FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RUDARSKA2
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RUDARSKA2 » 23 jul 2012, 23:46

realno , nismo mi u stanju nikoga potcijeniti ... ali SLOBODA ce uvijek biti veliko ime za bh fudbal , a bogami i sire , i KAD TAD , MI CEMO SE VRATITI I BITI PRVACI DRZAVE I IGRATI LIGU PRVAKA , isto tako I GOSK , ZRINSKI , RUDAR i sl CE SE VRATITI gdje im je mjesto i biti samo male lokalne ekipice i nista vise od toga !!

p.s. nemojte da vas cudi sto sam i zrinski uvrstio u ovaj kos , to je samo realnost , nikad oni nece biti kao VELEZ . SLOBODA , SARAJEVO , ZELJO , BORAC , CELIK ....

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 24 jul 2012, 10:24

klubovi igrali u nasoj nekadasnjoj drzavi.

slika
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 24 jul 2012, 10:37

kako bi bilo lijepo vratiti ovaj stari grb SLOBODE , predobro izgleda !!! a vidim i zeljo je promijenio grb , to nisam znao ...

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 24 jul 2012, 11:55

RUDARSKA2 je napisao/la:kako bi bilo lijepo vratiti ovaj stari grb SLOBODE , predobro izgleda !!! a vidim i zeljo je promijenio grb , to nisam znao ...
i Hajduk,mada i od Sarajeva ne liči na sadašnji ali tu je to.

A mi nepotcjenjujemo nikoga,MI SMO NAJBOLJI!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 jul 2012, 17:27

Pa i Dinamo je promijenio a interesantno nijedan srpski klub nije svi jos imaju petokraku
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 24 jul 2012, 17:36

SaltCityAttack je napisao/la:
ma daj ba Emire kakvo crno podjenjivanje ekipa ...samo svakom normalnom starijem navijacu kao tvom ocu i sta ti ja znam smjesno zvuci kad cujes skim tvoj klub danas igra ovu ligu...pa kod mene otac je SLobodu nema gdje nije gledao prije rta, a od rata nakon rata pogledo je 5-6 utakmica i to ih ja mogu nabrojat jer sam ga jedva natjerao da ode na utakmicu..pa kad covjek vidi skim igramo smjesno mu bude i ko sve bude prvak... Evo od rata znam da je bio na utakmici Sloboda-Celik 1-4 borba za titulu, Sloboda-Buducnost 3-0 kup Pasalic za nas dao sva 3 gola.. to je cini mi se prva utkamica izmedju Slobode i Buducnosti nakon sto su oni usli u premier ligu, smao sto je ovo bio kup, onda protiv Sarajeva i one utkamice u toto kupu .. nakon toga dosta mu bilo i covjek jos sad kad vidi da nam titule osvaja nekakva Modrica, ligu igra Gosk to je za te ljude smjesno
Normalno da zvuci smijesno kad cujes da je Gosk prva liga a Sloboda druga,da ligu igraju timovi koji nemaju ni stadiona kako treba.Oca neam,a od historije isto neam nista.I Celik je prije osvajao,pobjedjivao velike timove pa nas sad dere i Slavija i Leotar i ostali.Sta imam od historije nista ? Kao historija ce me ostaviti u ligi,nece druze moras se pomirit da su dosla nova vremena i niko ti ne gleda historiju.I Juventus je ispao i jos veci klubovi pa sta,evo Glazgov ispade pa sta ? Vratit ce te se i to je to.Al puno podcjenjujete ekipe ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 25 jul 2012, 00:20

Imali kakvih novosti , kad se igraci vracaju u Tuzlu ??
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 jul 2012, 00:46

Meč igran 23.07.2012

Radnički iz Kragujevca zabeležio je novu pobedu na prijateljskom meču tokom priprema na Zlatiboru. Savladana je Sloboda iz Tuzle a pobeda od 1:0 ne daje pravu sliku onoga što je viđeno na terenu hotela "Palisad".

Oni koji nisu imali prilike da prisustvuju utakmici mogli bi da zaključe da je minimalna pobeda Radničkog došla kao rezultat loše igre ili činjenice da je bilo malo šansi.

Naprotiv, Radnički je protiv Slobode stvorio sijaset prilika i jedino je fantastični golman Divković zaslužan što se crveno-crni nisu obrukali i primili mnogo više golova.

Radnički je tokom čitavog meča dominirao i prilike za postizanje pogodaka ređale su se kao na traci.

Divković je kao pobednik izlazio iz duela sa Svojićem, Obrovcem, Simovićem, Mutavdžićem i Spalevićem. Svi oni su po više puta imali stopostotne prilike da zatresu mrežu Slobode ali je Divković prosto "začarao" svoj gol i branio nemoguće udarce.

Jedini pogodak postignut je iz prekida u 68. minutu. Marko Ristić je centrirao iz kornera a Miloš Tintor postigao je sjajan gol glavom i postavio konačnih 1:0.

Sloboda je imala nekoliko šansi tokom ovog susreta ali one zaista nisu bile ni približno izgledne kao one koje je stvorio Radnički pa bi bilo nepravedno da se susret završio nerešenim rezultatom ili pobedom Tuzlaka.

Treneri su se odlučili da na ovom susretu priliku pruže sledećim igračima:

Radnički 1923: Čančarević, Pavlović, Ristić ( od 72.min. Radosavljević), Milošević (od 72.min. Rosić), Tintor, Svojić (od 61.min. Nedović), Mutavdžić, Obrovac (od 68.min. Milosavljević), Milošković (od 90.min. Komljenović), Spalević, Simović (od 81.min. Đuričković)

Sloboda: Divković, Nezić, Salihović, Pejić, M.Musić, Ljajić, Nikolić, Šišić, Mešić, Mominhodžić, Omić

U drugom poluvremenu su igrali: S.Musić, Mujkanović, Memišević, Kitić, Mahmutović, Pavlović, Gojković, Pršeš.

Dakle, zgazili su nas ..treba reći da su oni prošlu sezonu završili u samom vrhu JSL, a mi smo kao što znamo ispali iz PLBiH.
Jeste da je razlika u kvalitetu dvije ekipe velika, ali sada sam se ozbiljno zapitao da li mi sa ovim sastavom možemo do povratka u PLBiH ?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 25 jul 2012, 10:17

RUDARSKA2 je napisao/la: nemojte da vas cudi sto sam i zrinski uvrstio u ovaj kos , to je samo realnost , nikad oni nece biti kao VELEZ . SLOBODA , SARAJEVO , ZELJO , BORAC , CELIK ....
POTPIS!

Rosas7 je napisao/la:
taj gosk ipak igra premijer ligu,neznam sta ti je tu smijesno....vise bi ga kaznili da su ga opet posudili slobodi u prvu ligu federacije :mrgreen:
Ne znam se piše odvojeno,nauči gramatiku pa onda mješaj svoj ogavni nos gdje mu nije mjesto!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 25 jul 2012, 13:34

SaltBoY je napisao/la:Imali kakvih novosti , kad se igraci vracaju u Tuzlu ??
Sutra navecer krecu nazad.
I sinoc su dobili Metalca 1 - 0, gol dao Stana.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 25 jul 2012, 13:46

znaci pripreme gotove ... cini se da su imali dobre rezultate na pripremnim utakmicama , sad samo reostaje NASA PORSKA S TRIBINA I PUNO SRECE , AKO SE POKLOPE SVE KOCKICE ... MOZDA SE I VRATIMO U PL !!!

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 25 jul 2012, 16:08

Kultura i primitivizam Mostaraca na nivou (stliglo u inbox).
Rosas7 je napisao/la:

kad ti prcim onu majku smrdu zamotanu,njoj nije ogavan :lol: :lol: :lol: :lol:
seljacino tuzlanska :lol:

Druže to ne smiješ javno?A da mostarski tkz.ultrasi su uvijek se skrivali i p|čkice bili i OSTALI!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jul 2012, 16:13

Dobro je pa Tuzla vrvi od zamotanih :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 25 jul 2012, 16:15

Heller je napisao/la:Dobro je pa Tuzla vrvi od zamotanih :mrgreen:
Svaka druga zamotana :mrgreen:

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 25 jul 2012, 16:22

Tuzla950 je napisao/la:
Heller je napisao/la:Dobro je pa Tuzla vrvi od zamotanih :mrgreen:
Svaka druga zamotana :mrgreen:
Ja ba :lol: :lol:

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 25 jul 2012, 16:26

SiggySinatra je napisao/la: Ja ba :lol: :lol:
Opasan lik nema šta :mrgreen:

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 25 jul 2012, 17:15

Tuzla950 je napisao/la:
SiggySinatra je napisao/la: Ja ba :lol: :lol:
Opasan lik nema šta :mrgreen:
Gdje nije razbio pola Tuzle kad su bili prosle godine :lol:

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 25 jul 2012, 17:21

imal kakvih naznaka , postojil jos neko ime na listi zelja ovog nam (bivseg) giganta iz grada soli ??

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 25 jul 2012, 18:40

Prva sjednica Upravnog odbora FK Sloboda koji još uvijek čeka zvanično imenovanje Skupštine kluba, održana je sinoć, uz izostanak tri člana.

Na sastanku koji je trajao blizu četiri sata, članovi novog klupskog rukovodstva su rješavali goruća pitanja vezana za plaćanje priprema na Zlatiboru, te plata za ovaj mjesec, a formirane su i smjernice budućeg djelovanja marketing službe kluba, koja bi „crveno-crnim“ trebala donositi mnogo više sredstava nego je to bio slučaj do sada.

- Prva sjednica je prošla u odličnoj atmosferi. Evidentno je da svi žele pomoći, a zabilježen je i veliki broj kvalitetnih prijedloga o budućem ustrojstvu kluba. Donijeli smo i odluku o početku prodaje godišnjih ulaznica po popularnim cijenama, jer nam je cilj da imamo veću podršku navijača, sa kojim će biti lakše doći do konačnog cilja, a to je povratak u Premijer ligu – rekao nam je Mersed Kovačević – predsjednik Upravnog odbora.

Godišnje ulaznice po cijeni od 30 KM u prodaji će biti već od sutra, a odlučeno je da pripadnici navijačke skupine „Fukare“, godišnje ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 15 KM.

Evo i kako napreduje rad na pomocnom stadionu :
http://****/sport/71-fudbal/120 ... uanjq.html" onclick="window.open(this.href);return false;

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 jul 2012, 19:39

gdje se mogu uzet godisnje karte
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.