Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Treba mu 5 golova i Osim i dalje igra sa jednim napadačem, ne znam jel' ovo smiješno ili žalosno.ibrakadabra je napisao/la:cuva rezultatkimbo je napisao/la:Unisti vas Amar Osim svojom antitaktikom. Gledam sastav u napadu i samo vrtim glavom. Treba mu 4 gola a on sa jednim napadacem. Zalosno !
Pouka : ne kladiti se za Ramazan.tepsija je napisao/la: Ja sam npr. odigrao keca na Želju...pa eto,ne bi bila loša bilo kakva pobjeda.
Pa sta hoces, da se otvori u potpunosti pa da fasuje peticu na svom terenu?Saurman je napisao/la:Treba mu 5 golova i Osim i dalje igra sa jednim napadačem, ne znam jel' ovo smiješno ili žalosno.ibrakadabra je napisao/la:cuva rezultatkimbo je napisao/la:Unisti vas Amar Osim svojom antitaktikom. Gledam sastav u napadu i samo vrtim glavom. Treba mu 4 gola a on sa jednim napadacem. Zalosno !
Nikad se tvoji nece vratit u PL. Upamti !classic je napisao/la:Ajde igrajte malo nije Leotar.
DzoleZeljo je napisao/la:
Pa sta hoces, da se otvori u potpunosti pa da fasuje peticu na svom terenu?
MislisElegant je napisao/la:Nikad se tvoji nece vratit u PL. Upamti !classic je napisao/la:Ajde igrajte malo nije Leotar.
Amar je za Slinu Murinjo i Ferguson zajedno.Ljepoje je napisao/la:Baš me zanima, da li su "oni" (ljudi) koji su predlagali Amara Jr. Osima za selektora BiH zaista bili "ozbiljni", il ozbiljni svojom namjerom ....
to i jest zalosno sto ce oni poharati nasu ligu, onda ce doci u evropu i opet ih neko oderemanijakdv je napisao/la:Bio je cilj pobijediti,nadali smo se čudu,ništa idemo se bar dostojno oprostiti od Evrope barem remijem,poharati našu ligu ponovo a dogodine se pojačati i nadati boljem izdanju u Evropi.
Izgleda da se prejeo pa tesko izgovara, sve malo pravi prekid i uzima dahadrTooth je napisao/la:Sve nekako podnesem i da nema prenosa, i da je web portal bh radio 1 potpuno sranje, da se ne moze naci nijedan normalan link radija, da moram otici u auto da slusam utakmicu i onda čujem Saliha Hadžialića, koji nijednu ***** akciju nije u stanju da prenese, koji pravi takve pauze u rečenicama, kao da ima neki recital... nevjerovatno !
BH430 je napisao/la:to i jest zalosno sto ce oni poharati nasu ligu, onda ce doci u evropu i opet ih neko oderemanijakdv je napisao/la:Bio je cilj pobijediti,nadali smo se čudu,ništa idemo se bar dostojno oprostiti od Evrope barem remijem,poharati našu ligu ponovo a dogodine se pojačati i nadati boljem izdanju u Evropi.
Jel ti ova tema babovina ?POPAY je napisao/la:Kurvini sinovi,pitari,tuzlaci,cetnici,vehabije,nacionalisti,huligani....Mrs s teme
Eh vidis kako je ekipama iz Andore, San Marina, Malte...jos budu nakantani i prime po 7-8 komadaElegant je napisao/la:I opet cekati cijelu sezonu da se "dokopamo" Evope, a onda nista ne dostici.
Ima samo nesto gore od poraza , a to je da izgubis a nisi dao 100%. Ono sto ne kontam je da cijelu godinu igras i boris ze za Evropu i onda kada dodje Evropa zauzmes ovaj stav. Mislim i kao igrac i kao trener. A uovom slucaju najvise trener. Igraci nisu glupi cim trener izdiktira sastav zna se i taktika i postavka i koliko trener vjeruje u svoje igrace.. crnjak zesci .Saurman je napisao/la:Treba mu 5 golova i Osim i dalje igra sa jednim napadačem, ne znam jel' ovo smiješno ili žalosno.ibrakadabra je napisao/la:cuva rezultatkimbo je napisao/la:Unisti vas Amar Osim svojom antitaktikom. Gledam sastav u napadu i samo vrtim glavom. Treba mu 4 gola a on sa jednim napadacem. Zalosno !
Trenutno korisnika/ca: NerminFatic i 28 gostiju.