FK Krajina Cazin
Re: FK Krajina Cazin
Jesu pripreme prekinute, a već sam gore napisao da je situacija TEŠKA, a to se odnosilo na pare.
Ne znam gdje će ovo izaći, šaltaju se ti igrači iz Krajine u Jedinstvo svake sedmice.
Ne znam gdje će ovo izaći, šaltaju se ti igrači iz Krajine u Jedinstvo svake sedmice.
-
- Kontakt:
Ko vas je napustio , ko je dosao ? Daj malo vise informacija . Pripremne utakmice ?
-
- Kontakt:
Svi napustili, dosao niko, nema treninga nema utakmica.kenanSN1996 je napisao/la:Ko vas je napustio , ko je dosao ? Daj malo vise informacija . Pripremne utakmice ?
Nije niko došao, spominjao se Beho ali to nije riješeno.
Otišli: Abdihodžić, Čahtarević, Mirvić, Nuhanović, Račić, Dizdarić, Selimović, Šahinović
Na prozivci nije bilo ni Endija Puškara ni Halida Delića.
Mujo Čaušević upitan za nastavak u Krajini.
Otišli: Abdihodžić, Čahtarević, Mirvić, Nuhanović, Račić, Dizdarić, Selimović, Šahinović
Na prozivci nije bilo ni Endija Puškara ni Halida Delića.
Mujo Čaušević upitan za nastavak u Krajini.
- bavarac_33
- Kontakt:
gdje je Racic otisao?....
jadni moji, u ovoj nasoj Krajini svake godine sve gore i gore. ne bi me cudilo da rasformiraju klub, uzoru stadion i posade kuruze na njemu
jadni moji, u ovoj nasoj Krajini svake godine sve gore i gore. ne bi me cudilo da rasformiraju klub, uzoru stadion i posade kuruze na njemu
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
Mene je stvarno iznenadila ova situacija, jer prosle godine je bila prica o stabilizaciji kluba, tribine se pravile i bilo je naznaka da ce Krajina ostati jedan od glavnih kandidata za prvo mjesto ili ako nista biti u vrhu. Ali nazalost se dogodilo suprutno, sad znate kako je nama u Bihacu bilo kad nam je klub bio pred raspadom. Nadam se da ce Krajina iz ovoga izaci samo jaca.bavarac_33 je napisao/la:gdje je Racic otisao?....
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- bavarac_33
- Kontakt:
nadam se i ja druze, al ovo nece na dobro izaci ako se nastavi ovako i dalje..:/...ja sam dijete Krajine i zao mi je kad vidim sta se radi od kluba...treba nama reorganizacijakluba potpuna, iz temelja sve promijeniti...pocev od omladinskog pogona s kojim se vec duze vremena ne radi kako treba, a ima stvarno dobrih igraca, samo sto se slabo radi s njima skroz..malo u njih uloziti i pustiti momke da igraju, ne bi nam onda trebali nikakvi igraci sa strane, koji dodju samo na polusezonu, dobiju tu i tamo neke pare i odu(zavisi od kvalitete, al ovo sto zadnjih godina dolazi ne zna se koji je slabiji i losiji, Sadibasic je za njih izmislio fudbal)..siguran sam da bi pola ovih nasih momaka igralo za dzabe, samo da se hoce raditi s njima kako treba..pa odmah nek ispanemo u ligu ispod,nema veze samo nek se uigravaju, uspjeh ne dolazi preko noci...bilo bi i vise ljudi na stadionu i bilo bi zanimljivije!..a ne nako prosle sezone dodjes da gledas utakmicu, igra neki letargicni Mesic kojem su dali na ruke 5 hiljada za polusezonu i plus platu svaki mjesec a znali su da ne mogu ni gore ni dole, nit ima zelje ni motiva igrati...a npr nasi juniori koji gore od zelje, konstantno griju klupu...ne bil Bog dao pa da se sta popravi ubuduce.....pratim ja i jedinstvo isto, bilo je tu svaceg neceg, isto na rubu bili al kako vidim popravlja se situacija bar ovako sto preko medija procitam, nisam bas najbolje upucen...veliki plus jedinstva je Sila Nebeska koji stalno podrzavaju klub ma u kakvoj situaciji bio dok u Cazinu Sejtana ni na mapi nazalost
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
- bosnacazin
- Kontakt:
kako sam cuo danas bi trebala biti neka pripremna tekma u Kladusi protiv Krajisnika,isto sam cuo da se keran vratio te da ce on biti prvi golman.kakogod ove sezone ulazimo s domacim kadrom i cilj je opstanak.
bosnacazin je napisao/la:kako sam cuo danas bi trebala biti neka pripremna tekma u Kladusi protiv Krajisnika,isto sam cuo da se keran vratio te da ce on biti prvi golman.kakogod ove sezone ulazimo s domacim kadrom i cilj je opstanak.
Bila. Krajšnik pobjedio 1-0 golom iz penala.
Jes, vratio se Keran u Krajinu.
Kao što sam već rekao prijateljska sa Krajišnikom. Vrlo vjerovatno će se odigrati još jedna u Cazinu.
Kao što sam već rekao prijateljska sa Krajišnikom. Vrlo vjerovatno će se odigrati još jedna u Cazinu.
-
- Kontakt:
Gledaj sad obrnute situacije. Prošle sezone zajebavate nas iz Bihaća. Bilo nam je fino trpiti vas. Ne kažem za sve vas,ali uglavnom za one koji su pisali za Jedinstvo.
Bili se 1.na tabeli prvi dio sezone. Dobro. Gledaj vas sada. Hoćete moći izboriti opstanak?
Gledajte kako se sve okrenu. Jedinstvo ima ekipu za prva 3-4 mjesta sigurno. Ako krenemo fino prva 3-4 kola,eto nas i na PL. A vi idite na opstanak. Vratio vam BOG. Ali opet vam želim sreću da budete pri vrhu.
Bili se 1.na tabeli prvi dio sezone. Dobro. Gledaj vas sada. Hoćete moći izboriti opstanak?
Gledajte kako se sve okrenu. Jedinstvo ima ekipu za prva 3-4 mjesta sigurno. Ako krenemo fino prva 3-4 kola,eto nas i na PL. A vi idite na opstanak. Vratio vam BOG. Ali opet vam želim sreću da budete pri vrhu.
-
- Kontakt:
Krajina da je htjela , tj da su im financije dozvoljavale , bila bi sad u PL umjesto Gradine . Sad mi imamo 5 njima vaznih igraca i jos par nasih mladih , mozemo doci u istu situaciju kao i oni . Volio bi' da Krajina bori za sredinu tabele i da ostanu sve 4 USK ekipe pa da docekamo jos jednu ako Bog da 

- bosnacazin
- Kontakt:
mislim da je ta prijateljska sad u subotu,al' nisam siguranHammer je napisao/la:Jes, vratio se Keran u Krajinu.
bilo je nekih koji su se vama(jedinstvu) naslađivali prosle sezone,al vecina navijaca krajine je navijala za opstanak jedinstva.Tako i danas u ovoj situaciji ja bih prije volio da jedinstvo udje u PL,nego,sta ja znam,sloboda,rudar itd.A borba za opstanak ove sezone je cista realnost sto se tice krajineSilaNebeska96 je napisao/la:Gledaj sad obrnute situacije. Prošle sezone zajebavate nas iz Bihaća. Bilo nam je fino trpiti vas. Ne kažem za sve vas,ali uglavnom za one koji su pisali za Jedinstvo.
Da smo pametni i da se od samog pocetka drzimo zajedno sad bi nam barem jedan klub igrao u Premier ligi, ali nazalost 4. kluba se nalaze u ovoj ligi, ako nista nadam se da ce se tu i zadrzati.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Nisam neko ko će se naslađivati ili zajebavati nekoga samo zato što je iz Bihaća, ali je nažalost situacija takva da kad god ja napišem nešto za Jedinstvo odmah to shvate kao provokaciju.SilaNebeska96 je napisao/la:Gledaj sad obrnute situacije. Prošle sezone zajebavate nas iz Bihaća. Bilo nam je fino trpiti vas. Ne kažem za sve vas,ali uglavnom za one koji su pisali za Jedinstvo.
Zato ovo nemoj shvatiti kao provokaciju jer nije, a imao sam potrebu da to naglasim zato što sam često od Bišćana na ovom forumu znao čuti "došao si ovdje provocirati". Svi izuzev Kenana.
Zar niste na početku prošle sezone rekli da imate ekipu za Premijer ligu i da se borite za istu?
Zašto to Krajina ne bi osigurala opstanak i bila među prvih pet ekipa Prve lige Federacije?
Zašto bi Krajina ispala kraj još tri prijateljska kluba sa našeg kantona?
Kako znaš da idemo na opstanak?
Krenula je i Krajina prošle sezone na PL, prvi u jesenjem dijelu, gdje smo završili? - Budimo realni, Jedinstvo nema para za opremu kamoli za Premijer ligu. Živi bili pa vidjeli.
Mirvić više ne može igrati kao nekad, posao mu to ne dozvoljava. Dobili ste njega.
Čahtarević je natjeran da zaigra za Jedinstvo i to ide na sramotu tvog kluba. I natjeran je iz privatnih razloga, a to znamo i ja, i ti i cijeli Bihać.
Kakvu ste vi to ekipu napravili pa da možete reći da ste favoriti za ulazak? - Kako znaš da ćete se boriti za vrh? - Imena ti to govore?
Ma Krajina će izboriti opstanak. To je bio naš cilj pretprošle, prošle pa će biti i ove sezone.kenanSN1996 je napisao/la:Krajina da je htjela , tj da su im financije dozvoljavale , bila bi sad u PL umjesto Gradine . Sad mi imamo 5 njima vaznih igraca i jos par nasih mladih , mozemo doci u istu situaciju kao i oni . Volio bi' da Krajina bori za sredinu tabele i da ostanu sve 4 USK ekipe pa da docekamo jos jednu ako Bog da
Ma sva četiri kluba sa kantona ostaju u ligi. Nažalost, raspored nam nije takav da možemo u zadnjim kolima jedni drugima dati bodove, ali budimo realni, manje para trošimo na odlazak u Sanski Most nego na odlazak u Srebrenik, čime nam se otvara mogućnost da protiv slabih ekipa otputujemo dan ranije i taj ušteđeni novac iskoristimo na odmor kako bi se došlo do boda ili tri.NeRi_K je napisao/la:Da smo pametni i da se od samog pocetka drzimo zajedno sad bi nam barem jedan klub igrao u Premier ligi, ali nazalost 4. kluba se nalaze u ovoj ligi, ako nista nadam se da ce se tu i zadrzati.
Stvar je jasna, ako sa četiri kluba sa kantona Krajina, Jedinstvo, Krajišnik ili Podgrmeč ne mogu osigurati opstanak, to će biti iz razloga što su se predali i odlučili ispasti zbog financijskih problema.
-
- Kontakt:
U redu je to. I ti si ovo shvatio kao provokaciju. Probaj naći moje poruke kad ste bili 1.na tabeli kad sam pisao volio bih da zadnju utakmicu u Bihaću proslavite kao ulazak u PL.
Vi meni ne smetate,ni najmanje. Volim doći u Cazin pogledati utakmicu.
Ne znam,ja znam da nisam rekao da idemo na Premier Ligu. Mozda neko drugi,djeca uvijek pricaju.
Kako čitam po vašem forumu zaključio sam sam da bi se vi mogli boriti za opstanak i volio bih da se varam.
Zašto bi ispala kraj još tri prijateljska kluba sa našeg kantona? HAHAHA. Pa ovdje svak svakog mrzi. Jedino kad za živu glavu zatreba,onda se dobiju bodovi. Gledaš medjusobne susrete,tu se tuče više nego u Kečerima.
Nema Jedinstvo para,kako ti to znaš jel imaju ili nemaju? Šta ti znaš jel se šta promijenilo.To ja iz Bihaća ne znam,da ti znaš iz Cazina.
Mirvić znam da ne može. Zadnju utakmicu je igrao 20 minuta,zabio je fin go,ali kako god bude igrao,bolji je od nekih naših napadača i dobro će nam doći.
Čahtarević,nek' je natjeran. Ja tu ne mogu ništa. Natjerajte ga vi da se vrati vama nazad. U ovoj ligi nema sramote legendo. Ovdje se gleda ko će igrati prljavije,bolje će proći. NEMA POŠTENJA.
Napravili smo baš finu ekipu.Od golmana,do napadača. I ova ekipa će sigurno biti u vrhu. To ti ja garantujem. ALi PL je daleko od nas. Ali opet,vidjećemo sve. Možda se mi budemo borili za opstanak. Nikad se ne zna.
Vi meni ne smetate,ni najmanje. Volim doći u Cazin pogledati utakmicu.
Zar niste na početku prošle sezone rekli da imate ekipu za Premijer ligu i da se borite za istu?
Zašto to Krajina ne bi osigurala opstanak i bila među prvih pet ekipa Prve lige Federacije?
Zašto bi Krajina ispala kraj još tri prijateljska kluba sa našeg kantona?
Kako znaš da idemo na opstanak?
Krenula je i Krajina prošle sezone na PL, prvi u jesenjem dijelu, gdje smo završili? - Budimo realni, Jedinstvo nema para za opremu kamoli za Premijer ligu. Živi bili pa vidjeli.
Mirvić više ne može igrati kao nekad, posao mu to ne dozvoljava. Dobili ste njega.
Čahtarević je natjeran da zaigra za Jedinstvo i to ide na sramotu tvog kluba. I natjeran je iz privatnih razloga, a to znamo i ja, i ti i cijeli Bihać.
Kakvu ste vi to ekipu napravili pa da možete reći da ste favoriti za ulazak? - Kako znaš da ćete se boriti za vrh? - Imena ti to govore?
Ne znam,ja znam da nisam rekao da idemo na Premier Ligu. Mozda neko drugi,djeca uvijek pricaju.
Kako čitam po vašem forumu zaključio sam sam da bi se vi mogli boriti za opstanak i volio bih da se varam.
Zašto bi ispala kraj još tri prijateljska kluba sa našeg kantona? HAHAHA. Pa ovdje svak svakog mrzi. Jedino kad za živu glavu zatreba,onda se dobiju bodovi. Gledaš medjusobne susrete,tu se tuče više nego u Kečerima.
Nema Jedinstvo para,kako ti to znaš jel imaju ili nemaju? Šta ti znaš jel se šta promijenilo.To ja iz Bihaća ne znam,da ti znaš iz Cazina.
Mirvić znam da ne može. Zadnju utakmicu je igrao 20 minuta,zabio je fin go,ali kako god bude igrao,bolji je od nekih naših napadača i dobro će nam doći.
Čahtarević,nek' je natjeran. Ja tu ne mogu ništa. Natjerajte ga vi da se vrati vama nazad. U ovoj ligi nema sramote legendo. Ovdje se gleda ko će igrati prljavije,bolje će proći. NEMA POŠTENJA.
Napravili smo baš finu ekipu.Od golmana,do napadača. I ova ekipa će sigurno biti u vrhu. To ti ja garantujem. ALi PL je daleko od nas. Ali opet,vidjećemo sve. Možda se mi budemo borili za opstanak. Nikad se ne zna.
Eto kako si primitivan. Ko koga mrzi? Ne mrzi niko nikoga, nego se nađe par vas na forumima i facebooku koji se vrijeđate pa onda generalizirate.
Glupa ti je ta rečenica natjerajte ga. Ne mogu jer mu nisam šef kao pojedini.
Što se para tiče, gdje je Jedinstvo našlo sponzore i ulagače moliću lijepo? - Koliko ej situacija drukčija u odnosu na prošlu sezonu, reci ti meni, kad nema priče iz uprave da se rasprši na sve strane o tome kako je taj problem riješen bla bla, kako to obično biva.
Budimo realni, sve vam je bilo med i mlijeko prvih deset dana, uzdigli ste se, kad su pojedini otišli jer nisu postigli dogovor nazivate svoj klub usputnom stanicom i opet ste postali skeptični. Onda se opet dovode igrači i opet se uzdiže Jedinstvo.
Glupa ti je ta rečenica natjerajte ga. Ne mogu jer mu nisam šef kao pojedini.
Što se para tiče, gdje je Jedinstvo našlo sponzore i ulagače moliću lijepo? - Koliko ej situacija drukčija u odnosu na prošlu sezonu, reci ti meni, kad nema priče iz uprave da se rasprši na sve strane o tome kako je taj problem riješen bla bla, kako to obično biva.
Budimo realni, sve vam je bilo med i mlijeko prvih deset dana, uzdigli ste se, kad su pojedini otišli jer nisu postigli dogovor nazivate svoj klub usputnom stanicom i opet ste postali skeptični. Onda se opet dovode igrači i opet se uzdiže Jedinstvo.
U subotu finale kupa Unsko-sanskog kantona. Neka smo i to dočekali.
- bosnacazin
- Kontakt:
glupo mi je samo sto je finale u Vrnogracu,nece biti nasi a pogotovo njihovi navijaca.
Hocel biti kakva prijateljska uskoro osim one protiv Krajisnika?
bosnacazin je napisao/la:glupo mi je samo sto je finale u Vrnogracu,nece biti nasi a pogotovo njihovi navijaca.
A protiv koga igrate u finalu? Nije vrnograč preko svijeta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.