FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odigramo li dobro utakmicu protiv Levskog i potvrde li pojedinci kvalitet mogli bi mi dobro zaraditi,pa i u slucaju neprolaska.Ali ipak vjerujem u nasu ekipu i ako Bog da samo pobjeda od 2-0 dolazi u obzir!
oce'l bit igdje stream sunce vam kalajsano ????? 

- Sarajevo29
- Kontakt:
knabs je napisao/la:oce'l bit igdje stream sunce vam kalajsano ?????
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
eto
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
hvala lipo..Sarajevo29 je napisao/la:knabs je napisao/la:oce'l bit igdje stream sunce vam kalajsano ?????
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
eto
Sretno vam veceras. 

- ZlatnaDolina
ZlatnaDolina je napisao/la:Navijaci Levskog ce biti podijeljeni na dva dijela radi lakseg cuvanja, i sve do pocetka utakmice boravit ce na periferiji Sarajeva slicno kao i sa Hordama u Sofiji, tek sat vremena prije pocetka utakmice bit ce se sprovedeni do stadiona Koševo, bit ce nemoguce i pomisliti napraviti neki belaj ili eksces tako da okrenite se Sarajevu, tribinama i navijanju nema fajde vjerujte![]()
Sretno komšije !! osvjetlajte obraz grada i pokazite Bosanski ponos i inat !!
16:43
"Ipak, kako SportSport.ba saznaje iz izvora u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, bugarski navijači neće ulaziti u Sarajevo sve do početka utakmice.
Bugari će uz policijsku pratnju nešto prije početka večerašnjeg susreta između Sarajeva i Levskog biti ispraćeni direktno na tribinu stadiona "Asim Ferhatović Hase" na Koševu, bez ikakve mogućnosti kontakta sa navijačima Sarajeva. "

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
" onclick="window.open(this.href);return false;
samo hrabro momci

- gradinaARNEL
- Kontakt:
JE*EM LEVSKI JE*EM SOFIJU
hordasi pokazi te im sta znaci bosanska atmosfera na stadionu
sretno vcrs
hordasi pokazi te im sta znaci bosanska atmosfera na stadionu
sretno vcrs
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik
Samo Gradina , samo Srebrenik
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ovaj @Zlatna Dolina neki dan govorio da mu je tetak u mupu pa sad on pustite se price ba.
Sretno Sarajevo da veceras prodje.

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
[quote="Emir ZENICA"]Ovaj @Zlatna Dolina neki dan govorio da mu je tetak u mupu pa sad on pustite se price ba.
Uzelo ga u MUP ovo dana

Uzelo ga u MUP ovo dana

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba iz granične policije Bosne i Hercegovine, 290 navijača Levskog iz Sofije prije desetak minuta ušlo je u BiH na graničnom prelazu u Višegradu.
CHELSEA U SRCU
malo ih je puno HAHAHAHAgracanica je napisao/la:Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba iz granične policije Bosne i Hercegovine, 290 navijača Levskog iz Sofije prije desetak minuta ušlo je u BiH na graničnom prelazu u Višegradu.

Sretno komšije. (:
Another hero - another mindless crime.
Obzirom da sam zbog vas fasovao 7 dana u banovicima,tj zbog navijaca Levskog,haj onda razbite ih na terenu makar
Sretno veceras

VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
KAMAAN KOMŠIJEE !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Nista mi se ne svidja ova atmosfera opste ujedinjenosti..plus neka euforija kod raje.
Sve mi mirise na onu atmosferu pred Portugal...ne daj Boze da isti ishod bude

Sve mi mirise na onu atmosferu pred Portugal...ne daj Boze da isti ishod bude

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sretno, da ih pregazite 3:0, pa da neko prodje vise napokon u tu grupnu fazu evropske lige...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Sretno vam momci veceras i da prodjete ove "GANACI"...Neka gori veceras...
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- el-fighter
- Kontakt:
Ajde Sarajlije, osvjetlajte obraz glavnog grada. Ako iko moze daleko dogurati u Evropi, onda je to Sarajevo. Kad se samo sjetim Cluja, sav se "nakostrijesim". Ako veceras ponovite igru iz prve utakmice, uvjeren sam da mozete proci dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ako Sarajevo prođe, što se iskreno nadam, kad je na rasporedu utakmica sa Zetom?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, boki86 i 72 gosta.