FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel mi moze neko reci ako je moguce, gdje se moze vidjeti i da li to uopste postoji, ocjena delegata za sinocnjeg sudiju ili tako nesto slicno bas da vidim sta misli on o sudjenju sinoc. Jer nepisano pravilo sto se tice sudjenja je kada das 3 crvena u utakmici znaci da si pogubio sve konce i nemas kontrolu nad sudjenjem jer si to davno trebao da rijesis. A covjek je sam tenzije dizao svojim greskama.
http://www.facebook.com/Danny.Makkelie?sk=wall" onclick="window.open(this.href);return false; za sve one koji zele da mu posalju privatnu poruku.
http://www.facebook.com/Danny.Makkelie?sk=wall" onclick="window.open(this.href);return false; za sve one koji zele da mu posalju privatnu poruku.
- SarajlijaTM
DOSTA VISE SA MARIBOROM!!! BOLI ME KLINAC ZA NJIH,BILO,PROSLO,BOLI,BOLICE JOS,AL PROCICE!!! IDEMO DALJE!!!
Nego nas problem,ne samo zeljin,vec i svih jacih ekipa u bih koje ne mogu nista u evropi lezi dublje,ne u ekipama,ne u strucnim stabovima,igracima,stadionima ili finansijama.
DAJ DA SE SVI UJEDINIMO I DA NATJERAMO,PARAZITE IZ NFS BIH DA NAM SKRATE LIGU NA MAKAR 12 KLUBOVA!!!
Realno,to je veliki korak,ali najduze putovanje krece prvim korakom,ovo bi bilo mnogo isplatljivo,samim tim sto bi se podigla gledanost na utakmicama,sto bi se ekipe bolje uigrale,a ne kosta haman nista osim da par imbecila odustane od nacionalnog kljuca
Da ne nabrajam forumase cija se misljenja cjene i cije i ja postove citam sa uzivanjem,na svim temama,prepoznajte se sami,razmislite malo za koga god da navijate,pa mozda i podrzite ovu ideju. ako navijaci sarajeva,borca,celika,veleza,sirokog,zrinskog,zelje i jos par jacih skupina podrze,klosari iz nfs ce morati promjeniti misljenje
IVICE,IDI OPET KOD DODE,PREMUNTAJ GA,ODMA CE I OVI PROMJENITI MISLJENJE!!!
izvinjavam se ako je off,ali to je moje licno misljenje,sta bi mi ko navijaci mogli uraditi,jedino,za bolje sutra,a ne da bezze palamudimo o strategijama i taktikama,kakve su trebale biti i ko je trebao igrati
hvala
Nego nas problem,ne samo zeljin,vec i svih jacih ekipa u bih koje ne mogu nista u evropi lezi dublje,ne u ekipama,ne u strucnim stabovima,igracima,stadionima ili finansijama.
DAJ DA SE SVI UJEDINIMO I DA NATJERAMO,PARAZITE IZ NFS BIH DA NAM SKRATE LIGU NA MAKAR 12 KLUBOVA!!!
Realno,to je veliki korak,ali najduze putovanje krece prvim korakom,ovo bi bilo mnogo isplatljivo,samim tim sto bi se podigla gledanost na utakmicama,sto bi se ekipe bolje uigrale,a ne kosta haman nista osim da par imbecila odustane od nacionalnog kljuca
Da ne nabrajam forumase cija se misljenja cjene i cije i ja postove citam sa uzivanjem,na svim temama,prepoznajte se sami,razmislite malo za koga god da navijate,pa mozda i podrzite ovu ideju. ako navijaci sarajeva,borca,celika,veleza,sirokog,zrinskog,zelje i jos par jacih skupina podrze,klosari iz nfs ce morati promjeniti misljenje
IVICE,IDI OPET KOD DODE,PREMUNTAJ GA,ODMA CE I OVI PROMJENITI MISLJENJE!!!
izvinjavam se ako je off,ali to je moje licno misljenje,sta bi mi ko navijaci mogli uraditi,jedino,za bolje sutra,a ne da bezze palamudimo o strategijama i taktikama,kakve su trebale biti i ko je trebao igrati
hvala
A rumeni karton dobijes kad se stidis zbog faulaMTavares je napisao/la:"Teoretično", če nam Kerla ne bi z brutalnim štartom, za katerega je dobil rumeni (!) karton, poškodoval Ibraimija, bi vam lahko zabili še kak gol več.gavran je napisao/la:Teoretski da smo mi poveli moglo bi sve biti drugacije,a sto se tice ofsajda niko ne moze znati jeli bio,ali teoretski da nije mahao vas europljanin i da je drugi europljanin svirnuo penale(mnozina ) sve bi teoretski bilo drugacije.Zato ne rise raduj se
.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Cemu rasprava, janezi oni ce uvijek ostati ped.eri !
Nasi sinoc dobro odigrali, vidi se da mogu kad hoce. Zola po meni igrac utakmice, ostali solidni. Idemo dalje...
Tribina Jug puna, kao i uvijek Manijaci najBolji na ovim prostorima. Skola za ostale.
Never forget Srebrenica !
Amare uz tebe smo, jer si ti Željo.
Nasi sinoc dobro odigrali, vidi se da mogu kad hoce. Zola po meni igrac utakmice, ostali solidni. Idemo dalje...
Tribina Jug puna, kao i uvijek Manijaci najBolji na ovim prostorima. Skola za ostale.
Never forget Srebrenica !
Amare uz tebe smo, jer si ti Željo.
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
Nije meni krivo kada nas izbace bolji i jaci od nas.Kada nas nadigraju,ma razvale (hapoel,makabi).
ali me boli sto indirekno sudija nas iskasapio na obje tekme protiv Maribora.Pogotovo sinoc.Gubio se ko abdest u striptiz baru.Cola dobiva zuti odmah nakon prvog faula,koji jeste bio faul,ali ne toliko ostar da bi se odmah dao karton.Ponistava nam se cist gol.(igrac kod Beslije je bio u liniji sa Adilovicem,te ako je bio ofsajd on je bio milimetarski).Nakon toga ne svira nam 2,pa mozda i 3 cista penala.Iako je sudija bio svega par metara udaljen.Crveni stani je bio opravdan.lik je napravio glupost,kao i Jamak.Ponosan sam na igrace i Amara.Borili su se lavovski sinoc.Ali eto sve dok ne rijesimo stanje u savezu,ne poradimo na infrastrukturi.i ne bude nekog novca u klubovima,desavat ce nam se ove stvari.Ne samo Zelji,nego i svim nasim ostalim klubovima.Uefa gura velike (citaj bogatije),a male (citaj siromasnije) gledaju da sto prije izbace.Sinoc nam nebi pomogli ni Mesi i Ronaldo zajedno.
Al eto ono sto me tjesi jeste da znam sve dok je Amar tu,mi cemo napredovati iz godine u godinu.
AMAR AMAR OSIM OSIM
ali me boli sto indirekno sudija nas iskasapio na obje tekme protiv Maribora.Pogotovo sinoc.Gubio se ko abdest u striptiz baru.Cola dobiva zuti odmah nakon prvog faula,koji jeste bio faul,ali ne toliko ostar da bi se odmah dao karton.Ponistava nam se cist gol.(igrac kod Beslije je bio u liniji sa Adilovicem,te ako je bio ofsajd on je bio milimetarski).Nakon toga ne svira nam 2,pa mozda i 3 cista penala.Iako je sudija bio svega par metara udaljen.Crveni stani je bio opravdan.lik je napravio glupost,kao i Jamak.Ponosan sam na igrace i Amara.Borili su se lavovski sinoc.Ali eto sve dok ne rijesimo stanje u savezu,ne poradimo na infrastrukturi.i ne bude nekog novca u klubovima,desavat ce nam se ove stvari.Ne samo Zelji,nego i svim nasim ostalim klubovima.Uefa gura velike (citaj bogatije),a male (citaj siromasnije) gledaju da sto prije izbace.Sinoc nam nebi pomogli ni Mesi i Ronaldo zajedno.
Al eto ono sto me tjesi jeste da znam sve dok je Amar tu,mi cemo napredovati iz godine u godinu.
AMAR AMAR OSIM OSIM
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- SarajlijaTM
Ma za pocetak samo treba smanjiti ligu,i to da se ove godine igra tako ili da od polusezone nastavi 8 ekipa za prvaka,8 ekipa za opstanak,nema nam druge...TMovac je napisao/la:Nije meni krivo kada nas izbace bolji i jaci od nas.Kada nas nadigraju,ma razvale (hapoel,makabi).
AMAR AMAR OSIM OSIM
-
- Kontakt:
Nekoliko stvari do sad nisu posebno naglasene pa mozda nije lose da to spomenem.
Prvo,sinoc mi se ucinilo da je Stanicev karton bio prestrog,ali nakon ovog videosnimka ja bih ga suspendovao do daljnjeg. Sto neko rece,ono je cisti bezobrazluk!
Druga stvar,nas tromi i nesposobni vezni red je sve ovo i izgubio,a tu mislim PRVO na Svraku. Bio je ubjedljivo najgori. Nacin na koji je bjezao od lopte i krio se je jednostavno zalostan. I posle se cude svi kako ostane onakva supljina kad ljudi krenu u kontru.
Dalje,vidim da mnogi kritikuju (opravdano) Zajku. Njemu je u ovom dvomecu jednostavno falila podrska Svrake i Jamaka iz veze. Kvesa je pokusavao,ali samo s vanjske strane,na sta su Janezi vec navikli. Jamak je takodje tanak,ali za njega se bar zna da ne moze puno bolje. Ja bih Bekrica ubacio umjesto jednog od njih dvojice.
Nadam se da ce u toku sezone Amar nesto skontat jer Svraka i Jamak su ocajna kombinacija.
E sad,s druge strane,sigurno smo osteceni za penal na Colicu. Ono sam vidio vrlo dobro i jednostavno je sigurno tako.
Zabavni su mi ovi slovenski padobranci sto kao "objektivno" tvrde da je ofsajd bio ili da je zuti opravdan,ali da za penal ne znaju jer,eto oni nisu sudije
Sto se igre u cjelini tice,stvarno nisam nezadovoljan. Koliko god smijesno zvucalo,samo nas je par detalja dijelilo od neizvijesnosti.
To su diskutabilni penal u Mariboru koji je,realno, okrenuo vodu na njihov mlin gore.
Druga je nase neiskustvo u duelima. Stekao sam dojam da su slovenci dobri u samo dvije stvari: polukotri i padanju. To dvoje nam je i donijelo sve probleme u ovom dvomecu sa kartonima i sudijama.
Treca je ova karikatura od sudije sinoc.
I,da, Adilovic me pozitivno iznenadio u ovim utakmicama.
Nadam se da ce isplivat neke zamjene za Colica,Svraku i Jamaka i da ce to nagodinu biti puno bolje.
P.S. Molim vas nemojte spominjati Dudelange jer se provaljujete. Luksemburg je jedna od najbogatijih zemalja na svijetu. Mi nemamo stadiona!
Prvo,sinoc mi se ucinilo da je Stanicev karton bio prestrog,ali nakon ovog videosnimka ja bih ga suspendovao do daljnjeg. Sto neko rece,ono je cisti bezobrazluk!
Druga stvar,nas tromi i nesposobni vezni red je sve ovo i izgubio,a tu mislim PRVO na Svraku. Bio je ubjedljivo najgori. Nacin na koji je bjezao od lopte i krio se je jednostavno zalostan. I posle se cude svi kako ostane onakva supljina kad ljudi krenu u kontru.
Dalje,vidim da mnogi kritikuju (opravdano) Zajku. Njemu je u ovom dvomecu jednostavno falila podrska Svrake i Jamaka iz veze. Kvesa je pokusavao,ali samo s vanjske strane,na sta su Janezi vec navikli. Jamak je takodje tanak,ali za njega se bar zna da ne moze puno bolje. Ja bih Bekrica ubacio umjesto jednog od njih dvojice.
Nadam se da ce u toku sezone Amar nesto skontat jer Svraka i Jamak su ocajna kombinacija.
E sad,s druge strane,sigurno smo osteceni za penal na Colicu. Ono sam vidio vrlo dobro i jednostavno je sigurno tako.
Zabavni su mi ovi slovenski padobranci sto kao "objektivno" tvrde da je ofsajd bio ili da je zuti opravdan,ali da za penal ne znaju jer,eto oni nisu sudije

Sto se igre u cjelini tice,stvarno nisam nezadovoljan. Koliko god smijesno zvucalo,samo nas je par detalja dijelilo od neizvijesnosti.
To su diskutabilni penal u Mariboru koji je,realno, okrenuo vodu na njihov mlin gore.
Druga je nase neiskustvo u duelima. Stekao sam dojam da su slovenci dobri u samo dvije stvari: polukotri i padanju. To dvoje nam je i donijelo sve probleme u ovom dvomecu sa kartonima i sudijama.
Nadam se da ce isplivat neke zamjene za Colica,Svraku i Jamaka i da ce to nagodinu biti puno bolje.
P.S. Molim vas nemojte spominjati Dudelange jer se provaljujete. Luksemburg je jedna od najbogatijih zemalja na svijetu. Mi nemamo stadiona!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Hajde sto slabo igramo, nego nemam gdje da igramo.neroazzuro je napisao/la:Luksemburg je jedna od najbogatijih zemalja na svijetu. Mi nemamo stadiona!

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Sa svim se slažem osim sa ovim P.S. Kakve veze ima to što je Lukesmburg jedna od najbogatijih zemalja Evrope, ljudi su amateri, pa ne igraju pare iz budžeta Luksemburga nego 11 amatera koji idu na pos'o od 7 do 3. I SAD su najmoćnija i jedna od najbogatijih i najrazvijenijih zemalja svijeta, pa ih svako može poderat u rukometu. Eto tako ja vidim ovu tvoju tvrdnju o Dudelangeu.neroazzuro je napisao/la:Nekoliko stvari do sad nisu posebno naglasene pa mozda nije lose da to spomenem.
[youtube][/youtube]
Haj se ne najezi..
Haj se ne najezi..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Po meni igrac koji je potpuno nedorastao ovim dvjema utakmicama i prvensetveno koji je kriv za onakav debakl u Mariboru je Zolotic. Pazljivo sam pregledao golove sa prve utakmice, i moram reci da su sva 3 gola iz igre njegova krivica, a mozda i mali dio krivice za penal.
1gol: momak pusta igraca ispred njega da mu pobjegne 3,4 m sa loptom, i brzi je od njega duplo sa loptom, a bili su u liniji i mogao mu je uzeti loptu klizecim startom bez prekrsaja samo da se malo potrudio i sprintom ga sustigao.
2 gol: bio je penal, ali lopta je opet njega preletila gdje on trci potpuno indisponirano i ne gleda kako se odvija situacija, ali opet veca je krivica Bogicevica.
3 gol: Handanovic ispucava loptu, on kao prilazi sa ledja, nakon leta lopte od 60 m, i nesto kao nogom pokusava ??? Imao je vremena 100 puta da se namjesti i ne dozvoli igracu Maribora da glavom loptu posalje prema Bericu koji postize pogodak, koji je opet stoper mogao zaustaviti, ali do te prilike nije smjelo doci.
4 gol: Potpuna krivica Zolotica, Tavares mu nekako izmigolji loptu iz nogu, doda je na stranu, i opet ga nas ispraca pogledom kako ovaj ode u sesnaesterac i postize pogodak.
Moj zakljucak je da Zolotic apsolutno ne prati loptu svojom trkom, kao sto je to radio Nyema koji je duplo brze trcao od njega, i vise je terena pokrivao tokom utakmice. Po meni on nema mjesta u Zelji u evropskim utakmicama, fali mu dosta iskustva, i mislim da bi cak i Bekric, ili Vasilic odigrao bolje tog zadnjeg veznog.
Da neko ne bi napadao, evo video pa pogledajte, a ovoj sinoc utakmici necu nista pricati, jer sam misljenja da smo odlicno otvorili utakmicu i da smo trebali voditi, ali nas je sudija momacki uje*ao. Jedina zamjerka je da je u obje utakmice Bekric MORAO poceti od prve minute. Eh sad ako je dogovor da on odradi transfer u Zilinu, onda ne zamjeram radi tog poteza jer je Bekric covjek koji voli ovaj klub svim srcem, i mi mu se moramo oduziti tako sto necemo praviti problem ukoliko je vec transfer dogovoren.
[youtube][/youtube]
1gol: momak pusta igraca ispred njega da mu pobjegne 3,4 m sa loptom, i brzi je od njega duplo sa loptom, a bili su u liniji i mogao mu je uzeti loptu klizecim startom bez prekrsaja samo da se malo potrudio i sprintom ga sustigao.
2 gol: bio je penal, ali lopta je opet njega preletila gdje on trci potpuno indisponirano i ne gleda kako se odvija situacija, ali opet veca je krivica Bogicevica.
3 gol: Handanovic ispucava loptu, on kao prilazi sa ledja, nakon leta lopte od 60 m, i nesto kao nogom pokusava ??? Imao je vremena 100 puta da se namjesti i ne dozvoli igracu Maribora da glavom loptu posalje prema Bericu koji postize pogodak, koji je opet stoper mogao zaustaviti, ali do te prilike nije smjelo doci.
4 gol: Potpuna krivica Zolotica, Tavares mu nekako izmigolji loptu iz nogu, doda je na stranu, i opet ga nas ispraca pogledom kako ovaj ode u sesnaesterac i postize pogodak.
Moj zakljucak je da Zolotic apsolutno ne prati loptu svojom trkom, kao sto je to radio Nyema koji je duplo brze trcao od njega, i vise je terena pokrivao tokom utakmice. Po meni on nema mjesta u Zelji u evropskim utakmicama, fali mu dosta iskustva, i mislim da bi cak i Bekric, ili Vasilic odigrao bolje tog zadnjeg veznog.
Da neko ne bi napadao, evo video pa pogledajte, a ovoj sinoc utakmici necu nista pricati, jer sam misljenja da smo odlicno otvorili utakmicu i da smo trebali voditi, ali nas je sudija momacki uje*ao. Jedina zamjerka je da je u obje utakmice Bekric MORAO poceti od prve minute. Eh sad ako je dogovor da on odradi transfer u Zilinu, onda ne zamjeram radi tog poteza jer je Bekric covjek koji voli ovaj klub svim srcem, i mi mu se moramo oduziti tako sto necemo praviti problem ukoliko je vec transfer dogovoren.
[youtube][/youtube]
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Samo sinoc je Bekric dokazao da je najveci i najbolji kod nas, steta pa je Zeba ljubomoran nece on kile. Kriv je kod prvog gola izgubio loptu i nista sve ok. On konta da igra protiv nekih iz nase lige.
Al nema veze ispali smo pa sta steta samo nacin na koji smo izgubili prvu tekmu.
Nadam se da ce Amar pogledati sinocnju tekmu opet i kazniti nase Colica, Stanica i Svraku zbog kartona. Stanic uletio sa cistom namjerom da pokupi igraca a Colic zna da ima zuti i beze pravi drugi start za drugi zuti karton a sta reci za Svaraku j... ga on je sada reprezentativac pa konta sudijama drzati predavanja pa ne sudi ti nas neki pa da trpi kada mu j.... od do!!!
Al nema veze ispali smo pa sta steta samo nacin na koji smo izgubili prvu tekmu.
Nadam se da ce Amar pogledati sinocnju tekmu opet i kazniti nase Colica, Stanica i Svraku zbog kartona. Stanic uletio sa cistom namjerom da pokupi igraca a Colic zna da ima zuti i beze pravi drugi start za drugi zuti karton a sta reci za Svaraku j... ga on je sada reprezentativac pa konta sudijama drzati predavanja pa ne sudi ti nas neki pa da trpi kada mu j.... od do!!!
-
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Hajde sto slabo igramo, nego nemam gdje da igramo.neroazzuro je napisao/la:Luksemburg je jedna od najbogatijih zemalja na svijetu. Mi nemamo stadiona!
Nije mi jasno da mi ne mozemo napraviti ako nista istocnu tribinu i zapad. Pogledajte Sloboda, Borac, Rudar Kakanj prave tribina stadion a mi cekamo neki projekat fol trzni cetri hoteli itd cega koga mi lazemo. Jug postao ko dzungla trava izbija na sve strane sa ocekuje Dzelo d se raja skupi pa da ocisti to. Teren nam je u rasulu travu niko ne odrzava a samo nesto suzavamo teren bit ce na kraju ko trene za stolni fudbal!!!
Evo ja sam opet pregledao golove..Po meni,samo kod prvog i cetvrtog gola se moze govoriti o nekakvoj Zoloticevoj krivici..Kod prvog sam zapazio jos u toku direktnog prenosa..Onde je djelovao tromo i nezainteresovano,nije ispratio igraca..Kod cetvrtog je morao jace uci u duel,mozda i napraviti faul..Drugi i treci gol nikako ne mogu biti njegova krivica,ni najmanja..Ono su katastrofalne greske Bogicevica..Inace Zolotic je po meni obje tekme odigrao pristojno..Baja_Zvjerka je napisao/la:Po meni igrac koji je potpuno nedorastao ovim dvjema utakmicama i prvensetveno koji je kriv za onakav debakl u Mariboru je Zolotic. Pazljivo sam pregledao golove sa prve utakmice, i moram reci da su sva 3 gola iz igre njegova krivica, a mozda i mali dio krivice za penal.
[youtube][/youtube]
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- ZlatnaDolina

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
- raul-zakon
- Kontakt:
'95 je godište on.TeaM87 je napisao/la:Moze li bit da je u kadetima, 95/96 godiste ?raul-zakon je napisao/la:Samo nešto da vas pitam...
Imam jarana, trenira u Želji, ne znam u kojoj od onih omladinskih kategorija, uglavnom ide mu pravo dobro, zove se Senad Kašić, zovu ga Senči.
Pitanje: Jel' ga zna neko od vas?

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Eto, opet je kriv za 2 gola. I ja sam misljenja da nije kriv kod penala, ali je opet tu bio kod lopte, ali nije nista ni pokusao uraditi. A kod treceg gola ili on ili Svraka su se morali namjestiti na tu loptu i ne dati da ona ode do Berica. Tu je najveca krivica kod oba gola Bogicevica, ali je opet Zolotic imao sansu da ne dodje do te greske, ali nije. Po meni da je bio Nyema tu, stvari bi bile drasticno drugacije, i ne bi bilo ovih golova kroz sredinu..Rios je napisao/la: Evo ja sam opet pregledao golove..Po meni,samo kod prvog i cetvrtog gola se moze govoriti o nekakvoj Zoloticevoj krivici..Kod prvog sam zapazio jos u toku direktnog prenosa..Onde je djelovao tromo i nezainteresovano,nije ispratio igraca..Kod cetvrtog je morao jace uci u duel,mozda i napraviti faul..Drugi i treci gol nikako ne mogu biti njegova krivica,ni najmanja..Ono su katastrofalne greske Bogicevica..Inace Zolotic je po meni obje tekme odigrao pristojno..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa dobro,kad bi isli bas u neke analize-prvi i cetvrti gol mogu i njemu ici na dusu..Ali ni tu nije bas jedini i iskljucivi krivac..Sukrivac jeste definitivno..Kod prvog se on cini mi se oslonio na odbranu,da ce blokirati sut..Kod treceg je krenuo na loptu,mozda malo kasnije..Ali brate opet je isla direktno na Bogija koji je uzasno reagovao..Uzasno..Pa moglo se desiti da je Zola nadskocio igraca Maribora i da se ona opet slucajno odbije prema Bericu..E kod cetvrtog..Tu je neiskustvo ucinilo svoje najprije..Ako sam dobro vidio,cak je Zola slucajno sutnuo loptu prema igracu Maribora..Opet kazem ako sam dobro vidio..Sve u svemu,Zola je mlad igrac,perspektivan,nije jedini krivac za ova dva gola,a ta sukrivica mu se moze oprostiti..Bar mu je ja mogu halaliti..Baja_Zvjerka je napisao/la:Eto, opet je kriv za 2 gola. I ja sam misljenja da nije kriv kod penala, ali je opet tu bio kod lopte, ali nije nista ni pokusao uraditi. A kod treceg gola ili on ili Svraka su se morali namjestiti na tu loptu i ne dati da ona ode do Berica. Tu je najveca krivica kod oba gola Bogicevica, ali je opet Zolotic imao sansu da ne dodje do te greske, ali nije. Po meni da je bio Nyema tu, stvari bi bile drasticno drugacije, i ne bi bilo ovih golova kroz sredinu..Rios je napisao/la: Evo ja sam opet pregledao golove..Po meni,samo kod prvog i cetvrtog gola se moze govoriti o nekakvoj Zoloticevoj krivici..Kod prvog sam zapazio jos u toku direktnog prenosa..Onde je djelovao tromo i nezainteresovano,nije ispratio igraca..Kod cetvrtog je morao jace uci u duel,mozda i napraviti faul..Drugi i treci gol nikako ne mogu biti njegova krivica,ni najmanja..Ono su katastrofalne greske Bogicevica..Inace Zolotic je po meni obje tekme odigrao pristojno..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Svraku nimalo ne krivim.sudija onaj sta je sinoc uradio kriminalno je za nasu ligu od prije 3/4 god a ne za jednu utakmicu Lige prvaka ako je uopste mozemo nazvati ligom.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Samo sinoc je Bekric dokazao da je najveci i najbolji kod nas, steta pa je Zeba ljubomoran nece on kile. Kriv je kod prvog gola izgubio loptu i nista sve ok. On konta da igra protiv nekih iz nase lige.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hansestadt i 48 gostiju.