OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Ma nije dobro sto cemo cijelu polusezonu igrat u gradacu,ali ako uprava bude organizovana,vidim i apaci se oraganizuju sve to ide po protokolu i redu...uz dobru organizaciju mozemo i stadion u gradacu onako u velikom broju da posjecujemo i da bodrimo plavu cetu...
MOdric..MOdric..MOdric..
bas je to odluceno da igramo u Gradaccu, citam ovamo na grupi da ce se danas izjasnit hoce li biti Tusanj ili Gradacac :S zna li neko jel odlucenoLuka je napisao/la:Ma nije dobro sto cemo cijelu polusezonu igrat u gradacu,ali ako uprava bude organizovana,vidim i apaci se oraganizuju sve to ide po protokolu i redu...uz dobru organizaciju mozemo i stadion u gradacu onako u velikom broju da posjecujemo i da bodrimo plavu cetu...
-
- Moderator
- Kontakt:
Hvala zvjezdaš, meni je draže dole gledati tekmu radi više stvari.. ali nema prevoza tj autobusa povratnog i to će uticati dosta.
A što se tiče stadiona, bio sam sad u klubu i Ibro mi govori ne znam ni kako ni šta ni gdje , a još manje KAD će se početi praviti.. ništa im ne govore, sve je na općini..
A što se tiče stadiona, bio sam sad u klubu i Ibro mi govori ne znam ni kako ni šta ni gdje , a još manje KAD će se početi praviti.. ništa im ne govore, sve je na općini..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Gradina 0 - 0 Radnik
Ako je pao gol u međuvremenu nek me neko ispravi, moguće je da sam zaspao u nekim trenutncima
Ako je pao gol u međuvremenu nek me neko ispravi, moguće je da sam zaspao u nekim trenutncima

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Slabo i blijedo izdanje nogometasa Gradine..zadnja linija veoma slaba u skoku,ni jedan zracni duel nisu dobili,fizicki jos slabi...zoletic iz utakmice u utakmicu jedan od najsalbih igraca na terenu,neka imaena koju sa danas bila na probi nisu ni za 17 kantonalne a kamoli za premije lige,jedino se istakao igrac ja misli msa br 13 ,cuo sam da ga zovu borgi ja mislim..inace Gradina -Radnik 0 :0
MOdric..MOdric..MOdric..
dobar je i remi sa premijerligaskom ekipom 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nezz sta bi reko vise cc Tuli je izmislio loptu za pola ovih nasih manekena i tzv. pojacanja !
-
- Moderator
- Kontakt:
Borogovac i Ordagić su danas pokazali nešto.
Ordagić (93) najtalentovaniji momak kojeg imamo trenutno. PS: Jedini šut u okvir gola je uputio, iz aj reću polu voleja..
Pored tog suta imali smo priliku samo iz slobodnog udarca.
Ordagić (93) najtalentovaniji momak kojeg imamo trenutno. PS: Jedini šut u okvir gola je uputio, iz aj reću polu voleja..
Pored tog suta imali smo priliku samo iz slobodnog udarca.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Desni bek i jos jedan stoper treba hitno dovesti. Jugo je danas bio vrlodobar
Ordagic odlican,ostalo slabo osim lijevog beka sto je usao s klupe on isto nije bio los 

" onclick="window.open(this.href);return false;
pomozimo esmiru buljubasicu ..
pomozimo esmiru buljubasicu ..
-
- Moderator
- Kontakt:
Uskoro će se i dresovi i šalovi početi prodavati u klubu (već je naručeno). Prodavati će se po nabavnoj cijeni.
A Gradina će u sezoni 2012/12 nositi dresove NAAI, a generalni sponzor je Bosna express.
Evo izgleda dresova:

Domaći - plavi, gostujući - pink
Evo opreme koja će doći pored dresova:

A Gradina će u sezoni 2012/12 nositi dresove NAAI, a generalni sponzor je Bosna express.
Evo izgleda dresova:

Domaći - plavi, gostujući - pink
Evo opreme koja će doći pored dresova:

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Za nekoliko dana u prodaji i dresovi te novi šalovi. Trenutno radimo na izradi istih.
Šal - 8KM
Dres - 15KM
Šal + Dres - 20KM
PS: Sve po nabavnoj cijeni.
Šal - 8KM
Dres - 15KM
Šal + Dres - 20KM
PS: Sve po nabavnoj cijeni.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
cijena je odlicna...mislim da su stari salovi skuplji bili, ne sjecam se bas najbolje 

-
- Moderator
- Kontakt:
Pa dobro, ovo je po nabavnoj cijeni, kao što napisah. Bez povećanja, cilj je da stadion bude plavo bijeli, a ne kao dosad 10 ljudi dres imablue815 je napisao/la:cijena je odlicna...mislim da su stari salovi skuplji bili, ne sjecam se bas najbolje

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- senad_flamin
- Kontakt:
Lijepo sve ovo, al kako "kopka" to što se igra u Gradačcu
Stvarno bi bilo lijepo dočekati Želju,Sarajevo, Borac itd u Srebreniku i čuti ono pravo navijanje.

Stvarno bi bilo lijepo dočekati Želju,Sarajevo, Borac itd u Srebreniku i čuti ono pravo navijanje.
-RIVALDO-
ma sve je odlicno...sve cestitke vjernim apachimaBenjo_AFC86 je napisao/la:Pa dobro, ovo je po nabavnoj cijeni, kao što napisah. Bez povećanja, cilj je da stadion bude plavo bijeli, a ne kao dosad 10 ljudi dres imablue815 je napisao/la:cijena je odlicna...mislim da su stari salovi skuplji bili, ne sjecam se bas najbolje

hoće ti dresovi biti NAAI ili je to čisto navijačka replika ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Moderator
- Kontakt:
Vjeruj da ne znam. Raspitati ću se, sigurno će noviji biti, neće stare pravitianonimni je napisao/la:hoće ti dresovi biti NAAI ili je to čisto navijačka replika ?

Evo gotov je i šablon tj skica šala. Uskoro ću postaviti ovde.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Vi se pravo zahladniliPremijerligaške utakmice i ove jeseni mogle bi se igrati na Tušnju. Gradina iz Srebrenika je uputila dopis JU Stadion Tušanj s upitom da li je moguće da srebrenički tim svoje domaće utakmice igra na tuzlanskom stadionu. Zbog čega?
Srebreničani su imali dogovor sa rukovodstvom Zvijezde iz Gradačca, ali je do zahlađenja odnosa došlo nakon što je Edin Husić, pomalo iznenada, napustio Gradinu i obreo se u Zvijezdi. Zbog toga Srebreničani tragaju za alternativom, a da li će biti domaćini na Tušnju znat će se vrlo brzo.

Dragon Town
-
- Moderator
- Kontakt:
Generalka pred prvenstvo:
OFK Gradina Srebrenik - FK Modriča Maxima
Stadion ''Banja Ilidža'' , Gradačac.
Subota 18:00h
@zmaj, utakmice se igraju u Gradačcu.
OFK Gradina Srebrenik - FK Modriča Maxima
Stadion ''Banja Ilidža'' , Gradačac.
Subota 18:00h
@zmaj, utakmice se igraju u Gradačcu.
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 27 jul 2012, 09:58, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.