Cooliranje na bikeu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji monstrum! Jbte i Bradonje su manje spickale!Damir_BvB je napisao/la:[youtube][/youtube]
Niebaum Dr. Bog . Ne tako los covjek, ipak da njeg nije bilo uspjeha ne bi bilo ...
 Lud insan, dama do poda ali i kockarski mentalitet. Covjek je naparavio pitu od gofana, fino je smazo s kompanjonom Mikicom, pa se momacki izasro na sve. Covjek s vizijom, ali ni Fort Knox ga ne bi mogao napitati. Ostario je preko noci. Nedavno sam citao da mu je vlast oduzela advokatsku licencu, vjerovali ili ne, zbog malverzacija.
  Lud insan, dama do poda ali i kockarski mentalitet. Covjek je naparavio pitu od gofana, fino je smazo s kompanjonom Mikicom, pa se momacki izasro na sve. Covjek s vizijom, ali ni Fort Knox ga ne bi mogao napitati. Ostario je preko noci. Nedavno sam citao da mu je vlast oduzela advokatsku licencu, vjerovali ili ne, zbog malverzacija.  

http://www.bild.de/newsticker-meldungen ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;BVB-Trainer sauer wegen Transfer-Gerüchten - Klopp kritisiert Berater von Lewandowski

sala mala
 sala mala 

Najpotcijenjeniji igrac ove ekipe.
  Najpotcijenjeniji igrac ove ekipe.    

To je neka prva i udarna opcija po mom misljenju. Razlicite varijacije su moguce kad ukljuci Grossonju i Perisu u rotaciju. Navala je preyebozovna.
  To je neka prva i udarna opcija po mom misljenju. Razlicite varijacije su moguce kad ukljuci Grossonju i Perisu u rotaciju. Navala je preyebozovna.  Vugla me odmah zaboli.
  Vugla me odmah zaboli. 

vise mi se smucio i on i onaj njegov menadzer sa onim debilnim izjavama
  vise mi se smucio i on i onaj njegov menadzer sa onim debilnim izjavama  

Dobiva sve potrebne, a bo'me i nepotrebne duele po obicaju.
  Dobiva sve potrebne, a bo'me i nepotrebne duele po obicaju.  Highlight halbcajta je njegovo dodavanje glavom dok je lezao na zemlji s protvnickim kramponima na licu.
  Highlight halbcajta je njegovo dodavanje glavom dok je lezao na zemlji s protvnickim kramponima na licu.  Inace, vode 1-0 protiv St. Gallena nakon prvog poluvremena. Lewat pokupio otpadak nakon sto je protivnicki golman odbio Perisin udarac.
  Inace, vode 1-0 protiv St. Gallena nakon prvog poluvremena. Lewat pokupio otpadak nakon sto je protivnicki golman odbio Perisin udarac.

!??
 !??Saluton.Valencia je napisao/la:Gdje ste ljudovi!??
Je li doveo BvB novog napadaca?

Ne'am pojma, jedva sam saznao da je presao u MU. Bice on dobarHare_BvB je napisao/la:PS: Ono Kagawa vec poceo dominirati?!
 .
 .Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.