Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

red devil88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la red devil88 » 26 jul 2012, 00:41

Gusar1995 je napisao/la:postujem ja svacije misljenje , i ne gotivim ja Andersona koliko ti mislis , samo imam neko svoje videnje utakmice... imam osjecaj da vi pamtite samo lose iz utakmice, pa ni Valencija nije odigrao Bog zna sta pa ga niko ne kritikuje...s obzirom kakav je protivnik ,kako i sam kazes ,moze sebi priustiti te pogreske , a poredenje sa Scholesom je sasvim nerealno jer je Scholes najbolji centralni vezni ,ako ne svih vremena onda u posljednjih nekoliko godina...et toliko od mene sto se tice Andersona
Valencija za razliku od Andersona odigra vecinu utakmica na visokom nivou,a nisam ja poredio Andersona sa Scholsom nego kazem da je jadno da igrac koji je placen masne pare i koji trenira pored jednog od najboljih veznjaka ikada ne zna da doda kako treba A O DUGOM PASU DA NE GOVORIM.A da mi kazes da od Scholsa nije imo sta nauciti ne ide.

Jednostavno on nije klasa za United i nece nikad biti.
Glory Glory Man United !!! :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 26 jul 2012, 09:08

Tata, za koga ti navijaš?
-Za Liverpool sine.
-A je li Liverpool bolja od Uniteda?
-Naravno sine.
-Znači Liverpool ima više titula, jel' da tata?
-Ovaaj, pa ne baš. United ima preko 40 važnih, a Liverpool možda 38.
-Ali Liverpool je dala više reprezentativaca od Uniteda, zar ne tata?
-Ustvari, ne United je dao puno više reprezentativaca kroz povijest, a mnogo njih je igralo i za reprezentaciju svijeta!
-Ali Liverpool je dala najboljeg igrača i trenera?
-Pa, Ryan Giggs i Sir Matt Busby se smatraju najvećim trenerom i igračem koji su ikada igrali ili trenirali neki klub na ovim prostorima.
-Ali Liverpool je nanjela najveći poraz Unitedu od 4:1?
-Da to je istina, ali oni su Liverpool pobjedili 5-0.
-Ali većina Engleza ipak navija za Liverpool, zar ne tata?
-Pa, sine, po svim statistikama, za United navija oko 50% a za Liverpool 35%.
-Znači United ima više titula, bolji je klub, dao je više reprezentativaca i više ljudi navija za njega.
-Ali mi sigurno imamo ljepši stadion, zar ne tata?
-Pa, ne. Old Trafford je ipak najljepši stadion u Engleskoj i jedan od najljepših u Europi, dok je naš i sam znaš kako...
-Tata, a kako stojimo sa uspjesima u Europi?
-Pa sine, United ima 3 Lige prvaka, 1 UEFA Super Kup i 1 KPK, dok mi imamo 5 Ligi Prvaka.
-Ali nas ima više na utakmicama, jeli tata?
-Paaa ne, ove sezone Realu dolazi prosječno 75 000 ljudi na utakmice, a nama oko 30 000.
-Dobro tatice, ali zato je njihov grad puno veći pa ih zato i ima najviše!
-Ma ne sine, veći dio Manchestera zapravo navija za City.
-E tata, tata, oni sigurno iza sebe imaju sudačku organizaciju, REEF i propagandu?
-Zapravo sine, većina sudaca su ustvari navijači Liverpoola, o tome ti svjedoče razni nedosuđeni penali za United te mnogi neregularni golovi koje je postigao Liverpool…
-Čekaj da vidim da li sam te razumio tata, United je mnogo bolji od Liverpoola, dao je više poznatih igrača i trenera, stadion im je ljepši i bolji, ima više titula i uspjeha u Europi i u Španjolskoj, iza njih ne stoje sudci, ni REEF, ni propaganda, imaju više navijača i mnogo više puta su nas pobjedili.-
Pa, tako nekako sine.
-Ovaj, tata.... kupi ti meni ipak Unitedov dres!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 26 jul 2012, 10:26

Cartman je napisao/la:Stvarno ne bi volio uc u novu sezonu sa Bradyem kao jedinu zamjenu za Evru. Momak je brz, ali to je to meni se cini. Svakako je krilo, tako da ne vjerujem da je bas solidan u odbrani. Ako Evra bude zdrav kao i ranijih sezona nema problema, ali ako se povrijedi...
Takodjer,sto se tice odbrani,pravo je los..Nije ni cudo sto igra krilo ili napad.Trebali smo ostaviti Fabia,nisam siguran zasto je posudjen QPRu,po meni,skoro sve utakmice sto je igrao prosle sezone,bio je i vise nego solidan.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 26 jul 2012, 12:52

majestic24 je napisao/la:Tata, za koga ti navijaš?
-Za Liverpool sine.
-A je li Liverpool bolja od Uniteda?
-Naravno sine.
-Znači Liverpool ima više titula, jel' da tata?
-Ovaaj, pa ne baš. United ima preko 40 važnih, a Liverpool možda 38.
-Ali Liverpool je dala više reprezentativaca od Uniteda, zar ne tata?
-Ustvari, ne United je dao puno više reprezentativaca kroz povijest, a mnogo njih je igralo i za reprezentaciju svijeta!
-Ali Liverpool je dala najboljeg igrača i trenera?
-Pa, Ryan Giggs i Sir Matt Busby se smatraju najvećim trenerom i igračem koji su ikada igrali ili trenirali neki klub na ovim prostorima.
-Ali Liverpool je nanjela najveći poraz Unitedu od 4:1?
-Da to je istina, ali oni su Liverpool pobjedili 5-0.
-Ali većina Engleza ipak navija za Liverpool, zar ne tata?
-Pa, sine, po svim statistikama, za United navija oko 50% a za Liverpool 35%.
-Znači United ima više titula, bolji je klub, dao je više reprezentativaca i više ljudi navija za njega.
-Ali mi sigurno imamo ljepši stadion, zar ne tata?
-Pa, ne. Old Trafford je ipak najljepši stadion u Engleskoj i jedan od najljepših u Europi, dok je naš i sam znaš kako...
-Tata, a kako stojimo sa uspjesima u Europi?
-Pa sine, United ima 3 Lige prvaka, 1 UEFA Super Kup i 1 KPK, dok mi imamo 5 Ligi Prvaka.
-Ali nas ima više na utakmicama, jeli tata?
-Paaa ne, ove sezone Realu dolazi prosječno 75 000 ljudi na utakmice, a nama oko 30 000.
-Dobro tatice, ali zato je njihov grad puno veći pa ih zato i ima najviše!
-Ma ne sine, veći dio Manchestera zapravo navija za City.
-E tata, tata, oni sigurno iza sebe imaju sudačku organizaciju, REEF i propagandu?
-Zapravo sine, većina sudaca su ustvari navijači Liverpoola, o tome ti svjedoče razni nedosuđeni penali za United te mnogi neregularni golovi koje je postigao Liverpool…
-Čekaj da vidim da li sam te razumio tata, United je mnogo bolji od Liverpoola, dao je više poznatih igrača i trenera, stadion im je ljepši i bolji, ima više titula i uspjeha u Europi i u Španjolskoj, iza njih ne stoje sudci, ni REEF, ni propaganda, imaju više navijača i mnogo više puta su nas pobjedili.-
Pa, tako nekako sine.
-Ovaj, tata.... kupi ti meni ipak Unitedov dres!
Hahaahahahahha.Cuj vecina sudija navijaci Liverpoola i tome svjedoce mnogi nedosudjeni penali za United i mnogi neregularni golovi koje je postigao Liverpool.Definitivno prestajem pratit fudbal kad sam i ovo procitao.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jul 2012, 12:53

To je vic @tevezito, nisu bas ni sve plavuse toliko glupe, vjeruj. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 26 jul 2012, 12:54

Rooney88 je napisao/la:To je vic @tevezito, nisu bas ni sve plavuse toliko glupe, vjeruj. ;)
Citao sam ja ovo vise puta ali ovaj dio sa sudijama do sada nisam.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jul 2012, 12:56

tevezito je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:To je vic @tevezito, nisu bas ni sve plavuse toliko glupe, vjeruj. ;)
Fulas poentu, palis se na vic druze, glupo ti je to. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 26 jul 2012, 13:00

Rooney88 je napisao/la:
tevezito je napisao/la:
Fulas poentu, palis se na vic druze, glupo ti je to. ;)
Ja se uopste ne palim.Vecina ovog njegovog posta je tacna i ne moze se shvatiti kao vic i u pola tih tacnih informacija sto se tice trofeja posjecenosti itd se nasla jedna stvar koja bi kao trebala biti smijesna.Ali necemo vise o tome budi mi pozdravljen imat cemo kad raspravljat o bitnijim stvarima.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 26 jul 2012, 13:53

Pozdrav ljudstvo!

Jesu otisli Berbatov, Anderson i Nani :mrgreen: !?

Nista nisam pratio,.. Samo mi drug rece da je dosao Kagava, sto je jako dobro 8-) .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 26 jul 2012, 14:21

Valencia je napisao/la:Pozdrav ljudstvo!

Nista nisam pratio,.. Samo mi drug rece da je dosao Kagava, sto je jako dobro 8-) .
Ni jedan od navedenih, stigli su Kagawa i Nick Powell... ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 26 jul 2012, 14:22

Evo ga, evo ga. Ja se skoro za tebe raspitujem. Prelistaš nekoliko desetina stranica unazad i ponov(n)o si in. :mrgreen:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 26 jul 2012, 14:25

Nisu.Ali cini se da ce Berbatov otici,jedan od rijektih koji ne dobiva puno prilike na ovim pripremama,igrao je samo prvu utakmicu ( u kojoj je bio odlican).
Anderson nastavlja po starom,dosta los,barem na ovim pripremama,ima po jedno 10 pogresnih pasova po utakmici.
Nani ce vjerovatno ostati,mada se pricalo i o njegovom odlasku.
Pored kagawa (kao sto je Martex naveo) dosao je Nick powell,cini se kao dosta dobar mladi igrac,mada je jucer imao ko neku "malu povredu",pa se nadam ce sve biti u redu sa njim. :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jul 2012, 14:49

Ja kont`o banovao te @Monolog. :mrgreen:

Nani je jos tu, steta. :D Anderson takodjer, nedaj boze da od njega zavisimo. Berbin odlazak se jos povlaci po medijima i ima raznih nagadjanja ali nekako sam siguran da ce ostati.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 26 jul 2012, 15:10

Rooney88 je napisao/la: Ja kont`o banovao te @Monolog. :mrgreen:
.
Cuj Monolog, zar je on jos ziv :mrgreen: !? Zafrkane ove vrucine, jos kad popijes - gotov si :mrgreen: .

Treba Nanija utrpati Milanu. Sada su ranjeni odlaskom Ibrahimovica, sto sigurno zele zalijeciti jednim velikim imenom.

Anderson i neprecizna dodavanja... On se nikada nije prilagodio poziciji centralnog veznog. Zbog toga nije iskoristio ni 10% od velikog talenta. Steta.

Treba dovesti nekog na krilo i u vezni red.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 26 jul 2012, 15:45

Moze li iko pokusati dokuciti situaciju Berbatov ? Da li je stao na zulj Fergusonu pa mu ovaj unistava karijeru ili neko drugo logicno objasnjenje ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 26 jul 2012, 19:21

koga pratiti na twiterru a da ima veze sa unitedom (ne igrace, vec za informacije) ? Da li klub ima oficijalni twiterr profil ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 26 jul 2012, 19:24

neo je napisao/la:koga pratiti na twiterru a da ima veze sa unitedom (ne igrace, vec za informacije) ? Da li klub ima oficijalni twiterr profil ?
Klub nema oficijelni Twitter profil još uvijek.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 jul 2012, 19:26

Valencia je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: Ja kont`o banovao te @Monolog. :mrgreen:
.
Cuj Monolog, zar je on jos ziv :mrgreen: !? Zafrkane ove vrucine, jos kad popijes - gotov si :mrgreen: .

Treba Nanija utrpati Milanu. Sada su ranjeni odlaskom Ibrahimovica, sto sigurno zele zalijeciti jednim velikim imenom.

Anderson i neprecizna dodavanja... On se nikada nije prilagodio poziciji centralnog veznog. Zbog toga nije iskoristio ni 10% od velikog talenta. Steta.

Treba dovesti nekog na krilo i u vezni red.
Imaš ti Valencia tako običaj kada se praviš pametan pa pogriješiš da se kriješ i po nekoliko mjeseci u cilju da će to forumaši zaboraviti. Čekamo te na temama Cityija i Tootenhama, da nam objasniš kako je moguće uspon jednog a toliki pad drugog kluba. Sve naravno je bilo pogrešno protumačeno sa tvoje strane.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 26 jul 2012, 20:33

Giggs i Tomica večeras igraju pripremni meč na OT-u. :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 26 jul 2012, 20:56

Thunderstruck je napisao/la:Giggs i Tomica večeras igraju pripremni meč na OT-u. :D
Ryan Giggs tata igrice i Tom Cleverly nasljednik Paula Scholesa će da objasne neke stvari na ovoj Olimpijadi.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: UnitedWA i 11 gostiju.