Cekaj... To daje 85 a ne 83..... Ako je pet igraca zabilo svih 85 poena (ili 83) to nije bas dobro...mdss je napisao/la:83-81![]()
![]()
Teletovic 28 p
Kikanovic 17 p
Perisic 16 p
Wright 13 p
Djedovic 11 p
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ocito da se ne moze 100% vjerovat toj statistici.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
meni je daleko interesatnije da sinanovic nista nije dao ni u utakmici sa juniorima ni sada protiv crnogoraca
barem se nadam da je imao puno skokova
barem se nadam da je imao puno skokova
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
U normalnim okolnostima,treba da me raduje dobra partija svakog našeg igrača.
A u ovom slučaju to što jedan košarkaš tako skromnih kvaliteta kao što je Peršić ima toliko prostora u reprezentaciji puno govori o toj reprezentaciji.
A u ovom slučaju to što jedan košarkaš tako skromnih kvaliteta kao što je Peršić ima toliko prostora u reprezentaciji puno govori o toj reprezentaciji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nije Perišić već Peršić...gazda664 je napisao/la:Sto me iznenadi ovaj Perisic(ako je ovo tacno)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
to mi uopste nije cudno on je znao i u slobodi i u sirokom izvrsne epizode, sjeti se samo onog zakucavanja u pobjedi sirokog nad partizanomLBJ MVP je napisao/la:U normalnim okolnostima,treba da me raduje dobra partija svakog našeg igrača.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Bravo momci, bravo Petroviću. Dobra uvertira.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa sta bravo, ove djetice smo i na EP razbili, sta tu ima sad nesto extra?

CRNA GORA - BOSNA I HERCEGOVINA 81:83 (27:20, 19:20, 20:15, 15:28)
TRENTO - Dvorana ''Trento''. Gledalaca: 500.
CRNA GORA: Ivanović 9, Mihailović 9, Suad Šehović 15, A. Popović 4, Sead Šehović 2, Sekulić 2, Jelenić, Dragičević 4, Bjelica 4, Dubljević 6, Dašić 26, Koljević.
BOSNA I HERCEGOVINA: Avdibegović, Mašić 3, Brkić, Naletilić, Rajt 8, Bavčić 3, Mitrović 5, Kikanović 13, Teletović 29, Perišić 10, Đedović 12, Sinanović.
a ss.ba samo prepisao od onih
nije igrao ni Amerikanac za CG
Trebali smo i vise dobiti. 
CRNA GORA: Ivanović 9, Mihailović 9, Suad Šehović 15, A. Popović 4, Sead Šehović 2, Sekulić 2, Jelenić, Dragičević 4, Bjelica 4, Dubljević 6, Dašić 26, Koljević.
BOSNA I HERCEGOVINA: Avdibegović, Mašić 3, Brkić, Naletilić, Rajt 8, Bavčić 3, Mitrović 5, Kikanović 13, Teletović 29, Perišić 10, Đedović 12, Sinanović.
a ss.ba samo prepisao od onih

nesmijemo zaboraviti da ovdje nije bilo ni pekovica ni vucevica koji su ubjedljivo najbolji igraci crne gorejuan je napisao/la:Pa sta bravo, ove djetice smo i na EP razbili, sta tu ima sad nesto extra?
![]()
![]()
![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta si trebao vise dobiti,dobro si ikako i dobio!?Ekipa prvi put igra zajedno plus je prva tekma nakon priprema,a crnogorci se pripremaju skoro mjesec....Ne znam u cemu imas svoje uporiste...Kuko je napisao/la:CRNA GORA - BOSNA I HERCEGOVINA 81:83 (27:20, 19:20, 20:15, 15:28)
a ss.ba samo prepisao od onih![]()
![]()
-
- Kontakt:
brate dragi zar uvijekkkk moramo da umanjujemo svoj uspjeh??? necijeni nas niko jer se samo necjenimo i sami sebi zabijamo nozeve u ledja!
cuj falio im ovaj onaj, to je njihov problem, mi smo POBJEDILI, a negativcima niko nikad nije znao zadovoljiti...

pa nedostatak 2 najbolja i jednog veoma vaznog igracaNEZALAGANJE je napisao/la:Sta si trebao vise dobiti,dobro si ikako i dobio!?Ekipa prvi put igra zajedno plus je prva tekma nakon priprema,a crnogorci se pripremaju skoro mjesec....Ne znam u cemu imas svoje uporiste...Kuko je napisao/la:CRNA GORA - BOSNA I HERCEGOVINA 81:83 (27:20, 19:20, 20:15, 15:28)
![]()
uh sto se nas bivsi kapiten i vedeta napalio i zavali nam 15 koseva
PS
nisam negativac vec naprotiv
Amerikanac, Pekovic i Vucevic nisu igrali, a vjerovatno su malo igrali i Dragicevic i Bjelica. Bez njih 5 ovu ekipu bi Siroki dobio bar 10 razlike.NEZALAGANJE je napisao/la:Sta si trebao vise dobiti,dobro si ikako i dobio!?Ekipa prvi put igra zajedno plus je prva tekma nakon priprema,a crnogorci se pripremaju skoro mjesec....Ne znam u cemu imas svoje uporiste...Kuko je napisao/la:CRNA GORA - BOSNA I HERCEGOVINA 81:83 (27:20, 19:20, 20:15, 15:28)
![]()
mozeli nam neko postaviti link za Sportitalia 2 za sutrasnju utakmicu protiv Italije !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam ja koliko su igrali Dragicevic i Bjelica,kao ni ti,tako da mi nemoj ici previse u teoriju...Siroki je ekipa koja godinama radi dobro i koja je kompaktna,a to nekad moze nadomjestiti kvalitet...Mi,s druge strane, imamo ekipu koja je na okupu 15 dana,tako da je svaka pobjeda pokazatelj dobrog rada do sada....Kuko je napisao/la:Amerikanac, Pekovic i Vucevic nisu igrali, a vjerovatno su malo igrali i Dragicevic i Bjelica. Bez njih 5 ovu ekipu bi Siroki dobio bar 10 razlike.NEZALAGANJE je napisao/la:Sta si trebao vise dobiti,dobro si ikako i dobio!?Ekipa prvi put igra zajedno plus je prva tekma nakon priprema,a crnogorci se pripremaju skoro mjesec....Ne znam u cemu imas svoje uporiste...Kuko je napisao/la:CRNA GORA - BOSNA I HERCEGOVINA 81:83 (27:20, 19:20, 20:15, 15:28)
![]()

- legenda reala
- Kontakt:
E baš sam neki dan nešto razmišljo, reko moram pitati nena ili tebe, kako smo mi "izgubili" ovu braću Šehović tu nam bili na dohvat ruke i zaigraju za Crnogorcenerminh74 je napisao/la:
PS

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
E ovako:
1.)To sto su njima falili neki igraci ne treba da bude nasa briga,nismo mi za to krivi i nama se to desavalo i desava se i sad kad nam fali Gordic,Pasalic i jos neki igraci koji su sad mogli igrati ali nisu zbog podmladjivanja...
2.)Sto se mene tice mozemo do kraja kvalifikacija sve da dobijamo po 2 razlike pa i 1 ako ce nas to odvesti na euro...sto bi rekli u jednom filmu " It doesn't matter if you win by an inch or a mile; winning's winning. "..pobjedi se u zube ne gleda
3.)Mozda je i bolje sto smo igrali "cvrscu" utakmicu,jer bi pobjedom od 10-15 pa i 20 razlike zaboravili na taj nedostatak par igraca i umislili sebi da ih mozemo pobijediti sa pola snage..mada nasem narodu bi opet to bilo nedovoljno jer su im falila 2-3 igraca...Izgleda da smo davno prerasli Sehovice,Dacice i ostale euro igrace "DAJTE NAM AMERE DA SE IGRAMO!!!"....
Cestitke Petrovicu i ekipi na pobjedi,da tako nastave i da nas jos koji "anonimus"(mada Persic to i nije,po mom misljenju bar) iznenadi u narednim utakmicama...Da i Italiju pobijedimo nekima to nebi bilo dovoljno jer nisu igrali svi igraci(nezz hoce li Belineli igrati ali mislim da je Gallo spreman)...pa da i ameriku dobijemo mi bi se vadili kako ovo nije pravi Dream Team i da im fale pojedini igraci(ko sto i fale)...
1.)To sto su njima falili neki igraci ne treba da bude nasa briga,nismo mi za to krivi i nama se to desavalo i desava se i sad kad nam fali Gordic,Pasalic i jos neki igraci koji su sad mogli igrati ali nisu zbog podmladjivanja...
2.)Sto se mene tice mozemo do kraja kvalifikacija sve da dobijamo po 2 razlike pa i 1 ako ce nas to odvesti na euro...sto bi rekli u jednom filmu " It doesn't matter if you win by an inch or a mile; winning's winning. "..pobjedi se u zube ne gleda

3.)Mozda je i bolje sto smo igrali "cvrscu" utakmicu,jer bi pobjedom od 10-15 pa i 20 razlike zaboravili na taj nedostatak par igraca i umislili sebi da ih mozemo pobijediti sa pola snage..mada nasem narodu bi opet to bilo nedovoljno jer su im falila 2-3 igraca...Izgleda da smo davno prerasli Sehovice,Dacice i ostale euro igrace "DAJTE NAM AMERE DA SE IGRAMO!!!"....
Cestitke Petrovicu i ekipi na pobjedi,da tako nastave i da nas jos koji "anonimus"(mada Persic to i nije,po mom misljenju bar) iznenadi u narednim utakmicama...Da i Italiju pobijedimo nekima to nebi bilo dovoljno jer nisu igrali svi igraci(nezz hoce li Belineli igrati ali mislim da je Gallo spreman)...pa da i ameriku dobijemo mi bi se vadili kako ovo nije pravi Dream Team i da im fale pojedini igraci(ko sto i fale)...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mozda zato sto su rodjeni crnogorci,hm?legenda reala je napisao/la:E baš sam neki dan nešto razmišljo, reko moram pitati nena ili tebe, kako smo mi "izgubili" ovu braću Šehović tu nam bili na dohvat ruke i zaigraju za Crnogorcenerminh74 je napisao/la:
PS

Da smo imali bar 10 strijelaca, i da je bar 10 Teletovicevih poena rasporedjeno ostalim kosarkasima dalo bi mi se pricati. Ovako s raspolozenim Teletovicem jedva dobijemo bracu Sehovic, Ivanovica, Mihailovica, Sekulica itd. Sta bi bilo da Teletovic nije raspolozen to tebe ne zanima? E pa mene zanima! Nadao sam se da necemo opet ovisiti o inspiraciji jednog, dva ili tri kosarkasa, a po ovoj statistici izgleda da ce tako i dalje biti. Niko sretniji od mene da se nesto promjeni, ali po prvoj utakmici nisam optimista, volio sam vise min. poraz, ali gdje Teletovic zabija 10-tak poena.NEZALAGANJE je napisao/la: Ne znam ja koliko su igrali Dragicevic i Bjelica,kao ni ti,tako da mi nemoj ici previse u teoriju...Siroki je ekipa koja godinama radi dobro i koja je kompaktna,a to nekad moze nadomjestiti kvalitet...Mi,s druge strane, imamo ekipu koja je na okupu 15 dana,tako da je svaka pobjeda pokazatelj dobrog rada do sada....
Ako su pripremne utakmice onda su valjda i ostali trebali doci do izrazaja, Teletovic je tu i uvijek ce biti, a ostali se trebaju prikljuciti, u prvoj pripremnoj to nisu.