Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ako neće nitko onda će Eisfield 

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
evo ga i 2:1 

- majestic24
- Kontakt:
aneke
Malo srece,al eto pobjede

Malo srece,al eto pobjede

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Šta sam ja reko,preokret brate,preokretSamoZeljo je napisao/la:evo ga i 2:1

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Akcija je bila odlicna, dvojac Arsenala se proseta kroz odbranu.... Jeste zakacila odbrambenog i tako prevarila golmana ali nije nezasluzeno.majestic24 je napisao/la:aneke![]()
Malo srece,al eto pobjede![]()

Kakav preokret, ovo mogu samo velike ekipe

Edin.- je napisao/la:Kakav preokret, ovo mogu samo velike ekipe![]()

Sad nas neće tračat po novinama

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Teren je uzasan, gori od bivseg terena na BP. Ali to ne smije biti izgovor, ovo se uopste nije igralo. Ni malo trke, zelje i volje. Jednostavno svi samo stajali, uz 2-3 igraca koji su pokusavali nesto.
Anekea je Barca trazila, on ih odbio. Walcott nikad ne bi trebao igrati vise, onoliki debil se jos nije rodio.
Anekea je Barca trazila, on ih odbio. Walcott nikad ne bi trebao igrati vise, onoliki debil se jos nije rodio.
Celik!3,2,2.
- majestic24
- Kontakt:
Ovo u stilu Manche protiv Bayerna 99-teEdin.- je napisao/la:Kakav preokret, ovo mogu samo velike ekipe![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
nedim1993 je napisao/la:Neko golove? pliz
Lijepa pobjeda iako nezaslužena (prema igri). Zaslužena je samo činjenicom da je Arsenal kvalitetniji klub, pa može igrati 90 minuta koncentrisaniji od Malezije.
Od igrača niko me nije pretjerano oduševio, tek eto ludi Vitto.
Možda malog Niku (Yennarisa) izdvojiti. A drago mi je za golove Eisfelda i Anekea. Chuks je najveći talenat u akademiji, koji još nema zvaničan nastup za Arsenal. Jedva čekam nadolazeće godine, kad će on početi da igra.
Santos mi je fino odigr'o krilo, a Gervinho se u napadu, bar po meni, najviše trudio.
Takodje drago mi je ponovo Diabya vidjeti nazad. Vrlo bitan kotačić u igri Arsenala.
@franqqqq: Kad bi Remy doš'o ja bih se ubio od sreće.
Al' eto...probaću se malo skučit od špekulacija i pratiti samo šta se dešava u vezi M'Vile, Nianga, Cazorle i Mila Ramadana (ovog igrača želim!
).
Od igrača niko me nije pretjerano oduševio, tek eto ludi Vitto.

Santos mi je fino odigr'o krilo, a Gervinho se u napadu, bar po meni, najviše trudio.
Takodje drago mi je ponovo Diabya vidjeti nazad. Vrlo bitan kotačić u igri Arsenala.
@franqqqq: Kad bi Remy doš'o ja bih se ubio od sreće.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:
Diego Balado @DiegoBalado
Santi Cazorla deja al Málaga para sumarse al Arsenal inglés.
Ima lik 90k followersa na twitteru, ima da se režem ako je istina.
Inače, znači da kao napušta Malagu i dolazi u Arsenal
Santi Cazorla deja al Málaga para sumarse al Arsenal inglés.
Ima lik 90k followersa na twitteru, ima da se režem ako je istina.
Inače, znači da kao napušta Malagu i dolazi u Arsenal

-
- Kontakt:
Hej da hoce Van Persie otici pa da se Walcott naljuti i ode, sta bi dao al nismo mi te srece.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Utakmica i vise nego smijesna. Svidja mi se Eisfeld, nije zbog gola, koliko mi se svidjaju njegovi pokreti s loptom i to. Moglo bi biti od njega nesto.
Song u tome nema premca. Šepuri se najjače od svih
Song u tome nema premca. Šepuri se najjače od svih

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ženi je i ostani tamo s njomrio_Ferdy88 je napisao/la:![]()

kad bi neko tamo deseti čito ovaj forum reko bi da što više imaš foloversa na twitteru veća je istina. e svašta
.

Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa dobro donekle je to i tako. Ipak ces ti prije da vjerujes onom ko ima 10k followersa nego onom koji ih ima 500. Jel tako ?
E haj da ne idemo u off , nesto su mi se pocutili sa ovim Robinom, ode i on 1000 %. Cazorla i Ganso ako ulete umjesto njega, onda smo na konju. To se nece desiti svakako, daj Boze da jedan od njih dodje, ali eto opet fino bi bilo vidjet da se pojacamo kako treba nakon sve izvjesnijeg odlaska Robina.
Hvala ti i sretno Robine
Edit :

E haj da ne idemo u off , nesto su mi se pocutili sa ovim Robinom, ode i on 1000 %. Cazorla i Ganso ako ulete umjesto njega, onda smo na konju. To se nece desiti svakako, daj Boze da jedan od njih dodje, ali eto opet fino bi bilo vidjet da se pojacamo kako treba nakon sve izvjesnijeg odlaska Robina.
Hvala ti i sretno Robine

Edit :

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ne vjerujem dok ne bude na oficialnoj stranici.Arsenal have reportedly agreed terms with Santi Cazorla and Malaga for the transfer of the player, the fee is believed to be £16 million
Daily Mail
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.