Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Bebe odkako se vratio sa posudbe drugi igrac. Ove dvije tekme su pokazale da mu je mjesto u prvom timu MU. 

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Izgleda u Fergusona slaba realizacija, jedva postizu pogodak protiv slabih azijata..
Ma kriza prava. Valja nam kupit 5-6 igraca.igman je napisao/la:Izgleda u Fergusona slaba realizacija, jedva postizu pogodak protiv slabih azijata..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Puno bolje i zanimljivije drugo poluvrijeme. Bebe zaista dobar, bez zafrkancije. Jedan od boljih je bio. Drago mi je zbog Kagawinog gola. Nevjerovatno je kako sve izgleda tako jednostavno u njegovoj igri. Vjerovatno je on MOTM. Bebe odmah do njega.
Neki od mladića su solidni bili, također. Uglavnom, nije loše. Sad povratak u Evropu i povratak nekoliko iskusnijih igrača. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Thunderstruck
- Kontakt:
Kagawine kretnje s loptom su nevjerovatne, nešto poput Inieste. Nevjerovatno lako sve to izgleda kad ima loptu u nogama.
Bebe prepun sampouzdanja, ja bi mu radije dao mjesto u napadu odmah iza Rooneya i Welbza.
Bebe prepun sampouzdanja, ja bi mu radije dao mjesto u napadu odmah iza Rooneya i Welbza.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
[youtube][/youtube]
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Wayne Rooney (twitter): "Jedva čekam povratak treninzima sutra. Nedostaje mi trčanje."
Haha,sad ce Cartman reci,pa mozes ti trcati i u slobodno vrijeme,ne samo na treninzima..
Haha,sad ce Cartman reci,pa mozes ti trcati i u slobodno vrijeme,ne samo na treninzima..

Haha, cuj njemu nedostaje trcanje. How yes no.Narin je napisao/la:Wayne Rooney (twitter): "Jedva čekam povratak treninzima sutra. Nedostaje mi trčanje."

PS: Dobar ti avatar.

Haha hvala,nasao na Man Utd bih,pa promijenio velicinu i stavio.Imam ja istu ovaku ogrlicu,samo sto boje devila malog nisu od Bosne,nego klasicna crvena,dobio prije par godina od drugarice,nosim to stalno. 

Anderson uopste nije lose odigrao , sta vise vrlo dobro s obrzirom da je ovo prijateljska utakmica...
- red devil88
- Kontakt:
Da ti nisi gledao utakmicu Porta prije 5 godina ?Gusar1995 je napisao/la:Anderson uopste nije lose odigrao , sta vise vrlo dobro s obrzirom da je ovo prijateljska utakmica...
Glory Glory Man United !!! 

-
- Kontakt:
Svaka čast Kagawi na prvijencu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
aa mozes li mi molim te reci sta fali danasnjoj partiji ???red devil88 je napisao/la:Da ti nisi gledao utakmicu Porta prije 5 godina ?Gusar1995 je napisao/la:Anderson uopste nije lose odigrao , sta vise vrlo dobro s obrzirom da je ovo prijateljska utakmica...
- red devil88
- Kontakt:
Pa brate Anderson ne moze da 3 uspjesna dodavanja da sastavi za redom,gubi lopte ko da prvi putigra fudbal a najtuznije mi je vidjeti kad on pokusa neki dugi pas da izvede lopta ode svugdje samo ne do pravog igraca.Sto je zalosno godinama trenira pored TATE tog zanata Scholes-a i da ne nauci od njeg pa stvarno.Razumim ja da ti gotivis njega ali brate on je los pogledaj malo bolje.Gusar1995 je napisao/la:aa mozes li mi molim te reci sta fali danasnjoj partiji ???red devil88 je napisao/la:Da ti nisi gledao utakmicu Porta prije 5 godina ?Gusar1995 je napisao/la:Anderson uopste nije lose odigrao , sta vise vrlo dobro s obrzirom da je ovo prijateljska utakmica...
Glory Glory Man United !!! 

Stvarno ne bi volio uc u novu sezonu sa Bradyem kao jedinu zamjenu za Evru. Momak je brz, ali to je to meni se cini. Svakako je krilo, tako da ne vjerujem da je bas solidan u odbrani. Ako Evra bude zdrav kao i ranijih sezona nema problema, ali ako se povrijedi...
Treba uzeti u obzir protiv kakvog smo tima igrali.Gusar1995 je napisao/la:Anderson uopste nije lose odigrao , sta vise vrlo dobro s obrzirom da je ovo prijateljska utakmica...
Gledajući to,napravio je dosta gresaka i nije uradio nista konkretno.
postujem ja svacije misljenje , i ne gotivim ja Andersona koliko ti mislis , samo imam neko svoje videnje utakmice... imam osjecaj da vi pamtite samo lose iz utakmice, pa ni Valencija nije odigrao Bog zna sta pa ga niko ne kritikuje...s obzirom kakav je protivnik ,kako i sam kazes ,moze sebi priustiti te pogreske , a poredenje sa Scholesom je sasvim nerealno jer je Scholes najbolji centralni vezni ,ako ne svih vremena onda u posljednjih nekoliko godina...et toliko od mene sto se tice Andersona
Ovaj Bebe je odlican. Zadnje dvije tekme je odlicno odigrao. Evo danas sjajna partija i odlicna asistencija za Kagawu koji postize svoj prvi gol.
Sto se tice Ande, ne znam sta bi rekao za njega vise...

Da ih aBd postignez jos mnogo
Sto se tice Ande, ne znam sta bi rekao za njega vise...

Da ih aBd postignez jos mnogo

Jucer citam Kagawa kaze da mu je trenutno Anderson najbolji prijatelj u klubu. Boga pitaj na kojem jeziku oni komuniciraju.
Kagawa ne zna rijeci Engleskog, a ni Anderson nije Shakespeare. 

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Sutra/danas se vraćaju ovi što su na Euro-u igrali (Rooney, Nani, Evra, Young, Welbeck, Jones), tako da će u sljedećim pripremnim mečevima ekipa ipak izgledat ozbiljnije. I provjere su ozbiljnije, svakako (Valerenga, Barcelona i Hannover). Biće zanimljivo i da li će Vidića isprobat u nekoj od sljedećih provjera, mada sumnjam da će ga izlagat. Vjerovatno se neće žuriti sa captainom.
Za sada su još Evans i Smalling out znači. Ostali su na Olimpijadi (De Gea, Rafael, Giggs i Cleverley). Uglavnom, na početku sezone bi solidan kadar trebao imati Fergie. Samo da ne bude novih povreda do tada. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.