Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Mozda sto nismo uspjeli ni da se plasiramo na proslo da nije bilo prosirenja? Ili to sto smo prije toga zadnji put ucestvovali u Srbiji 2005. godine.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Tako je Neno,nabij svima na nos kad momci budu ispred Rumunije i Holandijeneno#4 je napisao/la:Pocele su uvrede, neka neka.
Kako cu da se smijem negdje tamo u septembru kad budemo slavili plasman u Sloveniju.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma ti samo nastavljas da dominiras sa svojim komentarima. Ne moze te niko uvjeriti u suprotno, ja ni ne pokusavam. Kakvi god smo, ova reprezentacija je bila na mnogo mnogo velikih takmicenja, dok fudbalska i rukometna nisu nigdje. To treba cijeniti.LBJ MVP je napisao/la:Tako je Neno,nabij svima na nos kad momci budu ispred Rumunije i Holandijeneno#4 je napisao/la:Pocele su uvrede, neka neka.
Kako cu da se smijem negdje tamo u septembru kad budemo slavili plasman u Sloveniju.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa i u Sloveniji ce bit isto k'o na zadnjem? Il' su opet smanjili?
Nego, mozel' ovaj nas Amerikanac tricu pucat? Jel' suter? Vidim Naletilic ne moze tablu pogodit, pa bar da jednog imamo, a vise mi lici na tip igraca - Rajon Rondo
Nego, mozel' ovaj nas Amerikanac tricu pucat? Jel' suter? Vidim Naletilic ne moze tablu pogodit, pa bar da jednog imamo, a vise mi lici na tip igraca - Rajon Rondo

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
44-35 gubimo nadajmo se da ce biti bolje u nastavku..... 

Ko su najbolji, a ko najlosiji kod nas u prvom?
MI nismo nikakva velesila u kosarci (ni u vecini sportova) i tako treba da se ponasamo! ja vidim veliku razliku u ponasanju na terenu i to je bitno! bitne su ovakve utakmice da se neke stvari odklone i da se to lijepo poslozi, vjerujem 100% da ce to Aco odraditi super, jer covjek za razliku od drugih selektora zna svoj POSAO

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Najbolji Đedovic daleko. Cini mi se dvocifren broj poena... Ostali nista.Kuko je napisao/la:Ko su najbolji, a ko najlosiji kod nas u prvom?
Roger Federer the greatest of all time!
i ako gubimo na poluvremenu sa 9 razlike ja sam zadovoljan.Doduse Sinanovic je bukva u pravom smislu te rijeci,Kiki izvrsno kaznjava s distance,Wright koristi mozak,Mirza i Niho standardno najbolji,ali Mitrovic me brine ljudi...Cini mi se ovako na prvi pogled,da je Diego Kapelan bolji od njega 2x...alii necu nista da tvrdim,jos uvijek je rano za takvo nesto.....aacoooo gigant...
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
Kako losa odbrana majko draga :S
Odbrana namje uzasna.58-50 i bacanje jedno za nas-
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Acina filozofija kosarke je na kos vise. Ne ocekujte da ovo reprezezentacija igra neku odbranu. Nadam se da ste u ovoj kontri vidjelo sta pricam za Wrighta.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
jesi vidio prvo bacanjeneno#4 je napisao/la:Acina filozofija kosarke je na kos vise. Ne ocekujte da ovo reprezezentacija igra neku odbranu. Nadam se da ste u ovoj kontri vidjelo sta pricam za Wrighta.

*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
KOji je rezultat nesto mi zatrza na kraju ne vidi
Mozemo mi ovo uzeti 2 je razlike.Meni se Amerikanac svidja,mislim da samo treba ostalimalo da ga uprate.Da se bolje krecu Zack bi imao ciste asistencije.Ocito je da imamo za sad 2 jako dobra igraca.Niohad je puno bolji nego sto je dosad bio.Mirza standardan.Njih 2 nas drze,ali volio bih a jos neko proradi.Zao mi sto ovaj Mitrovic napravi brzo faule,bas me zanima hoce li biti nesto od njega
VOLIM TE ZELJO
64-62 pocinje zadnja
Zabari tri trojke vise, skokovi nasi. Fino smo se digli poslije poluvremena. Napadacki smo lijepi za gledati:). Samo jos malo defence popraviti...
Ovi Hercegovci su nam stvarno pojacanja ...
Ovi Hercegovci su nam stvarno pojacanja ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 26 jul 2012, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
neno#4 je napisao/la:Acina filozofija kosarke je na kos vise. Ne ocekujte da ovo reprezezentacija igra neku odbranu. Nadam se da ste u ovoj kontri vidjelo sta pricam za Wrighta.
fakat kako otrci kontru i baci iza leda loptu od tablu kos faul

djedovic 23 kikanovic 16 teletovic 14 poena
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
na kraju trece 64-62 i evo sad 7-0 prave talijani, ubise nas tricama!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.