AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la senad_flamin » 25 jul 2012, 15:46

mdss je napisao/la:Bilo bi dobro da vam dode Kaka al nije to vise onaj stari Kaka 30 godina mu je i jos 2 katastrofalne sezone u Realu plus povrede i jos dati za njega 25 miliona :?:
promjena "sredine" može dosta uticati na igrača ,evo ti primjer Barzaglia bio je smiješan kad je igrao u Wolfsburgu, bolje reći poigravali su se s njim, a gledaj sad, najbolji štoper u Seriji A . ;)
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 jul 2012, 17:13

Ej ljudi ,sta ima,ima li kakvih vijestu u vezi Mapou Yangi Mbie valjda se ovako pise :roll: , i kako stoje stvari s Kakom ,haman mu je Real dao 72 sata da se odluci ali to je vec postarija vijest ,valjda je se odlucio :mrgreen:

Direktor Milana Adriano Galliani na dobrom je putu da dogovori senzacionalan transfer trojice igrača iz redova Real Madrida.

Prva zvezda je naravno Ricardo Kaka, koji je upravo iz Milana otišao u "kraljevski" klub gde nikada nije opravdao očekivanja nakon titule najboljeg igrača sveta 2007. godine.

"Neke ljubavi se nikad ne prekinu", rekao je Galliani zadovoljno nakon razgovora sa Kakinim agentom.

Milan će zajedno sa Kakom na San Siro verovatno dovesti i Ricarda Carvalha, kao i Lassanu Diarru. U prilog transferu ide i informacija da Jose Mourinho ne računa ni na jednog od pomenute trojice u novoj sezoni.

Ne Carvalha :twisted:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 jul 2012, 19:29

Da pitam da li Kaka ima EU-pasos ,ali i kada bi nam propalo to EU mjesto ja b volio da dodje Kaka
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 jul 2012, 19:34

ima msm da je dobio talijansko jos dok je bio kod nas ;) ...ma on je vec nas, danas je bio sastanak u milanu i to ce biti zvanicno na prijateljskoj real - milan 8.og augusta

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 25 jul 2012, 19:35

meho-medo je napisao/la:Da pitam da li Kaka ima EU-pasos ,ali i kada bi nam propalo to EU mjesto ja b volio da dodje Kaka
Ima Kaka navodno talijansko drzavljanstvo......
A za ovog iz Montpelliera navodno je odbijena ponuda od 6 miliona traze 8...

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 jul 2012, 19:39

Warrick je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Da pitam da li Kaka ima EU-pasos ,ali i kada bi nam propalo to EU mjesto ja b volio da dodje Kaka
ok,a gdje si nasao to da ovi ttraze 8 miliona
(İbn Qajjim)

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 25 jul 2012, 19:50

meho-medo je napisao/la:
Warrick je napisao/la:
ok,a gdje si nasao to da ovi ttraze 8 miliona
To su glasine koje kruze po pojedinim talijanskim medijima,i kazem navodno je on dogovorio licne uslove sad ostaje na Montepellieru da dogovori cijenu transfera,vidjet cemo sta ce biti...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 jul 2012, 19:53

Sa igračem je sve dogovoreno, a uskoro će se realizirati transfer, Milan će poslat novu ponudu !
U potrazi za rešenjima u defanzivnoj liniji, rosoneri su se izgleda zaustavili na fudbaleru Monpeljea.
Mapu Janga-Mbiva je, smatraju rosoneri, idealna zamena za Tijaga Silvu, na adresu francuskog tima poslali su i zvaničnu ponudu kako bi potvrdili svoje interesovanje.

Naime, Milan za ovog 23-godišnjeg fudbalera nudi 6.5 miliona evra francuskom timu.

U iščekivanju odgovora, iz Italije stižu vesti da je sam fudbaler već dogovorio uslove saradnje sa italijanskim klubom u kome će zarađivati 1.5 miliona godišnje, sumu koja bi nakon ispunjenja određenih bonusa mogla da naraste i do 1.8 miliona.

Ipak, spekuliše se da se Monpelje neće lako odreći usluga svog fudbalera i da će rosoneri morati da povećaju svoju prvobitnu ponudu
.
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 jul 2012, 19:57

@meho-medo izvini lave al da ti samo znas kolko si naporan :lol: za svaku stvar ti trazis neki izvor te informacije. Lud si mi skroz ...

Ako te zanima prati vijesti sve o Milanu ovdje https://twitter.com/Milanello/" onclick="window.open(this.href);return false; i ovdje http://www.milannews.it/" onclick="window.open(this.href);return false; (samo ovu drugu prebacis na google translate i to je to) te 2 stranice su najpovjerljivije i najsigurnije. onaj blog acmilan-serbia.com i goal.com ne shvataj ozbiljno ..

Inače : El Shaarawy produžio do 2017 8-)

The FIFA-agent, Ernesto Bronzetti, had lunch with Florentino Pérez earlier today, according to Sky.

The FIFA agent, Oscar Damiani, was also at Via Turati about an hour ago. He represents Taiwo and Constant among others.

El Shaarawy: "It would be a dream come true to become teammates with Kakà at Milan. He has always been my idol." @el__92

Milan consider De Sciglio as not for sale. He was at Via Turati today due to sponsor reasons. He got a pay rise last month as well. [Sky]

Ignazio Abate: "This team will be competitive by August 31st"
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 jul 2012, 20:14

IlPrincipe je napisao/la:@meho-medo izvini lave al da ti samo znas kolko si naporan :lol: za svaku stvar ti trazis neki izvor te informacije. Lud si mi skroz ...

Ako te zanima prati vijesti sve o Milanu ovdje https://twitter.com/Milanello/" onclick="window.open(this.href);return false; i ovdje http://www.milannews.it/" onclick="window.open(this.href);return false; (samo ovu drugu prebacis na google translate i to je to) te 2 stranice su najpovjerljivije i najsigurnije. onaj blog acmilan-serbia.com i goal.com ne shvataj ozbiljno ..

"[/b]
Hvala ti za ovo milan twiter ,ali malo mi je cudna ova milannews,i sta ako sam trazio izvor informacije ,zanima me zbog toga sto necu sebe dzabe da zavaravam :( ,volio bi kada bi ovaj Yanga-Mbiwa dosao zato pitam za izvor informacije ,da znam da li je to zaista istina ,i hvala ti sto si mi dao do znanja da sam naporan (necu vise pitati za izovre jedino kada me bas nesto interesuje kao sto je ovo gore bilo ) :mrgreen: ,a forum takodje sluzi za razmjenjivanja informacija ,za postavljanja pitanja , i nije ti ba trebalo ovo lud si mi skroz,mogao si me lijepo upozoriti a ne jos si se nasao da me vrijedjas,u svakom slucaju hvala na upozorenju mada ja osjecam da nisam naporan a tebi ako je mrsko davati odgovore ne moras , veliki pozdrav
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 jul 2012, 20:47

Allegri hvali Emanuelsona 8-) Najjači tehnički igrač u Milanu :!:

Imam neki osjećaj da Urby može držat loptu koliko poželi, ali mora naučit da više koristi to, da dijeli asistencije.

Uglavnom ovo bi mogla biti njegova sezona.
-RIVALDO-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 jul 2012, 20:53

bice ovo KAKINA sezona :D

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 25 jul 2012, 21:11

pazi ovog pacijenta...

Lassana Diarra wants an annual salary of €4.5m to join Milan. Obviously, Milan aren't willing to meet that demand. (Sky).

:lol: :lol: :lol:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 25 jul 2012, 21:17

IlPrincipino je napisao/la:pazi ovog pacijenta...

Lassana Diarra wants an annual salary of €4.5m to join Milan. Obviously, Milan aren't willing to meet that demand. (Sky).

:lol: :lol: :lol:
Dobar je on momak nema sta,dobit ce to al u lipama i kusur mu je u šljivama,cuj 4.5 miliona :lol: :lol: e svasta...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 jul 2012, 21:29

ma pristat će Milan i na to ;)

btw:

WHAT THE FUCK ! :o :o :shock: :shock: :shock:

Pato will wear the #9 shirt this season and Boateng will wear the #10 shirt, according to reports. @KPBofficial
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 25 jul 2012, 21:55

Neće mi ova dvojica nositi ove brojeve!

Evo kako kaze sky poceli su pregovori oko Kake....idemo lagano.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 26 jul 2012, 00:00

R. Madrid would have to accept paying a part of Kakà's salary to make the loan deal happen or Kakà has to take a significant pay cut. [Sky]

Sky reports that the negotiations for @KAKA have begun. Milan want to sign him on a free 1-year loan deal with a buy-out clause.

8-)
-RIVALDO-

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 26 jul 2012, 02:20

slika

Cassano u šinter? :?
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 26 jul 2012, 02:28

Ma sto se mene tice, moze on komotno preci u inter, ako vec pregovara. :?
Nikad mi nije bio drag igrac pa cak i kada je dosao u milan.
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 26 jul 2012, 08:14

Today's CdS: Kakà is willing to reduce his wages but Galliani hopes to sign him for free with Diarra & Carvalho

Milan want to sign Kakà on a free 1-year loan deal, and Real Madrid would have to pay 50% of his €10m salary. [Gazzetta dello Sport]
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.