Ma izrada ziva. Bio 4. pik na draftu prije dvije godine, i jedan je od najvecih bustova u skorije vrijeme. Ali sa njim je rizik minimalan, moez samo napredovat a ugovor mu istice za godinu. Bitno je da su utopili ugovor Warricka za pik prve runde i izbjegli preplacivanje Lopeza.golden je napisao/la:Evo sad sam pročitao Welsey Johnson.
Neam pojma o kakvom se igraču radi,valjal' čemu?![]()
Jesmol' jaki?
Moraju nekog back-up centra dovest. Jedini centar u ekipi trenutno je Gortat. Mada, ne bih se iznenadio da ta uloga prpadne i Frye-u. Ne vjerujem da ce vise dovoditi ikoga znacajnijeg.golden je napisao/la:Aham. Nije loš Lopez al' jbg. Puno očekujem od Beasley-a i Dragića ..Hoćel' još nekog dovoditi ili je to to
Ma nista od nejga u Phoenixu, jgb nije OKC luda da ga pusti. Ali fino je vidjeti da mladi igraci zele u Sunse. Prvo Gordon sad Hardengolden je napisao/la:Da bar hoće ubrzat proces pa da dođe već sad (kad bi moglo)
Hornetsi su izjednacili ponudu Sunsa za Gordona koji je silno zelio u Phoenix. Nije iskljucen ni trade za njega sljedeceg ljeta.golden je napisao/la:Jašta,ma doći će on![]()
A šta je sa Gordonom???
golden je napisao/la:Aham,znači sledeće godine ćemo biti znatno jači ..mada ni ovo nije loše,očekujem minimalno 5 mjesto
Odigracete bolje sigurno...ali 8o max. 7o mjesto...Dragic,Beasley,Scola,Gortat je veoma dobra ekipa ali ne i dovoljno dobra za PO-a...nemate sirinu u ekipi koju bi trebali ganjati kao jedna od manjih ekipa,nit imate All-Star igraca koji bi vam rjesavao utakmice kad treba...da vam je uspjelo dovodjenje Gordona to bi vec bila druga prica(ako bi bio zdrav naravno).golden je napisao/la:Ja sam to rekao navijačkisvjestan sam s kakvim igračima raspolažu druge ekipe a sa kakvim mi. Iskreno se nadam 7 mjestu... i mislim da možemo odigrati bolje nego prošle sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.