Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Evo jedan zanimljiv par:
Turnir u Bugarskoj,Bugarska-Poljska 2 2,20
Bugari na ovom turniru bez brace Ivanov,legende Todora Stoykova a novi Amerikanac Simmons se jucer prikljucio pa ne vjerujem da ce danas dobtii priliku zaigrati,jedini koji ima neko ime u Europi je Videnov,bivsi igrac Reala,Crvene Zvezde,Prokoma,Cajasola,trenutno igrac turskog Olina,uz njega glavnu rijec vode igraci koji igraju po Grckoj (Kostov),Makedoniji(Lilov),Madjarskoj(Nikolov)i domacem prvenstvu(Avramov) tako da ekipa i nije u nekom ekstra izdanje,jucer su izg od Turske 5 raz.....
Poljake predvodi NBA zvijezda Marcin Gortat,zatim Michal Ignierski,igrac koji je proslu sezonu nastupao za Nizni Novgorod pa zatim presao u Lokomotiv kuban,tu su jos Lukasz Koszarek koji je imao sjajnu sezonu u drugoplasiranoj ekipi poljske lige Trefl Sopotu,Berisha iz Anwila,Kulig iz Turowa,na klupi sjedi Aleš Pipan,igrali se vec dvije prijateljske utakm s Kinom,jednu dobili 2 raz,drugu izg pola koša.......jucer im je nedostajao Maciej Lampe,nemam informaciju da li ce danas igrati,Thomas Kelati se jos nije prikljucio ekipi,jucer ih je Ukrajina razbila 20 raz,mislim da bi danas mogla biti druga prica i da ce Gortat povuci suigrace do pobjede jer ga realno u Bugara nema ko cuvati,ako ga bude udvajali,izvana bi to trebali pospremitit dobri suteri za tri poena poput Ignierskog i Koszareka(ove sezone obojica oko 45 posto suta za tri poena).....opet u prijateljskim susretima je sve moguce pa kad vidim ovoliku kvota na ekipu koja je po imenima bolja,isplati se odigrati.......SRETNO......
Bugari na ovom turniru bez brace Ivanov,legende Todora Stoykova a novi Amerikanac Simmons se jucer prikljucio pa ne vjerujem da ce danas dobtii priliku zaigrati,jedini koji ima neko ime u Europi je Videnov,bivsi igrac Reala,Crvene Zvezde,Prokoma,Cajasola,trenutno igrac turskog Olina,uz njega glavnu rijec vode igraci koji igraju po Grckoj (Kostov),Makedoniji(Lilov),Madjarskoj(Nikolov)i domacem prvenstvu(Avramov) tako da ekipa i nije u nekom ekstra izdanje,jucer su izg od Turske 5 raz.....
Poljake predvodi NBA zvijezda Marcin Gortat,zatim Michal Ignierski,igrac koji je proslu sezonu nastupao za Nizni Novgorod pa zatim presao u Lokomotiv kuban,tu su jos Lukasz Koszarek koji je imao sjajnu sezonu u drugoplasiranoj ekipi poljske lige Trefl Sopotu,Berisha iz Anwila,Kulig iz Turowa,na klupi sjedi Aleš Pipan,igrali se vec dvije prijateljske utakm s Kinom,jednu dobili 2 raz,drugu izg pola koša.......jucer im je nedostajao Maciej Lampe,nemam informaciju da li ce danas igrati,Thomas Kelati se jos nije prikljucio ekipi,jucer ih je Ukrajina razbila 20 raz,mislim da bi danas mogla biti druga prica i da ce Gortat povuci suigrace do pobjede jer ga realno u Bugara nema ko cuvati,ako ga bude udvajali,izvana bi to trebali pospremitit dobri suteri za tri poena poput Ignierskog i Koszareka(ove sezone obojica oko 45 posto suta za tri poena).....opet u prijateljskim susretima je sve moguce pa kad vidim ovoliku kvota na ekipu koja je po imenima bolja,isplati se odigrati.......SRETNO......
OI Žene - Nogomet:
SAD - Francuska z2 @ 2,80
http://www.rezult" onclick="window.open(this.href);return false; ati.com/utakmica/OEXu5VGR/#detalji-utakmice
http://www.rezult" onclick="window.open(this.href);return false; ati.com/utakmica/OEXu5VGR/#detalji-utakmice
Ja za danas odigrao:
VB (žene) 1
Brazil (žene) 1
helsingborg 3+
dinamo 0-3 golova
Hrvatska U16 1
Bratc/Pano 1
Kvota: 5,00
VB (žene) 1
Brazil (žene) 1
helsingborg 3+
dinamo 0-3 golova
Hrvatska U16 1
Bratc/Pano 1
SAMO ČELIK !
joj kolsrajbera :S
Helsinborg-TNS 3+
Vardar-BATE 3+
Linfield-AEL 2
Slask-Budućnost(+1) H1
Dinamo-Ludogorets Prolaz 1
kvota : 8,35
Vardar-BATE 3+
Linfield-AEL 2
Slask-Budućnost(+1) H1
Dinamo-Ludogorets Prolaz 1
kvota : 8,35
FORZA MARŠAL !!!
Prošlo u 32. minutiLivnobet je napisao/la:OI Žene - Nogomet:

Ajde jos Dinamo 0-3 golova, sta mislite moze li?Viper je napisao/la:Ja za danas odigrao:
VB (žene) 1
Brazil (žene) 1
helsingborg 3+
dinamo 0-3 golova
Hrvatska U16 1
Bratc/Pano 1
SAMO ČELIK !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
vec 2 bilaViper je napisao/la:Ajde jos Dinamo 0-3 golova, sta mislite moze li?Viper je napisao/la:Ja za danas odigrao:
VB (žene) 1
Brazil (žene) 1
helsingborg 3+
dinamo 0-3 golova
Hrvatska U16 1
Bratc/Pano 1
Za zivot cijeli!
vec 3ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vec 2 bilaViper je napisao/la:Ajde jos Dinamo 0-3 golova, sta mislite moze li?Viper je napisao/la:Ja za danas odigrao:
VB (žene) 1
Brazil (žene) 1
helsingborg 3+
dinamo 0-3 golova
Hrvatska U16 1
Bratc/Pano 1

SAMO ČELIK !
69-75amarosim je napisao/la:Evo jedan zanimljiv par:
Liverpool M. - Univ. de Sucre over @ 1,60
Ram - Capdeville 1 @ 1,55
Independiente - El Nacional 2+ @ 1,22
UKUPNO: 3,03
Nadam se da prolazi lako kao Amerikanke i Francuskinje danas
Ram - Capdeville 1 @ 1,55

- Emir ZENICA
- Kontakt:
pu puEmir ZENICA je napisao/la:Hvala![]()
Vardar-BATE Borisov 3+
Dinamo Zagreb-Ludogorets 1
Slask Wroclaw-Buducnost 1![]()
Kayserispor-Spezia 3+
Fenerbahce-Wisla 2
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
i ja danas ko bos po trnju
sutra ću izabrati nešto od ovoga, ili čak sve, vidjet ću...
Španija-Japan 1
Urugvaj-Emirati 1
Brazil-Egipat 1
Inter-Twente 2
Čelik-Metalurg 2
Elfsborg-Dacia 1
Anorthozis-Levadia 1
i navijački prolaz Sarajeva

sutra ću izabrati nešto od ovoga, ili čak sve, vidjet ću...
Španija-Japan 1
Urugvaj-Emirati 1
Brazil-Egipat 1
Inter-Twente 2
Čelik-Metalurg 2
Elfsborg-Dacia 1
Anorthozis-Levadia 1
i navijački prolaz Sarajeva

FORZA MARŠAL !!!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pade se na Dinamu (prolaz 2) za dobre pare. Yebemti kako me neće. Jučer Sheriff, u četvrtak Široki...
Sutra Zvezda over golova, probat Karagandy keca, Široki dvicu, Twente dvicu. Kvota poprilična.
BTW, novi listići u Premieru su odvratni.
Sutra Zvezda over golova, probat Karagandy keca, Široki dvicu, Twente dvicu. Kvota poprilična.
BTW, novi listići u Premieru su odvratni.

Hayley <3
oni k'o s trake od računa ?
nisam se kladio, al' prolazim večeras pored Premiera i vidim lika kako savija nešto bijelo 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, pokidao sam se od smijeha kad sam vidio, kao da moraju izdati fiskalni račun. 
A neki dida pored mene, kad mu službenica dade listić, kaže daj mi sada onaj plavi.

A neki dida pored mene, kad mu službenica dade listić, kaže daj mi sada onaj plavi.

Hayley <3
Ajmo Ekvadorci, nemojte vi izdatLivnobet je napisao/la:Liverpool M. - Univ. de Sucre over @ 1,60 prošlo u 22.
Ram - Capdeville 1 @ 1,55 2:0

http://imageshack.us/photo/my-images/688/listic2i.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/9/listic3.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/600/listice.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jucer odlican dan...jos da i ovaj Kohli prodje
http://imageshack.us/photo/my-images/9/listic3.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/600/listice.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jucer odlican dan...jos da i ovaj Kohli prodje

A.Ramos - Volandri(s.t.) 26.7. 11:00 1 1,40
Gulbis - R.Silva 26.7. 11:00 1 1,55
Haase - Oswald 26.7. 12:20 1 1,40
Bolelli - Klizan 26.7. 18:15 1 1,50
Prodon - Ryderstedt 26.7. 12:30 1 1,30
Dasnieres - An.Martin 26.7. 13:20 1 1,45
kvota:8.59
Gulbis - R.Silva 26.7. 11:00 1 1,55
Haase - Oswald 26.7. 12:20 1 1,40
Bolelli - Klizan 26.7. 18:15 1 1,50
Prodon - Ryderstedt 26.7. 12:30 1 1,30
Dasnieres - An.Martin 26.7. 13:20 1 1,45
kvota:8.59
momci trebam vase misljenje jucer prekinut mec kolsraiber i danas valjda nastavlja mozel do pobijede samo njega cekam ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.