FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Direkt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Direkt » 26 jul 2012, 15:14

Bravo Acoo .. ;)

Svi satro neki strucnjaci, svi nesta znaju. Nervira me sto svi nesta pametuju i pricaju sta treba i sta je trebalo. Pa nije Šef levat lik da ne zna u cemu je problem. Za onaj poraz se ne moze okriviti NIKO, znaci ama bas niko.
Nismo imali srece, limitiranost pojedinih igraca "koji nikad nece nauciti".
Ponavljam, nije Šef levat lik, i vecina vas nije kompetentna da daje neke analize. Kazu trebao se Bekric ranije uvesti. I ja sam bio tog misljenja, ali ako ga ŠEF nije uveo znaci da je U PRAVU ! Kako on kaze tako je najBolje, sigurno ima razlog za sve, i sve sto radi je za dobrobit kluba.
Dok bude dobrih rezultata u nasoj ligi ja sam uvijek uz Šefa, a za evrope treba dosta strpljenja, novca itd, itd..

Never forget Srebrenica !
Šefe uz tebe smo, jer si ti Željo.
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 26 jul 2012, 15:15

mi i da nismo izgubili u mariboru mi bi ispali a sto se tice amara i taktike postavljam pitanje kriticarima kaok je amar uzeo tolike trofeje ako je toliko los takticar i na kraju sve utakmice sto smo izgubili u evropi smo igrali sa protivnicima koji imaju bolji koefcijent i samim tim bolji status u uefi i kod sudija

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 jul 2012, 15:20

aleksandar_veliki je napisao/la:Nego, gdje se pogrijesilo u pripremi utakmice, odnosno sta je pogrijesio sef struke. Ne kontam nikako, pa eto molim vas, inace, fenomenalne fudbalske strucnjake sa svim mogucim diplomama i usput bogate igracke karijere, da objasnite u cemu se pogrijesilo. Mozda Zeba - Bekric, ili mozda - Guso Antolovic, pa hajde onako realno koji bi vi sastav izveli u prvoj tekmi i sta biste mijenjali nakon prvih 45 minuta u Mariboru.
U sastavu manje vise al greska je pristup utakmici, ubijes igrace pricom da su nula da im treba da se poklopi milion stvari i eto kao vecina se poklopila i opet debakl.
Sad ce me svi napast al, tako je ne mozes ici na jaceg od sebe skinutih gaca, a nasi su igraci upravo to uradili.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

gambleSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la gambleSarajevo » 26 jul 2012, 15:22

sreca je napisao/la:mi i da nismo izgubili u mariboru mi bi ispali a sto se tice amara i taktike postavljam pitanje kriticarima kaok je amar uzeo tolike trofeje ako je toliko los takticar i na kraju sve utakmice sto smo izgubili u evropi smo igrali sa protivnicima koji imaju bolji koefcijent i samim tim bolji status u uefi i kod sudija
kakve veze imaju trofeji s ovim dvomecom?
jel neko napisao da je za odlazak amara,znas li sta je to kritika?
1921

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 26 jul 2012, 15:27

propuh je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Nego, gdje se pogrijesilo u pripremi utakmice, odnosno sta je pogrijesio sef struke. Ne kontam nikako, pa eto molim vas, inace, fenomenalne fudbalske strucnjake sa svim mogucim diplomama i usput bogate igracke karijere, da objasnite u cemu se pogrijesilo. Mozda Zeba - Bekric, ili mozda - Guso Antolovic, pa hajde onako realno koji bi vi sastav izveli u prvoj tekmi i sta biste mijenjali nakon prvih 45 minuta u Mariboru.
U sastavu manje vise al greska je pristup utakmici, ubijes igrace pricom da su nula da im treba da se poklopi milion stvari i eto kao vecina se poklopila i opet debakl.
Sad ce me svi napast al, tako je ne mozes ici na jaceg od sebe skinutih gaca, a nasi su igraci upravo to uradili.
pa osim ih ubija tom pricom u pl ligi pa uzimaju trofeje i ne primaju gol dvadesetak utakmica

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 26 jul 2012, 15:32

ja se slazem sa nekim misljenjima da je borac imao bolji tim kada je ispadao iz lige,nego ove sezone kad smo bili treci,ili u ovoj sezoni koja sad starta....takodje mislim da je zeljo bolje igrao sa onom generacijom baotica,cocalica,mulalica,bekrica,stilica.jahica,dialibe nego sto igra danas....isto tako mislim da bi ta generacija bolje prosla u evropi nego sto zeljo prolazi u zadnje tri godine,bez obzira sto je u onoj cirkus domacinskoj ligi obezbjedjivala opstanak kolo prije kraja...

jedino sto se promjenilo su odnosi snaga u savezu,ligi,komitetu i sudijskoj organizaciji,gdje vise ni borac ni zeljo nisu ovce za sisanje,i ne dize nam se zastavica u vazduh cim predjemo centar na gostovanju....takodje,dosta postenije se sudi,ali mislim da je kompletna liga igracki neuporedivo slabija nego prije 5-10 godina,a vecina klubova je totalni odron.

ima li neko da se slaze sa mnom ili svi misle da je ranije bila katastrofa a da su zeljo,pa i borac sada procvjetali?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 jul 2012, 15:34

slikaslika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 jul 2012, 15:36

Jel to stvarno mislis,da ce prica,sta bi bilo,da je bilo i slicne,sta promjeniti,nece.makar si ti razuman,majka mu stara,treba gledati naprijed i kako sta bolje uraditi
Eto mozete li vi kao SS.ba makar pokrenuti incijativu,da se ova liga smanji na 12 ili jos bolje 10 klubova,probuditi malo svjest navijaca i gledalaca,gdje lezi problem,koji je prvi korak rjesavanja problema?
moje licno misljenje je da bi to bio pozitivan pomak,kad bi bilo vise jacih utakmica i vise bi raje dolazilo i ekipe bi nam bile jace i vise love u igri.mozda bi to bio pocetak neki...
znam da nije do nas sitne buranije,al eto moze se stvoriti makar taj neki medijski pritisak i pritisak navijaca,pa mozda paraziti iz saveza shvate da je sport bitniji od nacionalnog kljuca

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 jul 2012, 15:45

Armageddon2012 je napisao/la:ja se slazem sa nekim misljenjima da je borac imao bolji tim kada je ispadao iz lige,nego ove sezone kad smo bili treci,ili u ovoj sezoni koja sad starta....takodje mislim da je zeljo bolje igrao sa onom generacijom baotica,cocalica,mulalica,bekrica,stilica.jahica,dialibe nego sto igra danas....isto tako mislim da bi ta generacija bolje prosla u evropi nego sto zeljo prolazi u zadnje tri godine,bez obzira sto je u onoj cirkus domacinskoj ligi obezbjedjivala opstanak kolo prije kraja...

jedino sto se promjenilo su odnosi snaga u savezu,ligi,komitetu i sudijskoj organizaciji,gdje vise ni borac ni zeljo nisu ovce za sisanje,i ne dize nam se zastavica u vazduh cim predjemo centar na gostovanju....takodje,dosta postenije se sudi,ali mislim da je kompletna liga igracki neuporedivo slabija nego prije 5-10 godina,a vecina klubova je totalni odron.

ima li neko da se slaze sa mnom ili svi misle da je ranije bila katastrofa a da su zeljo,pa i borac sada procvjetali?
u pravu si vecinu,sto govoris,ali druze do fsrs je problem kad je smanjenje lige u pitanju,a to je kljuc svega,vidjet ce se to prije ili kasnije. zar ne bi bilo dobro igrati 20-30 jakih utakmica u sezoni umjesto dosadasnjih 10,eventualno 15?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 jul 2012, 15:46

Necu i ne zelim da ulazim u vasu problematiku,niti nekoga da kritikujem,ali me niko ne moze ubjediti da je
ovo bio Zeljin maksimum.Naprotiv,ovo je bio Zeljin minimum protiv Maribora,moglo se i moralo se vise.
F.K.SARAJEVO

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 26 jul 2012, 15:49

u pravu si vecinu,sto govoris,ali druze do fsrs je problem kad je smanjenje lige u pitanju,a to je kljuc svega,vidjet ce se to prije ili kasnije. zar ne bi bilo dobro igrati 20-30 jakih utakmica u sezoni umjesto dosadasnjih 10,eventualno 15?

pa naravno da bi,ali ajd budalama dokazi to...trazenje da rs ima toliko i toliko zagarantovanih mjesta svake sezone se kosi sa esencijalnom srzi sporta...

mada evo aco pise stalno da nije samo fsrs problem,vec da ni druga strana nije pretjerano zainteresovana za to..
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 jul 2012, 15:50

molotovljev je napisao/la:Necu i ne zelim da ulazim u vasu problematiku,niti nekoga da kritikujem,ali me niko ne moze ubjediti da je
ovo bio Zeljin maksimum.Naprotiv,ovo je bio Zeljin minimum protiv Maribora,moglo se i moralo se vise.
Sve ekipe u bih se boje velikih utakmica,zato sto ne igraju puno istih,smijem se zakleti da je derbi bio jaca tekma i bolja nego obije tekme s mariborom i da ste vi bolje odigrali u derbiju nego protiv levskog proslu

@armagedon-trebamo ih i mi i vi malo pritisnuti i natjerati,pri tome mislim na navijace i borca i sirokog i sarajeva i zelje i ostalih
nema druge

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 26 jul 2012, 15:56

Moze li neko objasniti ovaj problem oko ugovora sa bh. telecomom, iznos para i sl. mozda i Aco zna u detalje, znam otprilike u cemu je problem ali i ne sve u detalje :)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 26 jul 2012, 15:59

Svraka - Bekric, kratko i jasno! I to pocetkom drugog poluvremena u Mariboru.
Ovi sto nesto pisu za Zolotica zaboravljaju da je momku jedva 18 godina i da je odigrao sasvim korektno,cak i dobro.

P.S. Amar je i dalje Tito,ali je ovdje pogrijesio :!:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 26 jul 2012, 16:06

Nisi na ovo odgovorio:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Mozda sto je usao mrtvi Stanic, mozda sto je igrao mrtvi pijanac i pusac Jamak prije Bekrica :?: :?: :?: Treba kritikovati, Amar jeste pogrijesio u taktici, ali daleko od toga da i 1% mislim da treba doci neko drugi..
Uz to, ja mislim da je trebao Gušo braniti umjesto Antolovića. Da se razumijemo, nije Antolović kriv niti za jedan gol, ali mislim da bi obrana imala više sigurnosti kad znaju da je iza njih Adnan nego kad je debitant na golu Želje.

Ne mislim da je Zeba trebao van u Mariboru, već Svraka ili Jamak, a Bekrić in. Tako bi i Zeba imao više prostora. Isto tako, prva izmjena koju bih ja napravio na poluvremenu je Adilović van, a Bešlija unutra. Tako bi puno brži Selimović zaigrao u špicu, Mirso na krilu, a prostora za kontre je bilo sve do 3:1 koliko hoćeš.

To je samo moje mišljenje, a ne kritika Amaru. Njemu zamjeram baš ovo što je @Baja napisao, zašto Stanić?
NAPRIJED NARODE!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 jul 2012, 16:07

ev gledaj npr :
1 Željo
2 Sarajevo
3 Olimpic
4 Celik
5 Velez/Zvijezda/Travnik

6 Siroki
7 Zrinski
8 Gosk/Gradina

9 Borac
10 Rudar P
11 Slavija
12 Leotar/Radnik

s duznim postovanjem,i ovi pod 8 su tanki,al drze se u pl,ako neko zna jos koji hercegovacki tim koji je jaci i moze se nositi sa ostalim nabrojanim,slobodno nek napise

takodjer isto stoji i za 5,11,12

znaci bilo bi,za jace ekipe ,ako bi se igrao cetverokruzni sistem,otprilike 16 "slabijih" tekmi i 28 haman pa derbija :mrgreen:
umjesto dosadasnjih 10 jacih utakmica i 20 da se prosetas.

tabela je proizvoljna i nabrojani ravnopravno konkurisu za mjesta 5,8,11,12
nek se niko ne uvrijedi
i znam da nije tema,al ne znam gdje bi drugo diskutovao o ovome osim na najposjecenijoj temi

SMANJITI BROJ KLUBOVA U PL!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jul 2012, 16:18

Ja mislim da bi vrhunac bio kad bi ovi iz RS trazili "da njihovi klubovi obavezno moraju ici u evropu", svi se zalazu za skracenje oni za prosirenje, svi hoce napredak oni unazađuju konstantno.

Jednostavno neka se zajedno sa uefom pozovu klubovi i samo jedno pitanje "da ili ne" i neka svako snosi posljedice, po zaslugama formirati PL od 12 najjacih nebitno jesu li bosnjacki, srpski, hrvatski jer na kraju svi su bosasnskohercegovacki htjeli oni to ili ne. Sta ovi tripuju da su drzava kao oni neki "nebeski narod" njihova je zadnja.

Također ukinuti entitetske saveze i lige, jedan drzavni savez, i onda druga liga, treca, cetvrta ...itd.

1. PL BiH
2. Druga liga BIH
3. Treca
4. Cetvrta

LOGIKA 1 + 1 = 2 (u RS 3)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 26 jul 2012, 16:40

ZlatnaDolina je napisao/la:Moze li neko objasniti ovaj problem oko ugovora sa bh. telecomom, iznos para i sl. mozda i Aco zna u detalje, znam otprilike u cemu je problem ali i ne sve u detalje :)
Oni bi svakom klubu dali 50 000 KM i lopte neke ja mislim, a za uzvrat bi dobili sponzorstvo lige i sve sto ide sa time.. reklame, tv prava itd

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 jul 2012, 16:51

Elegant je napisao/la:Ja mislim da bi vrhunac bio kad bi ovi iz RS trazili "da njihovi klubovi obavezno moraju ici u evropu", svi se zalazu za skracenje oni za prosirenje, svi hoce napredak oni unazađuju konstantno.

Jednostavno neka se zajedno sa uefom pozovu klubovi i samo jedno pitanje "da ili ne" i neka svako snosi posljedice, po zaslugama formirati PL od 12 najjacih nebitno jesu li bosnjacki, srpski, hrvatski jer na kraju svi su bosasnskohercegovacki htjeli oni to ili ne. Sta ovi tripuju da su drzava kao oni neki "nebeski narod" njihova je zadnja.

Također ukinuti entitetske saveze i lige, jedan drzavni savez, i onda druga liga, treca, cetvrta ...itd.

1. PL BiH
2. Druga liga BIH
3. Treca
4. Cetvrta

LOGIKA 1 + 1 = 2 (u RS 3)
ma samo 12 najjacih,koji ce to izboriti na terenu,pa da onda sta ocekujemo kad odemo u evropu i onda kad se uzme titula,znace se na cemu si i kakvu ekipu imas
trebaju to pogurati i ovi portali i mediji i navijaci. nema nam druge

EDIT: i kad uzmes godisnju,znas da ces gledati po 2x na grbavici i sarajevo i borca i sirokog,pa nek mi neko kaze da ne bi bilo prodato makar 30% vise godisnjih i ne bi bilo makar 40% vise karti po utakmici nego inace
eto,svima su im u glavi samo pare,eto nacina da zarade

od 2 tekme bi se mogao isplatiti tak kvazi sponzorski ugovor,pa bi onda razmislili koliko para nude sponzori
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 26 jul 2012, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 jul 2012, 16:53

Azzurri je napisao/la:
ZlatnaDolina je napisao/la:Moze li neko objasniti ovaj problem oko ugovora sa bh. telecomom, iznos para i sl. mozda i Aco zna u detalje, znam otprilike u cemu je problem ali i ne sve u detalje :)
Oni bi svakom klubu dali 50 000 KM i lopte neke ja mislim, a za uzvrat bi dobili sponzorstvo lige i sve sto ide sa time.. reklame, tv prava itd
i te pare ne bi dobili kao pare :mrgreen: nego klubovi ne bi plaćali kotizaciju, kartone i ne znam još šta :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.