseom i mislim da su ovi bugari u toj klasi i ne bi me iznenadila pobjeda Sarajeva.
Na žalost Široki ne stoji dobro i to sam napisao prije prve tekme na Pecari.Nadam se da su se malo posložili jer oni su sigurno bolji od iraca ali nešto ne štima u ovoj ekipi a to je po meni prije svega trener.Nadam se da će bar netko proći u drugi krug.[/u

Opet sam pogodio što se tiče naših klubova.sarajevo me nije iznenadilo a žao mi je zbog Širokog , i dalje tvrdim da su oni za klasu bolji od iraca ali izgleda da kod njih nešto ne štima na relaciji igrači-trener-uprava.Koliko sam upratio Sarajevo ide na Zetu i ima veliku priliku ali ako pristup bude kao protiv bugara.Ako bude 1 % opuštanja teško će proći crnogorce.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 jul 2012, 23:33

Sarajevo ima ogromnu šansu, se're ih ždrijeb maksimalno... joj kad se Rosenborg zaleti u playoffu. :D

Poziv Gradu, Kantonu, Federaciji, Republici, EU komisiji, stavite prave sjedalice na stadion, ne sramotite nas više.

Na Široki se mogu samo slika
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 26 jul 2012, 23:38

Bravo za Sarajevo, ostaje tuga za Sirokim. Na kraju se ispostavilo da je ispadanje rezultat loseg ulaska i podcjenjivanja protivnika u prvoj utakmici. Svim klubovima iz BiH, Hrvatske, Srbije i okolice bi preporucio da se ugledaju na Slaven Belupo. To je po meni jedini klub s ovih prostora koji nikad nikog nije podcjenio i zato ovim smijesnim klubovima i napuni mrezu do vrha, recimo da su dvomec u 2.predkolu dobili s 10-2. Sarajevo je pokazalo ono sto se znalo i prije, jedini su BH klub koji ima ono nesto, onaj inat s kojim ce izbacit jaceg i castitke na tomu, play off je pred vratima, samo bez podcjenjivanja, banjalucku reprizu ne zelimo gledat. Ima i u play off-u prolaznih timova, al samo lagano, prvo Zetu arhivirat. Nisu oni neki bauk, al mogu rec da nisu ni tako lagan protivnik, jer su u Europi solidni, a ovu sezonu su izbacili dobre timove, no Sarajevo mora iskoristit priliku. Evo njihve europske povijesti, barem tako wikipedija kaze. Prvi put su igrali u sezoni 2007./08. u LP i izbacili Kaunas pobjedivsi 3-1 i izgubivsi 3-2, u 2.predkolu ih je dobio Gl.Rangers s 2-0 i 1-0. Sezonu poslije si ispali u EL od Interbloocka s 1-1 i 1-0, a godinu kasnije s Daciom su presudili golovi u gostima 1-1 i 0-0. Proslu sezonu jaci je bio Spartak Trnava, no Zeta je dobila jedan mec s 2-1, u drugom je porazena s 3-0. Ovu sezonu su odlicni, izbacili su Pyunika koji je i Dinama namucio prije par sezona, bilo je 2-1 za Armence i 3-0 za Zetu. U drugom predkolu su porazeni od Finskog JJK s 3-2 iako su u 2 navrata i vodili, no danas su kuci dobili 1-0 i to je bilo dovoljno za prolaz. Uopce nisu kanta za napucavanje, al su sjajna prilika, samo bez podcjenjivanja.

EDIT: Samo bi jos napomenuo da su Bugari vec sad ostali bez svih predstavnika u Europi. Zavrsili su sezonu sa krasnih 0.750 koeficijenta :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 jul 2012, 00:01

dje je onaj sto je reko da ce sarajevo ispast :lol: :lol: 8-)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jul 2012, 01:45

http://www.****.bg/****

Evo šta Bugari misle o igrama njihovih timova u Evropi ove sezone. Nisam neki stručnjak za bugarski jezik, ali komentari su otprilike kao da recimo naši timovi ispadnu od lihtenštajnskih timova :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jul 2012, 04:49

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:http://www.****.bg/****

Evo šta Bugari misle o igrama njihovih timova u Evropi ove sezone. Nisam neki stručnjak za bugarski jezik, ali komentari su otprilike kao da recimo naši timovi ispadnu od lihtenštajnskih timova :lol:
Kaj janezi pisu?
Cetiri kluba su im ispala vec u drugom kolu to bi cak i za nas bila sramota.Jos kad se zna da su ti klubovi u dosta navrata igrali i grupno takmicenje u Evropi a uopste ne podcjenjuju protivnike kako ti to hoces da docaras moj ti @opsajd.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

High

Post Postao/la High » 27 jul 2012, 05:06

Kao što sam i mislio, svi ispadoše osim Sarajeva. Toliko o vašim ambicijama i strašnim ekipama, čovjek nekad baš usere i pretjera što se tiče prognoza i očekivanja. Kone nisu mogle parirati najboljoj ekipi iz Slovenije, gdje je konkurencija za trofeje znatno veća nego kod nas, gdje su neke stvari bolje tamo nego ovdje, gdje je kvalitet liga neuporediv. Ona prva tekma tamo ih je zeznula, Bog zna šta bi bilo da niste primili onaj četvrti gol, ako ništa. Ali eto, bilo i prošlo. Banjalučani kao i uvijek, nekako opušteno ulaze u utakmice EL i LP, nikad da čvrsto pristupe tekmi i prođu dalje, i nemaju neki motiv. Lištica se okliznula, dabogda im tako svaki put bilo. Naše Saraj'vo prošlo, meni ništa više i ne treba. Zajebaše vas viršle i kobasice opet, giganti moji : )
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 jul 2012, 09:03

Bravo Sarajevo, svaka cast na dostojnom predstavljanju drzave, sto se ne moze reci za ostale BH ekipe.
Nadam se da se prolazi i Zeta i da cemo svi zajedno uzivati u play off tekmama.

Sarajevo je naucilo iz Zeljnih tekmi sa janezima, i uspjesno primjenilo na terenu, nisu psihicki pali, odlicno su otvorili tekmu, digli se nakon sramotnog penala.

Sada se vidi opravdanost sto se cekalo par dana za licencu jer da nije nje bilo, ovo bi bila najgora sezona za BH fudbal u europskih takmicenjma nakon 96.

Ovi sto se izvlace na teren, uslove, svlacionice i ostalo, trebaju se dobro pokriti usima, jer su pitari sinoc pokazali kako se srcem moze izbaciti kvalitetniji protivnik.
Zeljo je to isto uradio Serifu prosle godine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 27 jul 2012, 09:05

High je napisao/la:Kao što sam i mislio, svi ispadoše osim Sarajeva. Toliko o vašim ambicijama i strašnim ekipama, čovjek nekad baš usere i pretjera što se tiče prognoza i očekivanja. Kone nisu mogle parirati najboljoj ekipi iz Slovenije, gdje je konkurencija za trofeje znatno veća nego kod nas, gdje su neke stvari bolje tamo nego ovdje, gdje je kvalitet liga neuporediv. Ona prva tekma tamo ih je zeznula, Bog zna šta bi bilo da niste primili onaj četvrti gol, ako ništa. Ali eto, bilo i prošlo. Banjalučani kao i uvijek, nekako opušteno ulaze u utakmice EL i LP, nikad da čvrsto pristupe tekmi i prođu dalje, i nemaju neki motiv. Lištica se okliznula, dabogda im tako svaki put bilo. Naše Saraj'vo prošlo, meni ništa više i ne treba. Zajebaše vas viršle i kobasice opet, giganti moji : )
Ovaj prolaz ce vas dobro kostati u Ligi, al' et'.... Al' opet je bolje igrati sto vise utakmica u Europi.....
Fino ste odradili posao sinoc protiv Bugara i uhvatili ih na foru kao mi Serifa prosle god.tj. na neuigranost i prosli iako su ljudi dosta kvalitetniji i da se igra za recimo 2-3 mjeseca ispusili bi kao sto bi i mi prosle god iako smo prosli.....
Al' nije da umanjujem vas uspjeh koji je za ovu drzavu veliki....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 27 jul 2012, 09:09

Hypnose je napisao/la:
High je napisao/la:Kao što sam i mislio, svi ispadoše osim Sarajeva. Toliko o vašim ambicijama i strašnim ekipama, čovjek nekad baš usere i pretjera što se tiče prognoza i očekivanja. Kone nisu mogle parirati najboljoj ekipi iz Slovenije, gdje je konkurencija za trofeje znatno veća nego kod nas, gdje su neke stvari bolje tamo nego ovdje, gdje je kvalitet liga neuporediv. Ona prva tekma tamo ih je zeznula, Bog zna šta bi bilo da niste primili onaj četvrti gol, ako ništa. Ali eto, bilo i prošlo. Banjalučani kao i uvijek, nekako opušteno ulaze u utakmice EL i LP, nikad da čvrsto pristupe tekmi i prođu dalje, i nemaju neki motiv. Lištica se okliznula, dabogda im tako svaki put bilo. Naše Saraj'vo prošlo, meni ništa više i ne treba. Zajebaše vas viršle i kobasice opet, giganti moji : )
Ovaj prolaz ce vas dobro kostati u Ligi, al' et'.... Al' opet je bolje igrati sto vise utakmica u Europi.....
Fino ste odradili posao sinoc protiv Bugara i uhvatili ih na foru kao mi Serifa prosle god.tj. na neuigranost i prosli iako su ljudi dosta kvalitetniji i da se igra za recimo 2-3 mjeseca ispusili bi kao sto bi i mi prosle god iako smo prosli.....
Vuna je vuna, a ljubomora cudo, cuj kostati nas u ligi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ovim prolazom i sljedećim ako Bog da zaradit ćemo više nego kroz cijelu fildžan ligu 8-)
U novi boj...

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 27 jul 2012, 09:14

powerplay je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:
Vuna je vuna, a ljubomora cudo, cuj kostati nas u ligi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ovim prolazom i sljedećim ako Bog da zaradit ćemo više nego kroz cijelu fildžan ligu 8-)
Pod ovim kostat zna se sta msm....
Dobro ce te kaskati odmah na pocetku za nekim klubovima a i svakako ste slabiji od Zelje i ne mozete napasti titulu i bez tog kaskanja pa ne bi vam valjalo kaskati za Borcem, Olimpicom i SIrokim... Ovi ostali svakako i nisu vrijedni pomena i jaci ste od njih.....
A sto se tice para, vi ste prosli a opet ste zaradili manje para od Zelje koji se obrukao i zaradit ce te manje osim u slucaju ulaska u Play OFF.......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.