FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa bas bih volio vidjeti ovog sudiju kako sudi utakmicu Real-Barca,imam osjecaj da bi Real zavrsio sa 2 igraca utakmicu.Pa Xabi Alonso napravi po 30 faulova ko Colic po utakmici,a na kraju zavrsi sa jednim zutim,a Benjamin napravi 4 faula i dobije 2 zuta za to.
Ma šefe ti izmišljaš stvari, ofsajd nisam ni spomenuo kao grešku sudije, u to uopće nisam ulazio. Govorim ti da dobijamo 3 crvena kartona, dva penala se ne sviraju, a oba su bila više nego onaj vaš u Sloveniji. Kriteriji sudije prema vama i prema nama nije bio isti, i to je to. Bolji jeste, ali me ne možeš ubjedit da sudija nije šiljio za vas.slovenc je napisao/la: Ajde ne serite više, kakve sudijske greške. Iz slike vidiš, da je bio ofsajd, al crvene kartone, za takve startove, dobio bi bilo koji tim, protiv bilokojeg tima. Jedina greška sudaca je bila, što nije bio penal za vas kad je Mejač u kaznjenom srušio vašeg igrača, al i vi bi trebali dobiti crveni več u drugoj minuti, za onaj start Ćolića, pa isto za prekršaj na Ibraimiju Kerle... Uvijek je tako, sad nešto gubiš, posle nešto dobiš

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
LJudi ba sta vam je, drugi covjek UEFA sudijske organizacije je slovenac, pa onaj skomina **** od sudije ko i onaj lik sinoc sudi ligu prvaku svaku drugu utakmicu, kartoni jesu bili, stanicu treba zabranit da iga fudbal, iskazo je zavidan nivo seljakluka, isto tako moro nam je svirat jedan penal, onaj nad Colicem je za onaj u Mariboru penal i po, ofsajd postojo, pola metra Adil bio, ovo bi nam mahali i na Grbavici protiv Prijedora, pojedinci su sinoc iskazali zavidan nivo seljakluka i ne zasluzuju da nose dres Zelje a kad sam vidio da je Svraka kapiten htjeo sam bacit se tribine, ljudi ba moramo shvatiti da nasih 6 igraca je limitirano sto se tice igre u evropi, protiv jacih ekipa ne mogu odgovoriti, i nije bezveze kad nasu ligu statisticari svrstaju u red liga sa Mianmarom. Najbolji nam igrac sjedi na klupi, to se ne smije desavat, nepojmljivo je da Svraka i Jamak igraju a da Bekric sjedi na klupi, ciji god da je on igrac i ko mu je menadzer, te hirove u ovakvim utakmicama Amar mora izbacit iz glave.
Za iskorak u Evropi trebo nam je Nijema, normalno sudjenje, i da ne skinemo gace u drugom poluvremenu u Mariboru.
Za iskorak u Evropi trebo nam je Nijema, normalno sudjenje, i da ne skinemo gace u drugom poluvremenu u Mariboru.
Pa dobro... Ti pričaš svoje, ja svoje, tako nečemo doći nigde. Bilo šta bilo, ja vam želim puno sreče nove sezone, idite dalje ovi putem i za vas će doći dobra vremena. A ja ču i dalje slušati Harisa Đinovića, jesti baklavu, burek i čevape. Sretnoexbabilon je napisao/la:Ma šefe ti izmišljaš stvari, ofsajd nisam ni spomenuo kao grešku sudije, u to uopće nisam ulazio. Govorim ti da dobijamo 3 crvena kartona, dva penala se ne sviraju, a oba su bila više nego onaj vaš u Sloveniji. Kriteriji sudije prema vama i prema nama nije bio isti, i to je to. Bolji jeste, ali me ne možeš ubjedit da sudija nije šiljio za vas.slovenc je napisao/la: Ajde ne serite više, kakve sudijske greške. Iz slike vidiš, da je bio ofsajd, al crvene kartone, za takve startove, dobio bi bilo koji tim, protiv bilokojeg tima. Jedina greška sudaca je bila, što nije bio penal za vas kad je Mejač u kaznjenom srušio vašeg igrača, al i vi bi trebali dobiti crveni več u drugoj minuti, za onaj start Ćolića, pa isto za prekršaj na Ibraimiju Kerle... Uvijek je tako, sad nešto gubiš, posle nešto dobiš
Ima li neke sanse da vidimo manje "rezove" u ekipi, npr. da se zahvali nekim igracima kao sto su Stanic (iskreno lik je ispodprosjecan igrac cak i za nasu ligu), i da dovedemo 2,3 solidna igraca da osvjezimo tim za novu sezonu? To bi volio ako moze Aco da mi odgovori. I valjda se nece ovaj tezak poraz odraziti na moral i psihicku stabilnost nasih igraca, da ne udjemo lose u novu sezonu Premijer lige.
Volim te Zeljo!!!
zlatandr je napisao/la:Ima li neke sanse da vidimo manje "rezove" u ekipi, npr. da se zahvali nekim igracima kao sto su Stanic (iskreno lik je ispodprosjecan igrac cak i za nasu ligu), i da dovedemo 2,3 solidna igraca da osvjezimo tim za novu sezonu? To bi volio ako moze Aco da mi odgovori. I valjda se nece ovaj tezak poraz odraziti na moral i psihicku stabilnost nasih igraca, da ne udjemo lose u novu sezonu Premijer lige.
Jamak, Svraka, Adilovič, Bekrić..u pomenutoj četvorki traži dvojicu koja će se prodat ubrzo. Najkonkretnije ponude su za Svraku i Jamaka, s tim što se za Bekrića ne traži puno para jer smo već jednom zaradili na njemu, a ako se pogleda i odnos šefa prema Bekriću i on je jako blizu odlaska.
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 25 jul 2012, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Dok god vam za ovakvu igru i rezultat 0:3 bude izgovor sudjenje a ne vlastita nemoc, necete biti u rangu Zeljeznicara, Sarajeva, Sirokog Brijega, pa i Borca, Slobode, Celika, Veleza, Zrinjskog. Nazalost zbog toga sto mozete, ali je ocigledno i kod vas kao i kod na naselilo sa okolnih brda i sela.
Ovo su samo neki od komentara vaših simpatizera, kada se Želji dobrano navlačilo i šiljilo u domaćem prvenstvu.Obaramo rekorde, dobijamo u gostima sa nekoliko golova razlike i vi se bunite jer je sudija dosudio jedan sumnjiv faul i jedan nepostojeći aut tamo negdje na sredini terena
Bošnjo po prirodi nije realan čovjek. Bošnjo po prirodi mrzi tuđi uspjeh. Bošnjo po prirodi više voli tuđi neuspjeh nego sopstveni uspjeh.
Ko se nađe u ovom postu, njegov problem.
Ne znam u čemu je sada problem!? Zašto sada ne obarate rekorde? Možda zato što fali podrška trojke u crnom

-
- Kontakt:
nebi da provociram i pametujem al kad se sjetim ekipe sa biscevicem,alihodszicem,muharemovic guvo,huljev,gredic.ova ekipa zelje ni blizu tog kvaliteta.osim mozda kerle,kvesica i bekrica kad je spreman.jest ova ekipe harala prosle godine al realno nikog nije specijalno nadigrala vecina reultata 1-0 dok ova gore navedena ekipa kad je bila prvak svakom 5 trpala sa pola snage.i slazem se da je nijema velik gubitaklisander je napisao/la:LJudi ba sta vam je, drugi covjek UEFA sudijske organizacije je slovenac, pa onaj skomina **** od sudije ko i onaj lik sinoc sudi ligu prvaku svaku drugu utakmicu, kartoni jesu bili, stanicu treba zabranit da iga fudbal, iskazo je zavidan nivo seljakluka, isto tako moro nam je svirat jedan penal, onaj nad Colicem je za onaj u Mariboru penal i po, ofsajd postojo, pola metra Adil bio, ovo bi nam mahali i na Grbavici protiv Prijedora, pojedinci su sinoc iskazali zavidan nivo seljakluka i ne zasluzuju da nose dres Zelje a kad sam vidio da je Svraka kapiten htjeo sam bacit se tribine, ljudi ba moramo shvatiti da nasih 6 igraca je limitirano sto se tice igre u evropi, protiv jacih ekipa ne mogu odgovoriti, i nije bezveze kad nasu ligu statisticari svrstaju u red liga sa Mianmarom. Najbolji nam igrac sjedi na klupi, to se ne smije desavat, nepojmljivo je da Svraka i Jamak igraju a da Bekric sjedi na klupi, ciji god da je on igrac i ko mu je menadzer, te hirove u ovakvim utakmicama Amar mora izbacit iz glave.
Pa ta je ekipa izgubili skoro isto razlike od Newcastlea kao sto je ova sada izgubila od Maribora.
Samo to je dovoljno reci.
Samo to je dovoljno reci.
- ultra_CImanija
Eno raja na zvanicnoj navijackoj stranici na facebook-u dosla do profila onog gay-sudije iz holandije, salju mu svakakve poruke, naravno i ja sam mu "cestitao"

SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
- SarajlijaTM
[youtube][/youtube]Sanjo je napisao/la:Ima li igdje clip navijanja od sinoc?
[youtube][/youtube]
od svih tih igrača, niko nije poslije otišao u jači klub od želje osim bukija. znači i nije baš toliko do pojedinačnog kvaliteta koliko do nekih drugih momenata, najviše psiholoških.
Vezano za najave Osima da ce biti promjena u ekipi,ostao sam nemalo iznenadjen da se ta promjena izrazila na Selimovicu,igracu koji je realno odigrao jednu jako solidnu utakmicu u Sloveniji.On je ispastao a ostali dio ekipe je igrao.I igrali smo sa istom taktikom,bez ikakve promjene,sto po meni nije bio bas hrabar pokusaj nase struke da proba da igra malo ofanzivnije.Sasvim dobrom Adilovicu u ovim utakmicama,posebno u revansu mnogo je mogao pomoci Selimovic da je igrao i bio blizu napadackog mjesta.
Osim je naravno bio svjestan da je osvrt slovenaca u analizi najvise bio Zeba,pa je teziste igre u obje utakmice prebacio na nedovoljno kvalitetnog Jamaka koji naravno nije bio na nivou ocekivanog za gradnju igre protiv momcadi koja je puno iskusnija u evropi od nas.Poznato je vec odavno da Osim degradira mogucnosti Zebe kada ga stavlja na krilnog igraca.Ovaj jednostavno nema mogucnosti da postavi puni svoj kapacitet kada je ogranicen sa malim brojem lopti,samo u slucaju kada se igra po njegovoj strani.Za ostalo je odsjecen iz igre.On kao igrac nema motoricke sposobnosti,ali ima taj zicer u dodavanju koji drugi igraci Zelje nemaju.To na mjestu na kojem igra cesto ne moze da odradi u onoj varijanti koja je zeljena.Ono na sta sam ljut na Zebu je njegova slaba predaja lopte kada je ima u posjedu,sto nije svojstveno za njega.Vidljiva je bila njegova nervoza i nesigurnost u predaji.
Medjutim ima ono nesto drugo,sto je ocigledno malo ko vidio a tice se naseg veznog reda.To se lako moze primijetiti u obje utakmice kada nam ljudi slazu kontru poslije izgubljene lopte.U oba puta je Zeba bio taj koji je izgubio loptu.Nacin na koji je tako lako izgubio loptu je za svaku osudu,ali nacin na koji vezni igraci inace gube lopte na tom dijelu terena nije nikako cudan.To se apsolutno stalno desava u svim ekipama kod igraca koji se nalaze centralno na terenu.U trenutku izgubljene lopte,protivnik je za dvije sekunde vec pred nasim golom.Zasto? Pa zato sto Zeba u tom trenutku nema osiguraca iza sebe.Propuh totalni,pogledam gdje je taj osigurac zvani Svraka,reprezentativac,i vidim da ga nema na mapi.To se Denisu Karicu nikada ne bi moglo desiti.Pa evo i Nijemi,koji bi to stigao i ako ista,faulirao protivnika,zaustavio bi napad.Kada protivnik u tom slucaju tako lako prodje kroz zadnji vezni red u tom naletu stoperi mogu pokusati izblokirati i to je sve,ako ne uspiju,eto gola i gotova prica.To se desilo u obje utakmice.Pricati o limitiranom Zebi a ne pricati o jednom bezveznom Svraki je nesto sto me ljuti. Ljudi vide da je Zeba izgubio loptu,a niko ne vidi gdje je u tom trenutku Svraka koji mora i kojem je to apsolutno primarni zadatak u ekipi,da sprijeci prodor protivnika kroz niske dubinske trke prema nasem golu sa loptom.Katastrofa.
Defanzivni dio ekipe od Svrake do Bogija je zaista limitiran za nesto vise u evropskim utakmicama.Trcanje k'o muha bez glave samo da bi nabio kilometrazu nije ono sto se trazi od tog zadatka na terenu.Sve ostalo bi bilo puno bolje da smo imali zadnji vezni red.Veca bi bila stoperska sigurnost,a svakako i pokusaj prema naprijed od strane i Jamaka i Zebe i bilo koga drugog.
Svakako je bio dobar potez izvlacenje Zebe sa terena nakon poluvremena,ionako na onom mjestu on ne moze mnogo da uradi.Pa kad vec nece da ga postavi centralno,kao da Amar tjera neki inat sa tim,onda ne treba ni da igra,Bekric je u toj varijanti brzi i pozrtvovaniji od Zebe.I to je dalo malo na brzini i zrtvovanosti.
Opet,Zolotic je koliko je mogao za svoju mladost i neiskustvo,pokusao pokriti Svraku,bar malo nadoknadjujuci ogroman gubitak Nijeme na tom dijelu terena koji je po meni izgubio ove dvije utakmice.Zoloticu treba jos mnogo utakmica ,ali daje znakove jedne puno kvalitetnije igracke licnosti od Svrake vec sada.Tragicno je da jedan golobradi mladic uradi onoliko posla pokrivajuci lose strane jednog reprezentativca.Ali svakako dobro za Zoloticevo nakupljanje iskustva i njegov brzi napredak,koji je ocigledan.Mora popraviti predaju,ali je svakako igrac koji je u obje utakmice dao sve od sebe,ostavio i srce i dusu i na to sam definitivno ponosan.
Antolovic meni sasvim solidan,kao i Kvesic za razliku od prve utakmice,a Colic bezobrazan.
Svraka,Jamak,Colic i Stanic su definitivno mnogo veci bezobraznici i mahalasi od Zebe kojeg svi daleko najvise napadaju.Sa punim pravom se Zeba napada,ali iskreno ako bi nekome volio da vidim ledja u ovoj ekipi to su ona cetvorica pobrojanih.Onakav odnos i mahalastina je nesto sto nikada nigdje nece proci vec samo kod nas.
Oduzio sam puno,pa necu o sudjenju.Tu je mnogo receno i i ovakvo sudjenje je je sudjenje na koje nase sudije mogu gledati sapodsmijehom i da se sa punim pravom pitaju zasto to oni sude losije od ovih nadobudnih evropskih sudija.
Besliji svaka cast.Adilovicu svaka cast.Bekricu svaka cast.Antolovicu svaka cast.Kerli svaka cast.Vasilicu svaka cast.Zoloticu svaka cast.Ponosan na vas do kraja.Hvala vam.
Idemo dalje.
Osim je naravno bio svjestan da je osvrt slovenaca u analizi najvise bio Zeba,pa je teziste igre u obje utakmice prebacio na nedovoljno kvalitetnog Jamaka koji naravno nije bio na nivou ocekivanog za gradnju igre protiv momcadi koja je puno iskusnija u evropi od nas.Poznato je vec odavno da Osim degradira mogucnosti Zebe kada ga stavlja na krilnog igraca.Ovaj jednostavno nema mogucnosti da postavi puni svoj kapacitet kada je ogranicen sa malim brojem lopti,samo u slucaju kada se igra po njegovoj strani.Za ostalo je odsjecen iz igre.On kao igrac nema motoricke sposobnosti,ali ima taj zicer u dodavanju koji drugi igraci Zelje nemaju.To na mjestu na kojem igra cesto ne moze da odradi u onoj varijanti koja je zeljena.Ono na sta sam ljut na Zebu je njegova slaba predaja lopte kada je ima u posjedu,sto nije svojstveno za njega.Vidljiva je bila njegova nervoza i nesigurnost u predaji.
Medjutim ima ono nesto drugo,sto je ocigledno malo ko vidio a tice se naseg veznog reda.To se lako moze primijetiti u obje utakmice kada nam ljudi slazu kontru poslije izgubljene lopte.U oba puta je Zeba bio taj koji je izgubio loptu.Nacin na koji je tako lako izgubio loptu je za svaku osudu,ali nacin na koji vezni igraci inace gube lopte na tom dijelu terena nije nikako cudan.To se apsolutno stalno desava u svim ekipama kod igraca koji se nalaze centralno na terenu.U trenutku izgubljene lopte,protivnik je za dvije sekunde vec pred nasim golom.Zasto? Pa zato sto Zeba u tom trenutku nema osiguraca iza sebe.Propuh totalni,pogledam gdje je taj osigurac zvani Svraka,reprezentativac,i vidim da ga nema na mapi.To se Denisu Karicu nikada ne bi moglo desiti.Pa evo i Nijemi,koji bi to stigao i ako ista,faulirao protivnika,zaustavio bi napad.Kada protivnik u tom slucaju tako lako prodje kroz zadnji vezni red u tom naletu stoperi mogu pokusati izblokirati i to je sve,ako ne uspiju,eto gola i gotova prica.To se desilo u obje utakmice.Pricati o limitiranom Zebi a ne pricati o jednom bezveznom Svraki je nesto sto me ljuti. Ljudi vide da je Zeba izgubio loptu,a niko ne vidi gdje je u tom trenutku Svraka koji mora i kojem je to apsolutno primarni zadatak u ekipi,da sprijeci prodor protivnika kroz niske dubinske trke prema nasem golu sa loptom.Katastrofa.
Defanzivni dio ekipe od Svrake do Bogija je zaista limitiran za nesto vise u evropskim utakmicama.Trcanje k'o muha bez glave samo da bi nabio kilometrazu nije ono sto se trazi od tog zadatka na terenu.Sve ostalo bi bilo puno bolje da smo imali zadnji vezni red.Veca bi bila stoperska sigurnost,a svakako i pokusaj prema naprijed od strane i Jamaka i Zebe i bilo koga drugog.
Svakako je bio dobar potez izvlacenje Zebe sa terena nakon poluvremena,ionako na onom mjestu on ne moze mnogo da uradi.Pa kad vec nece da ga postavi centralno,kao da Amar tjera neki inat sa tim,onda ne treba ni da igra,Bekric je u toj varijanti brzi i pozrtvovaniji od Zebe.I to je dalo malo na brzini i zrtvovanosti.
Opet,Zolotic je koliko je mogao za svoju mladost i neiskustvo,pokusao pokriti Svraku,bar malo nadoknadjujuci ogroman gubitak Nijeme na tom dijelu terena koji je po meni izgubio ove dvije utakmice.Zoloticu treba jos mnogo utakmica ,ali daje znakove jedne puno kvalitetnije igracke licnosti od Svrake vec sada.Tragicno je da jedan golobradi mladic uradi onoliko posla pokrivajuci lose strane jednog reprezentativca.Ali svakako dobro za Zoloticevo nakupljanje iskustva i njegov brzi napredak,koji je ocigledan.Mora popraviti predaju,ali je svakako igrac koji je u obje utakmice dao sve od sebe,ostavio i srce i dusu i na to sam definitivno ponosan.
Antolovic meni sasvim solidan,kao i Kvesic za razliku od prve utakmice,a Colic bezobrazan.
Svraka,Jamak,Colic i Stanic su definitivno mnogo veci bezobraznici i mahalasi od Zebe kojeg svi daleko najvise napadaju.Sa punim pravom se Zeba napada,ali iskreno ako bi nekome volio da vidim ledja u ovoj ekipi to su ona cetvorica pobrojanih.Onakav odnos i mahalastina je nesto sto nikada nigdje nece proci vec samo kod nas.
Oduzio sam puno,pa necu o sudjenju.Tu je mnogo receno i i ovakvo sudjenje je je sudjenje na koje nase sudije mogu gledati sapodsmijehom i da se sa punim pravom pitaju zasto to oni sude losije od ovih nadobudnih evropskih sudija.
Besliji svaka cast.Adilovicu svaka cast.Bekricu svaka cast.Antolovicu svaka cast.Kerli svaka cast.Vasilicu svaka cast.Zoloticu svaka cast.Ponosan na vas do kraja.Hvala vam.
Idemo dalje.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
trebo si i onom Iskratelu reci da se tako ponasa, a ne bude onakav mucki provokator, al et jeste bolji al jos ste obezbjedili i sudiji da vas gurne, sretno dalje, vjerovatno ste i ove godine ako niista u Ligi UEFAslovenc je napisao/la:Pa dobro... Ti pričaš svoje, ja svoje, tako nečemo doći nigde. Bilo šta bilo, ja vam želim puno sreče nove sezone, idite dalje ovi putem i za vas će doći dobra vremena. A ja ču i dalje slušati Harisa Đinovića, jesti baklavu, burek i čevape. Sretno
pa i liga je duplo slabija nego tada, mene je samo strah da za par godina ne budemo u rangu klubova San Marina i Malte, jer svi napreduju samo mi stajimo, i sve je ovo odraz usranog drzavnog uredjenja.bordobijeli je napisao/la:nebi da provociram i pametujem al kad se sjetim ekipe sa biscevicem,alihodszicem,muharemovic guvo,huljev,gredic.ova ekipa zelje ni blizu tog kvaliteta.osim mozda kerle,kvesica i bekrica kad je spreman.jest ova ekipe harala prosle godine al realno nikog nije specijalno nadigrala vecina reultata 1-0 dok ova gore navedena ekipa kad je bila prvak svakom 5 trpala sa pola snage.i slazem se da je nijema velik gubitak
Hvala za info...zao mi je sto je Bekric u nemilosti sefa, fkt ne znam sta je razlog tome. vidjecemo do kraja augusta sta ce se desavati, nadam se da cemo dovest kvalitetne zamjene.exbabilon je napisao/la:zlatandr je napisao/la:Ima li neke sanse da vidimo manje "rezove" u ekipi, npr. da se zahvali nekim igracima kao sto su Stanic (iskreno lik je ispodprosjecan igrac cak i za nasu ligu), i da dovedemo 2,3 solidna igraca da osvjezimo tim za novu sezonu? To bi volio ako moze Aco da mi odgovori. I valjda se nece ovaj tezak poraz odraziti na moral i psihicku stabilnost nasih igraca, da ne udjemo lose u novu sezonu Premijer lige.
Jamak, Svraka, Adilovič, Bekrić..u pomenutoj četvorki traži dvojicu koja će se prodat ubrzo. Najkonkretnije ponude su za Svraku i Jamaka, s tim što se za Bekrića ne traži puno para jer smo već jednom zaradili na njemu, a ako se pogleda i odnos šefa prema Bekriću i on je jako blizu odlaska.
Volim te Zeljo!!!
domorocki je napisao/la:Ovo su samo neki od komentara vaših simpatizera, kada se Želji dobrano navlačilo i šiljilo u domaćem prvenstvu.
Ne znam u čemu je sada problem!? Zašto sada ne obarate rekorde? Možda zato što fali podrška trojke u crnom.

Problem je taj što je ovo Liga Šampiona,a ne Premijer liga i igranje sa tvojim zaseokom čobane!![/quote]
naravno, u Lš se ne toleriše gruba igra sa jedne strane, i ne čuvaju se balerine sa druge strane, zato i jeste tako kako jest, dok se to ne promijeni ništa od europskog iskoraka, pogledaj Sarajevo koji dobro odigra sa puno, puno jačim protivnikom zbog toga što nisu uljuljkani nekim nerealnim pobjedama u domaćem prvenstvu
seven ne rise majke ti... sve pobjede u PL su zasluzene i o tome nema govora. LS je druga stvar potpuno
nime_tm87 je napisao/la:seven ne rise majke ti... sve pobjede u PL su zasluzene i o tome nema govora. LS je druga stvar potpuno
onda reci pobjeda Maribora je i više nego zaslužena i nerisete više o sudijama nego čestitaj te ljudima i okrenite se dominiranju u PL

Hajmo svi uputiti po koju "lijepu" rijec holandskom gadu:
https://www.facebook.com/Danny.Makkelie" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Danny.Makkelie" onclick="window.open(this.href);return false;
Volim te Zeljo!!!
Šta se dešavalo sinoć, nisam gledao... Pratio sam na txt, jer nije bilo prenosa na totalu... Odakle 3 crvena?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Anpa, MoSaZeLjo1921 i 25 gostiju.